Valhallavägen 24

Östersand, Vetlanda kommun Se på karta

2 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
727 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
40 500 kr/år

Långt upp på Valhallavägen, där bostadsområdet tar slut och naturen tar sin början, finns denna trivsamma 1-plansvilla med källare. Huset har genomgående fräschats upp och renoverats, allt i smakfull stil med neutrala färger och bra materialval. Entréplanet präglas av de öppna ytorna vid kök och vardagsrum, där du kan samla familj och vänner för att umgås. Köket har en bardisk med spishäll och sittplatser - här kan du hålla kocken sällskap medan fredagstacosen tillagas och det sprakar i öppna spisen. Är det något den moderna bostadsköparen efterfrågar är det just umgänget mellan kök och vardagsrum och här uppfylls det med råge. På detta våningsplan finns också tre sovrum, varav ett går att dela av för att få till ett extra utrymme som kontor eller liknande. Badrummet är nytt från 2021 och går i grå toner. En våning ner har vi den klassiska gillestugan som är optimalt utrymme för barnen eller som ett tv-rum. Även här finns en fungerande eldstad. Källarutrymmet bjuder som alltid på goda förvaringsutrymmen, här kan du nyttja både förrådet, pannrummet och groventrén. Utöver detta finns en stor tvättstuga med duschmöjlighet.

Uteplatser finns både på framsidan av trädgården och på baksidan. På baksidan är det klassiskt Östersands-manér med tomter med varierad bebyggelse som gränsar mot varandra. Här har du din otroligt odlingsvänliga altan som badar i solljus. Det finns plats för sittgrupp och grill - eller så möblerar du helt med tomatplantor och bedriver självhushåll. På tomten har du också ett växthus att bedriva odling i. Gräset sköter sig själv med hjälp av automowern så här kan du fokusera helt och hållet på att njuta av din trädgård. Vad gäller bilplats finns utöver carporten möjlighet för flera bilar på den stenlagda infarten.

Läget i Östersand är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till skola, förskola, lekparker, trevliga promenadstråk och fina skogspartier. Dessutom ligger motionsspåren vid vattentornet tvärs över gatan och en kort promenad bort hittar du även simhall med gym. På cykel kan du med nöje transportera dig till de vardagliga nödvändigheterna! Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99