Anfeltsvägen 3

Östervåla, Heby kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
9 351 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
13 075 kr/år

Unik möjlighet att förvärva en nästan 1 ha stor fastighet i centrala Östervåla! En grön oas mitt i samhället som torde kunna gå att utvecklas i många olika riktningar eller bara nyttjas såsom idag, ett härligt sommarboende med gångavstånd till all service!

Fastigheten är bebyggd med ett mycket charmigt hus i 1 1/2-plan om 4 rum och kök och som kan bebos året runt. En lummig grönska omfamnar huset och trädgården vilken är insynsskyddad från nästan alla håll. En äldre ekonomibyggnad med förråd och vedbod, en bod och en stor gräs-/fotbollsplan finns också och hör till fastigheten.

Östervåla är ett familjärt, trevligt samhälle som erbjuder god allmänservice och ett rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, bank, frisörer, Systembolaget, bibliotek mm. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom ishockey, fotboll och gymnastik. I övrigt finns här padelanläggning, innebandy och basket. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med 1/2-timmarsturer en kort promenad från huset.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Kontakta mäklaren

Mattias Vallgårda

Svensk Fastighetsförmedling Tierp
Mäklare Mattias  Vallgårda, Svensk Fastighetsförmedling Tierp
+46705570812