Gullvivevägen 4

Östra Ljungby, Klippans kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
166 m²
Tomtarea
854 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
29 159 kr/år

Välkomna till detta välplanerade hus om 166 kvm som fördelar sig på två plan tillsammans med en välskött trädgård i omtyckta Östra Ljungby!

Från att ni parkerat bilen så möts ni av en inbjudande hall med god förvaring och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man gästtoaletten. Längre in i vardagsrummet finner man badrummet, äldre i renoveringsbehov som är utrustat med badkar. Vardagsrummet och köket erbjuder trevliga sällskapsytor med stora fönster som släpper in ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet och tvättstugan kan man öppna upp mot trädgården på baksidan. På sommarmånaderna förlängs vardagsrummet när man har vidöppet till trädäcket. Fram med utemöblerna, sätt på grillen och invänta gästerna och njut av trevliga sommardagar. Välskött och stor trädgård i helt rätt solläge där det finns plats till både umgänge och lek. Det första sovrummet finner man här nere som har egen walk-in-closet.

Ovanvåningen fördelar sig på ett stort sovrum, klädkammare och ett rymligt allrum. För er som önskar fler sovrum så finns möjligheten att skärma av allrummet och bilda två till på den sidan av ovanvåningen.

Östra Ljungby är en tätort i norra delen av Klippans kommun. Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till förskola, grundskola F-6, fritidshem och en fristående populär gymnasieskola med inriktning lantbruk., häst, hund och trädgård. På kort avstånd finner ni Ica Nära och Östra Ljungby friluftsbad. För er som pendlar är läget helt perfekt, smidigt att ta sig ut på E4:an och för er som åker buss så finns det goda bussförbindelser som kan ta er in till grannstäderna Helsingborg och Ängelholm. Ett måste att uppleva är Bolestad gokartsbana, Hillesgården med minizoo, fågelpark, boule och bangolf..

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas