Övra Västerstad 107

Övra Västerstad, Mörbylånga Se på karta

2 290 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
2 785 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
24 423 kr/år

Högt beläget i Övra Västerstad ligger fritidsvillan med magnifik utsikt över Kalmarsund och nära Eckelsudde med eget fågelskådarrum.

Fastigheten erbjuder ett lättskött boende inskjutet från landsvägen. Praktisk och väl fungerande planlösning med väl nyttjade ytor. Hel och torr källare med bra förvaringsytor, bastu/dusch och tvättstuga. Entréplan med glasveranda, vardagsrum med täljstenskamin, kök med matplats och utsikt mot Kalmarsund och strandängarna. Sovrum samt toalett. Övervåning med två stora sovrum, varav ett med stor takkupa som idag även fungerar som ett bra och ljust fågelskådarrum.

På den stora trädgårdstomten med stor potential finns flera fruktträd, odlingsmöjlighet och gott om plats för aktiviteter för barn och vuxna.

På gång- och cykelavstånd finns fina naturområden med bad i Västerstadsviken/Eckelsudde med säl- och fågelskyddsområde, Västerstads almlunds naturreservat och Stora alvaret.

Övra Västerstad ligger utefter kustvägen mellan Kastlösa och Degerhamn. Mataffär finns närmst i Södra Möckleby, där det även finns bibliotek, blomsteraffär samt pizzeria.
Fastigheten är besiktigad.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB Färjestaden

Kontakta mäklaren

Marcus Isakson

Ölandsmäklaren AB Färjestaden
Mäklare Marcus  Isakson, Ölandsmäklaren AB Färjestaden
0485 77055