Ölandsmäklaren AB

Ölandsmäklaren AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mästerkattens väg 2, Arontorp, Mörbylånga kommun
Mästerkattens väg 2, Arontorp, Mörbylånga kommun, bild 2
Mästerkattens väg 2, Arontorp, Mörbylånga kommun, bild 3

Mästerkattens väg 2

Tomt
Arontorp, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
595 000 kr
1 284 m² tomt

Söker ni en tomt nära naturen, Kalmar och Färjestaden. Då är Arontorp ett bra alternativ för ert blivande drömboende. Här kan ni sätta er egen prägel, utan krav på entreprenör eller husleverantör. Denna tomt är 1 av 3 som styckats av på Mästerkattens väg i direktanslutning till Arontorps naturreservat, här finns träd och grönska bevarad med parkkänsla och stenmur. ENDAST 2 tomter kvar... Mörbylånga kommun har 2021 lämnat förhandsbesked för byggnation med nockhöjd högst 6 meter och största byggnadsarea 175 kvm. Huvudbyggnad skall placeras i öst-västlig riktning. Kommunalt V/A inom området - anslutningsavgift 238 637 kr (2023 års taxa.) Inom Arontorps samfällighet finns trevliga stigar, grönområden och lekplats. De är god sammanhållning med 2-3 sammankomster om året för skötsel av det välskötta och vackra området.

  • Premium
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Villa
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
2 995 000 kr
145 m²
5 rum
5 242 kr/mån

I lugna och rofyllda Stora frö precis invid vattnet ligger detta unika fritidsboende. Villan byggdes 2006 som en högklassigt boende med fri utsikt över Kalmarsund både från altanen och matplatsen. Under 2022 skapades ett genomtänkt koncept på Stora frögården med möjlighet till uthyrning och tillgång till restaurang och badbrygga inom den nybildad bostadsrättförening Stora Frögården. Tänk att kunna kombinera nytta med nöje! Hyr ut din bostad när du inte är på plats och sänk dina egna boende kostnader! Villans nuvarande hyresintäkter är cirka 180 000 kronor per år utan eget nyttjande efter avgifter. Villan i 1½-plan erbjuder rymlig hall med öppenhet via pardörrar in till kök och vardagsrum i öppenhet med utsikt. På entréplan finns även ett sovrum med möjlighet till egen ingång, badrum och luftig tvättstuga med gott om yta. Övervåning med allrum, tre sovrum, varav ett med eget badrum och klädkammare. Villan erbjuder vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övreplan från frånluftsvärmepump. Stor altan i västerläge! Närliggande Haga Park som ofta erbjuder perfekta förhållanden för vattensport är mycket populärt bland vind- och kitesurfare. För den fågelintresserade finns Beijershamn på cykelavstånd utefter Kalmarsund med gemytliga strövområden. Utanför går cykelvägen "fyr till fyr" mot Färjestaden och Mörbylånga. Villan kan nyttjas och hyras ut årets alla månader, men kan inte bli din permanenta adress!

  • Premium
  • Uteplats
Fågelvägen 7G, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Fågelvägen 7G

Radhus
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 035 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 070 kr/mån
15 109 kr/m²

Allt i ett plan med egen carport utanför dörren. Här är ett optimalt fräscht boende nära service och Kalmarsund. Här flyttar ni in i ett modernt boende i markplan med egen täppa och uteplats. Närmare än så här kan man inte komma den egna hemkänslan! Perfekt alternativ till villa eller fritidshus! Bostadsrättradhuset med carport erbjuder en öppen social planlösning med sällskapsyta och kök sammanflätat. Påkostat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare i ett. Två bra sovrum, varav ett med utgång till den egna uteplatsen mot baksida. Mot framsida finns carport, uteplats och eget kallförråd. Gillar du trädgård finns goda möjligheter att skapa sin egen drömträdgård! I månadsavgiften 5 070 kronor ingår värme, vatten, sophämtning och carport. Indragen fiber! Föreningen är öppen för andrahandsuthyrning!

  • Plus
  • Uteplats
Törnbotten 408 B, Törnbotten / Hönstorp, Mörbylånga kommun

Törnbotten 408 B

Tomt
Törnbotten / Hönstorp, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
375 000 kr
2 700 m² tomt

I lantliga Törnbotten by i gränsen mot Hönstorp, ligger ert framtida boende och tomt. Utefter bygatan och landsvägen ligger tomten som precis avstyckas om ca 2700 kvm. Här ligger fastigheten strategiskt bra med närhet till Algutsrum och brofästet. Här finns den lantliga och genuina känslan kvar, men ändå på nära avstånd till service, förskola och skola. Tomten fick 2022 positivt förhandsbesked för byggnation av Mörbylånga kommun. Vatten och avlopp för lösas med egen anläggning. Byggnationen är tänk och anvisad till södradelen av tomten mot by gränsen i Hönstorp. Se förhandsbesked och exempelbild på byggnation, under dokument. Gillar ni naturen och lugnet då har ni hittat den rätta platsen på Öland – Törnbotten/ Hönstorp! Törnbotten/ Hönstorp ligger invid det öländska mittlandet med skog och natur inpå knuten. Här finns naturreservat och fornborgen Gråborg och består främst av hasseldominerad skog. Strövområden och vandringsleder i direkt närhet. Här bor man endast 15 minuter från brofästet och med närhet till affärer och bad i Färjestaden eller Östersjön beroende på väder och vind. El får anslutas och tillkommer med avgift till EON ca 37 500 kronor. (Kontakta själv leverantör för exakt anslutningsavgift)

Visar alla 4