Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Prestation - Mäklarföretag

Guldhemmet 2020

Mäklare Marcus Isakson

Marcus Isakson

Om mig

*Uppgifter avser Statistik från Hemnet Jag jobbar över hela Öland men med fokus på Mörbylånga kommun, ni hittar mig oftast på kontoret i Färjestaden. Mina kunder brukar säga att jag är positiv och lyhörd, vilket på senare år har gjort mig till Ölands mest rekommenderade mäklare. Jag är uppvuxen i Vaxholm utanför Stockholm men redan som ung tillbringade jag mina somrar på Öland. Idag bor jag i ett funkishus i centrala Borgholm tillsammans med min fru Emma. På fritiden gäller resor och skidor

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vickleby bygata 8, Vickleby, Mörbylånga kommun
 • Budgivning pågår

Vickleby bygata 8

Tomt
Vickleby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 100 000 kr
1 051 m² tomt

I den genuina Ölandsbyn Vickleby, ca 8 km söder om Färjestaden, har vi nu nöjet att sälja en obebyggd tomt om 1051 kvm med bra läge utefter bygatan med möjlighet till utsikt över Kalmarsund. Närmsta grannar är bland andra Vickleby hembygdsgård, byns medeltidskyrka med prästgård, byns tidigare gamla skola och före detta församlingshem. Byggnadsplan medger byggnation i två plan. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns i tomtgräns. Bevattningsbrunn finns på tomten. Infart sker från bygatan via ny öppning i befintlig stenmur. Vickleby anses av många, ha Ölands vackraste bygata och vid denna ligger Capellagården, en skola för hantverk, grundad av Carl Malmsten med hantverksutställning, sommar-cafe och pub, doftande rosengård och örtagård m.m. Bra mat i vacker miljö finner du på Bo Pensionat. Övrig service, affärer samt skola finner du i Mörbylånga eller Färjestaden. Förskola finns i byn. Till havet med fin badplats och ”surfmeckat” vid Haga Park eller fågelskådning vid Beijershamn är det ca två km. På östra sidan av landsvägen finns det vackra och unika hedlandskapet Stora Alvaret med en säregen flora. Byggnadsplan medger byggnation av bostadsbyggnad, i två plan med högsta höjd om 7,0 meter. Byggyta om max 200 kvm varav gårdshus max 50 kvm. Vid nybyggnad skall hänsyn tagas till bebyggelseområdets egenart beträffande materialval och fasad utformning. El-anslutning får ske i samråd med EON, kostnad kontakta EON för prisuppgift. - Indikativt pris är 50 000 kronor. V/A kostar 237 684 kr (2024 enligt Mörbylånga kommun).

Össby 253, Össby, Mörbylånga kommun
 • Sön 2 jun kl 10:45
Össby 253, Össby, Mörbylånga kommun, bild 2
Össby 253, Össby, Mörbylånga kommun, bild 3

Össby 253

Fritidshus
Össby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
3 275 000 kr
112 + 40 m²
4 rum
1 194 m² tomt

Invid Östersjön och havet ligger fritidsvillan med havets brus som närmaste granne och med sandstrand strax nedanför. Össby ligger utefter Ölands östra kust och med närhet till olika fågellokaler och välkända Ottenby fågelstation. Badrocksavstånd till havet är verkligen rätt uttryck här… Fastigheten ligger med ett upphöjt läge invid havet med fri vy ut mot Östersjön. Ett riktigt havsläge och öppet i väster mot jordbrukslandskapet och alvaret i blickfånget. Nedanför fastigheten kan man vandra längst strandängarna med en rik fauna och unika naturupplevelser. Fastigheten består av villan i 1½-plan om 4 rum och kök samt fristående garage med förråd. Boendet disponeras med en hall och inre hall, badrum/tvättstuga med groventré. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med Cronspis. Två sovrum samt allrum. Altan och uterum samt balkong mot Östersjön, altan mot framsida i väster med vy mot jordbrukslandskapet och alvaret. + Kommunalt vatten och avlopp + Fiber + Ny elpanna från 2020 med möjlighet till luft/vattentillsats. (vattenburen värme) Össby är en levande by med sin unika karaktär med den ”rätta genuina känslan” och granne med Östersjön. I byn finns restaurang, närmaste mataffär ligger i Grönhögen ca 8 km bort. I Grönhögen finns även golfbana, glasscafé, restaurang och kalkbrott med bad.

 • Premium
Ryd 702, Ryd, Mörbylånga kommun
 • Lör 25 maj kl 15:45
Ryd 702, Ryd, Mörbylånga kommun, bild 2
Ryd 702, Ryd, Mörbylånga kommun, bild 3

Ryd 702

Fritidshus
Ryd, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 195 000 kr
65 + 16 m²
4 rum
786 m² tomt

I idylliska Ryd, 15 minuter från Ölandsbron, finns detta smultronställe i rött med vita knutar och insynsskyddad pool med sol hela dagen! På hörntomt och med öppet läge mot jordbrukslandskapet ligger ett verkliga smultronstället "Myshult" med boyta fördelat på två hus. Flera mindre byggnader med bl a Dusch, ”separett” toalett, tvättstuga och gott om förvaring. Poolområde i söder med sol hela dagen. Skalpool med öppningsbart pooltak. Uterum i söder som förlänger säsongen! Trädgård omgärdad av stenmur och häck. Ryd är en pittoresk by med flera barnfamiljer, god stämning och sammanhållning med närhet till naturen och endast 15 minuter från Ölandsbron. Byn brukar fira midsommar och kräftkalas varje år tillsammans vid bystugan. På cykelavstånd ligger Kalmarsund med bad nere vid Ispe Udde och Borgmästarviken.

 • Premium
Esplanaden 14, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 16:00
Esplanaden 14, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Esplanaden 14, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Esplanaden 14

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 850 000 kr
119 + 119 m²
4 rum
2 325 m² tomt

På Esplanaden 14 bor du med perfekt läge till skola, affärer, kalmarsund och kommunikationer. Villan i 1-plan med källare erbjuder ett bra renoverat boende på entréplan med luftigt kök och sällskapsyta i ett. Renoverat badrum och 3 bra sovrum. Uterum mot härlig och rymlig baksida med uppvuxen trädgård. Husets källarplan har stora generösa yta att förädla till bra bostadsutrymmen, eller som idag med stora förvaringsytor samt extra dusch och badrum med bastu. Sammanflätat med källaren finns garage. Huset värms idag via fjärrvärme – via vattenburetsystem samt luft/luftvärmepump. På trädgårdstomten som omgärdas av häck och staket finns bra möjlighet till odling. Esplanaden 14 ligger några minuter Skansenskolan och på gångavstånd till bad, vårdcentral, mataffär, och bra kommunikationer till Kalmar och Färjestaden. På cykelavstånd ligger Mörbylånga hamn

 • Premium
Kastlösa bygata 26, Kastlösa, Mörbylånga kommun
 • Lör 25 maj kl 12:45
Kastlösa bygata 26, Kastlösa, Mörbylånga kommun, bild 2
Kastlösa bygata 26, Kastlösa, Mörbylånga kommun, bild 3

Kastlösa bygata 26

Villa
Kastlösa, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
4 200 000 kr
230 + 40 m²
7 rum
1 925 m² tomt

I Kastlösa by, invid jordbrukslandskapet, ligger denna genuina fastighet med karaktäristik innegårdsmiljö. Mangårdsbyggnad, utbyggd och moderniserad 2006 med pool och uterum. Charmig gårdslänga i sten och trä med gästboende i två plan samt förrådsutrymme. Verkstad och garagebyggnad med gästutrymme på andra våningen samt en tredje fristående byggnad med carport och förråd. Innegård med kalkstensgångar, pergola -härliga gångar med doftande lavendel, vackra rosor, blåregn och stockroser. Trädgård med flertalet fruktträd - egen bevattningsbrunn. Solceller med bra simulerad effekt på 7650 kwh/år. Nuvarande ägare har haft fastigheten som familjens samlingsplats med gott om sovrum och generösa samlingsytor. Poolen har varit ett stort plus där alla barnbarn lärt sig simma. De två separata boendena erbjuder totalt 6 rum, varav 4 sovrum samt två kök. Gästutrymmet ovan verkstaden och garaget innehåller tre sovrum och ytor för framtida kök och badrum. Idag bedriver ägaren snickeriverksamheten på fastigheten, vilket ger goda möjligheter för den blivande ägaren att ta över eller starta annan verksamhet efter bygatan. Runt i byn finns fotbollsplan, lekplats och ett rikt fågelliv med bland annat näktergal och tranor. Cykelavstånd till badplats vid Nedre Västerstad. Aktiv by med Världsarvet inpå knuten. Allégården med restaurang och café har öppet sommartid. Service med matbutik och apotek finns i Mörbylånga cirka 10 kilometer bort. Uppvärmning med luft/luftvärmepump, braskamin, gjutjärnskamin samt direktverkande el! Kommunalt V/A & fiber! Säljaren planerar att lämna över fastigheten efter sommaren 2024.

 • Premium
Näsby 204, Näsby, Mörbylånga kommun
 • Sön 2 jun
Näsby 204, Näsby, Mörbylånga kommun, bild 2
Näsby 204, Näsby, Mörbylånga kommun, bild 3

Näsby 204

Fritidshus
Näsby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 350 000 kr
68 m²
4 rum
945 m² tomt

I norra delen av idylliska byn Näsby ligger detta välplanerade, lättskötta och prisvärda boende. Här bor ni nära naturen och Ottenby samt Ölands södra udde. Runt om finns också ett rikt fågelliv som förstärker idyllen ytterligare med sin sång och havets brus. Här har ni i grunden en västkuststuga som byggts ut 1996 med extra badrum och fler sovrum. Huset disponeras idag med hall, kök, allrum och två sovrum samt ett vidbyggt gästrum med separat ingång, med goda uthyrningsmöjligheter. Ett stort plus i huset är dess två toaletter. En med tvättmaskin och ett med dusch. Mot husets baksida i väster finns stor altan som delvis är takskyddad samt stenlagd uteplats i öster mot framsida. Ute på den uppvuxna trädgårdstomten som omgärdas av Syrén och staket finns även gäststuga som skapar extra sovplatser för den som söker många sängplatser. I byn Näsby finns Carlas kafé som om somrarna erbjuder musikkvällar, mat och dryck samt goda bakverk. I byn finns också populärt B&B, galleri och ett fokus kring aktiviteter med natur- och fågeltema. Till Grönhögen där man hittar en av Ölands finaste golfbanor och mataffär är det cirka 10 minuters färd. Till badplatsen i Näsby med fin sandstrand är det cirka 1,7 km från fastigheten. Luft/luftvärmepump och kamin ger låga driftskostnader! Kommunalt VA & fiber!

 • Premium
Mellstaby 313, Mellstaby, Mörbylånga kommun
 • Lör 25 maj kl 14:00
Mellstaby 313, Mellstaby, Mörbylånga kommun, bild 2
Mellstaby 313, Mellstaby, Mörbylånga kommun, bild 3

Mellstaby 313

Fritidshus
Mellstaby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 975 000 kr
60 + 3 m²
4 rum
1 815 m² tomt

Välkommen till Mellstaby 313. Fastigheten ligger med öppet läge mellan byn Mellstaby och Kvinnsgröta intill Mellstabylund och jordbrukslandskapet. Fastigheten består av huvudbyggnad och gårdslänga i sten som skapar en genuin innergård med kalksten. På den luftiga tomten finns även enklare gäststuga. Huset i 1½-plan erbjuder på entréplan, glasveranda, hall, kök med vedspis, sovrum med kakelugn, badrum och vardagsrum med kakelugn. Övervåning med takkupa i öster som väster med allrum och ett sovrum. Gårdslängan med sommarrum med vitkalkade väggar och sovloft för gästerna samt två separata förråd. Tomten omgärdas av stenmur med öppenhet mot jordbrukslandskapet. Flera rabatter, odlingskragar och bland annat rosor. Mellstaby tillsammans med kyrkbyn Gräsgård har ett aktivt föreningsliv. Fotbollsplan, lekplats och utedansbana i mysiga Mellstabylund. Här finns också bybastu. Föreläsningar och bio i Torngård, 2 km bort. Ett utmärkt utgångsläge för både fågelskådare, naturälskare och golfare! Havet är nära och till Gräsgårds fiskehamn är det 2 km. Mataffär finns i Södra Möckleby, 10 km bort. Där finns även skola, förskola, bibliotek, bensin, blomsterhandel med café mm. Kommunalt vatten! Fastigheten säljs med inventarier och saker, säljaren kommer att plocka bort vissa saker och möbler inför överlåtelsen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul för dödsbos räkning – Dödsboet avser att teckna försäkring mot dolda fel för köparens extra trygghet!

 • Premium
Vallmogatan 2A & 2B, Sandvik, Borgholms kommun
 • Lör 25 maj
Vallmogatan 2A & 2B, Sandvik, Borgholms kommun, bild 2
Vallmogatan 2A & 2B, Sandvik, Borgholms kommun, bild 3

Vallmogatan 2A & 2B

Villa
Sandvik, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
10 300 000 kr
210 + 23 m²
5 rum
1 942 m² tomt

Här har ni möjlighet att förvärva två fantastiska fastigheter belägna i kustidyllen Sandvik på norra Öland. Fritidsvilla som har renoverats och byggts om och till (2015-2018) till ett boende av klass med stora fönsterpartier mot hamnen och Kalmarsund med Blå Jungfrun i blicken. På fastigheten finns även ett eget gästboende med separat uteplats och eget kök samt badrum. Fastigheten säljs tillsammans med den obebyggda granntomten där man får magnifik utsikt mot havet och Sandvik. Byggnadsplanen medger byggnation av ett bostadshus och ett uthus, en generös byggnadsplan som ej reglerar storlek eller höjd. Fritidsvillan har en ljus och öppen planlösning med kök och sällskapsrum i ett med öppenhet upp i nock. Stora fönsterpartier som kan öppnas upp för att skapa en sammanflätad yta av ute och innemiljön med vy mot sundet och Blå Jungfrun. Ett stort sovrum med luftighet ut mot sällskapsytan med eget badrum samt klädförvaring i ett. Tvättstuga och ett extra badrum och gästrum/kontor ryms på entréplan. Övervåning med öppenhet mot vardagsrum via glasräcket. Balkong samt kontorshörna som enkelt skapar ett extra sovrum. Gästhus med allrum och kök i ett samt extra sängplatser. Badrum med förberedelse för tvättmaskin. Övervåning med allrum/sovrum. + Solceller och elbilsladdare. Området i sig är också fantastiskt. Till havet är det bara ca 200 meter och till hamnen ca 500 meter. Den fina stenstranden med sandbotten ligger bara ca 400 meter bort, och om du vill handla finns en åretrunt öppen ICA-butik 700 meter bort. Sandvik ligger vid Kalmarsund utmed Ölands vackra stenkust på västra sidan ca 3 mil norr om Borgholm. En sommaridyll med fiske/gästhamn, fin badstrand, flera restauranger, café, året runt öppen livsmedelsbutik, affärer och härliga strövområden längs kusten och över alvarmarker.

 • Premium
Semestervägen 20 - Stuga C1, Eriksöre, Mörbylånga kommun
Semestervägen 20 - Stuga C1, Eriksöre, Mörbylånga kommun, bild 2
Semestervägen 20 - Stuga C1, Eriksöre, Mörbylånga kommun, bild 3

Semestervägen 20 - Stuga C1

Lägenhet
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
675 000 kr
26,2 m²
3 rum
2 889 kr/mån
25 763 kr/m²

Ett tryggt och lättskött fritidsboende med lugnt läge nere vid Kalmarsund och jordbrukslandskapet. Här finns det optimala fritidsboendet i bostadsrättsform. Detta är ett villkorslöst boende där du kommer och går som du själv vill. Föreningen ansvara för det yttre underhållet och gräsklippning. Här kan man verkligen njuta av en kravlös semester. Stugan ligger i första raden mot Kalmarsund med ett fritt hörnläge med en enastående utsikt. Här njuter du av fantastiska solnedgångar från den takskyddade altanen. Stugan har en öppen planlösning med sällskapsyta, matplats och trinettkök allt i ett samt två rum. Utifrån den takskyddade altanen nås stugans dusch och toalett med ny varmvattenberedare (2021) samt utbytt toalettstol (2023). Stugan målades om utvändigt 2022 och alla fönster samt ytterdörrar byttes ut 2023. Det här är ett fritidsboende till ett pris du annars bara kan drömma om! Här får ni ett attraktivt läge, strandnära vid en campingplats. När du inte själv nyttjar stuga kan du hyra ut den via campingen och du tjänar pengar på att inte ens vara där. Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. På Eriksöre camping finns något för alla, stora områden att röra sig på och som en av Sveriges få hundvänliga campingområde erbjuds en agilitybana nere vid havet för de besökande hundarna. Stugan är inte uthyrd under 2024!

 • Premium
Fasanstigen 6, Törnbotten, Mörbylånga kommun
 • Sön 2 jun

Fasanstigen 6

Fritidshus
Törnbotten, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 675 000 kr
64 m²
3 rum
1 075 m² tomt

I lugn och rofylld miljö nära naturen ligger Törnbottens fritidsby. På hörntomt längst in på återvändsgatan ligger detta mycket välvårdade fritidshus med uterum, gäststuga och förråd. Huset har på senare år fått nytt yttertak och luft/luft-värmepump. Boendet har en öppen och social planlösning mellan allrum, matplats och kök med en värmande öppen spis med keddy-insats i centrum. Köket renoverades 2016 och känns fortfarande nytt och fräscht av modernt snitt. Två sovrum, varav ett större med plats för dubbelsäng. Badrum med dusch och golvvärme. På den insynsskyddade tomten finns gäststuga ca 10 kvm samt trädgårdsförråd om ca 10 kvm. Nära Färjestaden, ca 8 km, ligger Törnbotten med ett bra strategiskt läge mellan Ölands västra och östra sida. Gillar ni naturen och lugnet då har ni hittat den rätta platsen på Öland – Törnbotten! Här bor man endast 15 minuter från brofästet och med närhet till affärer och bad i Färjestaden eller Östersjön beroende på väder och vind. Fastigheten är besiktigad.

 • Plus
Ejdergatan 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Ejdergatan 9

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
4 175 000 kr
136 m²
5 rum
1 219 m² tomt

I populära kvarter i Färjestaden ligger denna nybyggda villa med genomtänkt och praktisk planlösning. Villan är välbyggd i lösvirke av svenska hantverkare med både gips och trä i väggar. Här finns bra kök med matplats och öppenhet mot rejält luftigt vardagsrum med utgång till altan mot baksida. Barnhörna/ Tv-hörna invid villans fyra sovrum. Praktisk tvättstuga och groventré, allt i ett plan. Villan värms upp med vattenburen golvvärme via Bosch luft/vatten för låga driftskostnader. Inom några minuters cykelväg ligger skola, vårdcentral och idrottshall. 1,5 km bort ligger Kalmarsund, köpcenter och bra förbindelser till Kalmar. Här lever ni centralt med naturen inpå knuten - välkommen till ett verkligen lugnt och fridfullt område på återvändsgata! En stor fördel att flytta in i ett nybyggt boende är 15 års skattefrihet gällande fastighetskatt - fn ca 10 000 kronor per år.

Ventlinge 116, Ventlinge, Mörbylånga kommun
Ventlinge 116, Ventlinge, Mörbylånga kommun, bild 2
Ventlinge 116, Ventlinge, Mörbylånga kommun, bild 3

Ventlinge 116

Villa
Ventlinge, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 995 000 kr
120 + 385 m²
5 rum
1 875 m² tomt

Villa med anor från 1700-tal med tillhörande garage och vacker kalkstenslada. Vyn mot Kalmarsund, golfbana och dess öppna läget gör fastigheten attraktiv att förädla efter eget tycke och smak. Kalkstensladan om ca 385 kvm kan bli något unikt med dess kulturhistoriska väggar från Öland. Idag endast använd för förvaring och garage. Ett stort plus är fastighetens innergård med kalkstensgång och uteplatser. Huset av timmerstomme, flyttades troligen till platsen. Moderniserad med fasadtegel under 70-talet. Idag har endast entréplan fullt inrett, husets vind med ett sovrum och stora öppna sommarytor med synliga timmerväggar och bjälkar – vilken möjlighet för framtida ägare att förädla och kanske bygga takkupa mot sundet? Huset erbjuder idag hall, vardagsrum, 3-4 sovrum, badrum och kök. Granne med fastigheten finns Ölands cykelled, perfekt och tryggt att ta sig till Grönhögen med affär, restaurang och Grönhögens golfbana. På gångavstånd ligger Norrgården känd för sin löktavla och försäljning av grönsaker från gården. I anslutning till fastigheten ligger Anna Rydstedts stig längs med sjögatan som leder ner till vackra solnedgångar i Kalmarsund. Grönhögen på sydvästra Öland är årets ”Ölands by” ett mindre samhälle med sin kända 18-håls golfbana www.gronhogen.se Grönhögen Golf Links som är i världsklass. Närhet till Ottenby och dess fågelstation vilket gör samhället levande med gästhamn, café, flera restauranger sommartid, konstgalleri och mataffär. Ute på alvaret finns populärt kalkstensbrott för sötvattensbad och hopp från klippor.

 • Premium
Österängsvägen 17, Gärdslösa, Borgholms kommun

Österängsvägen 17

Fritidshus
Gärdslösa, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
2 390 000 kr
105 m²
5 rum
915 m² tomt

Fritidsvilla med glimt av Östersjön och tillhörande gästhus. Fridfullt & nära Östersjöns strand ligger Österäng, ett mindre fritidsområde med egen strand & grillplats ca 1,2 km från fastigheten. Fritidsvillan har genomgått en totalrenovering och utbyggnad under åren 2019 – 2024 till ett optimalt planerat boende som passar lika bra som fritids- som permanentboende. Boendet har en social planlösning med öppenhet mellan allrum, matplats och kök med en centralt placerad eldstad. Fyra sovrum, varav ett med ”Walk in closet” och egen utgång till uteplats i väster med njutbara solnedgångar. Modernt badrum med tvättmaskin samt möjlighet till ett andra badrum i huset. Drygt 30 minuter från brofästet eller cirka en kvarts bilresa från Borgholm ligger Österäng, en okänd pärla i Gärdslösa på östra Öland, endast en dryg kilometer från Östersjön. Här har samfälligheten egen strand, badbrygga och grillplats. Välkommen till ett familjärt fritidsområde som kännetecknas av lugn och ro. Här bor du nära naturen och havet.

Alunvägen 14, Södra Möckleby, Mörbylånga kommun
 • Sön 2 jun

Alunvägen 14

Villa
Södra Möckleby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 375 000 kr
120 + 75 m²
4 rum
1 355 m² tomt

På en vacker, stor uppvuxen tomt ligger denna rejäla villa i 1,5 plan plus källare. Tomten är plan med buskar och fruktträd. Trevlig uteplats samt uterum i söderläge. Stort plus med generöst garage. Gedigen och välplanerad villa i Södra Möckleby, på familjevänlig och trevlig gata nära både skola, matvarubutik, pizzeria. Cykelavstånd till Kalmarsund med lugnt och härligt läge. Bostaden har kommunalt vatten och avlopp samt en egen brunn för bevattning. Här bor ni barnvänligt och fridfullt med närhet till allt man kan önska. Huset är i 1,5 plan med inredd källare och ett trevligt uterum på södersidan plus ett garage. Villan har en praktisk och social planlösning med avskilt kök och matplats med burspråk. Vardagsrummet är ett härligt rum med plats för både familj och gäster, här har man även en stämningshöjande braskamin och utgång till det trevliga uterummet. Det finns även tre sovrum, ett helkaklat duschrum, en toalett samt tvättstuga, hobbyrum och flera förrådsrum. Ett välplanerat och bra hus med gott om plats för hela familjen samt god förvaring. Fastigheten är besiktigad och säljs med friskrivningsklausul för dödsbo! Kommunalt V/A & Fiber!

 • Plus
Norra Sandåsgatan 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Norra Sandåsgatan 4

Tomt
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
875 000 kr
1 466 m² tomt

I ett uppvuxet villaområde ges nu möjligheten att förverkliga sin dröm om ett eget nytt hus! Norra Sandåsgatan 4 ligger i ett lugnt område med närhet till förskola, skola och vårdcentral. På cykelavstånd finns Ölands Köpstad och Kalmarsund. Tomten om 1466 kvm ger möjlighet enligt planbestämmelser att bygga 200 kvm byggnadsarea, varav uthus 50 kvm. Byggnaderna skall uppföras i 1-plan. Se mer info under dokument F166. Kommunalt V/A - anslutningsavgift fn 264 630 kronor, inklusive dagvatten fn 325 738 kr (2024-års taxa). Fiber finns i området, preliminärt klart för anslutning senare delen av 2024 (Telia). Tomten säljs för dödsbos räkning med friskrivningsklausul, vilket ställer högre krav på köparens undersökningsplikt. För visning av tomten - kontakta mäklaren för bokning!

Fågelvägen 7G, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
 • Imorgon

Fågelvägen 7G

Radhus
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
950 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/1
6 363 kr/mån
13 869 kr/m²

Allt i ett plan med egen carport utanför dörren. Här är ett optimalt fräscht boende nära service och Kalmarsund. Här flyttar ni in i ett modernt boende i markplan med egen täppa och uteplats. Närmare än så här kan man inte komma den egna hemkänslan! Perfekt alternativ till villa eller fritidshus! Bostadsrättradhuset med carport erbjuder en öppen social planlösning med sällskapsyta och kök sammanflätat. Påkostat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare i ett. Två bra sovrum, varav ett med utgång till den egna uteplatsen mot baksida. Mot framsida finns carport, uteplats och eget kallförråd. Gillar du trädgård finns goda möjligheter att skapa sin egen drömträdgård! I månadsavgiften 6363 kronor ingår värme, vatten, sophämtning och carport. Indragen fiber! Föreningen är öppen för andrahandsuthyrning!

 • Plus
 • Uteplats
Myrvägen 7, Södra Möckleby, Mörbylånga kommun

Myrvägen 7

Villa
Södra Möckleby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
1 400 000 kr
66 + 66 m²
5 rum
1 140 m² tomt

I kustnära byn Södra möckleby invid Degerhamn och historiska Södra bruket ligger villan med källare och garage. Boendet har varit i samma familjens ägo sedan byggnadsåret 1967. Fastighetens tomt har varit ett skötebarn med en rik flora och bra jordmån. + Huset har fått nytt tak, nya fönster och fiber under åren 2015-2020. Boendet ger ett välvårdat intryck, men behöver en modernisering av sin interiör som till större delen varit orörd sedan byggnadsåret. + Vattenburet värmesystem till el-panna från IVT, som ger möjlighet till att komplettera till luft/vatten för den som önskar. Huset disponeras med källarplan med gillestuga, tvättstuga, pannrum samt ett stort förrådsrum med möjlighet till grovéntre mot garageinfart. Entré via tambur ½ trappa upp. Entréplan med hall, vardagsrum i söderläge, tre sovrum, badrum samt ett folkhemskök med bra matplats. Enklare garage med plats för en bil. Trädgården med gräsmatta, rabatter, omgärdas av välordnad oxelhäck. I Södra Möckleby finns pizzeria, mataffär, gym med duschar och bastu, bibliotek, blomsteraffär och närhet till Grönhögens populära golfbana och endast ca. 1,3 mil till Ottenbys fågelstation. För den båtintresserade finns djuphamn med möjlighet till båtplats via Degerhamns båtklubb. Kommunalt V/A och indragen fiber! Fastigheten är besiktigad.

Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Fritidshus
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
2 995 000 kr
145 m²
5 rum
5 766 kr/mån

I lugna och rofyllda Stora frö precis invid vattnet ligger detta unika fritidsboende. Villan byggdes 2006 som en högklassigt boende med fri utsikt över Kalmarsund både från altanen och matplatsen. Under 2022 skapades ett genomtänkt koncept på Stora frögården med möjlighet till uthyrning och tillgång till restaurang och badbrygga inom den nybildad bostadsrättförening Stora Frögården. Tänk att kunna kombinera nytta med nöje! Hyr ut din bostad när du inte är på plats och sänk dina egna boende kostnader! Villans nuvarande hyresintäkter är cirka 180 000 kronor per år utan eget nyttjande efter avgifter. Villan i 1½-plan erbjuder rymlig hall med öppenhet via pardörrar in till kök och vardagsrum i öppenhet med utsikt. På entréplan finns även ett sovrum med möjlighet till egen ingång, badrum och luftig tvättstuga med gott om yta. Övervåning med allrum, tre sovrum, varav ett med eget badrum och klädkammare. Villan erbjuder vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övreplan från frånluftsvärmepump. Stor altan i västerläge! Närliggande Haga Park som ofta erbjuder perfekta förhållanden för vattensport är mycket populärt bland vind- och kitesurfare. För den fågelintresserade finns Beijershamn på cykelavstånd utefter Kalmarsund med gemytliga strövområden. Utanför går cykelvägen "fyr till fyr" mot Färjestaden och Mörbylånga. Villan kan nyttjas och hyras ut årets alla månader, men kan inte bli din permanenta adress!

 • Premium
 • Uteplats
Törnbotten 408 B, Törnbotten / Hönstorp, Mörbylånga kommun

Törnbotten 408 B

Tomt
Törnbotten / Hönstorp, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
375 000 kr
2 700 m² tomt

I lantliga Törnbotten by i gränsen mot Hönstorp, ligger ert framtida boende och tomt. Utefter bygatan och landsvägen ligger tomten som precis avstyckas om ca 2700 kvm. Här ligger fastigheten strategiskt bra med närhet till Algutsrum och brofästet. Här finns den lantliga och genuina känslan kvar, men ändå på nära avstånd till service, förskola och skola. Tomten fick 2022 positivt förhandsbesked för byggnation av Mörbylånga kommun. Vatten och avlopp för lösas med egen anläggning. Byggnationen är tänk och anvisad till södradelen av tomten mot by gränsen i Hönstorp. Se förhandsbesked och exempelbild på byggnation, under dokument. Gillar ni naturen och lugnet då har ni hittat den rätta platsen på Öland – Törnbotten/ Hönstorp! Törnbotten/ Hönstorp ligger invid det öländska mittlandet med skog och natur inpå knuten. Här finns naturreservat och fornborgen Gråborg och består främst av hasseldominerad skog. Strövområden och vandringsleder i direkt närhet. Här bor man endast 15 minuter från brofästet och med närhet till affärer och bad i Färjestaden eller Östersjön beroende på väder och vind. El får anslutas och tillkommer med avgift till EON ca 37 500 kronor. (Kontakta själv leverantör för exakt anslutningsavgift)

Visar alla 19