Lindgatan 13

Övre Holm, Motala Se på karta

1 825 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
902 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
40 485 kr/år
Antal besök
5 113
Dagar på Hemnet
25

Välkommen till ett hemtrevligt hus beläget i lugnt villakvarter angränsande mot lummigt grönområde. Här får den bilintresserade sitt lystmäte då det finns ett garage utöver det vanliga på tomten. Hela 72 m2 med gjuten platta, talja borrad i balk, isolerade väggar och tak och med värmefläkt som gör att du kan vistas där året om. Asfalterad infart med plats för flera bilar. Huset har dubbla värmesystem, både en modern Luft/Vatten värmepump, men även en gammal hederlig vedpanna som är sammankopplad med systemet så man kan välja hur man vill värma upp huset. I källaren finns även en separat luft/luftvärmepump som värmer upp källaren på ett bra sätt och gör att tvätten torkar snabbt. Interiört är huset väl underhållet med renoverat kök med matplats, separat matrum och vardagsrum, gäst-WC, övervåning med 2 sovrum och ett äldre badrum. Källare med tvättstuga, dusch, pannrum och förrådsutrymmen. Inglasat uterum med isolertak och öppningsbara fönster och dörrar. Uppvuxen fin trädgårdstomt med vackra rosor, flera fruktträd och bärbuskar, växthus med vindruvor och sist men inte minst en fin flaggstång. Robotgräsklippare hjälper till med gräsklippningen på tomten!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  maj
  Imorgon kl. 11:00–13:00
  Välkommen! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 17
  maj
  Mån 17 maj kl. 17:00–18:30
  Välkommen! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.