Emmekalvsvägen 117

Påskallavik, Oskarshamns kommun Se på karta

1 250 000 kr

1 500 000 kr -17 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
1 098 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
39 400 kr/år

Välkommen till Emmekalvsvägen 117 och denna vackra 30-talsvilla i det natursköna området Emmekalv, beläget strax utanför Påskallavik. Här har du möjlighet att förvärva en välskött och omsorgsfullt renoverad bostad med en charmig mix av moderna bekvämligheter och tidstypiska detaljer.

Bostaden har genomgått flertalet renoveringar både exteriört och interiört sedan 2016 och framåt. Resultatet är en stilfull och funktionell villa som har bevarat sin autentiska karaktär samtidigt som den erbjuder modern komfort och bekvämlighet. De vackra spröjsade fönsterna och den eleganta vedspisen i köket är exempel på de tidstypiska detaljerna som ger en unik känsla till hemmet.

Bortsett från de fantastiska interiöra detaljerna, erbjuder detta hem även en välskött trädgård som omfamnar bostaden. Under årets varmare månader blommar trädgården ut och ger en färgglad och förtrollande atmosfär som förgyller din vardag. Här finns utrymme för avkoppling, lek och trädgårdsprojekt.

Varmt välkommen att boka in dig på visning och upptäcka allt som Emmekalvsvägen 117 har att erbjuda. Missa inte chansen att äga denna omsorgsfullt renoverade 30-talsvilla med en harmonisk kombination av tidstypiska detaljer och modern komfort. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning. Varmt välkommen till Emmekalvsvägen 117!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Oskarshamn

Kontakta mäklaren

David Rosander

Fastighetsbyrån Oskarshamn
Mäklare David Rosander, Fastighetsbyrån Oskarshamn
072-050 58 02