Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Rosander

David Rosander

Om mig

Välj rätt mäklare när du gör ditt livs affär, välj Oskarshamns mest engagerade mäklare! En bostadsaffär är utan tvekan en av de största och viktigaste affärerna i ditt liv, därför är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Oskarshamn ligger mig väldigt varmt om hjärtat, då jag själv är född, uppvuxen och bosatt här. Jag har även varit företagsam i staden sen många år tillbaka, vilket har resulterat i ett brett kontaktnät, men inte minst en väldigt god lokalkännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Vägen 58, Bockara, Oskarshamns kommun

Stora Vägen 58

Villa
Bockara, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
450 000 kr
101 + 6 m²
4 rum
2 020 m² tomt

Välkommen till Stora vägen 58 i vackra och lantliga Bockara! Detta charmiga hus sträcker sig över ett och ett halvt plan och erbjuder en rymlig boyta på 101 kvm. Med 4 rum och kök finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Detta prisvärda boende är en fantastisk möjlighet för den som vill skapa sitt drömhem. Huset är utrustat med effektiv uppvärmning genom braskamin, luftvärmepump och vedspis, vilket ger både värme och en mysig atmosfär. Bockara är också en perfekt plats för pendlare och resenärer, med utmärkta transportmöjligheter till närliggande städer. Med närhet till busshållplatsen och tågstationen i Berga, bara några kilometer bort, kan du enkelt ta dig dit du behöver. Läget i Bockara ger dig förmånen att njuta av en lugn och lantlig omgivning samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Här kan du koppla av och uppskatta den natursköna omgivningen. Detta hus har potential att bli ditt drömhem. Visst, det kan behöva viss renovering och kärlek, men det är just här möjligheten ligger. Skapa din unika stil och förverkliga dina visioner i detta fantastiska boende! Så passa på att förverkliga din dröm om ett lantligt boende till ett överkomligt pris. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning. Stora vägen 58 väntar på att bli din nya hemadress

Kustvägen 40, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Kustvägen 40

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 850 000 kr
145 + 109 m²
5 rum
1 199 m² tomt

Välkommen till denna unika villa från mitten av 1940-talet, en pärla med en vacker putsfasad som andas historia och charm. Belägen i det idylliska Påskallavik erbjuder detta hem en livsstil som få andra platser kan matcha med alla vardagsbekvämligheter bara ett stenkast bort - från den välsorterade livsmedelsbutiken till den mysiga pizzerian och det charmiga hamncaféet. Dessutom är närheten till havet aldrig långt borta, vilket gör det enkelt att njuta av vattenaktiviteter och avkoppling vid stranden på Nötö. Detta hem präglas av stora och ljusa rum med härlig takhöjd, vilket ger en känsla av rymd och välbefinnande. Med 5 rum och kök, inklusive 4 rymliga sovrum, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Renoverat med varsam hand för att behålla den gamla charmen, har detta hem en oemotståndlig karaktär och stor potential. Utsikten över havet från varje fönster gör vardagen till en dröm och varje morgon till en glädjande upplevelse. Morgonkaffet får en extra touch av lyx när det avnjuts medan ni blickar ut över det glittrande vattnet. Den stora träterrassen blir en naturlig samlingsplats för soliga dagar, grillkvällar och minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj. Att se Gotlandsbåten skymta i horisonten är bara ett av de många magiska ögonblicken som detta läge har att erbjuda. Unga par eller familjer kommer att älska möjligheten att kalla detta deras hem. Med en helt perfekt familjevilla och ett läge som ger möjlighet till en livsstil av avkoppling och äventyr, är detta en chans som inte bör missas. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt drömmen om det perfekta hemmet i Påskallavik bli er verklighet!

  • Plus
Berberisgatan 5, Kristdala, Oskarshamns kommun

Berberisgatan 5

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
795 000 kr
150 + 30 m²
7 rum
1 045 m² tomt

Nu kan vi presentera en charmig och rymlig enplansvilla, som är perfekt belägen i ett lugnt och populärt område i samhället Kristdala. Bostadens läge, med närhet till skola och affär, gör att ni kan njuta av bekvämligheten att ha allt ni behöver inom räckhåll. Den natursköna omgivningen erbjuder också närliggande promenadstråk där du kan njuta av frisk luft och vacker natur. Denna välplanerade enplansvilla erbjuder hela 7 rum och kök, här finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. En av höjdpunkterna i huset är den härliga inglasade altanen som vetter mot trädgårdens baksida. Här kan du njuta av soliga dagar eller koppla av på kvällen medan du beundrar den grönskande utsikten. Den lättskötta trädgården gör det ännu enklare att njuta av det bekväma livet i detta hem. Huset är också utrustat med fiber, vilket ger dig en snabb och pålitlig internetuppkoppling för att möta dagens digitala behov. Inte nog med det, här finner vi också ett rymligt dubbelgarage. Låter det här intressant? Missa inte chansen att bli ägare till denna bostad. Kontakta oss för mer information.

Visar alla 3