Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Rosander

David Rosander

Om mig

Välj rätt mäklare när du gör ditt livs affär, välj Oskarshamns mest engagerade mäklare! En bostadsaffär är utan tvekan en av de största och viktigaste affärerna i ditt liv, därför är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Oskarshamn ligger mig väldigt varmt om hjärtat, då jag själv är född, uppvuxen och bosatt här. Jag har även varit företagsam i staden sen många år tillbaka, vilket har resulterat i ett brett kontaktnät, men inte minst en väldigt god lokalkännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Knartorp 2, Knartorp, Oskarshamns kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Knartorp 2, Knartorp, Oskarshamns kommun, bild 2
Knartorp 2, Knartorp, Oskarshamns kommun, bild 3

Knartorp 2

Villa
Knartorp, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
3 450 000 kr
219 + 79 m²
9 rum
4 660 m² tomt

Unikt hus omgivet av skogsnatur mitt i Smålandsidyllen. Välkommen till detta extraordinära, nyligen renoverade och energisnåla hus i natursköna byn Knartorp, bara 20 minuters bilfärd från Oskarshamn. Här upplever du det bästa av två världar: en naturnära oas och en lyxig bostad med moderna bekvämligheter. Med sina imponerande 212 kvm boarea och ytterligare 79 kvm i biarea finns gott om utrymme för familj och vänner. Här kan du njuta av det egna gymmet, inomhuspoolen med jetstream eller altanens solläge som vetter mot skogens lugn. Den rymliga och avskilda naturtomten om 4 460 kvm omger detta välskötta hus och ger en känsla av privatliv och harmoni. Här har du din egna gröna oas att njuta av i den natursköna omgivningen. Fiber finns även installerat för lättillgänglig uppkoppling. Låter det här intressant? Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Krithemsgatan 20, Kristdala, Oskarshamns kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Krithemsgatan 20

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 050 000 kr
135 + 70 m²
6 rum
941 m² tomt

Välkommen till denna perfekta familjevilla i det vackra området Kristdala i Oskarshamn! Denna charmiga bostad från 1957 har gott om plats med sina 135 kvm boyta och totalt 6 rum som passar perfekt för en familj. Här finns 3-4 sovrum för att alla i familjen ska kunna ha sin egna oas. En av de unika fördelarna med detta hus är den mysiga eldstaden som skapar en varm och inbjudande atmosfär. För den som gillar att ha bilen i skyddad förvaring finns även ett garage. Ett extra plus är de solpaneler som bidrar till en miljövänligare boendemiljö. Närområdet bjuder på lugn och ro med närhet till naturen. Perfekt för sköna promenader och familjeutflykter. Kristdala är en trevlig och säker plats att bo på, nära till service och bekvämligheter. Denna familjevilla är ett utmärkt val för den som söker ett hem där utrymme, bekvämlighet och närhet till naturen går hand i hand. Välkommen att upptäcka potentialen hos detta härliga hus och bli en del av gemenskapen i Kristdala!

  • Plus
Marieholmsstigen 3, Svalliden/Marieholm, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 16:30

Marieholmsstigen 3

Villa
Svalliden/Marieholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 895 000 kr
193 m²
7 rum
1 397 m² tomt

Välkommen till denna pampiga villa belägen i det populära Svalliden/Marieholm i Oskarshamn. Med en boyta på generösa 193 kvadratmeter och hela sju rum och kök är detta hem idealiskt för den stora familjen eller för dig som gillar extra utrymme. Denna pärla erbjuder också ett dubbelgarage, perfekt för bilentusiasten eller för att enkelt parkera två bilar. Här kan du glida in efter en lång dag och koppla av i lugn och ro. Skyddat läge på återvändsgata ger dig både privatliv och säkerhet – ett lugn mitt i vardagens puls. Villan har också ett härligt inglasat uterum som förlänger sommarkvällarna och ger möjlighet till mycket trevliga middagar med vänner och familj. På tomten om 1397 kvadratmeter finns en trädgård med gräsmatta, perfekt för lek och spel eller för att odla egna grönsaker. Uteplatsen bjuder in till grillkvällar och soliga frukostar under bar himmel. Närområdet erbjuder vacker natur med närhet till skog och grönområden, perfekt för sköna promenader och picknickar. Här kan du njuta av vardagens lugn och ro samtidigt som du har en bekväm närhet till skolan för de små. Denna villa är med sitt läge en unik pärla. Den erbjuder både komfort och charm i mycket trivsam miljö. Missa inte chansen att kalla denna dröm till ditt hem – välkommen att upptäcka allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

  • Plus
Ström 3, Figeholm, Oskarshamns kommun

Ström 3

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
750 000 kr
169 m²
6 rum
2 115 m² tomt

Letar du efter en bostad att sätta din egen touch på? Då borde du ta en titt på detta unika objekt. Här har vi ett charmigt bostadshus med bergvärme och lantlig belägenhet i de vackra omgivningarna norr om Figeholm, Oskarshamn. Med en boyta på 169 kvadratmeter och hela 2115 kvadratmeter tomt har detta hus definitivt mycket att erbjuda. Belägen i ett lantligt område med närhet till naturen erbjuder detta hus en fridfull tillflyktsort från stadens stress. Den fridfulla atmosfären gör detta hem till den perfekta platsen för avkoppling och lugn. Du kan njuta av frisk luft och vacker natur direkt utanför din dörr. Närområdet erbjuder möjligheter till sköna skogspromenader och gott om utrymme för trädgårdsarbete. Passa på att odla egna grönsaker och njut av lugnet under mysiga grillkvällar i sällskap av familj och vänner. Denna bostad med sina fem rum och kök är i behov av renovering, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Här finns stor potential för den som älskar att förvandla renoveringsbehov till sina drömmars hem. – detta är din chans att låta fantasin flöda! Om du letar efter ett hem där du kan sätta din egen prägel och njuta av lugnet i naturen, då har du hittat rätt. Välkommen att utforska potentialen hos detta hus och låt din kreativitet flöda!

  • Plus
Sörbo 1, Sörbo, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sörbo 1

Villa
Sörbo, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 950 000 kr
147 + 27 m²
5 rum
2 814 m² tomt

Upptäck ert drömboende i denna förtrollande villa, präglad av tidstypisk charm från det tidiga 1900-talet och stilfull snickarglädje. Belägen i det natursköna Sörbo, några kilometer söder om Oskarshamn, erbjuder denna pärla den perfekta blandningen av lantlig ro och närhet till bekvämligheter. Med 5 rum och kök, inklusive 3 till 4 sovrum, blir detta hem en plats för harmoni och gemenskap. Det stora, ljusa vardagsrummet skapar en varm atmosfär, perfekt för umgänge med nära och kära. Ta även del av det charmiga, isolerade lusthuset - en mångsidig plats som passar utmärkt som tonårsrum eller gästboende. Utomhusmiljön bjuder på en stor och insynsskyddad trädgård samt en solig terrass för långa sommarkvällar och avkoppling. Fastigheten är väl omhändertagen och redo att bli ert nya hem utan krav på renoveringar. Låter det här som ert nästa drömboende? Kontakta oss nu för vidare information och låt drömmen om det perfekta hemmet i Sörbo bli er verklighet!

  • Plus
Äleviksvägen 7, Adriansnäs, Oskarshamns kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Äleviksvägen 7

Fritidshus
Adriansnäs, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 900 000 kr
85 + 16 m²
4 rum
1 944 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med ett havsnära läge i det pittoreska Adriansnäs i Oskarshamn! Perfekt för dig som drömmer om en avkopplande tillflyktsort med närhet till skärgården och vackra naturområden. Här får du chansen att bo i en fin friköpt bostad med tre mysiga sovrum och en härlig trädgård där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar. Dessutom finns möjlighet till båtplats i samfälligheten, vilket ger dig möjligheten att ge dig ut på spännande båtutflykter i skärgården. Ett extra plus är den närliggande badplatsen där du kan svalka av dig under varma sommardagar. För övernattande gäster finns en egen gäststuga där de kan njuta av lugnet och skönheten i området. Området kring Adriansnäs bjuder på fantastiska skärgårdsupplevelser och vackra vandringsleder. Passa på att förvärva denna fina bostad och börja njuta av livet vid havet redan idag. Tillsammans kan vi göra din dröm till verklighet!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6