Fastighetsbyrån Oskarshamn

Fastighetsbyrån Oskarshamn

Mäklare

Smålandsgatan 26B, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Imorgon kl 13:15

Smålandsgatan 26B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

850 000 kr

80 m²

3 rum

4 896 kr/mån

10 625 kr/m²

Söker ni en centralt belägen trea i ett hus med hiss? Då har ni hittat rätt! Nu kan vi stolt presentera en av Oskarshamns mest välkomponerade bostadsrätter, dessutom med ett guldläge bara några minuter från stadskärnan! En halv trappa upp, på Smålandsgatan 26B finner vi denna gavellägenhet som bjuder både på bekvämlighet och storlek. Hiss, närhet till allt och en inglasad balkong i söderläge är bara några av de fina egenskaper som denna bostad erbjuder. Lägenhetens yta disponeras med ett välvårdat kök från 2014, två sovrum i bra storlek, goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum som renoverats 2017 och ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen. Låter det här som er nästa bostad? Varmt välkomna att anmäla er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Allégatan 12, Figeholm, Oskarshamns kommun
 • Tor 9 feb kl 15:30

Allégatan 12

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 650 000 kr

120 m²

4 rum

606 m² tomt

I idylliska kustsamhället Figeholm kan vi nu presentera Allégatan 12! Huset som är från 1800-talet inger en hemtrevnadkänsla så snart du kliver innanför dörren. Planlösningen präglas av husets ålder med vinklar och vrår, men har moderniserats och lever upp till dagens standard samtidigt som mycket karaktär kvarstår. Rymligt öppet kök mot matrum och den inglasade altanen som blir likt husets ansikte utåt. Helkaklat badrum. Här har man också investerat i ett solcellssystem kombinerat med en batteri-back up - energieffektivt hus! På tomten finns ett gästhus med 1 rok, perfekt för gästen, tonåringen eller kanske för uthyrning. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Cedströms väg 13, Döderhult, Oskarshamns kommun

Cedströms väg 13

Villa
Döderhult, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

3 250 000 kr

149 m²

6 rum

947 m² tomt

Nu kan vi presentera en av dom attraktiva villorna på Cedströms väg! Här möts ni av ett välrenoverat hus där man genomgående tänkt på detaljerna och inget lämnats åt slumpen. Helt enkelt ett hus med det lilla extra! Ett tydligt exempel på det är de sociala ytorna som skapats när man i samband med renoveringen av köket öppnade upp planlösningen mellan kök och vardagsrum. Inte nog med det, här erbjuds också möjligheten att ta ett dopp i den uppvärmda poolen med det perfekta västerläget. Här skiner solen från förmiddag till kväll. Perfekt för er som gärna spenderar alla dagens timmar i en solbädd! Låter det här som er nästa bostad? Hör av er till mig så berättar jag mer!

 • Balkong
 • Uteplats
Parkgatan 9, Figeholm, Oskarshamns kommun
 • Imorgon kl 17:00
Parkgatan 9, Figeholm, Oskarshamns kommun, bild 2
Parkgatan 9, Figeholm, Oskarshamns kommun, bild 3

Parkgatan 9

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 975 000 kr

91 m²

5 rum

941 m² tomt

Välkommen till Parkgatan 9 Figeholm! Här finner du en mycket välskött 1-plansvilla med bra läge på återvändsgata. Mysig baksida med pool och altan i sydväst, perfekt för sommarens grillkvällar. Interiören går i genomgående ljusa moderna färger och ger en skön harmoni i huset. Vardagsrummet är centralt beläget i bostaden med en stilfull braskamin installerad. 3 sovrum finns idag men ett extra rum för gäster, tonårsrum eller kontor kan lätt skapas.

 • Premium
Lidbacken 5, Figeholm, Oskarshamns kommun
 • Imorgon kl 16:00
Lidbacken 5, Figeholm, Oskarshamns kommun, bild 2
Lidbacken 5, Figeholm, Oskarshamns kommun, bild 3

Lidbacken 5

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 395 000 kr

125 m²

3 rum

1 216 m² tomt

Varmt välkommen till Lidbacken 5, en trivsam villa med lugnt läge i Figeholm! Här erbjuds en hemtrevlig bostad med generösa sällskapsytor på entréplan. Sovrummen finner du istället en trappa upp, mer avskilt från de sociala ytorna. Bostaden bjuder på praktisk centraldammsugare, möjlighet till larm samt 3 fungerande eldstäder. Till bostadens finns även en rymlig sluttningsträdgård som gömmer sig bakom huset. Här har du en egen oas utan insyn från grannarna och här erbjuds möjlighet till odling i såväl växthus som pallkragar. Du har även en egen mindre äng med utrymme för såväl lek som ytterligare odling. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kolonivägen 11, Kolberga, Oskarshamns kommun
 • Ons 8 feb kl 15:00

Kolonivägen 11

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

2 875 000 kr

150 m²

6 rum

1 313 m² tomt

Välkommen till Kolonivägen 11, fint läge på lugn och barnvänlig gata med badrocksavstånd till havet! Här finner du en trevlig familjevilla som renoverats och byggts till under de senaste åren. Här har man bland annat installerat en ny luft/vattenvärmepump, uppdaterat tvätt avdelning tillsammans med groventrén. Man har skapat en öppen planlösning mellan det nya köket och vardagsrummet, nytt badrum och nytt yttertak. Huset bjuder dessutom på hela fem sovrumsmöjligheter. Utvändigt finns flera terrasser vilket gör det lätt att följa solen, eller skuggan om det passar bättre. Som pricken över i:et finns en uppvärmd pool att njuta av lediga sommardagar. Den stora trädgården är perfekt för trädgårdslekar eller för dig som har gröna fingrar. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hantverksgatan 31C , Centralt, Oskarshamns kommun
 • Imorgon kl 10:00

Hantverksgatan 31C

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 050 000 kr

59,6 m²

2 rum

3 286 kr/mån

17 617 kr/m²

Varmt välkomna till kanske en av Hantverksgatans finaste lägenheter! Här har du en tvårummare med allt man kan önska sig - härligt kök, helkaklat badrum, fräscha ytskikt i hela bostaden, genomgående planlösning, gott om förvaringsmöjligheter men också den stora inglasade balkongen att njuta av från vår till höst. Här är det med andra ord färdigt att flytta in, bo och trivas. På tredje våningen bor du ostört och utan någon insyn, dessutom med ett generöst ljusinsläpp!

 • Plus
Norrtornsvägen 39, Norrtorn, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norrtornsvägen 39

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

650 000 kr

85 m²

3 rum

4 682 kr/mån

7 647 kr/m²

Nu kan vi presentera en hemtrevlig trerummare i trivsamma Norrtorn. En trappa upp, på Norrtornsvägen 39, finns alla möjligheter att skapa den bostad du drömmer om! Här möts vi av en välplanerad lägenhet med rymliga ytor och en mysig inglasad balkong. Låter det här som ert nästa boende? Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

 • Balkong
Ficksjövägen 15, Fårbo, Oskarshamns kommun

Ficksjövägen 15

Villa
Fårbo, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 375 000 kr

166 m²

4 rum

1 035 m² tomt

Ficksjövägen 15 - ett av Fårbos vackraste hus! Huset från 1938 har tidstypiska attribut som det brutna mansardtaket, de spröjsade fönsterrutorna samt den pampiga huvudentrén, detta tillsammans med den grusade infarten ger huset ett välkomnande och fint uttryck. Husets insida bjuder på trägolv i original, generös takhöjd men även bekvämligheter som ny bergvärmepump och nytt badrum. Här har du nära till skola och livsmedelsbutik samtidigt som du på några minuter kommer ut på E22:an som smidigt tar dig vidare i landet. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Norrbackavägen 12, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 12

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

650 000 kr

82 m²

3 rum

4 811 kr/mån

7 927 kr/m²

Vi har nu nöjet att erbjuda en välskött trerummare på Norrbackavägen 12! Här bor du endast en trappa upp i huset och kan njuta av ett stilrent kök, ett rymligt vardagsrum samt en trivsam inglasad balkong belägen mot ett insynsskyddat grönområde. I Norrtorn bor du med närhet till skogen, men även endast en kort promenad från stadskärnan. Området är även familjevänligt med lekplatser, samt fritt från trafik. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Storgatan 25, Kristdala, Oskarshamns kommun

Storgatan 25

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

495 000 kr

103 m²

5 rum

704 m² tomt

Välkommen till Storgatan 25 i vackra Kristdala! Här finner du en rymlig villa från tidigt 1900-tal med bra läge nära skola och affär. Lättskött trädgård med fina fruktträd. Till fastigheten hör även ett friliggande garage med förråd.

 • Uteplats
Sturegatan 9, Gröndal, Oskarshamns kommun

Sturegatan 9

Villa
Gröndal, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 800 000 kr

100 m²

4 rum

906 m² tomt

Välkommen till Sturegatan 9 i Gröndal! På lugn återvändsgata erbjuds nu denna villa med närhet till allt från förskola till Oskarshamns stadskärna. Huset har sedan 2016 genomgått en rad olika renoveringar, bland annat har man låtit byta vatten och avloppstammar från gatan, installerat bekväm fjärrvärme, ny el i hela huset, FTX-system, nytt badrum, men även nya ytskikt i sovrum och vardagsrum mm. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Värdshusgatan 2B, Centralt, Oskarshamns kommun

Värdshusgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

890 000 kr

44 m²

2 rum

3 733 kr/mån

20 227 kr/m²

Söker du ett kvadratsmart boende mitt i Oskarshamns stadskärna - med direkt närhet till allt serviceutbud så som restauranger, caféer och butiker så har du hittat rätt! Välkommen till Värdshusgatan 2B, en nyproducerad bostadsrätt som stod färdig 2020, helt underhållsfritt för dig som köpare! På gångavstånd når du havet, strandkajen samt stadsparkens natur och grönska som erbjuder bland annat tennisplan, utegym, och frisbee golf. Här har du nära till kollektivtrafiken som tar dig både innanför och utanför Oskarshamns gränser. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Idrottsvägen 13, Orrängen, Oskarshamns kommun
 • Budgivning pågår

Idrottsvägen 13

Villa
Orrängen, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

3 850 000 kr

180 m²

5 rum

1 050 m² tomt

Vacker träfasadsvilla från 1934 med många tidsenliga attribut som bland annat spröjsade fönster, generös takhöjd och genomgående massiva trägolv. Huset som byggdes till 2011 omfattar hela 180 kvm + 50 kvm, vilka är fördelade på ett stort vardagsrum, lika stort kök, två badrum och tre rymliga sovrumsmöjligheter samlade på övre plan. Husets samtliga ytskikt har uppdaterats men även stora poster så som yttertak, dränering, badrum mm. Bostaden är välvårdad och ramas in av lika välvårdad och insynsskyddad trädgård där baksidan bjuder in, likt en egen oas mitt i stan, till härliga sommardagar på terrassen eller i spabadet. Huset är inrett i tidlösa färg och materialval och gör det lätt att trivas och känna sig som hemma. I Orrängen har du nära till precis allt - stadskärnan ligger på bekvämt gångavstånd, likaså skolor, förskolor, idrottsanläggningar och stadsparken. Havet når du med bara några minuters bilfärd. Men trots det centrala läget bor man i ett lugnt kvarter med mycket grönska som också är ett av Oskarshamns äldsta. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 14 F, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogårdsgatan 14 F

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

725 000 kr

69 m²

3 rum

4 302 kr/mån

10 507 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera trivsam gavellägenhet på centrala Kyrkogårdsgatan 14F! Bostaden var från början utformad som en trea, men nuvarande ägare har öppnat upp mellan vardagsrummet och ett utav sovrummen för att skapa en mer öppen planlösning. Det är dock möjligt att återställa det andra sovrummet om så önskas. Gavelläget bidrar till ett härligt ljusinsläpp och du har även en rymlig inglasad balkong. Här finns stor potential att skapa ditt drömboende! På Kyrkogårdsgatan bor du centralt med närhet till såväl stadskärnan, matbutik, kollektivtrafik, skola mm. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Stengatan 56, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stengatan 56

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

995 000 kr

78,7 m²

3 rum

3 376 kr/mån

12 643 kr/m²

Vi har nu nöjet att kunna presentera denna attraktiva trerummare på Stengatan 56! Här erbjuds en trivsam bostad där samtliga ytskikt uppdaterats de senaste åren. Såväl kök, badrum som vardagsrum och sovrummen är samtliga inredda med moderna material- och färgval. Bostaden erbjuder även en genomgående, välplanerad planlösning och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljus. Här bor du centralt med närhet till både stadskärna, skola, mataffär och idrottscentrum, men även i en stabil förening med låg månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Pappersbruksvägen 3 & 5, Påskallavik, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Pappersbruksvägen 3 & 5

Övrigt
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

3 485 000 kr

2 443 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva hyresfastighet i Emsfors! Här finns idag 8st lägenheter i varierande storlek. Möjlighet finns även att färdigställa ytterligare 3st lägenheter som idag är oinredda. Nuvarande ägare har investerat i bergvärme installerad 2010, målat fasaden, renoverat den gemensamma tvättstugan samt dragit in fiber i lägenheterna. Hyresintäkter för 2021: 528.500kr. Driftskostnader 2021: 147.551kr. Läs mer om fastigheten under dokument. Låter detta intressant? Lämna din intresseanmälan så hör jag av mig!

Björnhult 11, Björnhult, Oskarshamns kommun

Björnhult 11

Villa
Björnhult, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 100 000 kr

102 m²

4 rum

850 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda en villa om 102 smart planerade kvadratmeter i Björnhult. I lantliga och naturnära Björnhult bor du ca 15 minuter från Oskarshamns serviceutbud samtidigt som du har skog och sjö på promenadavstånd, det bästa av två världar helt enkelt! Huset har under det senaste året genomgått en del större renoveringar, där exempelvis badrummet har byggts ut och totalrenoverats med stilrent kakel och klinker. Nuvarande äger har också bytt husets alla fönster och givit fastigheten en fin inramning med det exklusiva staketet som omfamnar trädgården. Låter detta som ert nästa boende? Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Nya vägen 2, Bockara, Oskarshamns kommun

Nya vägen 2

Villa
Bockara, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

495 000 kr

86 m²

4 rum

744 m² tomt

Varmt välkomna till Nya vägen 2 i Bockara! Här erbjuds en trivsam villa med rymlig tomt där baksidan vetter mot grönområde. Bostaden erbjuder möjlighet till tre sovrum och här finns även ett rymligt och hemtrevligt kök. På framsidan av trädgården har en separat uteplats byggts upp, perfekt för lata dagar i solen. Trädgården är rymlig och lättskött med ett par äppelträd. I Bockara bor du med närhet till såväl barnomsorg som skola, du har också bara en kort promenad till Hagsjön. Från Bockara har du endast 20 minuter in till Oskarshamn och nära bostaden finns busshållplats. Varmt välkommen på visning!

Smedkroken 3, Centralt, Oskarshamns kommun

Smedkroken 3

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

2 400 000 kr

95 m²

3 rum

352 m² tomt

Bekvämt boende mitt i Oskarshamns levande stadskärna med närhet till butiker, caféer och restauranger! Bostadshuset har under senaste åren genomgått en smakfull renovering med bl.a nytt kök och badrum. Interiör i ljusa fräscha färger. Sidobyggnad finns om ca 30 kvm innehållande isolerat gästrum med elvärme, förråd och äldre tvättstuga. Rymlig friggebod perfekt för redskapsförvaring. Varmt välkomna att boka visning!

Idrottsvägen 20 B, Centralt, Oskarshamns kommun

Idrottsvägen 20 B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

450 000 kr

37 m²

1.5 rum

3 767 kr/mån

12 162 kr/m²

Söker du ett mindre boende med närhet till allt? Är du på jakt efter ditt första boende eller kanske en övernattningslägenhet? Då kan det här vara lägenheten för dig! Välkommen till Idrottsvägen 20 B och den här exklusiva lägenheten i markplan med egen uteplats! Nu har du möjlighet att köpa en unik lägenhet i markplan med egen uteplats och utsikt mot idrottsplatsen. Lägenheten byggdes ny 2018 och har alla bekvämligheter. Kök med bl.a induktionshäll och diskmaskin. Smakfullt badrum med kakel/klinker, golvvärme och tvättmaskin. Inbyggd ljudanläggning med bluetooth. Golvvärme i hela lägenheten.

 • Uteplats
Fabriksvägen 22, Figeholm, Oskarshamns kommun

Fabriksvägen 22

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

950 000 kr

120 m²

4 rum

1 174 m² tomt

Nu kan vi presentera en gedigen villa, på bra adress, i kustsamhället Figeholm. Samhället Figeholm präglas av närheten till hav och natur och är lite av en pärla på östkusten med den fina skärgården alldeles intill. Huset har en välplanerad och bra planlösning med väl tilltaga rum som alla är lättmöblerade. Om ni letar efter ett hus att sätta er egen prägel på, då är det här ett perfekt tillfälle! Varmt välkommen på visning för att se husets potential!

Skeppsbrogatan 4, Figeholm, Oskarshamns kommun

Skeppsbrogatan 4

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn

1 375 000 kr

121 m²

6 rum

804 m² tomt

Välkommen till Skeppsbrogatan 4, perfekt för dig som önskar närhet till båt- och skärgårdsliv. Villan är välvårdad och rymlig. Och passar bra om du söker fritidshus eller permanenthus med äldre charm. Vinden har 2 inredda gästrum. Från den inglasade balkong på övervåningen får du en viss utsikt mot havet. Bergvärme är installerad och ger låg energikostnad.

Visar alla 23