Mäklare Michaela Brock

Michaela Brock

Om mig

Jag brinner för fastigheter, färg & form, vackra lägen men framförallt för människor och att lotsa dem genom sina bostadsaffärer på absolut bästa sätt. Efter 3 års studier i Malmö blev jag registrerad mäklare 2014. De senaste 8 åren har jag jobbat i Oskarshamn där jag även bor tillsammans med min familj. Jag tar mig gärna an uppdrag över hela kommunen och förmedlar med stort engagemang tomter, fritidshus, villor och bostadsrätter. Jag ser fram emot att hjälpa dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smålandsgatan 24B, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Smålandsgatan 24B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
650 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 530 kr/mån
11 504 kr/m²

Välkommen till den här ljusa bostadsrätten med guldläge - här finner du stadskärnan precis runt hörnet! Bostaden erbjuder en harmonisk färgsättning som skapar en hemtrevnad och värme direkt i hallen. Bra planerad med fräsch ytskikt. Helkaklat badrum från ca 2017. Bostadsrättsföreningen har även låtit installera hiss vilket gör bostaden handikappvänlig! Här kan du njuta av den låga avgiften, det centrala läget men även balkongen som ligger i söder. Låter det här intressant? Hör av dig så berättar jag mer!

 • Balkong
 • Hiss
Middelfartsvägen 19, Kristineberg, Oskarshamns kommun
 • Tis 19 dec kl 15:00

Middelfartsvägen 19

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 995 000 kr
130 m²
5 rum
489 m² tomt

Nu kan vi presentera ett av de attraktiva hörnhuset på Middelfartsvägen. Med fönster i tre väderstreck skapas en fin rymd som radhus många gånger kan sakna. Bekvämt och välplanerat boende med allt i ett plan, där du kan njuta av bland annat braskaminen, fräscht kök & spabad. Huset erbjuder tre sovrumslösningar, två allrum, stort kök, två badrum samt uteplats både fram och bak. Här bor du med närhet till naturen samtidigt som skola, förskola och livsmedelsbutik är på gång och cykelavstånd. Välkomna på visning!

 • Plus
Södra vägen 38, Svalliden/Marieholm, Oskarshamns kommun

Södra vägen 38

Villa
Svalliden/Marieholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 750 000 kr
121 + 81 m²
5 rum
1 028 m² tomt

I populära Svalliden finns nu det här välbyggda 30-talshuset till försäljning på Södra vägen 38. 121 kvadratmeter fördelade på 3-4 sovrumsmöjligheter, stort vardagsrum, två badrum samt hemtrevligt kök. Källaren om 81 kvadratmeter rymmer dessutom goda förvaringsmöjligheter men även garage, tvättstuga och verkstad. Dessa utrymmen ansluter i sin tur till den generösa garageinfarten som man når från återvändsgatan Sörliden. Trädgården är trevlig och skapar bra avstånd till vägen, den erbjuder dessutom en härlig uteplats perfekt för grillkvällarna. Baksidan vetter mot ett skyddande grönområde. Huset är i ett äldre men fint skick, vilket ger möjligheten att bo och uppdatera allt eftersom. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Homhällevägen 29, Kolberga, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Homhällevägen 29

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
3 450 000 kr
114 + 76 m²
5 rum
896 m² tomt

Välkomna till Homhällevägen 29! Ett väl underhållet hus med ett attraktivt läge där du på badrocksavstånd ( ca 200 m ) har havet där bad och båtliv erbjuds. Snabbt och smidigt kan man komma ut till Oskarshamns vackra skärgård där kobbar och skär lockar sommarhalvåret. Huset omfattar fyra sovrumsmöjligheter tillsammans med sociala utrymmen på entréplan med nära anslutning till insynsskyddad terrass. Källarplanet erbjuder allrum, exklusivt badrum med bastu, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. I hävsnära Kolberga bor du med närhet till både skog och hav. Du har nära till skola, livsmedelsbutik och Oskarshamns stadskärna tar du dig till på några minuter med cykel. Varmt välkommen på visning!

Ugglevägen 14B, Orrängen, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ugglevägen 14B

Lägenhet
Orrängen, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
700 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 747 kr/mån
8 383 kr/m²

Söker du efter en charmig trerummare med mycket karaktär? Då har du hittat rätt! Välkommen till Ugglevägen 14B, en genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck samt balkong som vetter mot innergården. Här finns mycket vinklar och vrår som bidrar till charm och hemtrevnad men som också gör bostaden unik. Läget i Orrängen är centralt och här har du väldigt nära till livsmedelsbutiker, fritidsanläggningar men även stadskärnan som bara är några cykelminuter bort. Låter det här intressant? Hör av dig så berättar jag mer!

 • Balkong
 • Hiss
Björnstigen 4B, Centralt, Oskarshamns kommun

Björnstigen 4B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 200 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1/2
5 418 kr/mån
16 000 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda en av dem attraktiva markplanslägenheterna på Björnstigen! Välkomnande och öppen planlösning vilket ger en hemtrevlig och värmande känsla. Fräscha ytskikt med genomgående ljusa väggar och ekparkett flytande genom bostaden. Här har man tillgång till en insynsskyddad uteplats med grästäppa där utgången är från vardagsrummet, vilket ger en fin huskänsla. Inte nog med det, du har även en egen carport med förråd i direkt anslutning till entrén. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Knartorp Rollerby 1, Knartorp, Oskarshamns kommun

Knartorp Rollerby 1

Tomt
Knartorp, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
750 000 kr
2,9 ha tomt

Ett riktigt drömställe! Nära staden, nära havet - men mitt i den idylliska naturen. Gör din dröm till verklighet på nästan 3 hektar. Här är allt möjligt: ditt drömhus på landet, att hålla hästar, göra om den befintliga maskinhallen till ett fritidshus och, och, och... Alla förberedelser är gjorda: elanslutning, egen vattenförsörjning via djupborrad vattenbrunn, eget avloppssystem med infiltrationsbädd för 4-5 personer för åretruntbruk, fiberoptiska kablar förlagda i gatan och tomledningar. Maskinhallen är nästan 60 m² stor, isolerad, kaklad och innehåller ett komplett badrum med dusch/badkar + toalett samt Tvättrum med tvättmaskin och varmvattenberedare. Det finns en stor elektrisk garageport och en takkonstruktion med Sakstakstol och en invändig höjd på minst 3,00 meter. Låter det här intressant? Hör av dig!

Borgmästaregatan 6A, Centralt, Oskarshamns kommun

Borgmästaregatan 6A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 391 kr/mån
13 033 kr/m²

Välkommen till den attraktiva adressen Borgmästaregatan och den här fina tvårummaren på andra våningen. Här kan du njuta av småbåtshamnen och vyn över Brädholmen men även det centrala läget och närheten in till stadskärnan. Lägenheten har ett fint, bevarat skick, fönster i två väderstreck, fransk balkong och här finns stor potential att skapa ditt drömhem - dessutom med ett av stans bästa lägen! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Allégatan 12, Figeholm, Oskarshamns kommun
 • Tis 12 dec kl 15:00

Allégatan 12

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 650 000 kr
120 + 18 m²
4 rum
606 m² tomt

I idylliska kustsamhället Figeholm kan vi nu presentera Allégatan 12! Huset som är från 1800-talet inger en hemtrevnadkänsla så snart du kliver innanför dörren. Planlösningen präglas av husets ålder med vinklar och vrår, men har moderniserats och lever upp till dagens standard samtidigt som mycket karaktär kvarstår. Rymligt öppet kök mot matrum och den inglasade altanen som blir likt husets ansikte utåt. Helkaklat badrum. Här har man också investerat i ett solcellssystem kombinerat med en batteri-back up - energieffektivt hus! På tomten finns ett gästhus med 1 rok, perfekt för gästen, tonåringen eller kanske för uthyrning. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 9