Januarivägen 3A

Rälla, Borgholm Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
981 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
21 000 kr/år

Kv Tallgläntan består av tre arkitektritade Ateljéhus som kommer uppföras genom totalentreprenad av Boutvecklarna. De beräknas stå klara våren 2022. I standardutförande är hus utformade mer som ett fritidsboende men med tillval som till exempel vattenburen golvvärme, extra badrum, carport mm skapar du enkelt ditt drömboende och då med god permanentstandard.

Ateljéhuset har öppet till nock i den stora sällskapsytan. Sällskapsrum och kök möter varandra med en öppen planlösning vilket bjuder in till trivsamt umgänge så väl till vardags som fest. De generösa glaspartierna mot den din tomt bidrar till känslan av rymd och ljus. Huset bjuder även på hela tre sovrum, badrum och klädkammare.

Tomten om ca 1 000 kvm är helt friköpt, lättskött och med gott om plats för både gräsmatta och trädäck (tillval) i perfekt solläge. Du bestämmer själv hur du vill utformar just din uteplats. Här finns tid till att njuta, allt är nytt, fräscht och lättskött.

Rälla ligger på västra sidan av Öland mitt emellan Borgholm och Färjestaden. Här har du nära till förskola och skola upp till årskurs 5 i Rälla skola. Du har gångavstånd till mataffär och gillar du att spendera tid på golfbanan har du närhet till Ekerum som har både resort med rikligt utbud av aktiviteter och restauranger. Precis nedanför Ekerum finns härlig badstrand. I Rälla trivs du som uppskattar lugnet men även du som gillar att aktivera dig.

Läs mer hos mäklaren
Rydman Langå AB