Mäklare Frida Langå

Frida Langå

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbrings väg 9, Södra området, Kalmar kommun

Sjöbrings väg 9

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 090 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 611 kr/mån
21 373 kr/m²

Vi vet att det är många som önskar ett boende med ett fritt och ljust gavelläge, den önskningen går i uppfyllelse här på Sjöbrings väg 9. Den här välplanerade och ombonade tvårummaren får gott om trivsamt ljusinsläpp under större delen av dagen. Lägenheten har en fin känsla över sig som gör att man trivs med detsamma du kliver innanför dörren. Bostadens ljusa sällskapsrum har fönster i två olika väderstreck. Här vilar en vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i en behaglig ljusgrå ton. Rummet gör plats för soffa, TV, hyllor och matmöblemang om du önskar det. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till bostadens extrarum, en inglasad balkong. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, en sommarlunch eller något gott att dricka framåt kvällen. Balkongen har en trätrall som är både snygg att se på och behaglig att placera fötterna på. På balkongen kan du möblera med en loungegrupp eller ett matbord. Det funktionella och renoverade köket har ljusa skåpsluckor, en grå bänkskiva och ett stilrent grått kakel som stänkskydd. I köket får du plats med ett matbord för 4-5 personer. Den maskinella utrustningen har allt det du kan tänkas behöva här finns nämligen diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl/frys (2023) och inbyggd ugn samt mikro. Allt i mycket gott skick. Vägg i vägg med köket ligger ett väl tilltaget sovrum. Här får du plats med dubbelsäng, sängbord och byrå. I sovrummet finns det två garderober samt ett linneskåp. Den gröna färgen på väggarna ger rummet ett behagligt lugn. Det kaklade badrummet går i ljusa toner och är utrustat med dusch, toalett, handdukstork, spegelskåp och tvättställ. Sjöbrings väg ligger välbelägen på Södra området. Här bor du granne med naturen och har samtidigt gångavstånd till mataffärer, sjukhuset, padelbana, pizzeria m.m. Ska du in till centrum, universitetet eller till en badplats tar det det dig bara några minuter på cykel. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Fredriksskanstorget 1, Fredriksskans, Kalmar kommun

Fredriksskanstorget 1

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
2 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
5 004 kr/mån
37 500 kr/m²

Varmt välkommen till en riktigt väldisponerad tvårummare. På pappret står det att bostaden mäter 60 kvm men i verkligheten upplevs den rymligare än så. Lägenheten ligger i ett attraktivt gavelläge och har en stor balkong med utsikt över Malmfjärden och Ängö. När du passerat den pampiga Fredriksskansporten kliver du in i trapphuset. Du ska upp till våning tre, dit du tar dig via hiss eller trappor. Inne i bostaden är det en rymlig och möblerbar hall som möter dig. På golvet ligger ett klinkers som sedan övergår till ett fint trägolv som enhetligt följer dig vidare i hela bostaden. Hallen leder dig vidare till bostadens alla andra rum. Bostadens moderna och stilrena kök går i vitt och ljusgrått. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. Hemmet har en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum vilket gör hemmet väldigt socialt. Är inte maten klar när gästerna kommer kan dem slå sig ner vid matbordet eller i soffan och gör kocken sällskap. I sällskapsrummet får du ett trivsamt ljusinsläpp från två väderstreck och en fin utsikt över Malmfjärden, Ängö och Ölandsbron. Från denna av bostaden når du balkongen som har samma fina utsikt och ger dig sol under hela dagen. Hemmet har ett väl tilltaget sovrum där en dubbelsäng och sängbord får plats. Mot två av sovrumsväggarna finns skjutdörrsgarderober. Det helkaklade badrummet går i i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp. På Fredriksskansgatan 1 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor du i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen, smart, miljövänligt och ekonomiskt. Till föreningen hör en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. På gården har varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Fredriksskanstorget 1, Fredriksskans, Kalmar kommun

Fredriksskanstorget 1

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 000 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
3 246 kr/mån
37 037 kr/m²

Högst upp i huset på Fredriksskanstorget 1 hittar du denna yteffektiva och trivsamt planerade ettan. Bostaden har förärats med en stor balkong med utsikt över Malmfjärden, Ängö och Ölandsbron. Hiss eller trappor ? Valet är ditt ! När du på valfritt vis tagit dig högst upp i huset välkomnas du in i bostaden och en hall som rymmer dina ytterkläder och skor. Här finns även en garderob som ger plats för mer kläder och andra tillhörigheter. Efter hallen öppnar ett sällskapsrum och kök upp sig. Hemmets stilrena och funktionella kök har allt du kan önska och färgerna går i vitt och ljusgrått. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. Den öppna planlösning mellan kök och sällskapsdelen gör att alla kvadratmetrar kan nyttjas på bästa sätt. När du står i köket kan vännen slå sig ner vid matbordet eller ta det lugnt i soffan. En industrivägg i glas delar av rummet och på så vis skapas en sovalkov där sängen ryms. Helt plötsligt upplevs bostaden mer som en liten mysig tvårummare. Den stora balkongen som har sol hela dagen och ligger med utsikt över Malmfjärden, Ängö och Ölandsbron är verkligen guld värd. När du låtit balkongen få utemöbler kommer den garanterat blir till ditt favoritställe under årets varma dagar. Det helkaklade badrummet går i i beigt och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp. Bosätter du dig på Fredriksskans bor du i ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen. Smart, miljövänligt och ekonomiskt. Till föreningen hör en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. På gården har varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Varvsgatan 3, Varvsholmen, Kalmar kommun

Varvsgatan 3

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
5 395 000 kr
114 m²
3.5 rum
vån 2/4
5 674 kr/mån
47 325 kr/m²

Med ett av stadens absolut bästa lägen, precis intill kanten av vårt vackra Kalmarsund ligger Varvsgatan 3. Från den bostad du nu har framför dig blickar du ut över sundet, Kvarnholmens siluett och Ängö. Din utsikt är såväl vacker som händelserik. Årstidernas växlingar bjuder dig på skiftande färger och skådespel. Det här är en utsikt och ett läge du aldrig kommer tröttna på. Med Kalmars stadskärna bakom dig har du endast en kort promenad ut till populära Varvsholmen. När du nu närmar dig ön ser du Varvsgatan 3. Färdas du med bil kan du smidigt parkera i garaget där du har en egen plats som tillhör lägenheten. Väl inne i fastigheten kan du välja hiss eller trappa för att ta dig upp till våning nummer två. Välkommen in i ett hem som redan i hallen låter dig bli imponerad. Från det att du tar klivet in i bostaden behöver du inte ta många steg för att få vy ut över så väl vatten som Kvarnholmen. Dina skor och ytterkläder kan du placera på ena sidan om dig eller i någon av hallens garderober som ligger längre in. I hallen ligger ett praktisk klinkergolv. Nu tar du dig vidare in till ett fantastiskt sällskapsrum som ligger med en tilltalande och lagom öppen planlösning till kök och matplats. Rummet har ett bra ljusinsläpp från stora fönster som vetter åt två olika väderstreck. På golvet vilar ett gediget ekgolv, likadant golv som löper vidare genom samtliga rum. Sällskapsrummet tillsammans med köket lär bli navet och platsen där du, din familj och dina vänner kommer spendera allra mest tid. Det här är ett rum som bjuder in till såväl en avkopplande vardag som festliga tillfällen med kalas och middagsbjudningar. I den sociala delen får du rum med soffa, fåtöljer, soffbord och TV. Matplatsen ger fina ytor för ett större matmöblemang där ni kan vara många som sitter ned, umgås och samtidigt njuter av god mat. Den goda maten tillreder du i det väl utformade köket. Köksluckorna går i vitt med leverantör Ballingslöv. Den tåliga och snyggt utformade bänkskivan är i granit. Kökets tak pryds av infällda spotlights. Den välplacerade köksön gör att du får extra förvaring- och arbetsytor. Här kan du slå dig ned och njuta av din frukostmacka och framåt kvällen koppla av med ett glas gott samtidigt som du gör kocken sällskap. Köket har all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva men notera de två vinkylarna. Från kök och sällskapsrum tar du dig naturligt vidare ut till hemmets stora balkong. Den inglasade balkongen är väl tilltagen såväl på djupet som längden. Det finns plats för matbord eller loungeset och krukor med planteringar om du önskar det. Balkongen kan du göra till en fridfull oas med en utsikt som vi vet att många drömmer om. Bostaden har två sovrum. I det större av sovrummen ryms din dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel om du önskar det. Det bjuds på fina förutsättningar till ordning och reda bland dina kläder, här finns nämligen en perfekt planerad garderob med skjutdörrar. Det andra sovrummet når du via hallen. Rummet passar utmärkt till barnrum, kontor eller extrarum. Härifrån får du utsikt över vatten. Vidare finns ytterligare ett rum som idag nyttjas som kontor, perfekt att få undan tråkiga pärmar och datorn. Hemmets badrum samt gästtoalett når du från hallen. I det helkaklade badrummet har du handfat med kommod, spegelskåp, dusch, toalett och öppningsbart fönster. Givetvis finns här både tvättmaskin och tumlare. Gästtoaletten är utrustad med handfat med kommod, spegel, väggskåp och toalett. Det här är

 • Balkong
 • Hiss
Södra vallgatan 17, Kvarnholmen, Kalmar kommun

Södra vallgatan 17

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
4 090 000 kr
111 + 8 m²
3.5 rum
vån 2/2
4 593 kr/mån
36 847 kr/m²

Nu har du ett unikt tillfälle att få bosätta dig i en vacker etagelägenhet på Kvarnholmen, kvarteret som toppar mångas lista när det kommer till frågan om vart deras drömboende ska vara beläget. I det stiliga huset från 1932 gömmer sig en trivsam etagelägenhet med detaljer och kvalitéer som verkligen imponerar. Här lever du med ett centralt läge med alla dess fördelar samtidigt som du bor på en lugn och vacker kullerstensgata. Får du den äran att bosätta dig på Södra Vallgatan så bor du helt klart med ett fantastiskt läge. Från bostaden som ligger med ett otroligt lugnt och insynsskyddat läge högst upp i huset blickar du ut över Kalmars vackra vallgrav men också vårt vackra Slott, en vy som helt enkelt skiftar motiv efter årstid. En sak är dock konstant, motivet är vackert oavsett tidpunkt på året. Påkostad, gedigen, mysig och välplanerad, det är så vi beskriver den här bostaden allra bäst. Ska vi gå in på detaljer så kan vi med fördel lyfta fram att lägenheten har vackra takbjälkar, genomgående rustikt tarkettgolv i gråbetsad ek, elegant kök från Ballingslöv (Nordic vitmålad ask) med vitvaror från Siemens samt Smeg och en bänkskiva i granit. Mer får du en ovärderlig balkong, underbart sällskapsrum, två sovrum, praktisk tvättstuga, stort badrum samt en gästtoalett och ett mysigt loft om 8 kvm. Ja, ni förstår ju själva att detta är en bostad utöver det vanliga. Brf Domprosten 3 är en fin förening som är väldigt lågt belånad. Kvarnholmen är ett av Kalmars mest populära områden att bosätta sig i och det är enkelt att förstå. Runt knuten har du hela centrum med dess rika utbud av affärer, caféer och restauranger. Givetvis finns det också bekvämligheter som mataffärer, gym, vårdcentral, biograf med närhet till tåg och busstation. Tänk att kunna bo så nära allt men ändå på en sådan lugn och vacker gata. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Sjölyckegatan 3, Stensö, Kalmar kommun
Sjölyckegatan 3, Stensö, Kalmar kommun, bild 2
Sjölyckegatan 3, Stensö, Kalmar kommun, bild 3

Sjölyckegatan 3

Villa
Stensö, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
9 795 000 kr
200 + 70 m²
5 rum
573 m² tomt

På idylliska Stensö kan vi nu presentera en ståtlig villa som verkligen tar för sig. På Sjölyckegatan bor du med Kalmarsund, båthamn, fiskebodar och flera av Kalmars mest populära badplatser endast ett par hundra meter bort. Det korta avståndet till vattnet gör att du kan vakna upp, ta på dig morgonrocken och sedan cykla ner till badbryggan för ett morgondopp. Livskvalitet om något! Den modernt utformade villan i två plan har mycket att vara stolt över. Det är ett stilrent hus du verkligen lägger märke till. Bostaden mäter 200 kvm och har därtill försetts med en fräsch källare om 70 kvm samt ett ofta efterfrågat garage. Hela huset har en behaglig vattenburen golvvärme, även källaren. När du parkerat bilen på den stora stenlagda uppfarten är du välkommen in i huset. I huvudentrén möts du av snyggt polerat granitgolv samt garderober och avhängningsplats för ytterkläder och skor. Från entrén öppnar hemmets nav upp sig, nämligen det stora köket. Här får du fina ytor att jobba på. Den väl tilltagna köksön lär användas flitigt av både familj och inbjudna vänner. Köket är från Ballingslöv och går i stilrent vitt med bänkskiva i massiv svart sten. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av hel kyl, frys, induktionshäll, fläkt, grill, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, ångugn, diskmaskin samt en vinkyl. I anslutning till köket får du plats med ett matbord för 8-10 personer. Köket ligger med öppen planlösning mot det läckra sällskapsrummet som är nersänkt några trappsteg från köket. I och med nedsänkningen får rummet en imponerande takhöjd. I detta rum får du plats med både soffgrupp, tv och fler möbler om du önskar det. Mitten av rummet pryds av en vacker Handöl braskamin som höjer mysfaktorn rejält. Tak och fönsterkarmar pryds av infällda spotlights som ger en behaglig belysning. I sällskapsrummet kan hela familjen umgås och trivas tillsammans men ändå lite på varsitt håll. Via två stora skjutdörrspartier tar du dig ut på baksidans trivsamma uteplats som ligger i ett attraktivt sydvästläge. Den stora härliga altanen är verkligen ett extrarum under sommarmånaderna. Ett av husets två helkaklade badrum finns på första våning. Det är utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod och ett öppningsbart fönster. In till villan finns det två entréer. Förutom huvudentrén kan du ta dig in via den praktiska groventrén som ligger i anslutning till tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare men också gott om förvaringsmöjligheter. På våningsplan nummer två finns ett stort och ljust allrum som kan delas av om du vill få till ett fjärde sovrum eller kontor. Även här uppe finns infällda spotlights i tak och fönsterkarmar. I dag finns det tre bra sovrum på detta våningsplan. Allrummet och ett sovrum har fin utsikt över Lillviken. De fyra franska balkongerna på övre våning ger härligt ljusinsläpp. Badrum nummer två är rena drömmen. Stora ytor med marmorliknande kakel, utrustat med en nedsänkt jacuzzi, dusch, toalett, handdukstork, dubbla handfat samt ett öppningsbart fönster. Framför dig har du verkligen en riktigt väldisponerad och funktionell familjevilla med fina ytor. Husets planlösning gör att det passar oavsett vilken konstellation just din familj har. Bosätter du dig på Stensö har du direkt närhet till vackra strövområden, badplatser, slottet och populära aktivitetsområden. Du har cykel- och promenadavstånd till förskola, skola, mataffär, bageri med mera. Med några minuters cykelfärd nå

 • Premium
Blå gatan 8, Berga, Kalmar kommun

Blå gatan 8

Villa
Berga, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
2 595 000 kr
116 + 14 m²
5 rum
663 m² tomt

Det trivsamma och välskötta enplanshuset på Blå gatan 8 ligger väl beläget med gångavstånd till allt det som gör att du och din familj kan få en trivsam och smidig vardag. Här bor du bra med direkt närhet till skola/förskola, fina lekplatser, mataffär, grönområden och endast en kort cykeltur till fina badplatser. Med cykel, buss eller bil tar du dig snabbt och bekvämt in till centrumkärnan. Ett läge som är naturnära och samtidigt på ett perfekt avstånd till centrala Kalmar, det bästa av två världar helt enkelt. Villan du ska besöka ligger på en eftertraktad hörntomt, som gör att du via tomten kan ta dig från din framsida till din baksida och är praktiskt fördelad på ett plan. Interiört bjuds det på öppna, sociala ytor och stora fönsterpartier med ett generöst ljusinsläpp. Köket renoverades 2022 och fick då en mer öppen och social planlösning till såväl matplats som sällskapsrum. I dag är köket modernt utformat och utrustat med kyl/frys, häll, fläkt, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Från köket tar du dig naturligt vidare ut på framsidans trivsamma uteplats där en markis kan dras ut när det blir för varmt i solen. Här ute kommer du garanterat spendera mycket tid. I anslutning till köket finns plats för ett större matbord men också en mindre soffgrupp och tv. På morgonen kan nyhetsmorgon rulla på tv samtidigt som du fixar frukosten i köket. Bostaden har idag tre sovrum men det finns möjlighet att få till fyra sovrum om du önskar det. Det största rummet passar perfekt som föräldrasovrum då både dubbelsäng, sängbord och byrå eller garderober får plats. I anslutning till detta rum ligger ytterligare två rum som passar som barnrum, kontor eller hobbyrum. Sovrummen har sina fönster mot den lugna baksidan. I denna del av hemmet finns också en praktisk klädkammare. I det stora sällskapsrummet har du ett stort härligt fönsterparti som släpper in rikligt med dagsljus. Rummet är så pass stort att det verkligen kan möbleras efter familjens behov. Du får gott om plats för soffa, fåtöljer, TV, hyllor och ett större matbord. Skulle du vilja ha ytterligare ett sovrum så kan rummet delas av. Hemmet har två badrum. Båda har dusch, handfat, spegelskåp och toalett. I anslutning till den praktiska groventrén finns en tvättstuga med utgång till både fram och baksidan. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho och skjutdörrsgarderober. På baksidan kan du tillbringa tid i ett mysigt inglasat uterum. Uterummet blir till en perfekt plats att uppehålla sig när regnet smattrar där ute eller när det är för kallt. Baksidans trädgård är lummig och blir på våren en grön liten oas. Framsidan ger plats för dina planteringar eller kanske barnens studsmatta? Familjens bil kan smidigt parkeras på den asfalterade uppfarten eller i garaget. Framför dig har du ett hemtrevligt och lättskött boende som passar alla åldrar och familjekonstellationer. Varmt välkommen på visning !

Perstorpsvägen 16, Linnéstaden, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Perstorpsvägen 16

Lägenhet
Linnéstaden, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
3 590 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 6/7
5 613 kr/mån
35 721 kr/m²

Framför dig har du en imponerande gavellägenhet som bjuder en riktig wow-känsla. När du parkerat bilen eller cykeln i garaget tar du bekvämt hissen upp till bostaden som är belägen på våning 6. Redan efter några steg in i hallen slås du av bostadens utsikt, ljus och rymd som är något alldeles, alldeles extra. Snabbt lägger du märke till den väl tilltagna balkongen som går runt hela din gavel. Balkongen gör plats för flera olika sittgrupper, matbord, grill och planteringar. Hela bostaden har en läcker utsikt över stadens siluett, trädtoppar och takåsar. Att bjuda över vänner på middagar kommer från och med nu bli ett sant nöje. Bostaden bjuder på ett stilrent kök med en lagom öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köksfönstret ger en trivsam utsikt över trädtoppar. Det ljusa köket är från Sentens och den maskinella utrusningen består av hel kyl, frys i rostfritt utförande, inbyggnadsugn samt mikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. I den mer sällskapliga delen får du plats med soffa, soffbord och tv. Det ljusa sällskapsrummet går i en vinkel där ett större matbord får plats. Här får också en mysig läshörna med bokhyllor eller kanske en loungegrupp? Att få slå sig ner vid ett dukat bord och avnjuta en god middag samtidigt som du får vila ögonen över staden är något extra. Bostaden har förärats med tre bra sovrum. Det större sovrummet ligger mer avskilt och passar utmärkt som föräldrasovrum. Från detta rum har du utgång till balkongen och mot ena väggen finner du skjutdörrsgarderober. Du har tillgång till ditt alldeles egna badrum som innehar dusch, toalett, handfat, spegel och handdukstork. Magiskt skönt att ha sitt egna badrum dit ingen annan behöver gå. De andra två rummen kan användas som sovrum, gästrum eller kanske låter du det bli till ett hemmakontor? Hemmet har flera garderober samt en praktisk klädkammare, alltså goda förutsättningar för att skapa ordning och reda. Lägenhetens andra badrum är ett kombinerat dusch- och tvättrum här finns nämligen tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaringsutrymmen och en bra bänkyta där du kan vika tvätten. Den behagliga golvvärmen skämmer bort fötterna och ett öppningsbart fönster släpper in dagsljus och frisk luft. Bor du i Linnéstaden har du nära till fina grönområdena så som Skälby men också trivsamma promenadstråk. Du har kort väg till centrum som har ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer och kulturella sevärdheter. Populära Giraffens köpcentrum där allt från mataffärer till butiker, apotek m.m. finns går du till på några minuter. Har du barn i skolåldern så är närheten till förskolor och flertalet skolor en stor fördel. I avgiften ingår förutom värme och vatten, även kabel-TV och bredband. Till föreningen finns ett mysigt växthus där du kan koppla av med en bra bok eller sitta och dricka något gott med vänner. Varmt välkommen till ett hem att trivas i !

 • Balkong
 • Hiss
Grodgatan 10A, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Grodgatan 10A

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Rydman Langå AB
2 790 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/1
5 019 kr/mån
30 000 kr/m²

Nu kan vi presentera ett ytterst välplanerat och hemtrevligt bostadsrättsradhus på Grodgatan 10A. Framför dig har du något så bra som ett lättskött boende med ett attraktivt gavelläge. Du får två uteplatser där du kan dricka kaffe, grilla och bara njuta av friheten av att kunna sitta ute precis när du vill. På baksidan har du en större trätrall där du får plats med både matbord, solstolar och givetvis grillen och på framsidan har du en trivsam plats där du kan dricka kaffe i morgonsolen. Bostaden bjuder på en skön huskänsla samtidigt som du slipper de bestyr som ett hus kräver. Du får helt enkelt ett stilrent boende i ett plan med en skön boendekomfort och stor frihet i vardagen, det kan knappast bli bättre. Bostaden stod klart 2020 vilket ger en genomgående hög standard där hela bostaden har skön golvvärme. Nuvarande ägare har en härlig fingertoppskänsla som ger hela hemmet en mycket ombonad känsla. Självklart har de tagit väl hand om bostaden vilket gör att allt känns så gott som nytt. Kvadratmeterna har fördelats väl och passar alla åldrar och familjekonstellationer. Det ljusa köket är från HTH och samtliga vitvaror är signerade Siemens. Det märks att det är påkostat med rostfria vitvaror och spotlights i både tak och under överskåpen. Köket har fina arbetsytor och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter ut mot din uteplats. I köket får du plats med ett stort matbord som kan dukas upp när vänner och familj kommer på besök. Utrustningen består av hel kyl, frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsmikro. Du får en lagom öppen planlösning mot sällskapsrum i bra storlek. Här kan alla i familjen sjunka ner i soffan och titta på tv tillsammans. En stor skjutdörr öppnar upp mot baksidans mysiga uteplats. När vädret tillåter är det troligen här ute du kommer spendera din lediga tid. Det större sovrummet ligger i anslutning till sällskapsrummet. Här får din dubbelsäng enkelt plats och mot ena vägen finns skjutdörrsgarderober. Det finns ytterligare två sovrum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Det helkaklade badrummet är i bra storlek och har förärats med dusch, handfat med kommod, spegel, handdukstork och givetvis tvättmaskin och torktumlare. Det attraktiva läget mellan grönska och strandliv gör att såväl yngre som äldre trivs alldeles utmärkt här. Skolor, service och affärer ligger inom cykelavstånd och du har en kort väg till busshållplats som har fina förbindelser till Kalmar. Väl mött i ett hem med så många fördelar att det måste ses och upplevas på plats.

 • Uteplats
Kaptensgatan 5B, Getingen, Kalmar kommun

Kaptensgatan 5B

Lägenhet
Getingen, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 140 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 390 kr/mån
20 357 kr/m²

Varmt välkommen till populära Getingen och mer specifikt Kaptensgatan 5B. Söker du en trivsam tvårummare i gott skick och i ett mysigt och lugnt område med närhet till centrum? Då är detta något för dig. Boendet har fördelat sina kvadratmeter på helt rätt ställ vilket gör att hela hemmet känns rymligt och mycket trivsamt. På golvet ligger ett gediget trägolv som enhetligt följer med i bostadens samtliga rum. Du får ett hemtrevligt kök där du som vanligtvis trivs i köket kommer trivas utmärkt men också sällskapet som kan slå sig ner vid bordet och njuta av utsikten över takåsar och himmel. Ett större matbord få plats framför ett köksfönster som släpper in morgonljus. Vita luckor och svart bänkskiva är en tidlös kombination som faller de flesta i smaken. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Sällskapsrummet har en fin känsla över sig och är i så pass bra storlek att det går möblera efter just ditt tycke och smak. Från sällskapsrummet stiger du ut på den inglasad balkongen som ger dig ett extrarum för avkoppling. Här ute har du fri utsikt över trädtoppar och när solen går ner för dagen är det du som sitter på första parkett. Sovrummet är också i bra storlek vilket gör att en dubbelsäng, sängbord och mer möbler får plats. Mot ena väggen finns det garderober som följer köpet. Sist har du ett fräscht badrum med badkar samt en uppskattad klädkammare som gör att du kan hålla ordning och reda i din garderob. På Getingen blandas fina villor med lika fina lägenheter. Du har cykelavstånd till allt som Kalmar har att erbjuda, så som vackra grönområden, Kalmarsund, Kvarnholmen med hela dess utbud, men också affärer och Universitetet. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
Kvarnkullevägen 7, Karlssons äng, Kalmar kommun

Kvarnkullevägen 7

Radhus
Karlssons äng, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
2 850 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/1
4 995 kr/mån
27 143 kr/m²

Nu kan vi hälsa dig välkommen till ett av Kalmars nyaste växande bostadsområde men också det mest populära, nämligen Kalrssons Äng. 105 kvadratmeter som med god eftertanke har formats till ett praktiskt och mycket trivsamt parhus. Boendet stod klart 2021 och har sedan dess blivit behandlat på ett varsamt sätt. Kvarnkullevägen 7 bjuder dig på ett väldisponerat inre och ett mycket lättskött yttre. Boendet vi ska besöka ligger i ett eftertraktat hörnläge som ger dig en större tomt än grannarna och som passar utmärkt för fotbollsspel, studsmatta eller varför inte plantering? Framsidan har en stenlagt uteplats som ger gott om plats till bord och stolar. I hallen möts du av en tacksamt klinkergolv. På din ena sidan ges det plats för ytterkläderna. Vi möts sedan av ett ljusgrått kök vars inredning kommer från HTH och rostfria vitvaror från Siemens. Här finns gott om bänkyta men också skåpsförvaring. Framför fönster som vetter mot framsidan får ett större matbord för 6-8 personer plats. Hemmet har ett mysigt sällskapsrum där soffor, tv och matbord får plats. Från denna del av hemmet når du den nyligen utbyggda uteplatsen som nu ger plats till både matbord, loungeset, grill och solstolar om du önskar det. Gör uteplatsen mysig för här kommer du garanterat spendera mycket tid. Detta kommer bli ditt extra vardagsrum under sommarmånaderna. Vidare finns ett helkaklade badrum i fina toner, där utrustningen består av dusch, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Mer finns tvättpelare. På över plan finns två bra planerade sovrum. Det största rummet rymmer idag en dubbelsäng och sängbord. Mot ena väggen finns det skjutdörrsgarderober. Skulle du vilja göra om rummet till två rum istället så går det bra. Mer finns ett allrum som kan bli familjens tv-rum eller kanske lekrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Baksidans stora uteplats med tillhörande trädgård ligger i ett trivsamt läge. Notera att huset har föreningens största tomt som gör att du får plats med studsmatta, fotbollsmål och allt du kan tänkas önska. Lägg till att du bor granne med naturen, har egen carport och förråd som gör att villakänslan med rätta infinner sig. Hemmet är verkligen i ett gott skick där det har gjorts påkostade och smarta val. Karlssons Äng bjuder på flera grönområden, lekplatser och fotbollsplaner, allt för att barnen ska trivas. Mer finns förskola/skola och affärer i ditt närområde. En kort promenad till busshållplats och en smidig cykeltur tar dig till centrum på ca 15 minuter. Det här är verkligen ett trivsamt boende med alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet. Väl mött på visning!

 • Uteplats
Vänskapens väg 15C, Ljusstaden, Kalmar kommun

Vänskapens väg 15C

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 690 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/2
5 814 kr/mån
19 205 kr/m²

Varmt välkommen till en väl omhändertagen och välplanerad etagelägenhet i populära Ljusstaden. Bostaden du nu ska har framför ger dig 88 ytterst välplanerade kvadratmeter. Ett modernt och funktionellt kök som ligger med en trivsam öppen planlösning mot sällskapsrummet. Det bjuds på tre sovrum i bra storlek. Ett badrum med en tvättpelare samt en gästtoalett. Du får något så lyxigt som två balkonger i två olika väderstreck. Det gör att du kan njuta av solens strålar när du vill det eller slappa i skuggan när du känner mer för det. Boendet håller rakt genom en hög och modern standard. Den öppna planlösningen gör att hela familjen kam umgås tillsammans men ändå sysselsätta sig med olika saker. Det stora matbordet får plats men också soffa, tv och fler möbler. På nedre plan finns även en praktisk hall med klinker på och ingång till en klädkammare. På övre plan finns tre bra sovrum. Alla rummen har en bra storlek som gör att dem kan nyttjas till det som passar just dig och din familj bäst. På våning två finns även en praktisk klädkammare samt en toalett. Väljer du att bosätta dig i Ljusstaden har du närhet till allt vad naturen har att erbjuda. Badplatser, golfbana och vacker natur med fantastiska promenadstråk finns runt dig och gör din fritid så mycket enklare och roligare. Förskola finns i området och skola endast en kort promenad bort. Busshållplatsen finns runt knuten och väljer du att ta cykeln till centrum eller till Hansa city tar det ca 15-20 minuter. Väl mött på visning !

 • Balkong
Adelgatan 7A, Funkabo, Kalmar kommun
 • Idag

Adelgatan 7A

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
820 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 684 kr/mån
14 513 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad tvårummare som är perfekt belägen på våning nummer ett. Endast en halvtrappa upp och du välkomnas av bostadens rymliga hall, en hall som ger gott om plats för skor och ytterkläder. Hallen är så pass stor att du kan möblera den med byrå eller dylikt om du önskar det. Längre fram i hallen finns garderober som rymmer mer förvaring. Hallen leder dig till bostadens samtliga rum. I det nyligen renoverade och funktionella köket finns det gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin, inbyggnadsmikro och fläkt. När köket renoverades öppnades också planlösningen upp mot matrummet vilket gjort köket mer rymligt och socialt. Hemmets stora sällskapsrum kan tack vare sin storlek möbleras på flera olika vis. Önskar du förutom matbord både soffa, fåtöljer och fler möbler så går det alldeles utmärkt. Rummets fönster vetter åt föreningens lummiga baksida. Via detta trivsamma sällskapsrum når du den ovärderliga balkongen som man inte vill vara utan. Att kunna sitta ute i det fria och äta kvällsmat är en skön känsla. Vidare har lägenheten ett sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum. Väljer du att bosätta dig på Adelgatan bor du med korta avstånd till förskola/skola, mataffärer, fina grönområden och Kalmarsund samtidigt som du snabbt och enkelt tar dig till centrum och universitetet. Brf Talldungen är en välskött förening som är lågt belånad och fint skött. Genom åren har föreningen genomfört flera större renoveringar, så som stambyte, takrenovering, fönsterrenovering och renoveringar av tvättstugor. Det finns cykelförråd, tvättstugor med torkrum och en gästlägenhet som kan hyras när vänner eller familj kommer på besök. Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd. Väl mött.

 • Plus
 • Balkong
Ostmästargränd 6, Lindsdal, Kalmar kommun

Ostmästargränd 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
3 990 000 kr
113 + 113 m²
4 rum
1 150 m² tomt

Varmt välkommen till Ostmästargränd 6. Framför dig har du en totalrenoverad villa där ingenting har lämnats åt slumpen. Här andas allt från källargolv till yttertak nytt och du som ny ägare har den stora äran att efter renoveringen vara den första på plats. Det som återstår för dig är att sätta din egen prägel på hemmet som kommer ge dig många fina minnen framöver. Först och främst befinner du dig på en lugn och barnvänlig gata i populära Lindsdal. Bostaden erbjuder stora sällskapsytor där familj, släkt och vänner kan umgås. Entréplan tillsammans med en bra planerad källare samlar tillsammans ihop hela 226 kvm. På entréplan finner du ett bra planerat kök där färgerna går i grått och vitt. Från köket når du husets altan och vidare ut på den stora gräsmattan som i framtiden kanske kommer ha en pool. Tomten är nämligen perfekt planerad för just en pool och poolhäng. Mellan köksdelen och sällskapsdelen får ett stort matbord plats där både vänner och familj får plats. Köket har vidare en öppen planlösning mot det trivsamma sällskapsrummet som går i vinkel. Rummet har stora fönster som vetter åt två olika väderstreck vilket ger ett otroligt generöst ljusinsläpp. I denna sällskapliga del får du plats med soffa, tv och fler möbler om du föredrar det. Bostaden har på entréplan tre bra sovrum. Det större sovrummet passar utmärkt som föräldrasovrum och här har du utgång till altanen. Vidare på entréplan finns ett smakfullt renoverat badrum. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegel, öppningsbart fönster, handdukstork, spotlights i taket och behaglig golvvärme. Önskar du badkar är det förberett för att installera det. Det otroligt funktionella källarplanet bjuder på ett stort mysigt sällskapsrum där du kan titta på tv i lugn och ro. Extra mysfaktor ger eldstaden som står i mitten av rummet. Mer finns ett stort hobbyrum, tvättstuga, toalett, bastu, dusch och hobbyrum. Ytterligare finns det flera förråd som ger fina förvaringsytor. Givetvis är källarplanet i lika gott skick som entréplan. På Ostmästargränd bor du på en barnvänlig och lugn gata. På ett behagligt promenad- eller cykelavstånd når du mataffär, gym, fotbollsplan, förskola, skola, hälsocentral m.m. Du bor nära en busshållplats och det finns fina bussförbindelser in till centrala Kalmar. Vill du hellre ta cykeln så finns det en riktigt bra cykelväg mellan Lindsdal och Kalmar. Väl mött på visning.

Alice Babs gata 44J, Ljusstaden, Kalmar kommun

Alice Babs gata 44J

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 895 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/3
3 763 kr/mån
27 345 kr/m²

Varmt välkommen till en av de fina treorna på Alice Babs gata. Med sin höga standard, bra planlösning och den stora balkongen är det inte alls konstigt att denna adress och boendeform blivit så populär som den är idag. I den välkomnande hallen landar dina fötter på ett praktiskt klinker, enkelt att hålla ren och snyggt att se på. På ena sidan av hallen kan du hänga av dig ytterkläderna och rakt framför dig finns en garderob, eller städskåp om det passar dig bättre. Köket är från Ballingslöv och har en lagom öppen planlösning till sällskapsrummet. Skåpsluckorna är ljusa, bänkskivan i laminat går i en mörk ton och kaklet är vitt. Den maskinella utrustningen är från Bosch och består av hel kyl och frys, inbyggnadsugn och micro, häll, fläkt samt diskmaskin. I anslutning till köket får ett matbord för 6 personer gott om plats. Det rymliga sällskapsrummet kan enkelt möbleras med soffa, tv och avlastningsbord om du önskar det. Det större sovrummet har garderober och rymmer enkelt en dubbelsäng, sängbord och byrå. Det mindre sovrummet har också garderober och passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Sist når vi det helkaklade och stora badrummet. Här finns dusch med vikväggar, toalett, spegel, handdukstork, handfat med kommod och ett väggskåp. Givetvis finns tvättmaskin och torktumlare vilket innebär att spring i en gemensam tvättstuga är ett minne blott. Bra är att det både finns bänkyta att vika tvätten på, tvättställ och skåpsförvaring som rymmer handdukar, tvättmedel och mycket mer. Badrummet är utrustat med golvvärme och skänker fötterna en behaglig värme. Den härliga balkongen och det fina läget i föreningen är verkligen ett stort plus. Här ute får du sol från lunch till dess att solen går ner. Med den här balkongen kan du glömma känslan av att känna dig instängd i en lägenhet. Här finns plats att bjuda in vänner till middag ute i det fria likväl som du kan sola eller bara slappa i en skön utesoffa. Vill du bjuda på grillat till middag funkar det fint då elgrillen får plats här ute. Under årets varmare dagar kan du svalka dig med ett dopp i föreningens gemensamma pool. Hur lyxigt är inte det? Bosätter du dig i Ljusstaden har du lekplatser, grönområde och naturen precis runt knuten. I området finns affärer, förskola/skola och pizzeria. En kortare biltur tar dig till det mesta Kalmar har att erbjuda, vill du cykla till vår centrumkärna tar det ca 15 minuter. Busshållplats finns på en minuts promenad från dig. I föreningen har det installeras solceller samt laddstolpar för elbil. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 45, Bergkvara, Torsås kommun

Storgatan 45

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Rydman Langå AB
4 295 000 kr
215 m²
6 rum
791 m² tomt

När du nått fram till Storgatan 45 förstår du snabbt att du har något helt unikt framför dig. Detta hem tar för sig på ett imponerande sätt. Bara genom att titta på villans framsida förstår du att bostaden du nu har framför dig är ytterst välrenoverad. Väl på plats inne i bostaden så slås du av att den bjuder på gott om ofta efterfrågade attribut i form av äldre charm och samtidigt nytt och modernt. Huset har de senaste åren genomgått en totalförvandling med nya ytskikt och i och med utbyggnad en helt ny planlösning, här får du en känsla som påminner om nybyggnation. Du njuter av en behaglig golvvärme och i stora delar av hemmet landar dina fötter på vacker Ölandssten. Är du ute efter ett boende där du och din familj kan få flytta in och börja trivas från allra första stund så har ni verkligen hittat rätt. Du får en bostad med hög standard och en riktigt fin och ombonad känsla, en känsla som vi vet att många söker i ett hem. Via en vacker stenlagd gång tar du dig in i husets imponerande hall. På väggarna sitter en noga utvald tapet signerad Josef Frank och på golvet ligger den vackra Ölandsstenen. Hallen har flera fönster som skänker gott om ljusinsläpp. Hallens generösa storlek gör att den går att möblera med både mindre soffa, byrå eller dylikt. Garderoberna här gör plats för familjens ytterkläder och skor. Det påkostade och imponerande köket är hemmets verkliga nav och hjärta. Vi kan lova att det är få människor som kan stoltsera med ett så väl tilltaget kök där det finns gott om både förvaring- och arbetsytor. Köksluckorna är ljusgrå och bänkskivan är av vacker marmor. Vill du hålla kocken i köket sällskap kan du göra det med glas gott sittandes på en barstol, det finns nämligen en perfekt plats för barstolar vid en av bänkskivorna. Från köket tar du dig vidare till ett utbyggt matrum och sällskapsrum med stora spröjsade fönsterpartier på tre håll. Tre altandörrar leder dig ute till tre olika uteplatser, alla med Ölandssten. Välj helt enkelt uteplats efter tillfälle och väder. I anslutning till den ena uteplatsen finns ett nersänkt spabad. Det trivsamma sällskapsrummet gör plats för ett stort matbord, stor soffa, fåtöljer, soffbord, TV och hyllor. I samma del som köket och sällskapsrummet finns två sovrum i bra storlek samt ett badrum/tvättstuga med dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och skåpsförvaring. I andra delen av bostaden finns ytterligare ett mysigt rum som har ett sovloft över sig. I denna del finns badrum med dusch och rummet är förberett för att mindre kök. Kanske kan denna delen av hemmet bli en perfekt plats för en hemmavarande tonåring att få sin egna lilla privata del? Från detta rum når du husets baksida där du också kan ha ett möblemang. Nu hälsas du välkommen upp till våningsplan nummer två, ett våningsplan som är fördelat på två rum och en toalett. Det största rummet är riktigt läckert då det är öppet i nock och har stora fönsterpartier som vetter ut mot kringliggande takåsar och vårt vackra Kalmarsund. Rummet kan nyttjas till allrum eller som ett lyxigt sovrum. Det andra rummet rymmer, dubbeslsäng, sängbord och byrå. En klädkammare ger goda förutsättningar för att kunna hålla ordning och reda bland familjen kläder och övriga tillhörigheter. Storgatan 45 ligger med ett exemplariskt läge i hjärtat av pittoreska Bergkvara. Här bor du med gång- eller cykelavstånd till förskola, skola, mataffär, padelbana m.m. Under årets varmare dagar kan du slå morgonrocken kring dig, hoppa

Torget 1 och 1C, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
 • Budgivning pågår

Torget 1 och 1C

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Rydman Langå AB
4 490 000 kr
273 + 85 m²
8 rum
529 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera ett pampigt, vackert och välskött hus från 1911. Huset ligger beläget mitt i centrala Mörbylånga med gångavstånd till all tänkbar service men också båthamn, mysiga stråk kring Kalmarsund och självklart flera badplatser. Du kommer snart märka att huset utformning passar flera olika familjekonstellationer. Bostaden med sina 273 kvm i två plan samt en praktisk källare ger gott om utrymme för den stora familjen. I detta hem får både familj och vänner plats. I dag har hemmet hela åtta rum, varav fyra-fem sovrum. Båda sovrummen på entréplan har egen dusch och toalett. Köket kommer vara en naturlig plats för familjen att vara tillsammans i. Det är rejält tilltaget med gott om både bänkyta och förvaring. Duka upp för stormiddag, här får verkligen alla plats. I ena delen av köket får till och med en soffgrupp plats. Hur mysigt är det inte att familj och vänner kan slå sig ner och umgås samtidigt som du själv håller ställningarna i köket? Bostaden har förr använts som Bed and Breakfast vilket fungerar utmärkt men bostaden passar också perfekt för familjen med småbarn såväl som med tonåringar som får sina egna krypin. Entréplan stoltserar mer med ett väl tilltaget sällskapsrum som idag nyttjas som mysigt tv-rum. Övre plan har ett pampigt och ljust allrum där stora fönster ger glimtar över Kalmarsund. Du får också ett alldeles ljuvligt rum där det i dag står en vacker matsalsmöbel som följer huset om du önskar det. Från detta rum har du tillgång till en större balkong där du har utsikt över torget och kan njuta av kvällssolen. Mer finns det två stora sovrum och ett badrum med badkar och dusch. På gården står ett vackert gårdshus som har tjock kalkstensfasad och mäter hela 55 kvm. Här ute får du ett sällskapsrum där den stora soffan får plats men också dubbelsängen. I ena hörnet står en vacker öppen spis som höjer mysfaktorn rejält. Mer finns här ett mindre kök, plats för matbord samt ett badrum. Huset är perfekt för tonåringen eller varför inte hyra ut? Hela huset är i ett väldigt gott skick som gör att du kan flytta in och börja trivas med detsamma. Varmt välkommen på visning.

Prins Hatts gränd 7, Berga, Kalmar kommun

Prins Hatts gränd 7

Villa
Berga, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
3 990 000 kr
160 + 37 m²
6 rum
829 m² tomt

Framför dig har du nu en arkitektritad och ytterst välplanerad familjevilla som mäter 160 kvadratmeter. Det här är verkligen en välskött och praktisk bostad där du och din familj har goda förutsättningar att skapa en riktigt fin boendekvalitet. Prins Hatts gränd är en lugn återvändsgata. Det insynsskyddade läget på husets baksida gör att familjen kan skapa en egen liten oas. I trädgården samsas flera päronträd som gett fin skörd, buskar och två mysiga uteplatser. Uteplatserna är placerade i två olika väderstreck vilket gör att du kan njuta av solens strålar från morgon till sen kväll. In till bostaden finns två entréer. Nuvarande ägare har låtit använda ingången på ena kortsidan som en "vardagsentré" då den har tåligt klinkergolv samt ligger perfekt placerad jämte både kök och tvättstuga. Från framsidan välkomnas du in i en hall där du möts av ett tilltalande ljus som följer dig genom bostadens samtliga rum. Rakt fram från hallen ligger ett sällskapsrum med stora fönsterpartier som vetter ut mot den lugna baksidan. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och matmöblemang om du önskar det. Från detta rum kan du via dubbeldörrar ta dig ut till den stenlagda uteplatsen på baksidan. Från sällskapsrummet har du en social och halvöppen planlösning till ett renoverat kök. Kökets inredning går i vitt och svart, tidlöst och snyggt. Även från köket tar du dig vidare ut till trädgården. Med en naturlig och smidig väg ut från köket till trädgården blir det lätt att inta välsmakande frukostar, luncher och middagar ute i det fria. Det finns totalt fyra sovrum och ett av sovrummen är placerat här nere på entréplan. Du kanske väljer att göra om detta rum till ett kontor eller gästrum istället ? I övrigt på detta plan finns en bra tvättstuga samt två praktiska klädkammare om ger goda förutsättningar till ordning och reda. Nu är det dags att ta sig vidare upp till våningsplan nummer två. Här uppe finns ett stort allrum som ger gott om olika möbleringsmöjligheter. Tre av fyra tidigare nämnda sovrum ligger här på övre plan. Det större sovrummet blir till ett bra föräldrasovrum då du enkelt få plats med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler om du önskar det. Badrum nummer två har dubbla handfat, dusch, toalett och ett öppningsbart fönster. Familjens bil kan ni smidigt parkera i garaget alternativt på den stenlagda uppfarten. Vägg i vägg med garaget ligger ett bra förråd. I inledningen av texten läste du "praktisk bostad" och just så hör vi ägarna upprepade gånger beskriva sin bostad. De har själva låtit göra välinvesterade och funktionella renoveringar, renoveringar som nästa ägare nu kan få förvalta. Den här är verkligen likt klyschan säger en villa att "bara flytta in i och börja trivas ". Det familjära och uppvuxna kvarteret Berga har närhet till allt det som gör att du och din familj kan skapa en rolig och smidig vardag. På promenadavstånd finns flera förskolor/skolor, lekplatser, mataffärer, gym, fotbollsplan m.m. Hoppar du upp på cykeln tar du dig på fem minuter ner till Kalmarsund, badplatser och lummiga strövområden. Gatan nedanför Prins Hatts gränd är försedd med en busshållplats om det är färdmedlet just du föredrar. Som du säkert redan har förstått är det här verkligen ett boende som passar alla i familjen. Väl mött på visning!

Enighetens väg 63, Bergavik, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Enighetens väg 63

Lägenhet
Bergavik, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 725 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
4 922 kr/mån
21 037 kr/m²

Enighetens väg ligger väl beläget vid kanten till Kalmarsund. Bosätter du dig här blir dina närmsta grannar fina badplatser, populär motionsslinga och vacker natur. Lägg till att du har promenadavstånd till förskola/skola, mataffär, lekplatser, vårdcentral, bibliotek och du har nära till det mesta. Enighetens väg kännetecknas av sina röda små hus och idylliska innergårdar där man snabbt känner sig som hemma. Inom området finns lekplatser, fotbollsplan, sittplatser m.m. Nu kan vi hälsa dig varmt välkommen till en bra planerad trea som mäter hela 83 kvm. När du nu ska upp till våning nummer två väljer du själv om du vill använda trappor eller hiss, båda möjligheterna finns. I hallen finns plats för dina ytterkläder och skor. Till vänster från hallen ligger ett badrum i bra storlek. Här finns badkar, handfat, toalett, spegelskåp, tvättställ, öppningsbart fönster och den alltid så uppskattade tvättpelaren som gör att du tvättar när det passar dig bäst. Bostaden har två sovrum i bra storlek. Det första rummet rymmer dubbelsäng, sängbord och fler möbler men ändå upplevs det som rymligt. Här finns också en klädkammare som gör att du äntligen kan hålla ordning bland dina kläder. Det andra sovrummet är också i bra storlek och kan nyttjas som så väl sovrum, extrarum eller kanske till en trevlig sittgrupp som nuvarande ägare valt att göra. Det väl tilltagna och ljusa sällskapsrummet har fönster i två olika väderstreck. Du får plats med både matbord och soffgrupp om du önskar det. Från rummet tar du dig ut på balkongen som har vacker utsikt över Kalmarsund. Balkongen ligger placerad så du kan njuta av solen under större delen av dagen till dess att solen går ner. Via både hallen och sällskapsrummet når du köket som har ett stort fönsterparti med utsikt över innergården. Här får du plats med ett matmöblemang för 4–6 personer och utrusningen består av hel kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Förutom det fantastiska läget tar du dig smidigt in till centrala Kalmar med cykel, bil eller buss. Du får helt enkelt det bästa av två världar. Den aktiva och ytterst välskötta föreningen är uppbyggd med flera små innegårdar vilket ger en gemytlig bykänsla i miniformat. På området finns grönområden, lekplatser, planteringar och sittplatser. I föreningen finns gemensamt gym, samlingslokal, pingisrum, laddstationer mm. Föreningens månadsavgifter har varit på samma nivå sedan den bildades. Vid årsskiftet 2022/2023 höjdes avgiften för första gången för att möta läget med kraftigt stigande räntor och ökade kostnader för el, fjärrvärme, sophämtning m.m. Denna höjning är inkluderar i aktuell avgift, tryggt och bra att veta. Väl mött på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gårdsvägen 48, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 48

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Rydman Langå AB
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
2 243 kr/mån
55 444 kr/m²

När du kört över Ölandsbron infinner sig ett behagligt lugn. Du slappnar av och axlarna sjunker. Nu kan vi med varm hand hälsa dig välkommen till en väldisponerad tvårummare som mäter 45 kvm. Bostaden ligger i markplan och har en stor altan som går i vinkel. Jag lovar dig, du kommer inte bli besviken när du kliver in i föreningens område och får se de fina husen, poolområdet, omgivningen och inte minst själva lägenheten. Här får du ett ljust gavelläge där allt är nytt och i absolut toppklass. Lägenheten har genomgående ekparkett med golvvärme, ljusa färger och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp men också en härlig och luftig känsla. Sällskapsrummet har stora fönsterpartier åt två väderstreck vilket gör rummet rymligt och luftigt. Rummet har flera möbleringsmöjligheter, här får just dina behov och önskemål styra. Det ligger med en modern och öppen planlösning till det funktionella köket från Ekeby Bruk, vacker Silestone bänkskiva och vitvaror från Miele. Öppna ytor är perfekt om du har vänner eller familj hemma på visit, du tillagar god mat samtidigt som du kan umgås med ditt besök. Sovrummet är också i bra storlek som gör att dubbelsäng och sängbord enkelt får plats. Mot ena väggen finns garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, toalett, spotlights i taket och fönster som släpper in ljus och frisk luft. En kombinerad tvättmaskin/torktumlare gör att du kan tvätta när det passar dig bäst. Bostaden har en stor altan om hela 38 kvm som går i vinkel. Denna plats kommer bli ditt extra sällskapsrum under årets varmare månader. Här ute finns goda möjligheter till att få njuta av solen under hela dagen då den är placerad i ett populärt söderläge. Utsikt får du över ängsmark och träd. Äger du en bostad i Brf The Oak har du förutom ett underbart läge med golfbanan inom synhåll och Kalmarsund några 100 meter från dig även tillgång till föreningens gemensamma pool samt poolhus som har dusch toalett och bastu, mer semesterkänsla än så blir det knappt. På Ekerum bor du i ett lugnt område där intressen som golf, vacker natur, padel och cykling kommer helt till sin rätt. Du har ca 20 minuters bilfärd till Kalmar och lika långt till Borgholm. Via Ekerum resort har du möjlighet att hyra ut din bostad när du själv inte är på plats. Vare sig du väljer att bosätta dig här permanent eller vara här lite när det passar dig, kan vi garantera att du kommer trivas lika bra varenda gång du är här. Vill du hyra ut bostaden sker uthyrning via Ekerum Resort. Varmt välkommen på visning.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun

Stamvägen 31

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
4 686 kr/mån
23 219 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och mycket hemtrevliga gaveltrean. Stamvägen 31 är omringat av grönskande områden och precis utanför dörren ligger en fin lekplats. Boendet omfattar 73 kvadratmeter, där varje yta är optimalt utnyttjad. Ljusflödet genom hela hemmet är generöst tack vare de stora fönsterpartierna, vilket inte bara fyller rummen med dagsljus utan även erbjuder utsikt över det närliggande grönområdet. Gemensamt för hela bostaden är de ljusa ytskikten och den stilfulla ekparketten från Kährs. Köket är utrustat med släta, vita skåpluckor och högkvalitativa vitvaror. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen. Den andra delen av rummet rymmer en bekväm soffa, fåtöljer, soffbord och tv. Bostaden inrymmer två sovrum. Det första och största nås direkt från hallen och är perfekt som föräldrasovrum. Det andra sovrummet är optimalt i storlek för att fungera som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Avslutningsvis har vi ett badrum i en klass för sig. Här finns helkaklade väggar, toalett, dusch, handfat, spegelskåp och underbar golvvärme. Självklart finns även tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar och ger dig frihet över tvättiden. Denna boendeadress ger dig närhet till välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral och pizzeria. I närområdet finner du även förskolor/skolor samt Skälby, allt inom promenadavstånd. Med en kort cykeltur når du Hansa City samt Kalmar stadskärna. Om du föredrar buss finns även en hållplats nära. I månadsavgiften på 4687 kr ingår uppvärmning, vatten, snabbt fiberbredband och kabel-tv. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Södra Långgatan 79D, Kattrumpan, Kalmar kommun

Södra Långgatan 79D

Lägenhet
Kattrumpan, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 759 kr/mån
37 375 kr/m²

Nu är det dags att presentera ett fantastiskt boende på Södra Långgatan 79. Välkommen till ett av Kalmars mest populära områden. Kattrumpan är en favorit bland många av Kalmarborna. Inte konstigt med tanke på att Kalmarsund blir din närmaste granne. Vem har inte drömt om att vakna upp till en glittrande havsutsikt på morgonen? Denna välplanerade och renoverade etta har ett stort kök och badrum. Oavsett om du ska studera på universitetet eller bara vill ha närhet till alla Kalmars bästa platser, så är detta boende perfekt för dig. Du välkomnas av en hall med praktisk förvaring. Här finns gott om garderober som kan rymma alla dina saker. Till vänster om dig finns en avhängningsyta och plats för skoställ. Köket är fint och ger dig som älskar att laga mat extra lyx i vardagen. Här finns gott om förvaring bakom vita köksluckor. Från köksfönstret ser du sundet. I köket finns det också plats för ett matbord för fyra personer. Den sociala ytan i denna bostad är perfekt. Du har plats för soffa, säng, skrivbord men också matbord om du skulle vilja. Välj det som passar dig bäst. Badrummet är rymligt och inrett i dämpade färger och har allt man kan önska sig. Varmt välkommen till ett hem som ger dig en bekväm och enkel vardag med lyxiga bekvämligheter runt hörnet. Bosätter du dig på Kvarnholmen har du gångavstånd till centrum med hela dess utbud, universitetet men också till svalkande bad i Kalmarsund. Du kan inte bo mer bekvämt eller bättre.

 • Balkong
 • Hiss
Brändtorpsvägen 24, Getingen, Kalmar kommun

Brändtorpsvägen 24

Lägenhet
Getingen, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
1 075 000 kr
27 m²
1 rum
vån 5/5
2 288 kr/mån
39 815 kr/m²

Jag vågar påstå att du ska få besöka en av de bästa lägenheterna i hela Brf Getingen. Vad sägs om ett gavelläge, högst upp i huset med slående utsikt? Lägg där till att bostaden är yteffektiv, hemtrevlig, påkostad och i ett så gott som nytt skick. Framför dig har du en ytterst välplanerad och väl omhändertagen etta med en stor balkong som har en läcker utsikt över trädtoppar och himmel. Lägenheten har genomgående ekparkett, ljusa färger och stora fönsterpartier åt två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp men också en magisk utsikt. Soffa eller säng? Matplats eller kontorshörna? Rummet har flera olika möbleringsmöjligheter, här får just dina behov och önskemål styra. Rummet ligger med en modern och öppen planlösning till det funktionella köket där till och med diskmaskin finns. Öppna ytor är perfekt om du har vänner eller familj hemma på visit, du tillagar god mat samtidigt som du kan umgås med ditt besök. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har en stor balkong med trätrall och glasräcke. På balkongen finns goda möjligheter till att få njuta av eftermiddags- och kvällssol då den är placerad i ett populärt västerläge. När solen blir för stark kan du bara dra ut den fjärrstyrda markisen som ger svalkande skugga. Förutom den balkong som tillhör bostaden så har föreningen en gemensam takterrass med en helt fantastisk utsikt. Bor du i Brf Getingen så har du förutom takterrassen tillgång till gemensamma balkonger, gästrum och hobbyrum. I huset finns det hiss. Utanför din entrédörr finns cykelställ där du smidigt parkerar din cykel innan du kliver in i din bostad. På Getingen bor du i ett lugnt villakvarter med direkt närhet till grönområden, gym, busshållplats, mataffär mm. Du har promenad- eller cykelavstånd till bland annat centrum, universitet, köpcentrum och badplats. Här bor du riktigt bra till en låg månadsavgift om 1907 kr där vatten värme och bredband ingår. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ronny Nilssons gata 6, Fredriksskans, Kalmar kommun

Ronny Nilssons gata 6

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Rydman Langå AB
3 395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
5 673 kr/mån
46 507 kr/m²

Framför dig har du en nyproducerad trerummare om 73 välplanerade kvadratmeter. Här blir du den första som flyttar in och skapar ett hem. Du får ett helt underbart läge på det populära nybyggda Fredriksskansområdet. Bo bra med gångavstånd till Kvarnholmen och hela dess generösa utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Du bor centralt och har samtidigt kontakt med naturen och utsikt över vackra Malmfjärden, Ängö, Kvarnholmen och t.o.m. Ölandsbron. Det är lätt att förstå att Fredriksskans seglat upp till ett av Kalmar mest attraktiva område. Nuvarande ägare var en de första som fick välja bostad i projektet och det finns gott om fina attribut som gjorde att valet föll på just denna lägenhet. Bostaden är placerad högst upp i huset som fått namnet " Vinter". Här bor du med en underbar utsikt som du aldrig kommer tröttna på. Balkongen är utmärkt placerad vilket gör att du får en riktigt fin utsikt. Här kan du sitta och njuta i lugnet medans stadens brus pågår endast ett stenkast bort. På Ronny Nilssons gata 6 får du kök och sällskapsrum med öppen och modern planlösning till varandra. Det välutrustade köket från Marbodal har ljusgrå luckor och mörk bänkskiva i laminat. Från denna del av bostaden har du utgång till bostadens magiska balkong. Bostaden har två sovrum. Ett av dem passar utmärkt som master bed-room och det andra som extrarum eller kontor. Båda rummen har utsikt över Malmfjärden. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, torktumlare, spotlights i taket och skön golvvärme. I Brf Fredriks Udde finns bilpool, möjlighet till bilplats i garage, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och förråd till varje lägenhet. I området finns fina gemensamma grönytor med lekplats och pergola. Vill ni se mer inifrån lägenheten kontakta mäklaren. För mer information om projektet, besök https://www.riksbyggen.se/bostad/kalmar-lan/kalmar-kommun/kalmar/fredriksudde/ Tillträde är möjligt fr o december.

 • Balkong
 • Hiss
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun

Stora Frögårdsvägen 12

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Rydman Langå AB
1 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/1
1 648 kr/mån
31 000 kr/m²

I en alldeles fantastisk miljö där du blir granne med naturen och lugnet men också med Kalmarsund, dess badstränder och vackra solnedgångar finner du denna bostad som totalrenoverades 2022. Bostaden kan bli en fin intäktskälla då uthyrningsmöjligheterna är väldigt goda. Vi hälsar dig varmt välkommen till Stora Frögården och en välplanerad tvårumslägenhet där den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum ger fina sociala ytor. Rummet är idag möblerat med ett matmöblemang, soffbord och en bäddsoffa som ger fler sovplatser när det behövs. Det ljusa köket från Electrolux bjuder på all den utrustning du behöver. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsmikro. Från köket och sällskapsrummet når du altanen som ligger mot områdets mysiga innegård. Innegården ligger i anslutning till en populär restaurang och café som bl.a. erbjuder fantastiska vedugnsbakade pizzor. I sovrummet får en dubbelsäng och sängbord enkelt plats och förvaring finns i form av garderober. Från sovrummet har du in- och utgång intill din egna parkeringsplats. Det fint renoverade och moderna badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Är du en person som uppskattar att vara i vattnet så ligger Surfers Center Öland i din närhet som har både uthyrning och försäljning av brädor, segel, kites, våtdräkter mm. Det finns även möjlighet att gå kurser i både vindsurfing och kitesurfing. När vinden är stilla så passar det perfekt att ge sig ut för Enn paddeltur på en SUP. Gillar du land bättre så är Öland känt för sina vackra landskap och utomhusaktiviteter, inklusive vandring. I området finns många stigar att utforska, allt från lätta promenader genom åkrar och skogar till mer utmanande vandringar i tuffare terräng. Öland är också ett populärt resmål för fågelskådning på grund av dess varierande utbud av livsmiljöer, inklusive skogar, våtmarker och kustområden. Sammanfattningsvis är det här ett boende omgivet av vacker natur med direkt närhet till Kalmarsund i ett lugnt och soligt område på vackra Öland. I den tacksamma månadsavgiften på 1648 kr ingår förråd, parkeringsplats.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 26