Salbäcksvägen 33

Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

9 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
142 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 236 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Driftkostnad
41 358 kr/år

Nu finns ett genuint timmerhus till salu med smart planlösning och gedigen inredning. Den magnifika utsikten visar upp sig mot hundfjällets backar.
Från fastigheten når man Hundfjällets backar samt längdspår inom några minuter, om man önskar så kan bilen bli parkerad för att nyttja skidbussarna som går i området.

Huset är ett renodlat timmerhus uppfört på platta, de massiva timmerstockarna skapar en underbar känsla i huset och ser till att huset inte kräver en stor energiförsörjning för att hålla varmt.
Via den rymliga hallen öppnar huset upp sig med ett stort vardagsrum tillsammans med köket som skapar en känsla av stor rymd. De stora fönsterpartierna och den ståtliga takhöjden ger både stort ljusinsläpp samt gör att man får njuta av utsikten i sin helhet. Från vardagsrummet kommer man ut på altanen där man vintertid kan njuta av solen samt under sommarhalvåret kan slå sig ner för en middag i den friska luften.

Entréplanet har förutom vardagsrum, kök även 2 sovrum, toalett med tvättmaskin och torktumlare samt badrum med dusch, toalett och bastu.

Övervåningen har öppen planlösning med möjlighet till sovrum/kontor eller varför inte inreda som ett extra vardagsrum. Vyn från övervåningen är bedårande med den massiva takkonstruktionen samt fönstren som skapar en underbar utsikt. Detta är platsen för att avnjuta en kopp kaffe efter middagen och bara sitta ner och njuta.
Utöver detta finns det ett rymligt badrum på övervåningen med toalett, dusch som även det har fönster mot fjällvärlden.

Huset är placerat med skogen som granne vilket skapar en lugn och härlig känsla. Från huset går man direkt ut i markerna för att plocka såväl bär som svamp sommartid.

Gå gärna in och titta på den digitala rundturen via vår 3-D länk som finns under fliken länkar.

Huset är besiktat och innefattas av vår tjänst Varudeklarerat. För information kring denna otroliga tjänst vänligen klicka in er via länken i annonsen.
Detta hus är något som måste upplevas på plats för att få känna den genuina timmerkänslan samt ta del av ett otroligt fint husbygge.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893