Släpvägen 7

Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

7 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
150 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
744 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1994
Driftkostnad
66 757 kr/år

Myrflodammen är en oas för den aktiva!
Här finns några av Sälenfjällens vackraste längdspår, en egen slalombacke/pulkabacke samt närhet till skoterled. Med gångavstånd till huset finns också en hållplats för Skipass-bussen. Här tar du dig enkelt mellan Sälenfjällens alla skidanläggningar med fantastiskt utbud av restauranger, butiker och olika nöjen.

Fastigheten är placerad i ett mysigt och lugnt område. Bostaden är avdelad i två delar, en A-del och en B-del. Båda delarna har liknande planlösning med en våning i markplan, källarvåning och loft. Här finns plats för hela familjen samt möjlighet att hyra ut ena delen och samtidigt nyttja den andra. På baksidan av huset finns en varsin altan till de båda delarna. Här kan du njuta i solen med utsikt över Tandådalen och Hundfjällets pister samt den vackra natur som finns runtomkring.

A-delen går i ljusare och mer moderna toner. Bostadens markplan är fördelat på öppna ytor med kök och allrum angränsande till varandra.
Den sociala ytan som skapats ger utrymme för att alla ska kunna mysa och umgås efter en heldag i backen eller skidspåren. Köksdelen är komplett och utrustad med det som kan tänkas behövas under en vistelse. Badrummet beläget på markplan är lagom stort och innehåller dusch samt bastu. Här finns ett sovrum med fyra sovplatser fördelat på två våningssängar. Tar du trappen upp i allrummet kommer du till loftet där det finns ytterligare fyra sängplatser och även plats för förvaring. Till källarvåningen tar du dig antingen via trappen som finns på utsidan av huset eller via allrummet. Källarvåningen utgör ett fullt fungerande källarplan med ett sovrum, kök och badrum utrustat med tvättmaskin.

B-delen är inredd i rustik stil. Markplanen är liknande som A-delen med öppna ytor mellan kök, matplats och allrum. Även här inne finns ett sovrum på markplan med fyra sängplatser plus ett loft med fyra sängplatser till. Om du är lite frusen efter en dag med aktiviteter ute snön och kylan kan du värma dig i bastun som finns i badrummet. Till källarvåningen kommer du på samma sätt som i A-delen, antingen genom trappan i allrummet eller på utsidan av huset. Här nere finns också en fungerade lägenhet med kök, ett sovrum samt badrum med ännu en bastu i. Källaren i B-delen skiljer sig från A-delen på det sättet att den går att stänga igen och skärma av. På så sätt går det att bo på övervåningen och samtidigt hyra ut källaren och tvärtom.

Denna fastighet är besiktad.

Bostaden säljs inklusive inventarier bortsett från personliga tillhörigheter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893