Kungsleden 25

Sannahed, Kumla kommun Se på karta

1 995 000 kr

2 295 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
1 160 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
53 630 kr/år

Välkommen till Kungsleden 25 i Sannahed - ett vackert hem som har allt du behöver för att känna dig hemma!

Här finns en mängd fantastiska egenskaper som gör detta till ett hemtrevligt och välkomnande boende. När du kliver in i bostaden möts du direkt av ett fint stengolv som övergår i en minst lika fin fiskbensparkett som klär majoriteten av entréplanets golv. Denna detalj skapar en tidlös och klassisk känsla. Den rymliga planlösningen tillsammans med en takhöjd på ca 2,60 cm på nedre plan gör dessutom att hela bostaden känns luftig och ljus, med stora fönster som låter solljuset strömma in. Här erbjuds 129 kvm väl disponerade på två plan med kök, vardagsrum, en matsal som tidigare varit sovrum och går att använda efter behov, badrum, toalett, två möjliga sovrum samt ett källarplan på 92 kvm med tvättstuga, hobbyrum och förrådsutrymmen. Detta är ett välskött hem med en känsla av kvalitet och omsorg som genomsyrar hela fastigheten.

Lika trevlig som denna bostad är på insidan är den även på utsidan med en vacker och grönskande trädgård som omger fastigheten och skapar ett naturligt insynsskydd. Här finns alla de vackraste blommorna så som syrener, rosor och hägg samt gott om plats för odling i trädgården. Med uteplatser på både fram och baksida kan du dessutom njuta av sol eller skugga alla olika tider på dygnet. Allt detta gör Kungsleden 25 till den perfekta platsen för att både koppla av och att umgås på.

5 minuter biltur från Kumla bor du här naturnära med goda kommunikationer. Närmsta granne är vackra Officersmässen samt Sannahed Hembygdsgård där bland annat ett mycket omtyckt midsommarfirande hålls årligen. Sannahed är också hem för Indianernas speedwaylag för den motorsportsintresserade. Busshållplats finns precis utanför dörren och tar dig enkelt till Kumla eller Hallsberg på ca 10 minuter där det finns tågstation för vidare förbindelser.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Filippa Rimmerfors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Filippa Rimmerfors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0701-47 18 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.