Skogbyvägen 27

Skå, Ekerö Se på karta

12 500 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
139 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
6 519 m²
Byggår
1922
Driftkostnad
28 263 kr/år

Varmt välkomna till ”Högalid” anno 1922 och denna nyrenoverade och tillbyggda villa om 139 kvm i sann sekelskiftstil! Underbart läge med stor trädgårdstomt och med närhet till Mälaren med brygga. Villan är renoverad med mycket kärlek och omsorg samt utrustad med alla detaljer och moderna bekvämligheter som hör ett modernt hem till. Allt är noga genomtänkt för att kunna glädjas med vänner och familj såväl till vardags som till fest! Villan andas sekelskifte med vackra gamla trägolv, kakelugnar, vedspis, burspråk samt vackra spröjsade fönster och dörrar. Hela huset har genomgående hög standard med stilrena klassiska materialval.

En sekelskiftsdröm i modern tappning!

Väl tilltagen sällskapsyta med två kakelugnar och en härlig rymd med underbar utsikt över den vackra trädgården. Smakfullt modernt lantkök med vedspis, 3 bra sovrum på samma plan samt två badrum. Detta är några av kvalitéerna i denna representativa bostad.

Till huset hör en underbar trädgårdstomt om 6 519 kvm som tidigare var en gammal handelsträdgård. Många fina gamla fruktträd står kvar samt kryddträdgård och öppen gräsyta för lek & bus. Dessutom erbjuds en underbar veranda med soligt västerläge och en egen vinkällare. Gäststuga, vedbod och förråd. Mycket låga driftskostnader pga. av modern uppvärmningsteknik.

Bostaden har ett attraktivt läge i Tureholm/ Skå, med båtliv, bad och natur precis runt knuten. Här bor man endast 2 mil från Stockholms innerstad men samtidigt med en lantlig känsla. Inom nära räckhåll ligger Svanhagen där det bl.a. finns förskola, mataffär, idrottsplats, pizzeria, bensinstation samt busshållplats med täta bussturer. Närmaste skola är Skå skola som ligger invid Skå kyrka. I Ekerö centrum finns även SL´s populära pendelbåt som går in till stadshuskajen. Detaljplan och kommunalt va planeras så småningom i området.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö