Nyproduktion

Lidvägen 6

Skäret, Uddevalla kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
1 553 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Naturskönt beläget på Skäret/Ammenäs pågår uppförandet av detta ultramoderna boende som kommer att bli något alldeles extra. Denna lyxbetonade enplansvilla är noggrant utvald för att passa just denna tomt och dess populära närområde omgiven av idyllisk grönska med närhet till salta bad. Huset står färdigställt- och blir inflyttningsklart sommaren 2023 vilket ger er gott om tid att planera alla övriga moment kring ert bostadsbyte.

Er nya adress här på Lidvägen 6 erbjuder en trivsam planlösning samt ett lättskött och bekvämt boende med låga driftkostnader. Huset fördelar sig på n byggyta på 100 kvm och kommer bestå av 4 rymliga rum och kök. Exteriört är fasaden klädd med stående funkispanel behandlad med järnvitriol som lämnar en alltmer grånad träyta efter tid. Taket har papp beklädnad som tillsammans med de svarta aluminiumfönstren ger ett stilrent helhetsintryck. Genom de stora fönsterpartierna släpps gott om ljus in i villan, som även ger en intensiv känsla av att naturen bjuds in.

Interiört fördelas planlösningen enligt följande:
Sovrumsdelen har trivsamt placerats för sig där samtliga rum har närhet till det helkaklade badrummet med duschhörna, kommod samt optimala tvättmöjligheter. Andra sidan av bostaden utgör öppna samvaroytor med ett stilfullt kök, gott om plats för matplats samt en vardagsrumsdel i vinkel.

Den nybyggda villan är energisnål med en uppvärmning på 5000kwh/år, kostnad för vatten och avlopp ca 8.000:-/år. Hushållsel tillkommer.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklaren för mer information om detta nyproduktionsprojekt!
Marlene Bodin Sjöberg nås på 070 -301 04 14 eller mejla [email protected]

OBS!
Notera att bilderna är illustrationsbilder.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakt

Marlene Bodin-Sjöberg

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Marlene Bodin-Sjöberg, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-301 04 14
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas