Båtmansgatan 7A

Skuthamn, Piteå Se på karta

1 190 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
69 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
1 094 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
25 300 kr/år
Antal besök
3 326
Dagar på Hemnet
21

Med ytterfärden som skymtar i sydväst och med såväl skola, förskola och matvaruaffär på praktiskt cykelavstånd välkomnar vi dig här till Båtmansgatan i Skuthamn.
Här kan du ta med barnen och fiskespöt ner till älven för att prova fiskelyckan, eller varför inte ett dopp nere vid småbåtshamnen en varm sommardag. Uppskattar du naturen så finns det gott om strövområden att utforska såväl sommar som vintertid.

Interiört möter du en mindre men ack så välplanerad planlösning. Entréplan är det sociala planet med kök med köksö och matplats i öppen planlösning. Här har du också ett sovrum, badrum men även det trevliga vardagsrummet med ljusinsläpp från två håll.
Källarplan är funktionsplanet. Här har du pannrumet där du rymmer extra förvaring, tvättstugan med dusch, ytterligare ett sovrum samt allrummet / gillestugan och i hela källarplanet värmer golvvärmen dig under dina fötter.

Tack vare jordvärmen så har du en låg driftskostnad och den kvadratsmarta planlösningen tillsammans med läget gör detta läge optimalt för både liten och stor.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå