Larellagatan 4

Skutskär-Centralt, Älvkarleby kommun Se på karta

2 090 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
980 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
33 550 kr/år

Välkomna till denna villaidyll i centrala Skutskär och denna nyrenoverade villa i ett härligt område. Över två plan disponerar ni över 102 kvm. Här bor ni med kort gångväg till Bodaån med sin fina gångslinga samt en badplats. Bodaslingan erbjuder även en lekplats vid vattnet, större badplats samt ett utegym. Till förskola, och skola promenerar man på 5-10 min och på samma avstånd ligger även mataffär och andra butiker som bl. a. färghandel, sushirestaurang och blomsteraffär. I närområdet finns även ett elljusspår som spåras på vintern samt ett större utegym. Busshållplats ligger drygt 400 m bort och Skutskärs station ligger en kortare bil- eller cykeltur bort. Skutskär med närområde erbjuder även fin natur i bl. a. Billuddens naturreservat samt fina sandstränder med Rullsand och Brämsand.

Larellagatan 4 ligger på en fin trädgårdstomt med en altan i härligt solläge. Det senaste året har huset genomgått en större renovering där det mesta i huset har gåtts igenom. Entréplan fördelas mellan en ljus hall , stort kök med en härlig matplats och utgång till altanen, rymligt vardagsrum med täljstenskamin och utgång till altanen, nyrustad tvättstuga samt badrum. Vidare finns även ett mindre förråd under trappan. På det övre planet möts ni av en ljus möblerbar hall och tre stycken fina sovrum.

Runt fastigheten löper en väldisponerad tomt med fina ytor där ni finner vinbärsbuskar, päronträd, äppelträd, plommonträd samt även fina stockrosor längs med husväggen. Runt tomten löper även en syrenhäck som ger en ombonad känsla. På den stora altanen med både tak och öppet trädäck går det att njuta både av de fina dagarna och de regniga. På tomten finner vi en stor uppfart med plats för flera bilar. Vidare finns det även en uthusbyggnad med gott om förvaringsmöjligheter samt en matkällare. Vid uthusbyggnaden hittar ni en härlig frukosthörna med morgonsol.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Kontakta mäklaren

Malin Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
Mäklare Malin Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
+46705447512