Mäklare Malin Jansson

Malin Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Folketshusgatan 7, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
  • Tor 30 nov kl 18:00

Folketshusgatan 7

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
3 200 000 kr
160 m²
6 rum
927 m² tomt

Vackert sekelskifteshus med bevarad charm och smakfullt genomförda renoveringar. Hjärtligt välkomna - här är det bara att flytta in. Här finns både stort och luftigt kök, vardagsrum, matsal, 3 stora sovrum samt ett gästrum/kontor. Nytt modernt värmesystem (värmepump) med låg driftskostnad.

  • Plus
Västerbäcksvägen 6, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
  • Imorgon kl 16:30
Västerbäcksvägen 6, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 2
Västerbäcksvägen 6, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 3

Västerbäcksvägen 6

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 175 000 kr
105 + 8 m²
4 rum
1 790 m² tomt

Vill ni bo lantligt men med lite grannar i närheten! Här har ni möjligheten att förvärva denna trivsamma villa i två plan med stor och öppen trädgårdstomt, uthus och förråd. Här har ni skogen och älven i närheten. Huset har både luft/luft värmepump och braskamin som gör att man kan påverka sin egen driftskostnad.

  • Premium
Åkervägen 14B, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Åkervägen 14B

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
2 590 000 kr
104 + 100 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna välskötta och rymliga villa i centrala Älvkarleby! Vill ni bo med gångavstånd till det mesta har ni hamnat rätt. Här kan barnen gå till skolan 5 minuter innan det ringer in! Natursköna Älvkarleby med Dalälven som rinner rakt igenom inbjuder till både bad och båtmöjligheter. Även ett av Sveriges finaste laxfiskevatten ligger inom ett kort avstånd. Har ni dragit upp er egen fisk så går det bra att röka den i den egna röken på gården! I byn finns även förskola, mataffär, blomsterhandel och pizzeria. Tåg och bussförbindelse kan vi även erbjuda. Huset rymmer ett ljust och trivsamt kök med både gott om förvaring och bänkyta, en värmande braskamin, stort vardagsrum, upp till 4 - 5 sovrum, badrum med bubbelbadkar,fin tvättstuga med dusch. Baksidan rymmer både en öppen altan och en inglasad. Det är bara ett litet urval av allt trevligt som huset erbjuder. Anmäl er gärna för visning så får ni själva uppleva husets alla möjligheter!

Klövergatan 26, Skutskär, Älvkarleby kommun

Klövergatan 26

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 690 000 kr
127 m²
4 rum
477 m² tomt

Hjärtligt välkommen till en välplanerad och totalrenoverad villa i centrala Skutskär. Här är det bara att flytta in och bo bra! Nära till både skola, förskola och kommunikationer. Huset ligger i slutet av en återvändsgata i lugnt och barnvänligt område. Här hittar man ett ljust och fint hem med gott om plats för hela familjen. Garage och förråd och en lagom trädgårdstomt, stor inglasad altan. Fastigheten är ansluten till det fasta fibernätet.

  • Uteplats
Stybbvägen 11, Skutskär, Älvkarleby kommun

Stybbvägen 11

Radhus
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 550 000 kr
92 m²
4 rum
539 m² tomt

Vill ni bo i ett välplanerat och lättskött hus, har ni möjligheten att förvära detta trevliga hem! Här finns 3 fina sovrum, två badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En stor inglasad altan samt garage och förråd. Huset ligger på en uppvuxen trädgårdstomt med skyddat hörnläge!

Långgatan 75, Skutskär, Älvkarleby kommun

Långgatan 75

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 650 000 kr
160 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Vill ni bo i en rymligt villa med lite fritt läge men nära till både naturen, centrum och kommunikationer! Här finns en trivsam villa i två plan med den gamla charmen bevarad. Rymligt lantkök, utgång till en stor öppen altan med ljust och fint läge, öppen spis, 2 luft/luft värmepumpar, två badrum och upp till fyra sovrum. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Stybbvägen 3a, Skutskär, Älvkarleby kommun

Stybbvägen 3a

Lägenhet
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
300 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 243 kr/mån
15 385 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trevliga mindre lägenhet på övre plan. Perfekt som övernattningslägenhet eller för den mindre familjen. Den är ljus och fräsch med ett bra och möblerbart rum, kökspentry, kaklat duschrum. Lägenheten ligger i en lugnt och välskött förening med naturen och havet i närheten. Fria parkeringsmöjligheter för de boende i direkt anslutning till fastigheten. På gården är en trevlig pergola/inglasad altan uppställd och får nyttjas av de boende. Förråd och tvättstuga i källarplanet.

Hammarvägen 8B, Älvkarleö Bruk, Älvkarleby kommun

Hammarvägen 8B

Lägenhet
Älvkarleö Bruk, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
850 000 kr
128 m²
4 rum
5 006 kr/mån
6 641 kr/m²

Här finns möjligheten att förvärva en trivsam och välplanerad bostad i två plan och med eget garage på lättskött trädgårdstomt! Lugnt och fint område i välskött bostadsrättsförening. Här är det nära till både naturen och till fina kommunikationer med Upptåget som stannar vid stationen i Bruket! Här finns ett rymligt kök, stort vardagsrum som kan delas till ytterligare ett sovrum, kombinerat duschrum med tvättstuga och ny värmepanna. På övervåningen ligger 3 rymliga sovrum, badrum och klädkammare. Tillhörande garage med förrådsdel och egen trädgårdstäppa. Fina promenadvägar i området och närhet till Dalävlen med badmöjligheter. Hjärtligt välkomna in på visning!

Backvägen 27, Skutskär, Älvkarleby kommun

Backvägen 27

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
2 220 000 kr
180 + 85 m²
1 525 m² tomt

Välkomna att köpa en fin fastighet med 2 rejäla lägenheter. Här finns 3 rum och kök på 90 kvm för varje lägenhet. Rejäl vindsvåning över hela huset.

Visar alla 9