Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strömgatan 14, Skutskär, Älvkarleby kommun

Strömgatan 14

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 350 000 kr
98 + 22 m²
4 rum
1 367 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna charmiga och välskötta villa som ligger lugnt och fint i området på en uppvuxen och skyddad trädgårdstomt. Här finns 2 fins sovrum, ett stort vardagsrum och ett ljust kök. På gården hittar vi både ett mindre garage, förrådslänga och en fristående verkstad om ca 30 kvm. Allt väl skyddat på en lummig trädgårdstomt.

Kolarvägen 15, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår

Kolarvägen 15

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 100 000 kr
85 + 82 m²
3 rum

Hjärtligt välkomna till denna trevliga villa på Kolarvägen 15 i Skutskär. Här möts vi av en rymlig hall med god plats för avhängning samt garderober. Från hallen når vi det stora badrummet med duschhörna. Vidare har vi ett mindre sovrum samt ett förrådsrum samt en dörr som leder oss till garaget där en bil ryms. Köket är ljust och trevligt med vita skåpluckor och matplats. Stort vardagsrum med utgång till altanen som ligger på baksidan. Rymligt sovrum med garderober. Trevlig trädgårdstomt med stor altan som nås från vardagsrummet. Här har vi närhet till fina grönområden, badstranden Sandbankarna och förskolor i närheten. I Skutskärs centrum erbjuds mataffärer, restauranger, vårdcentral och systembolag. Runt omkring Skutskär erbjuds även badstränderna Rullsand och Brämsand samt det fina naturreservatet Billudden.

Folketshusgatan 7, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
  • Imorgon kl 17:00

Folketshusgatan 7

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
3 200 000 kr
176 + 24 m²
6 rum
927 m² tomt

Vackert sekelskifteshus med bevarad charm och smakfullt genomförda renoveringar. Hjärtligt välkomna - här är det bara att flytta in. Här finns både stort och luftigt kök, vardagsrum, matsal, 3 stora sovrum samt ett gästrum/kontor. Nytt modernt värmesystem (värmepump) med låg driftskostnad.

  • Plus
Åkervägen 14B, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Åkervägen 14B

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
2 590 000 kr
104 + 100 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna välskötta och rymliga villa i centrala Älvkarleby! Vill ni bo med gångavstånd till det mesta har ni hamnat rätt. Här kan barnen gå till skolan 5 minuter innan det ringer in! Natursköna Älvkarleby med Dalälven som rinner rakt igenom inbjuder till både bad och båtmöjligheter. Även ett av Sveriges finaste laxfiskevatten ligger inom ett kort avstånd. Har ni dragit upp er egen fisk så går det bra att röka den i den egna röken på gården! I byn finns även förskola, mataffär, blomsterhandel och pizzeria. Tåg och bussförbindelse kan vi även erbjuda. Huset rymmer ett ljust och trivsamt kök med både gott om förvaring och bänkyta, en värmande braskamin, stort vardagsrum, upp till 4 - 5 sovrum, badrum med bubbelbadkar,fin tvättstuga med dusch. Baksidan rymmer både en öppen altan och en inglasad. Det är bara ett litet urval av allt trevligt som huset erbjuder. Anmäl er gärna för visning så får ni själva uppleva husets alla möjligheter!

Backvägen 27, Skutskär, Älvkarleby kommun

Backvägen 27

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
2 220 000 kr
180 + 85 m²
1 525 m² tomt

Välkomna att köpa en fin fastighet med 2 rejäla lägenheter. Här finns 3 rum och kök på 90 kvm för varje lägenhet. Rejäl vindsvåning över hela huset.

Visar alla 5