Mäklare Johanna Siirtola

Johanna Siirtola

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klamparvägen 25B, Jungfruholmen, Älvkarleby kommun

Klamparvägen 25B

Lägenhet
Jungfruholmen, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
550 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/1
4 957 kr/mån
8 594 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och rymliga lägenhet på Klamparvägen 25B i det naturnära området Jungfruholmen i Skutskär. Med sitt lugna läge och närhet till kommunikationer blir detta en perfekt plats att kalla hem. Lägenheten erbjuder en yta på 64 kvadratmeter fördelat på två rum. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din egen touch och skapa ditt drömboende. Det omgivande området erbjuder vacker natur och lugn, perfekt för avkoppling efter en hektisk dag. Samtidigt har du bekvämt nära garaget, som ligger precis bakom lägenheten, och till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till jobb och fritidsaktiviteter. Med sin charmiga atmosfär och möjlighet till renovering är denna lägenhet ett utmärkt val för den som söker ett hem att trivas i. Välkommen till Klamparvägen 25B – ditt nya hem i naturnära och bekvämt belägna Jungfruholmen.

  • Uteplats
Norra vägen 13, Skutskär, Älvkarleby kommun

Norra vägen 13

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 950 000 kr
106 + 54 m²
4 rum

Välkommen till detta fantastiska nyrenoverade hus på Norra vägen 13 i natursköna Skutskär. Med sin ljusa och luftiga atmosfär är detta hem perfekt för er som söker en fridfull tillflyktsort. Här kan ni njuta av solen och naturen på den stora och lummiga tomten som omger huset. Den trevliga uteplatsen erbjuder er många soltimmar och är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Läget är barnvänligt och här kan era små äventyrare leka fritt och utforska den vackra omgivningen. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig både till stadens puls och till grönområden för härliga promenader och picknickar. Med sina 106 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för er att skapa ert drömhem. Välkomna till Norra vägen 13, där ni kan njuta av ett naturnära boende i en nyrenoverad bostad med en stor och lummig tomt. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt och trivsamt liv!

Marmaby 37, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Marmaby 37

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 325 000 kr
102 + 21 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade fritidshus på Marmaby 37 i natursköna Älvkarleby. Med sina 102 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig atmosfär som ger en känsla av harmoni och hemtrevnad. Tomten är stor och lummig, perfekt för den som är intresserad av odling och trädgård och vill njuta av det natursköna läget och närheten till Dalälven. Här finns även fina svamp- och bärskogar att utforska för den naturintresserade. För barnfamiljer är läget barnvänligt med närhet fina naturområden. Fastigheten har visst renoveringsbehov, vilket ger köparen möjlighet att sätta sin egen prägel på hemmet. Uthusen på tomten erbjuder ytterligare utrymme på cirka 90 kvm och möjligheter för den praktiskt lagda. Här finns bland annat ett stort "sommarrum", garage, vedbod och ett gammalt hönshus som idag fungerar som verkstad. Närheten till kommunikationer gör det smidigt och enkelt att ta sig både till Skutskär, Gävle och Uppsala. Motorvägen tar dig till Stockholm på bara en och en halvtimme och Uppsala på 52 minuter. I Skutskär finns många bekvämligheter så som bland annat mataffärer, restauranger, färgaffär, vårdcentral och Systembolag. Slå dig ner i denna naturnära och fridfulla miljö där möjligheterna är många. Välkommen till Marmaby 37 i Älvkarleby!

Strömgatan 6, Skutskär, Älvkarleby kommun

Strömgatan 6

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
950 000 kr
96 + 30 m²
5 rum

Välkommen till detta charmiga hus med en trevlig uteplats och en naturnära omgivning. Med sitt visst renoveringsbehov har denna bostad stora möjligheter att bli ditt drömhem. Detta hus erbjuder en härlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och koppla av i fridfulla omgivningar. Här kan du njuta av naturen precis utanför dörren och ta långa promenader eller cykelturer i trevliga Skutskär. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till kommunikationer, med bekvämt avstånd till både buss- och tågförbindelser. Dessutom är området barnvänligt, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Huset har en yta på 96 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Det finns även en liten källare med ingång på gaveln, även om dörren för närvarande är trasig. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna trevliga och naturnära miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen som detta hus har att erbjuda.

  • Uteplats

Visar alla 4