Mäklare Johanna Siirtola

Johanna Siirtola

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rengatan 5, Skutskär, Älvkarleby kommun

Rengatan 5

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 395 000 kr
130 + 72 m²
4 rum
923 m² tomt

Centralt beläget i charmiga Skutskär hittar du detta hus med en trevlig planlösning och mycket potential. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter egna önskemål. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Här kan du njuta av sommarens ljusa kvällar eller ta en kopp kaffe i morgonsolen. Läget är barnvänligt med närhet till lekplatser och grönområden, perfekt för aktiva familjer. Dessutom finns det gott om kommunikationer i närheten, vilket gör vardagen smidig och flexibel. Med en yta på 130 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen. Här finns möjlighet till flera rum och en praktisk planlösning som passar för både vardag och fest. Detta hus har verkligen potential att bli ditt drömhem. Med sin centrala placering, trevliga uteplats och barnvänliga läge är det här ett perfekt val för den som vill skapa sitt eget boende i Skutskär. Besiktning görs 26/6.

  • Energieffektiv
Fjärilsvägen 12, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Imorgon kl 18:15

Fjärilsvägen 12

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 795 000 kr
92 m²
488 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Fjärilsvägen 12! Denna nyrenoverade pärla erbjuder en ljust och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn. Med samtliga sovrum belägna på samma våning, kan du enkelt skapa en bekväm och harmonisk livsstil för hela familjen. Uteplatsen, med sina generösa soltimmar, är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Här kan du njuta av den naturnära omgivningen och samtidigt vara bara en promenad från havets brus. Detta barnvänliga område erbjuder en trygg och fridfull tillvaro för de små. Med en bostadsyta på 92 kvadratmeter finns det gott om plats för alla dina behov. Den välplanerade tomten på 488 kvadratmeter ger dig möjligheten att skapa din egen oas, med möjlighet till trädgårdsarbete eller lek. Dessutom finns det ett praktiskt förråd bakom garaget, vilket ger extra utrymme för förvaring av viktiga ägodelar. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem med en kombination av modernitet och närhet till naturen. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som Fjärilsvägen 12 har att erbjuda! Besiktning görs 26/6.

  • Plus
Kolarvägen 15, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår

Kolarvägen 15

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
995 000 kr
85 + 82 m²
3 rum
942 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trevliga villa på Kolarvägen 15 i Skutskär. Här möts vi av en rymlig hall med god plats för avhängning samt garderober. Från hallen når vi det stora badrummet med duschhörna. Vidare har vi ett mindre sovrum samt ett förrådsrum samt en dörr som leder oss till garaget där en bil ryms. Köket är ljust och trevligt med vita skåpluckor och matplats. Stort vardagsrum med utgång till altanen som ligger på baksidan. Rymligt sovrum med garderober. Trevlig trädgårdstomt med stor altan som nås från vardagsrummet. Här har vi närhet till fina grönområden, badstranden Sandbankarna och förskolor i närheten. I Skutskärs centrum erbjuds mataffärer, restauranger, vårdcentral och systembolag. Runt omkring Skutskär erbjuds även badstränderna Rullsand och Brämsand samt det fina naturreservatet Billudden.

Visar alla 3