Vintergatsvägen 9

Storvreta, Uppsala Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
466 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
45 867 kr/år
Antal besök
4 276
Dagar på Hemnet
17

Välkommen till ett mycket väl underhållet parhus i 2-plan med trevligt läge i området och lagom stor trädgårdtomt. På husets insynsskyddade baksida finns ett härligt inglasat uterum och på husets framsida en plattbelagd uteplats i bästa kvällsolsläget. Trivsamt och uppvuxet villaområde där barnen kan springa fritt samtidigt som du har en bra överblick från huset.
Väl i hallen uppmärksammas du av de bra förvaringsmöjligheterna i hall och tvättstuga samt de fina ljusa materialvalen. Här finns också ett helkaklat duschrum. Köket, husets hjärta, är mycket rymligt och välplanerat med fint ljusinsläpp och en matplats för det stora sällskapet. Köket har vita köksskåp och rejäla arbetsytor och nyare köksmaskiner. Vardagsrummet och sovrummet på entréplanet har fönster som vetter ut mot baksidan. En trappa upp finner du ännu ett stort helkaklat badrum renoverat år 2010, klädkammare, två rymliga sovrum samt en möblerbar hall.
Bilarna förvarar ni på den asfalterade uppfarten eller i garaget. I området finns också en trevlig kvarterslokal samt bastu som kan nyttjas via samfälligheten.
Ni finner huset på en sparsamt trafikerad återvändsgata med mycket barnvänligt läge samt direkt närhet till stora grönområden, ICA - affär samt förskola.

Bo i Storvreta med närhet till all service du kan tänka dig med bl.a. skolor, dagis, grönområden med pulkabackar, matbutiker, gym, frisör, apotek, vårdcentral, tandläkare m.m. I området finns även flera lekplatser skyddade från trafik. Perfekt för den växande familjen! Optimalt pendlingsläge med kommunala transporter både mot Stockholm och Gävle. Från Storvreta når ni även Nya E4:an för pendling via bil. Bekvämt avstånd in till Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.