Strömnäs 2:6

Strömnäs/Tjeknalis, Jokkmokks kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
10 442 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
4 000 kr/år

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING!

WOW! Nu kan vi stolt presentera en unik möjlighet i vackra och natursköna Jokkmokk. Här gäller det att ni är på hugget, för denna chans kommer inte i repris!
Vackert beläget vid sjön Tjeknalis hittar ni denna enastående fastighet om cirka 1 hektar. På fastigheten Strömnäs 2:6 finns idag en rejäl och stor timmerstuga om 140 kvm.
Stugan är byggd med själ och hjärta med noggranna val av detaljer för att passa in på ett ypperligt sätt i naturen. Här finns stora rum, takhöjd och inte minst stugans hjärta i form av den magiska salen med kamin.
På fastigheten finns även en stor gäststuga, förrådsutrymmen samt bastu och brygga med servitut vid strandkanten. Mycket av fastighetens inventarier kommer eventuellt att ingå vid försäljningen.

Ypperlig möjlighet för dig som söker en stuga utöver det vanliga och vill ha lugn och ro i kring dig. Eller är du kanske driftig entreprenör med framtidsvisioner, här finns nämligen fina möjligheter att skapa något inom turismnäring.

På sommaren tar du dig enkelt ut till fastigheten med en båttur på cirka 15 min från Dragnäs och på vintern tar du dig snabbt till fastigheten på skoter från samma ställe. Både båt och skoter följer med köpet.

Fastigheten, läget och omgivningarna måste ses på plats för att förstå hur unikt detta är. Ta chansen innan det är för sent.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Mirjam Mäenpää

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Mirjam Mäenpää, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
+4670-28 29 059