Bäck 23

Sunne, Sunne kommun Se på karta

850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
780 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
42 811 kr/år

Varmt välkommen till Bäck 23 och detta stilrena hus som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är. En bostad som erbjuder alla de bekvämligheter man förknippar med ett modernt hem. Bostaden som rymmer 3 sovrum passar perfekt för den mindre familjen! Huset har under de senaste 10 åren genomgått en totalrenovering ända in till husets stomme och försetts med golvvärme i hela nedre plan.

Här ingår en tomt om 780 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora, ljusa och mysiga uteplats, som nås via köket, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Bäckalund ligger ca 15 minuter utanför Sunne centrum, här har du en förskola alldeles intill fastigheten, sommartid har Bäckalunds kvarn öppet med glasservering och försäljning av antikviteter. Vid Hällsjön, ca 5km från fastigheten erbjuds badmöjligheter med allmän badplats och simskola under sommartid. I Sunne centrum hittar man sedan allt som man kan tänkas behöva, här finns närservice, butiker och mysiga restauranger samt skola och gymnasium. Sunne Sommarland, Selma Lagerlöfs Mårbacka samt Ski Sunne är bara ett litet axplock av allt som Sunne har att erbjuda.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

Kontakta mäklaren

Victoria Håkansson

Svensk Fastighetsförmedling Sunne
Mäklare Victoria Håkansson, Svensk Fastighetsförmedling Sunne
+46738330557