Nedre trätte 560

Svanesund, Orust kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88,6 m²
Tomtarea
1 058 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021

Välkommen till detta helt nybyggda hus där ingen har bott tidigare! Ett fantastiskt läge där såväl hus som tomt är i princip underhållsfritt många år framöver. Ett hem där du kan njuta av samtliga årstider, speciellt på den enorma terrassen om ca 80 kvadratmeter som sträcker sig runt huset. Bara fem minuters härlig gångstig från huset ligger den underbara bad- och båtbryggan, i ett närmast privat läge.

Planlösningen är modern och väldigt välplanerad. Ett otroligt ljus i den öppna planlösningen ger huset en härlig inbjudande atmosfär. Smart planlösning med tre fina rum i rätt väderstreck. Utgång till terrassen från två dörrar. Det finns en fin yta nedanför terrassen för till exempel spabad eller växthus. På uppfarten finns plats för både flera bilar och cyklar.

Ett lantligt läge som samtidigt har närhet till samhälle. I Varekil finns alla bekvämligheter såsom mataffär, bygghandel, skolor mm. Hela Orust och Tjörn präglas av underbara omgivningar med bad, havsliv, golf, caféer med mera.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Christian Johansson

Hemverket AB
Mäklare Christian Johansson, Hemverket AB
077-081 00 38

Visningstider

 • 21
  aug
  Sön 21 aug kl. 13:00–14:00
  Välkommen att boka in dig till visning. Har du frågor inför visningen kontaktar du säljaren enklast via kontaktformuläret på objektsbeskrivningen.
 • 22
  aug
  Mån 22 aug kl. 17:00–18:00
  Välkommen att boka in dig till visning. Har du frågor inför visningen kontaktar du säljaren enklast via kontaktformuläret på objektsbeskrivningen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.