Nyckelhålsvägen 12

Svanesund, Orust Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
619 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Driftkostnad
44 000 kr/år

Läget, läget och läget... Tre viktiga faktorer när det är dags att hitta sitt nya permanent- eller fritidsboende. Här är fastigheten med rätt läge! Möjlighet finns att köpa båtplats och del i sjöbod på gångavstånd.

Havsutsikten är slående och avrundas med Tjörnbron i bakgrunden, något ni aldrig kommer titta er mätta på. Inte bara läget är rätt, även arkitekturen. med de stilsäkra materialvalen men också den fantastiska belysningen som lyser upp fasaden, både i form av upp- och ned-ljus men även infällda spotlights.

Ovanvåningen har en hel glasvägg ut mot havet som hjälper till att sudda ut gränserna mellan ute och inne och räcket på terrassbalkongen är värt en extra titt. Här erbjuds bad utomhus året om i hav eller i SPA-bad. Även från SPA-badet kan ni följa havets skiftningar mellan grönt, turkost och blått. Solnedgången är fantastisk och en bit in i sommaren när planktonen frodas upplever ni hur marelden gnistar som diamanter. När du kryper ner i sängen så lyser stjärnorna och fullmånen upp den nattsvarta himlen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Visningstider

  • 18
    jul
    Lör 18 jul kl. 15:00–16:00
    Välkomna! Vi ser fram emot er anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.