Röamöllagatan 89

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
675 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
31 500 kr/år

Varmt välkommen till detta mycket trevliga boende som med sitt tidstypiska tegel och trevliga arkitektur är ett praktexemplar från 30-talets funkisgenomslag i Helsingborg. Boendet placeras på lugn gata med en riktigt trevlig tomt i bästa västerläge. Här bor man med närhet till det mesta Tågaborg har att erbjuda med Pålsjöskog, tennisbanor och närservice runt hörnet. Väl inne i huset presenterar sig en effektiv och trevlig planlösning. Från hall och entré nås övre plans båda sovrum. Dessa är bra till storleken och går att planera om till 3 mindre sovrum vid behov. Härifrån nås även badrummet som är fräscht och helkaklat. Därefter når man vardagsrum och kök genom ett mysigt loungerum där man även finner en trevlig eldstad. Vardagsrum och kök får anses vara bostadens hjärta. Den öppna planlösningen tillsammans med fina ljusinsläpp gör detta till den naturliga platsen att umgås på. Kontakten med trädgården är ständigt närvarande och en inglasad altan gör dessutom att man kan njuta av vädret även under våren och hösten. Fiskbensparketten är tidstypisk och dessutom löper den över hela planet. Köksdelen är väl tilltagen med bra förvaring och gott om arbetsytor. Inredningen går i det moderna snittet vilket balanseras fint med husets ålder och charm. En naturlig matplats finner vi vid köksdelen och på motsatta sida placeras en större soffgrupp om man så vill.
Från entrédelen nås sedan källarplan. Denna avdelning är funktionell med bra takhöjd, till stor del klinkerbelagda golv och gott om ljusinsläpp. Förutom praktiska rum såsom tävttavdelning och förråd så huserar även källaren ett stort badrum, sovrum och lekrum.

Sammantaget ett riktigt fint boende på Tågaborg. Med en total boendeyta på 188 m2 så finner vi gott om plats för såväl familjen eller paret som söker 1-plans boende. Trädgården är dessutom riktigt trevlig med placering i västerläge och trevliga uteplatser samt inglasade altan. Varmt välkommen att boka in er på visning med oss!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare