Mäklare Alexander Persson

Alexander Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 154, Viken, Höganäs kommun
Ringvägen 154, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Ringvägen 154, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Ringvägen 154

Radhus
Viken, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
3 195 000 kr
152 m²
4 rum
478 m² tomt

På trevligt läge i Vikens näst äldsta del finner vi detta gavelradhus som unikt nog erbjuder dubbla boende som kan disponeras efter egna behov. Bo i båda, hyra ut båda eller njut av låga boendekostnader genom att endast hyra ut den lilla bostaden - här väljer man själv helt enkelt! Den större av bostäderna mäter ca 112 m2 genom 1,5 plan. Tillkommer gör även en större källardel som dessutom erbjuder extra förråd och kontor som ligger avskilt från bostadens stora källardel. Entréplan är i trevligt skick med kök av industriell känsla genom rostfri inredning, fin maskinpark och gott om arbetsytor. Vardagsrummet är rejält och vetter mot trädgården som är stor och insynsskyddad samt placeras i soligt västerläge. Vardagsrummet erbjuder även mysig kamin samt nås även källardelen genom spiraltrappa. Nedanplan erbjuder även fräscht och helkaklat badrum samt kommer man idag till den mindre lägenheten genom dörr (vilket kan byggas igen). Övre plan erbjuder 3 bra sovrum av varierande storlek samt gott om förvaring genom dubbla klädkammare. Mindre lägenheten om ca 40 m2 disponeras med egen entré. Enklare men fullgod standard med separat kök och vardagsrum/sovrum mot trädgården. Självklart har även denna bostadsdel en egen och mysig lite trädgårdstäppa! Sammantaget ett boende som skapar många möjligheter. Radhusen på gatan ingår i en samfällighet som disponerar källarytor samt ombesörjer värme och vatten. Samfälligheten skapar stabila driftkostnader (4500kr/månad) samt bekymmersfri vardag. Den lilla bostaden kan inbringa en hyra om ca 5000kr i dagens skick vilket gör att man kan bo billigt och bra på ett väldigt fint läge i Viken. Varmt välkommen på visning med oss på 3etage!

  • Premium
Blåklintsgatan 4, Höganäs Övre, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår

Blåklintsgatan 4

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
3 850 000 kr
109 + 55 m²
4 rum
668 m² tomt

Mitt bland klassiska Blomstergator finner vi detta trevliga boende som sedan 2006 genomgått löpande renoveringar och idag är i väldigt fint skick. Huset omgärdas av en trevlig trädgård som är väl tilltagen och uppväxt. Här samsas fina stensättningar, uppvuxen botanik och stor altan med varandra i genomtänkt harmoni. Altanen erbjuder vardagslyx genom jacuzzi, nerfälld pool och utekök. Placeringen är den bästa med sol hela dagen och för ungdomen eller gästen finns det ett inrett uthus med vatten, el och avlopp inkopplat till sig. Helt enkelt en mycket trevlig utemiljö för familjen! Praktisk hall tar emot oss med smart byggd förvaring. Direkt på högerhand finner vi köket som låtits öppnas upp mot vardagsrum och matplats. Köket är väl anpassat för ändamålet med både gott om arbetsytor och förvaring. Vardagsrum och matplats är riktigt stort med rejäla ljusinsläpp genom fönster. Här ryms den största av soffor och matplatser. Original golven är bevarade och centralt placerat hittar vi mysig eldstad för hösten och vintern. Från denna del nås även utbyggnaden som med sitt ljus och fina placering är en given plats för bjudningar eller hemmamys. Charmig trapp tar oss till andra våningen. Här stiger vi in i välplanerade kvadratmetrar med liten arbetsplats direkt vid trappan. Därefter nås dubbla sovrum av bra storlek varav ena även erbjuder balkong. I hallen mellan sovrummen erbjuds helkaklat badrum samt mindre klädkammare. Genomgående brädgolv i alla rummen skapar dessutom en härlig känsla. Sista avdelningen i detta hus blir källardelen som idag är helt anpassat för boende. Hela källarplan har dessutom god takhöjd. Här erbjuds stort sovrum med förvaring genom garderober. Från badrummet nås även badrummet som är rejält tilltaget med både dusch och badkar. I denna del finner vi även tvättavdelningen. Förutom ovan placeras bra förråd samt teknikrum och separat källartrappa här. Sammantaget ett charmigt hus på trevliga gator i Höganäs. Anpassat för familjen med många och stora renoveringar gjorda. Trädgården är dessutom en pärla som man har svårt att skilja sig från. Varmt välkommen att boka visning med oss på 3etage!

Malvagatan 3, Höganäs Övre, Höganäs kommun

Malvagatan 3

Villa
Höganäs Övre, Höganäs kommun
3Etage i Höganäs AB
3 250 000 kr
132 + 13 m²
5 rum
719 m² tomt

Välkommen till Malvagatan 3 och denna 1-plans villa som med sina generösa kvadratmetrar erbjuder en perfekt planlösning för såväl stora familjen som för den mindre. Dagens tre sovrum kan med enkelhet göras om till 4:a (se planlösningsalternativ). Praktisk hall tar emot oss med bra förvaring längre in. Från denna gavel av huset nås även grovköket som även fungerar som tvättavdelning med separat ingång. Vid entrén placeras även ena av bostadens badrum som renoverades 2022. Vidare nås matplatsavdelning och kök. En härlig yta erbjuds med gott om ljusinsläpp och generös disponering. Köket är äldre men i fungerande skick där vitvaror löpande bytts ut. Denna avdelning erbjuder även en mysig och värmande eldstad som förstås är fungerande. Det första av sovrummen är tillika det största idag. Gott om plats för stora sängen och bra förvaring genom massor av garderober. Rummet kan delas av för att skapa fler sovrum (se alternativ planlösning). Därefter tar oss ett trappsteg ner i husets sista gavel. Förutom dubbla sovrum erbjuds badrum samt ett generöst allrum som dessutom har mycket trevlig kontakt med utemiljön genom altandörrar och stora panoramafönster. Huset tilläggsisolerades 2022 samt putsades det i snygg vit kulör. Utemiljön i övrig är trevligt anpassad med flertalet skyddade uteplatser i syd och väst läge. Vid den stora altanen finner vi även jacuzzi samt ett mycket trevligt och inglasat uterum. Uterummet har man dessutom separat öppen spis till. Trädgården är lättskött och välvårdad och från den stora biluppställningsplatsen så nås även garage med tillhörande förråd. Sammantaget ett bra boende i trevliga delar av Höganäs. Huset är välvårdat och löpande underhållet med bra värmesystem, välisolerade väggar, bra fösnter och effektivt värmesystem. Ett välplanerat och trevligt 1-plans boende när det är som bäst helt enkelt!

  • Plus
Köpingevägen 9, Olympia, Helsingborgs kommun

Köpingevägen 9

Villa
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
14 500 000 kr
385 + 70 m²
832 m² tomt

Välkommen till Villa Gullebo på Olympia som verkligen är något alldeles extra. Fastigheten uppfördes 1915 i bästa jugendstil. Arkitekten Nils Lundgren har i övrigt byggt flera villor i kvarteret som därmed satt sin prägel på hela området. Sedan 2009 har fastigheten låtits renoveras och är idag i bra skick. Trädgården har ett fantastiskt formspråk och är vacker såväl på sommaren som vintern. Huvudbyggnaden består idag av 4 st lägenheter samt 3 studios som alla hyrs ut med bra hyresintäkter. Alla bostäder nås genom stensatt trapphus och är både välplanerade och i fint skick. Förutom huvudbyggnad så finner vi även ett dubbelgarage med full ovanvåning där nuvarande ägare låtit förbereda med vatten, avlopp och el. Hyresfastigheten genererar idag ca 840 000 :- i hyresintäkter och har en schabloniserad drift om 157 500 :-. För den som söker en vacker villa på trevligt läge i Helsingborg så kan man förstås bo här som en 1-familjs villa eller kombinerat. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare! Historik: Stor jugendvilla i 2,5 våning. med gråmålad sockel och rosa, putsade fasader. Valmat tak och framskjutet parti åt väster med sadeltak, båda belagda med enkupigt rött tegel. De flesta fönster är sekundära men indelade enligt originalritning med väldigt varierande utformning. Enstaka små ovala fönster bedöms vara ursprungliga. Vitmålade lister, kraftig takgesims och putsdekor med skriften ”Gullebo” på västra huskroppen. Balkong med vitt järnräcke och altan nedanför i sydväst. Indragen entré under framskjutet tak stöttat på två kraftiga pelare. Friliggande dubbelgarage byggt 2015 med helgjuten betongplatta. Huset delvis inbäddat dolt av hög växtlighet i trädgården, vilken avgränsas med lågt trästaket. Huvudentré från väster med putsade grindpelare. Kulturhistorisk värdering: Stor jugendvilla med arkitektoniskt värde orienterad mot äldsta gatan i området. Huset har bevarade detaljer så som fönster i flera format och balkonger. Entréparti i väster med gång och grindpelare har stor betydelse för upplevelsen av huset och kvarteret.

Norra Kvistoftavägen 42, Gantofta, Helsingborgs kommun

Norra Kvistoftavägen 42

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 500 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
979 m² tomt

Varmt välkommen till Norra Kvistoftavägen 42 och detta välplanerade 1-plans hus som dessutom erbjuder en riktigt fin källare. Huset har sedan 2013 totalrenoverats med nya ytskikt såsom väggar, tak och golv, nya badrum på både entréplan och källare, nytt kök, nytt värmesystem , dränerad och isolerad källare, poolavdelning och mycket, mycket mer. Entréplan disponerar tre sovrum (ett av dom idag omgjort till walk in closet). Vidare finner vi rymlig entré där även badrummet placeras. Kök och vardagsrum har en härlig öppen planlösning mellan sig. Här finner vi bra med plats för såväl matplats som soffgrupp. Köket är välutrustat med bra arbetsytor och från denna avdelning nås även uterummet och pool avdelningen. Vardagslyxen förstärks ytterligare med jacuzzi och härlig altan som placeras i syd och västerläge. Från framsidan nås även ett mindre garage samt har man en bra biluppställningsplats. Källaren är även den renoverad och erbjuder förutom trevligt häng genom bar och biljard även ett fint badrum, tävttavdelning, förråd och bastu. Sammantaget ett mycket trevligt boende där välplanerade kvadratmetrar möter vardagslyx på ett väldigt trevligt vis. Varmt välkommen att boka in er på visning med oss på 3etage!

  • Plus

Visar alla 5