Kommande

Talbystrand 14

Talbystrand, Södertälje kommun Se på karta

8 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 708 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Driftkostnad
36 000 kr/år
Kommande

Kan du föreställa dig att komma hem från jobbet lite tidigare en fredag i början av november, parkera bilen vid huset och sen gå direkt upp på altanen för att njuta av eftermiddagssolen, som fortfarande värmer dig när du sätter dig i loungegruppen i lä intill husfasaden? Du har medvetet väntat lite till med att stuva undan den till vinterförvaringen för att kunna krama ur just sådana här stunder några dagar till. Du kan inte låta bli att låta tankarna gå tillbaka ett par månader, till när du och familjen badade vid den gemensamma bryggan, som ligger bara hundra meter nedanför huset. Det känns som att det inte var så länge sedan trots allt! Ikväll blir det nog ett dopp i SPA-badet istället, efter att middagen har inmundigats med samma underbara utsikt, som du har där du sitter nu - även om du då sitter inne och tittar ut genom de stora fönsterpartierna.

Kan du också föreställa dig att se solen gå ner ovanför trätopparna på andra sidan Mälaren några timmar senare, när du avslutat badandet i SPA-poolen? Kan du tänka dig att vakna med samma utsikt i sovrummet nästa morgon - och antagligen väldigt många år framöver - utan besvärande insyn från grannar? Skulle du kunna uppskatta att ha ett nybyggt Attefallshus på tomten för uthyrning (som en passiv inkomst) eller som generationsboende, där all bekvämlighet du har i bostadshuset finns - men i mindre skala?

Kan du föreställa dig något (eller allt!) som nämns ovan? Då är det nog läge att höra av sig med en intresseanmälan via vår hemsida! Boendet kommer inom kort ut till försäljning, men du kan redan nu meddela ditt intresse, så återkommer jag till dig, när det ges tillfälle att se bostaden.

Varma hälsningar Per och teamet på Florin Partners.

Läs mer hos mäklaren
Florin Partners

Kontakta mäklaren

Per Florin

Florin Partners
Mäklare Per Florin, Florin Partners
+46704850885

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.