Simmaregatan 10

Tomelilla, Tomelilla kommun Se på karta

2 890 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Tomtarea
600 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
47 131 kr/år

På en återvändsgata på populära Västervång bor man tryggt, lugnt och trivsamt. Med närhet till skola och folkhögskola och ytterligare några 100 meter till centrum är det den perfekta platsen för familjen att bosätta sig. Här tycker folket om att bo - det syns, prydliga hus och trädgårdar avlöser varandra och lugnet råder utan någon större trafik, precis så som ett villaområde ska vara!

Bostaden har genomgått större renoveringar och uppdateringar de senare åren. Öppen planlösning mellan sällskapsrum och kök - en designsäker kamin både värmer gott och förbättrar ekonomin. Köket är stort och arbetsvänligt med en vacker stenbänkskiva. Snyggt när köket blir en del av inredningen i den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Lyxigt stort duschrum med den precis rätta känslan. Duschen är stor - lyxigt för den som vill breda ut sig. Tre sovrum, så platsen finns för hela familjen - eller för paret som värderar gästrum, kontor och gott om plats.

Tomten är delvis stenbelagd för minimalt med underhåll. Garage från byggnadsåret med plats för en bil. Stort trädäck i väst för goda kvällsstrålar, detta når vi från bostadens kök/vardagsrum. Lyxigt med ett extra "rum" på sommaren.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Emily Hagstedt

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Emily Hagstedt, Erik Olsson Fastighetsförmedling
079-006 12 62