Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B18)

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

BraLokaler erbjuder dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. Kontakta mäklaren för mer information om lokalerna och vilka som är tillgängliga.

  • Premium
Fritidsvägen 10, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30

Fritidsvägen 10

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
120 + 90 m²
4 rum
1 173 m² tomt

40-tals arkitekturen kännetecknas av rena linjer och kvadratiska former till sin grund, vilket är precis vad vi får här - ljusets flöde ger en fin känsla och proportionerna faller ögat i smak. Detta är ett gediget stenhus längs den lugna gatan fritidsvägen i populära Hammenhög. Bostaden har under senare år försetts med både nytt kök och badrum, på listan kan även läggas till att huset b.la. har dränerats, fjärrvärme och fiber har installerats samt att el är delvis utbytt. Detta är ett hem som är inbjudande och varmt med god plats för att umgås med en generös trädgård som onekligen lockar till att utveckla en trädgårdsdröm. Bostadens entréplan fördelas om hall med bra förvaring, badrum, kök, sällskapsrum i fil samt ett tillbyggt rum - perfekt som ytterligare sällskapsrum, ett generöst sovrum eller kanske som hemmakontor eller att nyttja för någon form av verksamhet, privat ingång från trädgårdssidan. Ovanplan bjuder på två sovrum. ett i vardera gavel samt förberett för en toalett. Källarplanet får in gott om ljus från fönsterna omkring, en keramikverkstad har fått ta plats och bjuder in till det kreativa, därtill finns goda förvaringsrum samt tvättstuga. Uppväxt trädgårdstomt med flera fruktträd och bärbuskar samt perenna växter som ger en härlig känsla. Plats för bil på tomten. Hammenhög är en välfungerande by med skola, förskola, ICA-butik, pizzeria, gästgiveri, idrottsförening, el-butik och mycket mer. Aktivt byalag med flera arrangemang årligen. Detta är helt enkelt ett fint boende med ett lugnt läge i en by som lever året om. Välkommen på visning!

  • Plus
Virrestadsvägen 40, Virrestad, Simrishamns kommun
  • Onlinevisning idag kl 10:30
  • Idag kl 11:00

Virrestadsvägen 40

Villa
Virrestad, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
157 + 61 m²
6 rum
1 637 m² tomt

Charmig skånelänga - Halladal - i U-form med fritt och skönt läge. Trakten i och runt Virrestad består av böljande landskap, vackert och rofyllt året om. Samma ägarfamilj under fyrtio år har samlats här för att njuta ledighet och umgås med släkt och vänner. Gott om sovrum. Två toaletter med dusch. Två sällskapsrum som inbjuder till umgänge. Utmärkt läge ganska "mitt på Österlen" med närhet till allt vad här finns att uppleva. Ca 4 km till Gärsnäs med tågstation och god service. En dryg mil till Österlens huvudstad Simrishamn. En kvart med bil till våra fina stränder och golfbanor. Trivsam skånsk karaktär med byggnader i U-form. Detaljer såsom trägolv och synliga takbjälkar, moderniseringar utförda successivt, även om det mestadels är äldre ytskikt och enklare standard. Oinredd vind. Underhållsbehov finns. En rejäl tomt om 1637 kvm med mysig innergård, gräsytor för den med spring i benen, uppvuxen med träd och buskar, utvecklingsbar för den med trädgårdsintresse. Välkommen till Virrestadsvägen 40, en så fin plats på Österlen!

  • Plus
Västergatan 47, Tomelilla, Tomelilla kommun

Västergatan 47

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
700 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
5 260 kr/mån
10 294 kr/m²

Högst upp i huset på privat våning och utan spring från grannar saluförs nu denna ljusa och välplanerade trea. Vi stiger in i väl tilltagen hall varifrån modernt kök med matplats och härligt vardagsrum. Köket renoverades 2015 och innehåller bland annat fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och micro. Läcker kontrast mellan vitlackad inredning och mörk kakel & klinkergolv. Från vardagsrummet nås balkong under tak i morgonsoligt österläge. Vidare inrymmer bostaden två sovrum med platsbyggd förvaring i garderobsvägg. Tidlöst helkaklat badrum med dusch renoverat 2016 i samband med föreningens stambyte. På källarplan finns tvättstuga och förråd. Bortåt Österlens Folkhögskola vetter föreningens härliga uppväxta bakgård i västerläge med flera mysiga uteplatser. Här tar grannarna gärna en kopp i solen! Läget på Västergatan är optimalt med ett par minuter till Tomelillas serviceutbud: mataffärer, tågstation med avgångar mot Ystad & Simrishamn, apotek, skola & förskola, systembolag, restaurang och café. Bilen parkeras bekvämt precis över Västergatan. Garage finns och kösystem tillämpas. Välkommen på visning!

  • Balkong
Backgatan 54A, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Idag

Backgatan 54A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
765 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 917 kr/mån
10 552 kr/m²

Ljus och fin gavellägenhet på första våningen utan insyn. En bostad som bjuder på ett härligt ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Rymlig inglasad balkong i bästa västerläge. Så fin vy åt tre väderstreck, blicka ut över föreningens innergård, österut över statyn Raketen, Möllan samt norrut upp mot backarna. En bostadsrätt med ett riktigt bra läge. Dessutom rimlig varmhyra. Väldisponerad planlösning med god förvaring. Wc inkl dusch med egen tvättmaskin. Finns även gemensam fin tvättstuga i föreningen. Gästlägenhet i huset. Välskött Riksbyggenförening som utfört omfattande förbättringar såsom relining, nytt yttertak mm. Simrishamns service nås på gångavstånd. Sjukhus, skolor, lekplats, idrottscenter och matbutik i närområdet.

  • Plus
  • Balkong
Snickerigatan (B8), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B8), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B8), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B8)

Övrigt
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
73 m² tomt

BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. Kontakta mäklaren för mer information om lokalerna och vilka som är tillgängliga.

  • Premium
Österlengatan 27, null, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår
Österlengatan 27, null, Tomelilla kommun, bild 2
Österlengatan 27, null, Tomelilla kommun, bild 3

Österlengatan 27

Villa
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
118 + 20 m²
5 rum
902 m² tomt

Varmt välkommen till lugna och fina skogsbacken. Här kan vi äntligen erbjuda ett inbjudande och socialt hus med fina originaldetaljer som bevarats och omhändertagits med bravur. Kvadratmetrarna är väl planerade och bjuder på tre sovrum och härliga sällskapsytor. En brukskällare finns att skapa vad man önskar, fler sovrum, hobbyrum eller en lyxig tvättstuga. Trädgården erbjuder gott om plats - perfekt för ett parti kubb eller för den med spring i benen, odlingsmöjligheter eller vad precis du önskar. På uteplatsen som nås från vardagsrummet smakar kvällsmaten extra gott i västerlägets kvällsstrålar. En fin möjlighet att förvärva ett välskött och trivsamt hus på lugnt läge - bara att flytta in!

  • Premium
Eskilstorpsvägen 2 - Larstorp, Karlaby, Simrishamns kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00

Eskilstorpsvägen 2 - Larstorp

Villa
Karlaby, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
150 + 450 m²
5 rum
5,7 ha tomt

Fria vyer i böljande landskap, gården Larstorp mellan Karlaby och Gladsax, ligger oerhört vackert med sitt natursköna läge. En fyrlängad gård fördelat på bostadshus och med potential i gårdshusen. Bostad ca 150 kvm inkl rum på ovanplan. Gårdshus invändig bottenyta ca 450 kvm. Förutom en tillhörande fin trädgård, innergård och markytor runt byggnaderna ingår även ca 5 ha åkermark som också har sitt värde. Utmärkt med jordvärme som ger låg driftskostnad och driftsäkert med kommunalt VA. I gårdshus finns idag loge, garage, förråd, "lokalen" som varit en yta för sommarfester och tre mindre sommarlägenheter. Kanske söker du en boplats med ytor för verksamhet eller att hobbyn ska få plats? Ca 6 km till Österlens huvudstad Simrishamn och busshållplats nås på gångavstånd. Från det vackra området runt Karlaby nås varierande landskap av böljande slätter, skog och sjö samt hav och strand utmed kusten bara på några minuter med bil, eller en kort cykeltur för den delen, här talar vi livskvalitét! Ett besök på Öl & Knäcke eller Gustafs pizza i Gladsax? Välkommen till Larstorp - en så fin fastighet med riktigt bra läge på vårt sköna Österlen!

  • Plus
Utsiktsgatan 28, Simrislund, Simrishamns kommun
  • Idag

Utsiktsgatan 28

Lägenhet
Simrislund, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 540 000 kr
118 m²
4 rum
8 086 kr/mån
21 525 kr/m²

Välkommen till den trivsamma bostadsrättsföreningen Nedjan. Havsnära och högt läge i Simrislund. Lugnt kvarter längst in på mindre återvändsgata. Ett lättskött boende med trivsam trädgårdstäppa på båda sidor om huset. Soligt och skönt med trädgård/uteplats som vetter åt både öster- och västerläge. Insynsskyddad och mysig upplevelse bakom avenbokshäckar. Egen bilplats på tomten som ingår i hyran. Planlösningen är väldisponerad och det råder ett härligt ljusflöde och öppen känsla i hela bostaden. Entréplan bjuder på en välkomnande hall som leder vidare till härligt sällskapsrum med mycket rymd, generöst fönsterparti och utgång till täppan åt öster. Vidare till arbetskök med matplats invid. Två sovrum med garderober på entréplan. Rymligt helkaklat badrum med egen tvättutrustning, praktiskt och lätthanterligt. På ovanplan finns ett öppet allrum, att använda efter behov. Underbar vidsträckt havsutsikt och vy ner mot stan, upplevs bäst på plats. Kanske har du behov att dela av rummet, då fungerar det. I Brf Nedjan finns totalt 16 st bostadsrätter varav endast 3 st i denna storlek, utbudet är begränsat. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Skomakaregatan 10, Östra Tommarp, Simrishamns kommun

Skomakaregatan 10

Villa
Östra Tommarp, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
222 + 50 m²
7 rum
690 m² tomt

I den genuina bymiljön, på hörnet Bagargränd - Skomakaregatan, ligger denna denna vackra trelängade gård i U-form. En inbjudande bostad om ca 225 kvm i skånsk karaktär med bevarad känsla. Här finns värden vi människor behöver får att må väl. Vad sägs om vackra naturliga färgval, rum i fil, rejäl takhöjd, trägolv, värmande kakelugn och rörspis. En bostad som ger en genomgående skön och rofylld känsla. Gott om rum för familjen eller kanske för dig som söker bostad kombinerat med möjlighet till verksamhet. I gårdshus finns ytor för kreativitet eller bara god förrådsplats. En plats att samla familj och vänner? Behändigt med nyare tak, vattenburen värme via fjärrvärmeanläggning, dessutom två eldstäder i kakelugn och rörspis. Kommunalt VA. Fiber. Prunkande stensatt innergård med plats till parkering invid elbilladdare. Solig och skyddad trädgårdsdel i bästa syd-västläge. I Tommarp finns ett aktivt byalag som arrangerar olika sammankomster och föreläsningar i bygdegården. I byns utkant ligger JHL, en välsorterad byggmarknad med trädgårdsavdelning. I byn finns förskola Tommeliten, goda busskommunikationer samt matbutik Automaten. Lekplats. Hundkappbana. I Ö Tommarp finns det gamla klosterområdet med anor från medeltiden. Det gamla skolhuset invid kyrkan är idag skol och klosetermuseum. Närmaste byn Gärsnäs med god samhällsservice som matbutik och tågstation nås på ca 3 km. Österlens huvudstad Simrishamn nås på mindre än milen och några minuter i bil. Kort sagt, känn dig varmt välkommen till den rara byn Tommarp, här är det närhet till det mesta av det bästa på Österlen!

  • Plus
Klockarekroken 1, Östra Hoby, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Klockarekroken 1

Villa
Östra Hoby, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
110 + 100 m²
4 rum
1 223 m² tomt

I Östra Hobys utkant finner du detta mysiga hus anno 1945. Här finns fina detaljer som många söker. Vad sägs om värmande kamin, trägolv, härligt ljusflöde, generösa sällskapsytor och en rymlig altan att njuta enkelt sommarliv. Behändigt med kommunalt VA och fiber. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump. Lummigt grönskande tomt om 1 223 kvm. Här finns ytor som inbjuder till lek, unna dig att ta paus och läs en god bok i hängmattan under magnifika boken eller ett glas vin på den rymliga altanen. Insynsskyddad känsla även om det finns fri vy över landskapet mot Skillinge. Ett hus att samla familj och vänner året om, vill du bo permanent fungerar det också, det avgör du själv. Trakten runt lilla byn Ö Hoby är idyllisk, böljande landskap och olika vägar för cykling och vandring. Byn har en fin gemenskap och Byalaget ordnar olika aktiviteter året runt. Skillinge fiskeläge, vår fina kust med strand och hav samt god service som matbutik närmast i Borrby eller Skillinge, allt nås inom ca 3,5 km från huset. Välkommen till detta härliga hus på Klockarekroken 1!

  • Plus
Grånemadsvägen 6, Simrishamn, Simrishamns kommun

Grånemadsvägen 6

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
200 + 12 m²
6 rum
974 m² tomt

Strax norr om stadskärnan invid hav, strand och natursköna omgivningar ligger detta vackra stenhus på attraktivt läge. En inbjudande bostad för den stora familjen med gott om sociala ytor för umgänge. Kanske bostad kombinerat med någon verksamhet? Bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, välvda innertak och takhöjd i god harmoni med den mer moderna tillbyggnaden. Här fick huset ett riktigt lyft med ett väl tilltaget sällskapsrum, eldstad ger hög mysfaktor och skjutbara glasparti som öppnar upp till stenlagd terrass, trädgård och trädäck. Smakfulla materialval med stengolv från Stiltje, tegelvägg som fond och vita putsade väggar. Boyta entréplan inkl tillbyggnad samt ovanplan ca 200 kvm, ytor i källarplan tillkommer. Huset erbjuder sovrum både på entréplan och på den mer privata ovanplan. Även källarplan kan användas till bostad, här finns två rum till för den som behöver. Solen följer runt hus och trädgård från morgon till senkväll. Stensatt djup bilplats. Huset i all ära men läget är kanske det allra bästa med denna plats. Lugnt kvarter där utbudet av hus är högst begränsat. Kort gångavstånd till stadens puls och allt vad ljuvliga Simrishamn erbjuder, här finns det bästa av det mesta. Så lyxigt med badrocksavstånd till hav och strand. Känner du för en promenad eller joggingtur, då nås oasen Norra koloniområdet, Åbackarna och vidare kustbandet utmed Vårhallen och Tobisborg alldeles runt husknuten. Varmt välkommen till Grånemadsvägen 6, en riktig pärla!

  • Plus
Södergårdavägen 32, Hammenhög, Simrishamns kommun
Södergårdavägen 32, Hammenhög, Simrishamns kommun, bild 2
Södergårdavägen 32, Hammenhög, Simrishamns kommun, bild 3

Södergårdavägen 32

Gård/Skog
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
402 + 126 m²
10 rum
1,5 ha tomt

Föreställ dig ett liv på en avstyckad gård med ett unikt och avskilt läge, där ro och harmoni råder. Denna fyrlängade skånegård är något utöver det vanliga, en spektakulär bostad som tar andan ur en. Här möts exklusivitet, rymd och en extraordinär atmosfär på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Moderna materialval smälter samman med vackra, tidstypiska attribut i en perfekt kombination. Varje detalj är genomtänkt och materialen är valda med stor känsla för stil och kvalitet. Gården är uppdelad i två bostäder, smart sammankopplade för att erbjuda flexibla boendemöjligheter. Generösa sällskapsytor, en fantastisk rymd och en imponerande takhöjd skapar en inbjudande och öppen atmosfär. Under de senaste åren har gården genomgått en total förvandling, där en del är helt ny arkitektritad bostad. Dessutom finns en fullutrustad bostadsdel till – perfekt för att välkomna vänner, för uthyrning eller kanske för att starta en verksamhet. Innergården är en oas, som för tankarna mer söderut. Därtill finns uthus med garage, verkstad samt ett inbjudande uterum som inspirerar. Tillhörande mark med ca 1 ha som lockar till odling, även en vacker äppelodling tillhör gården, ljuvligt. Det är svårt att sätta fingret på vad som gör denna gård så speciell. Men när du står där, blickar ut över landskapet och känner lugnet samtidigt som du upplever energin i detta fantastiska hem, då förstår du. Detta är en plats där drömmar kan förverkligas. Välkommen att låta dig förälskas!

  • Premium
  • Energieffektiv
Littorinavägen 23, Kivik, Simrishamns kommun
  • Imorgon

Littorinavägen 23

Lägenhet
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 595 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2/2
4 655 kr/mån
42 944 kr/m²

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna högt belägna bostad med utsikt över både havet och den böljande naturen upp mot Svinaberga. Boendeformen är bostadsrätt och huset är uppfört i solid sten med en högst personlig och tilltalande interiör. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och fokus på kvalité. Kamin som värmer gott. Bostaden om 107 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum (kan bli flera sovrum om så önskas) och även en extra WC. Den öppna planlösningen gör att alla kan vara samlade, den generösa takhöjden ger en otrolig rymd och det höga läget ger en fin utsikt över både naturen och havet.

  • Plus
  • Balkong
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Poppelvägen 5

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 300 000 kr
138 m²
5 rum
886 m² tomt

På Vik, Österlen erbjuds nu en möjlighet att köpa ett nyckelfärdigt hus, med tillfälle att påverka planlösning såväl som material. Huset är en modern skånelänga med karakteristiska attribut så som putsad fasad, spröjsade fönster och takpannor. Huset är framtaget som ett förslag, ett enplanshus med praktisk planlösning. Öppet sällskapsrum mot köket, tre sovrum, badrum, gästtoalett med dusch samt tvättstuga. Gjuten platta, stenstomme och treglasfönster. Frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation med värmeåtervinning säkerhetsställer låga driftskostnader. Det är i samarbete med Mårtenssons Bygg som denna möjlighet nu finns, mer information om detaljerna finns att erhålla utav mäklaren. Finns frågor om byggnationen finns Mårtenssons Bygg tillgängliga för det. Tomten ligger med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Priset som annonseras är för både tomt och byggnation. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget.

  • Premium
Viks stora väg 35B, Vik, Simrishamns kommun
Viks stora väg 35B, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Viks stora väg 35B, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Viks stora väg 35B

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 700 000 kr
130 + 50 m²
4 rum
1 387 m² tomt

I det vackra fiskeläget Vik på Österlen ligger denna "Österlendröm". En bostad som genomgått en totalomvandling de senaste åren med ett poolområde som för tankarna till mer sydliga platser, en riktig pärla med ett läge som är otroligt lugnt, rofyllt och privat. Med ett gästhus på tomten är denna fastighet än mer attraktiv, perfekt för att ta emot gäster, ha som hemmakontor eller nyttja som uterum/poolhus. Den omfattande renovering som är gjord, har projekterats genom det välrenommerade företaget Inspiranda, som skapar vackra hus i gammal stil. Varje detalj har omsorgsfullt valts ut med känsla för stil och kvalité. Här erbjuds ett boende som har allt att önska med öppna sociala ytor mot köket, tre sovrum varav ett på entréplan och badrum på vardera plan. Därtill finns ett fräscht källarplan med vinkällare, tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. Direktkontakt från bostaden till det inbjudande poolområdet och poolen. Två väderskyddade terrasser i bästa väderstreck med ett utekök. Här lever man ett skönt uteliv under sommarmånaderna. Vinrankorna trivs ypperligt, lavendeln doftar gott och platsen är en lisa för själen. Gångavstånd till Lilla Vik och Djupadals golfbanor. I närområdet nås natur med strandängar, klippor, sandstrand, havsbad och böljande skogsparti om vartannat. De finaste strövområden nås på gångavstånd från huset, dessutom riktigt bra service såsom goda busskommunikationer, matbutik i Automaten, restauranger, närodlat på Orelund och Mandelmanns. Detta är en fastighet som har allt att önska och är precis det som Österlen så ofta benämns som - den vackraste platsen på jorden. Välkommen att låta dig förälskas!

  • Premium
Lövsångarevägen 13, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Lövsångarevägen 13

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
170 + 96 m²
6 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till detta unika hus med typisk 70-tals karaktär som ger en känsla av dansk arkitektur med iögonfallande formgivning. Bostaden är belägen på en generös dubbeltomt med högt och härligt läge i centrala Simrishamn med närhet till hav och natur. Renoveringsbehovet är stort och möjligheterna många, karaktären och känslan finns där, i rätt händer kan detta bli ett riktigt läckert boende i dess häftigaste form. Ytorna är spatiösa och ljusa, planlösningen tilltalande och genomtänkt. Utemiljö med flertalet uteplatser i flera väderstreck. Därtill finns ett garage samt flertalet bilplatser. Detta hus är perfekt för dig som letar efter ett projekt med stora utvecklingsmöjligheter och som värdesätter originalitet och potential.

Viks stora väg 22A, Vik, Simrishamns kommun

Viks stora väg 22A

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
1 164 m² tomt

Unik chans att förvärva denna fastighet med ett exceptionellt bra läge med utsikt över havet, bara ca 200 meter till strand, hav och hamn. 2019 fick fastigheten ett positivt förhandsbesked och 2020 ett beviljat bygglov för ett hus, som framgår utav ritningarna. Genom en lokal byggare har offert för detta föreslagna hus tagits fram (inflyttningsklart), se mer info längre ned. Självklart finns möjlighet att påverka både planlösning såväl som material. Ritningarna är skapade med eftertanke och havet i fokus. Nyuppförd och putsad mur skärmar av mot vägen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Kort gångavstånd till Prästens badkar, Hallarna och ljuvliga promenadstråk utmed havet. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Lilla Viks Golfbana bara ett stenkast från fastigheten. Testa på upplevelser som golf på de fantastiska golfbanorna, surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra.

Backgatan 23H, Simrishamn, Simrishamns kommun

Backgatan 23H

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
5 110 kr/mån
15 169 kr/m²

I den attraktiva HSB-föreningen Hägern ligger denna ljusa och fräscha bostad högst upp i huset på tredje våningen. Bostaden bjuder på ett härligt ljusinsläpp eftersom det finns fönster och vidsträckt vy åt tre väderstreck. Skönt med balkong i söderläge som nås från sällskapsrum. Planlösningen är väldisponerad och det är rejält med garderober som ger funktionell förvaring. Dessutom två toaletter fördelat på ett helkaklat våtrum med toalett, dusch, handfat, handdukstork och egen tvättmaskin. Separat toalett med handfat. Tre ljusa sovrum med fönster åt olika vädersträck. Inre fond om ca 15 600 kr. Läget i stan är utmärkt bra, här blir vardagen enkel med god service på kort avstånd. Välskött HSB-förening med rimlig hyresnivå, varmhyra är uppskattat på marknaden. På några steg från bostaden nås parken där det hörs fågelkvitter och vattenporl från dammen, rofyllt och skönt. Värdefaktorer som övernattningsrum, föreningens grönskande gemensamma trädgårdsytor på innergård. Fräscha tvättstugor. Hobbyrum. Goda investeringar såsom stambyte är utförda enligt underhållsplan. Bra parkeringsmöjligheter. I Simrishamn är det närhet till det bästa av det mesta såsom stadens utbud av affärer, skolor, idrottshall, sjukhus är i den direkta närheten. Centrum, hamn, strand, hav och buss/tågstation på gång- cykelavstånd.

  • Plus
  • Balkong
Trollkärrsvägen 5, Kivik, Simrishamns kommun

Trollkärrsvägen 5

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på lugn återvändsgata i det idylliska fiskeläget Kivik. En bostad med väldisponerad yta och fin känsla med en inbjudande trädgård i bästa väderstreck. Därtill finns uterum, växthus, garage och flera givna platser att slå sig ner på - havsutsikten är en bonus! Bostaden fördelar sig om en rymlig hall, ett kök med matplats, ett inbjudande sällskapsrum och ett ljust uterum där du kan njuta av alla årstider. Dessutom finns tre trivsamma sovrum och ett fräscht badrum. Det är havsutsikt från flera rum, vilket ger det där lilla extra som många drömmer om. Kaminen värmer gott och skänker behag. I det delvis inredda källarplanet finner du en mysig gillestuga och ett gästrum som ger extra utrymme för familj och vänner. Vidare finns tvättstuga, duschrum, gästtoalett och mycket förvaringsytor. Trädgården är belägen i bästa sydvästläge och bjuder b.la. på en vacker och ståtlig ek, vackra rododendronbuskar och ett växthus med både odlingsmöjligheter och plats för att njuta av härliga middagar. Utanför växthuset finns plats för att odla egna grönsaker och kryddor. Den stensatta uteplatsen är perfekt för sommarens alla grillkvällar och sköna eftermiddagar i solen. En stor fördel är det korta avståndet till fiskelägets goda serviceutbud såsom matbutik, restauranger och busskommunikationer. Här blir vardagen enkel med kort avstånd till skola F-6, affärer, idrottsplats och buss. Natursköna promenadstråk utmed hav och grönskande natur nås enkelt från huset. Blir det en promenad i Kiviks gamla strädden eller en sillamacka på Buhres fiskaffär vid hamnen?

Lyckovägen 7, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår
Lyckovägen 7, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Lyckovägen 7, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Lyckovägen 7

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 390 000 kr
100 + 83 m²
6 rum
588 m² tomt

Enplanshus med källare som genomgått stora renoveringar under senare år. Huset byggdes till så sent som 2020, nya fönster, nytt kök, till större delen nya ytskikt, källaren genomgången och därtill en ny luft/vattenvärmepump. Huset är rymligt med ett stort sällskapsrum med massor av ljusinsläpp och utgång till trädäck, kök med matplats, helkaklat badrum och tre sovrum på entréplan. I källaren finns de två stora rum, det används som sovrum och det andra som extra vardagsrum. Utöver det en nyrenoverad toalett, tvättstuga med torkrum, matkällare och pannrum. Trevlig utemiljö med en uppväxt trädgård med fruktträd, köksträdgård, gräsmatta och stensatt uteplats. Till detta ett friliggande garage och självklart finns fiber installerat. Läget i Simrishamn är otroligt bekvämt. Lyckovägen är en återvändsgata och på andra sidan gatan ligger skola med idrottsanläggning, sporthall, sim- och bowlinghall. Sjukhus, mataffär samt apotek finns nära, man kan absolut säga att det egentligen är nära till allt i Simrishamn. Till dagis/fritids, fin lekplats och park, som bara ligger någon minut bort, finns gång- och cykelväg. I närheten finns promenadstråk ner mot havet och Bäckhalladalens naturreservat. Familjen har gjort stora renoveringar under sin ägandetid och trivs väldigt bra i huset och området, de säljer pga ändrade behov. Välkommen på visning av detta fina hus i ett attraktivt område!

  • Premium
Backgatan 54B, Simrishamn, Simrishamns kommun

Backgatan 54B

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 966 kr/mån
9 586 kr/m²

Ljus hörnlägenhet på tredje våningen. Lugnt läge "som är privat men likväl mitt i". En bostad som bjuder på ett härligt ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Rymlig inglasad balkong i bästa västerläge. Trivsam känsla med bevarad retrokänsla. Äldre men funktionell standard. Så fin vy åt tre väderstreck, blicka ut över föreningens innergård, österut över statyn Raketen och ner över stan samt norrut upp mot backarna. En bostadsrätt med ett riktigt bra läge. Dessutom rimlig varmhyra. Nyare el. Väldisponerad planlösning med god förvaring. Gästlägenhet i huset. Välskött Riksbyggenförening som utfört omfattande förbättringar såsom relining, nytt yttertak, nya säkerhetsdörrar till alla lägenheter mm. Simrishamns service nås på gångavstånd. Sjukhus, skolor, lekplats, idrottscenter och matbutik i närområdet.

  • Plus
  • Balkong
Tullgårdsvägen 6, Kivik, Simrishamns kommun

Tullgårdsvägen 6

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 975 000 kr
168 + 13 m²
7 rum
556 m² tomt

På en av de äldre gatorna längst ned på fiskeläget Kivik, ett stenkast från hamnen, finns detta generösa stenhus med ståtlig och vacker karaktär. Utsikten över havet är helt fantastisk från bostadens båda plan. Fastigheten har varit i samma familjs ägo sedan byggåret, en unik bostad på ett av Kiviks mest attraktiva lägen. Bostaden har genom åren renoverats, uppdaterats och tagits hand om. Husets fördelar sig om totalt sju rum, varav tre till fyra sovrum. Sällskapsytorna är generösa och bjuder in till social samvaro. Trädgården är gammaldags och uppvuxen, en oas! På fiskeläget Kivik lever du ett rikt liv på många sätt; naturen är magisk, havet ständigt närvarande och utbudet av matupplevelser är stort.

Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 2
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 3

Kyrkvägen 8

Villa
Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 975 000 kr
130 + 625 m²
6 rum
3 ha tomt

I utkanten av Östra Vemmerlöv finner vi denna fina gård. Fastigheten består av en mangårdsbyggnad uppförd i slutet av 1800-talet, ekonomibyggnad med lokal, loge, dubbelgarage/verkstad, sidohus med pannrum/ fd gästbostad samt 3 ha tomt varav ca 2 ha åkermark. Bostaden är inredd i ett plan om ca 130 med ett vinterbonat uterum, vinden är oinredd i nuläget. Ekonomibyggnaden som uppfördes för ca 30 år sedan inrymmer en lokal med kök samt toa/dusch vilket möjliggör olika typer av verksamhet, den finns även sidoutrymmen för traktorer, maskiner, förvaring etc i byggnaden, totalt lite mindre än 400 kvm. Logen, som funnits med från start är så stor som 200 kvm. I sidohuset finns en bergvärmepump som säkrar låga driftskostnader och den installerades så sent som för ca 1 år sedan. I detta hus var det för många år sedan arbetar/ gästbostad. I detta fastighetsköp ingår allt detta och möjligheter är många, både för privat eller kommersiell verksamhet. Välkommen att komma på visning och se möjligheterna!

  • Premium
Bollerup 3505, Bollerup, Tomelilla kommun

Bollerup 3505

Villa
Bollerup, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 450 000 kr
134 m²
5 rum
4 225 m² tomt

Längs en slingrande väg i Bollerup, mitt emellan Ystad och Simrishamn finns gården Södratorp med anor från tidigt 1800-tal. Platsen är ljuvlig med rofylld utsikt över åkrar och det vackra landskapet. En skånegård som genomgått en totalförvandling under senare år där kvalitet, hållbarhet och hantverket har stått i fokus. Bostadsbyggnaden är totalrenoverad där ägaren varsamt återskapat, bevarat och tillfört tidstypiska detaljer - precis som byggnaden förtjänar. Allt är gjort med en noggrann hand. Gården har utvecklats och gjorts än mer attraktiv genom att det byggts ett helt nytt gästhus om ca 35 kvm, perfekt för att ta emot familj, vänner, för uthyrning eller verksamhet. Dessutom har en ateljé/verkstad med tillhörande hönshus byggts, vilket ger möjligheter för kreativa drömmar. Därtill finns ett generöst dubbelgarage, uppskattat av många. Trädgården är sannerligen en oas som prunkar av vacker växtlighet där flertalet uteplatser och trädgårdsrum skapats, ett fint urval av växter och träd. Detta kan vara platsen på jorden som blir just din plats att leva på. Endast ca 2 mil till både Ystad och Simrishamn. Kontakta mäklaren för visningstid, visas även utanför utsatta dagar enligt överenskommelse!

Visar 1 - 25 av 52