Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Littorinavägen 19, Kivik, Simrishamns kommun

Littorinavägen 19

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
104 m²
4 rum
369 m² tomt

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna vackra bostad. Här erbjuds ett exklusivt boende där huset är byggt med en solid stenkonstruktion och en interiör som präglas av en god standard. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och fokus på kvalité. Miljösmarta lösningar med egen solelspark, värmeanläggning och modern vattenreningsteknik ger låga driftskostnader, dessutom är fastighetsavgiften fri i 15 år från byggåret. Bostaden om 104 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum och gästrum/sovrum och en WC. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet och den generösa takhöjden ger bostaden en unik rymd. Här upplever du harmonin av att befinna dig bara ett par hundra meter från havet och med en natur som är otroligt vacker på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Denna bostad är helt enkelt ett drömboende på Österlen, som har en genomgående hög standard i alla aspekter. Välkommen till ditt nya liv, där komfort och elegans förenas på ett sällsynt sätt mitt på det attraktiva fiskeläget Kivik.

Hantverkaregatan 8, Tomelilla, Tomelilla kommun

Hantverkaregatan 8

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
115 + 50 m²
4 rum
741 m² tomt

Välkommen till denna bostad i hjärtat av Tomelilla. Här möts du av en interiör som präglas av ljus, fräschör och modernitet. Kök och bad har uppdaterats de senare åren och goda investeringar har gjorts löpande. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett ljust och luftigt kök, en trevlig matsal och ett mysigt vardagsrum. Dessutom finns det ett badrum samt en hall som ger direkt tillgång till uteplats och den härliga trädgården, som även är inhägnad för extra trygghet och avskildhet. På övervåningen finns för närvarande två rum och en hall, men om det behövs kan det enkelt omvandlas till fler sovrum då det ena rummet är mycket generöst till ytan. Tomtens erbjuder flera platser att njuta av, oavsett om du föredrar ett soligt läge eller en mer skyddad plats. Det finns gott om utrymme för att parkera flera bilar, och det finns även ett garage och ett förråd på tomten för extra förvaringsmöjligheter. Att bo i centrala Tomelilla innebär att du har nära till allt du behöver. Ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer finns inom bekvämt gångavstånd. På bara ca 50 meters avstånd finns en helt nybyggd fin lekplats. Dessutom finns det skolor och förskolor i närheten, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Välkommen att besöka denna bostad under en visning och upptäck dess charm och potential på nära håll!

Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B18)

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

Nu släpper vi etapp 2! Unikt tillfälle att vara bland de första som får välja lokal. 26 enheter från 58 kvm till 144 kvm. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller fordonsförvaring? Du väljer själv! BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. För mer info; Christian Lundström, 0790-067500, [email protected]

 • Premium
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Snickaregatan 10

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
97 + 29 m²
4 rum
892 m² tomt

På ett lugnt läge i Skillinge finns denna fina enplansbostad som byggdes så sent som 2021-2022. Huset, som är ett lösvirkeshus, uppfördes av KEBAB och köket är levererat från Smedstorp vilket är tydliga tecken på att det är byggt riktigt kvalitativt. 97 kvm är fördelat på ett stort öppet sällskapsrum med matplats, kök, helkaklat badrum, gästtoalett, två sovrum och hall med generös förvaring. Garage och förråd om ca 29 kvm. Tilltalande placering av huset längst in på återvändsgata och endast gång/cykelväg utanför huset vilket gör läget mycket lugnt. Vyn över det fria landskapet från framsidan är också rogivande. Stensatt gång till uteplats på framsidan och trädäck på trädgårdssidan. Tomten är fint anlagd med stensättningar, rabatter, odlingslådor av cortenplåt och sådd gräsmatta med infällda öar vilket gör den levande och vacker. Vattenburen golvvärme, kommunalt VA och fiber. Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, Skillinge teater, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Skillinge erbjuder både hav och underbar natur i den fina tallskogen. I byn finns det badbrygga och söder om Skillinge är det flera mil med bästa sandstrand. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation till bl a Simrishamn och Ystad. Försäljningen är kommande, kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Falkgatan 12, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Falkgatan 12

Villa
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
143 m²
5 rum
765 m² tomt

På lugn återvändsgata med gång- och cykelväg till skola ligger detta välskötta hus. Samma ägare sedan byggåret har tagit väl hand om huset. En bostad som bjuder på en väldisponerad planlösning och god trivsel. Läget är riktigt bra där solen följer runt hus och trädgård under hela dagen och ut på kvällen, bästa väderstreck helt enkelt. Arkitektritat SIAB-hus kända för sin familjevänliga planlösning. Falkgatan ligger i byns östra utkant, ett lugnt kvarter med goda grannar. Detta hus på nr 12 ligger fint i slutet av gatan. Behändigt med gång- och cykelväg från Falkgatan som leder vidare till skola, idrottsplats och centrala byn med tåg-/busstation. Fiberanslutning är gjord. Kommunalt vatten och avlopp. Trivsam trädgård omgärdad av skyddande buskar och häckar, härlig altan utmed husets långsida och en trädgård som erbjuder yta för lek och trädgårdsliv. Praktiskt med friliggande garage med förrådsdel. I servicevänliga Gärsnäs finns tåg/busstation, matbutik, konditori, järnaffär, blomsterbutik och vårdcentral för att nämna en del. Skola F-6. Aktiv idrottsförening som erbjuder olika aktiviteter. Närhet till lekplats och utegym. Avståndet till Simrishamn är lite drygt en mil, till Tomelilla aningen längre och det är knappt tre mil till Ystad. Välkommen på visning!

Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Poppelvägen 5

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
886 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

 • Premium
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B10)

Övrigt
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
73 m² tomt

Nu släpper vi etapp 2! Unikt tillfälle att vara bland de första som får välja lokal. 26 enheter från 58 kvm till 144 kvm. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller fordonsförvaring? Du väljer själv! BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. För mer info; Christian Lundström, 0790-067500, [email protected]

 • Premium
Snickaregatan 2, Skillinge, Simrishamns kommun
 • Sön 10 mar

Snickaregatan 2

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
109 + 30 m²
5 rum
792 m² tomt

På det pittoreska fiskeläget Skillinge finns denna nybyggda enplansvilla i vinkel. En bostad som har allt att önska för att kunna njuta av livet på Österlen. Enplansvillor är eftertraktat och denna bostad har en planlösning som ger tre sovrum, badrum, härliga sällskapsytor och gott om förvaring. Genomgående tidlösa och hållbara material i tilltalande färger. Vattenburen värme på hela planet, via effektiv och driftsnål frånluftsvärmepump. Hörntomt om 792 kvm som är anlagd för att vara lättskött och privat. Härligt trädäck med pergola i bästa väderstreck ger en inbjudande känsla. På tomten finns även garage (30 kvm) som är omgjort till gästdel och förråd. Ytterligare ett plus är att fastigheten befriad från fastighetsavgift de första 15 åren eftersom det är nybyggt. Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Kort avstånd till badstegen, fina strövområden och till kritvit sandstrand, som löper flera mil söderut och som dessutom anses vara den bästa i Sverige.

 • Plus
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 2
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 3

Kyrkvägen 8

Villa
Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
130 + 625 m²
6 rum
3 ha tomt

I utkanten av Östra Vemmerlöv finner vi denna fina gård. Fastigheten består av en mangårdsbyggnad uppförd i slutet av 1800-talet, ekonomibyggnad med lokal, loge, dubbelgarage/verkstad, sidohus med pannrum/ fd gästbostad samt 3 ha tomt varav ca 2 ha åkermark. Bostaden är inredd i ett plan om ca 130 med ett vinterbonat uterum, vinden är oinredd i nuläget. Ekonomibyggnaden som uppfördes för ca 30 år sedan inrymmer en lokal med kök samt toa/dusch vilket möjliggör olika typer av verksamhet, den finns även sidoutrymmen för traktorer, maskiner, förvaring etc i byggnaden, totalt lite mindre än 400 kvm. Logen, som funnits med från start är så stor som 200 kvm. I sidohuset finns en bergvärmepump som säkrar låga driftskostnader och den installerades så sent som för ca 1 år sedan. I detta hus var det för många år sedan arbetar/ gästbostad. I detta fastighetsköp ingår allt detta och möjligheter är många, både för privat eller kommersiell verksamhet. Välkommen att komma på visning och se möjligheterna!

 • Premium
Aromavägen 20, Vik, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar

Aromavägen 20

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 280 000 kr
130 m²
5 rum
901 m² tomt

På Vik - Nyhemsområdet - ligger detta genomgående fräscha hus. Ett välkomnande hem som bjuder på en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Här kan du njuta en stund framför brasan. Sociala ytor med gott om plats för familj och vänner. Praktiskt med bad- och sovrum på husets båda bostadsplan. Fint inglasat uterum om ca 25 kvm som öppnas upp till generösa trädäck. Bara att välja mellan olika uteplatser i trädgårdens utmärkta sydvästläge, här följer solen runt hus och trädgård under hela dagen och långt ut på kvällen. Vi vågar lova härligt badliv i den gjutna och uppvärmda poolen. Att blicka upp mot stjärnhimlen från spabadet en höst-vinterkväll är en lisa för själen. Behändigt med fiber och kommunalt VA. Uppskattat av så många...ett nytt dubbelgarage med generös bilplats utanför. En oas för hobbyn eller för hemmafixaren. Isolerat rymlig förrådsdel i samma byggnad. Vik är särskilt uppskattat för sin närhet till hav, strand och skog. Natur som nås på kort gångavstånd från Aromavägen är både varierad och storslagen, verkligen en lyx i vardagen. Intresserad av golf? Här bor du med gångavstånd till Lilla Vik och Djupadal. Goda bussförbindelser med Skåneexpressen. Ca 2 km till Sofiaskolan utmed gång-/cykelväg. Ca 1 km till matbutik Automat. Handla närodlat på Orelund eller hos Mandelmanns, i och runt Vik finns det bästa av det mesta. Välkommen på visning!

 • Plus
Genfärdabacken 7, Kivik, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår

Genfärdabacken 7

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
137 + 82 m²
5 rum
745 m² tomt

På lugn återvändsgata ligger denna väldisponerade familjevilla. Bostaden bjuder på en ombonad och välkomnande känsla. Kvarteret är trivsamt med goda grannar. Lättskött trädgård i bästa vädersträck där solen följer runt hus och trädgård från morgon till kväll. Veranda och altaner är njuta uteliv. Fina stenläggningar gör trädgården lättarbetad. Gräsyta för den med spring i benen. Utmärkt med en rejäl bilplats och ett bra garage. En stor fördel är det korta avståndet till fiskelägets goda serviceutbud såsom matbutik, restauranger och busskommunikationer. Här blir vardagen enkel med kort avstånd till skola, idrottsplats och buss. Natursköna promenadstråk utmed hav och grönskande natur nås enkelt från huset. Blir det en promenad i Kiviks gamla strädden eller en sillamacka på Buhres fiskaffär vid hamnen? Samma familj har trivs utmärkt med huset i snart femtio år, fullt beboligt och fungerande även tiden är kommen för viss modernisering. Välkommen på visning till Kivik och Genfärdabacken 7.

Marknadsgatan 1, Tomelilla, Tomelilla kommun

Marknadsgatan 1

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 975 000 kr
90 + 108 m²
5 rum
741 m² tomt

Rustik villa anno 1955 är nu till salu! Här bor familjen väl på en lugn gata i ett hus med tre sovrum fördelat på entré och källarplan. Källaren är fräsch och inbjudande med stort sällskapsutrymme. Tomten är belägen på en hörna för optimal privat känsla. Välkommen på visning.

Grötafatsvägen 18, Rörum, Simrishamns kommun

Grötafatsvägen 18

Gård/Skog
Rörum, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 700 000 kr
160 + 90 m²
7 rum
1,4 ha tomt

Högt upp i Rörums böljande backar finns en vacker skånegård med tillhörande gårdshus, gästbostad, stall och maskinhall. Läget är sannerligen unikt, naturen är bedårande vacker och havet ständigt närvarande, från både tomt och bostad. Genom den pittoreska kyrkbyn Rörum och upp för slingrande grusvägar nås gården Nybo. Med sitt höga läge ges magisk utsikt över havet, Rörums kyrktorn och de förtrollande landskapet och även det "ensamma trädet". Gården är vackert inramad av avenbokshäck och ståtliga träd. Klassisk innergård med gårdsbyggnader, vackra stensättningar och ett vårdträd i dess mitt. Mangårdsbyggnad från 1882 med generösa ytor och en utsikt över havet som är omättlig, naturens skiftningar är lika vackra året runt. Tillhör gör även gårdshus, totalrenoverad gästbostad om ca 100 kvm, stall och maskinhall samt 1,5 ha mark. Finns önskan om att förvärva ytterligare mark kan den möjligheten finnas. Helt nyanlagt minireningsverk (avlopp) är ett plus. Rörum är en by på Österlen som har mycket att erbjuda, här finns den berömda Franskans Crêperie, Mandelmanns trädgård och grönsaksbutik, antikbutik, gårdshotell med restaurang samt flera konstnärer. Två välkända golfbanor på kort avstånd. Populär förskola och skola finns i byn, likaså goda kommunikationer mot Simrishamn och Kivik. På cykelavstånd nås Österlens i särklass vackraste strand, Knäbäckshusen och nationalparkens vackra vandringsleder. Detta är en plats där man vill stanna och njuta av allt vad livet på Österlen har att erbjuda. Här finns energi att hämta och lugnet som råder är en lisa för själen. Det är något speciellt med platsen - när du kommer hit förstår du varför.

Hagavägen 31, Skillinge, Simrishamns kommun

Hagavägen 31

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
63 + 15 m²
3 rum
493 m² tomt

I utkanten av Skillinge med ett lugnt läge med havsutsikt och åkrarna som närmsta granne ligger denna trevliga fastighet med ett hus byggt så sent som 2019, en underbar trädgård och därtill en gäststuga som fungerar ypperligt för övernattande gäster eller förvaring/hobby. Praktisk planerad bostad som tar till vara på varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Kök och allrum i öppen planlösning med kamin, helkaklat badrum med bastu, två sovrum och dessutom ett inglasad uterum som pricken över i:et. Utemiljön är underbar mitt bland åkrarna men ändå med närhet till byn, hamn och hav. Trädgården är underbar med sin blandning av rabatter, köksträdgård, träd, häck och stensättningar. Ett stort plus är att fastigheten är fri från fastighetsavgift fram till 2034. Gång/cykelavstånd Skillinge teater, livsmedelsbutik, restauranger, caféer och om sommaren är det även fiskaffär i Skillinge. Dessutom finns det badstege, fina strövområden och kritvit sandstrand, som löper flera mil söder ut och som dessutom anses vara en av de bästa i Sverige i närheten. Välkomna att uppleva fastigheten på plats!

 • Plus
Axelgatan 9, Skillinge, Simrishamns kommun

Axelgatan 9

Tomt
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
979 m² tomt

Längst in på gatan finns nu en byggklar tomt att förvärva i det genuina fiskeläget Skillinge. Platsen är lugn på en återvändsgatan och området attraktivt, bara några hundra meter till havet. Kommunalt VA (köparen står för anslutningskostnader). Vid nybyggnation så är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Nybyggnadskarta och planbestämmelser finns under "dokument". Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Kort avstånd till badstegen, fina strövområden och till kritvit sandstrand, som löper flera mil söderut och som dessutom anses vara den bästa i Sverige.

Mellby stora väg 29, Södra Mellby, Simrishamns kommun

Mellby stora väg 29

Villa
Södra Mellby, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
137 + 123 m²
8 rum
4 035 m² tomt

I hjärtat av Österlen, mellan Södra Mellby och Kivik, ges nu ett exceptionellt tillfälle att förvärva ett gediget stenhus i 1,5-plan med källare och tilltalande verksamhetsmöjligheter på kommersiellt attraktivt läge. Här bor och verkar du på en populär och välbesökt plats med oslagbar natur och oändliga upplevelser precis "runt knuten". Den imponerande solcellsanläggningen bidrar till att hålla driftkostnaderna nere och driva verksamhet på ett mer hållbart sätt. Bostadens entréplan utgörs av ett öppet kök med plats att samla både vänner och familj, ett naturskönt uterum med yta utöver det vanliga och väl tilltagna sällskapsrum. En trappa upp finns sovrummen, en privat avdelning för vila och återhämtning. Fördelaktigt är det extra utrymmet på källarplan där det idag finns en rymlig tvättstuga, hobbyrum och gym. Varför inte inreda som kontor och lager? Oavsett om du drömmer om att driva café, galleri eller verkstad finns alla förutsättningar här. Utmärkta parkeringsmöjligheter och strategisk placering utmed Väg 9 som utgör knutpunkten mellan traktens många utflyktsmål. Vackra Knäbäckshusen, välbesökta Kivik och idylliska Haväng ligger alla en kort bilfärd bort. Lokalens interiör lämpar sig väl för verkstad, förvaring såväl som kontor. Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Banmästaregatan 14, Tomelilla, Tomelilla kommun
 • Budgivning pågår

Banmästaregatan 14

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
123 + 60 m²
4 rum
476 m² tomt

Välkommen till Banmästaregatan 14 och detta fina 30-talshus. Här finner vi en bostad med de rätta elementen - högt i tak, starkt ljusflöde, mjuka trägolv och sociala ytor. En insynsskyddad trädgård, inte stor - men naggande god. På någon enstaka minut nås Tomelilla station och centrum med all service. Kök och badrum är nyrenoverat, och värmesystemet är vattenburet från 2018. Välkommen på visning!

Byggmästaregatan 5, Skillinge, Simrishamns kommun

Byggmästaregatan 5

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 200 000 kr
135 m²
5 rum
404 m² tomt

I den charmiga fiskebyn Skillinge, nära hamnen, planeras uppförandet av ett magnifikt stenhus, ritat av det välrenommerade arkitektföretaget Söderberg & Ask. Detta unika och smakfullt utformade hus kommer att erbjuda generösa fönsterpartier och en planlösning som är eftertraktad. Huset kommer att sträcka sig över två våningsplan och på entréplanet kommer man att mötas av ett rymligt kök som är integrerat med de gemensamma utrymmena. Här kan man njuta av ljuset som flödar in och den öppna atmosfären. Dessutom kommer det att finnas ett sällskapsrum med imponerande takhöjd som öppnar upp mot nocken, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Två sovrum, badrum och tvättstuga kommer även finnas på detta plan. På övre våningen erbjuds ett sovrum, toalett och ett allrum, som även kan användas som sovrum. Toalett och ännu ett badrum. Från denna våning kan man avnjuta en hänförande utsikt över Skillinge, inklusive hamnen och havet. Utemiljö med trädäck, pool, mur och färdig trädgård är inkluderat i priset. Huset kommer att ligga på bekvämt avstånd, nära hamnen i Skillinge. Här kan du ta del av den pittoreska fiskebyns atmosfär och närheten till havet. Promenader längs hamnpromenaden och avkoppling vid vattnet blir en del av vardagen. Samtidigt kommer du att ha nära till bekvämligheter och service i Skillinge, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Det är genomgående hög kvalitet på materialvalen från start men går som köpare av detta hus även möjlighet att påverka materialvalen för att skapa en personlig touch och sätta din prägel på bostaden. Om du är intresserad av mer information och vill diskutera möjligheterna att påverka materialvalen för detta exklusiva hus, vänligen kontakta mäklaren som ansvarar för försäljningen.

Poppelvägen 4, Vik, Simrishamns kommun

Poppelvägen 4

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
915 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

 • Plus
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Korsavadsvägen 16

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 850 000 kr
210 + 114 m²
9 rum
1 448 m² tomt

Unik fastighet med stora och goda uthyrningsmöjligheter. Till sitt ursprung en vacker skånegård i centrala Simrishamn med en park och damm precis utanför knuten, idag en totalomvandlad fastighet med tre bostadsenheter om vardera ca 100 kvm med genomgående hög standard. Den gamla gråstenslängan är bevarad och ger karaktär. Den genomgripande renoveringen ger ett minimalt underhåll för nästa ägare som tar vid. Hela fastigheten har genomgått en grundlig renovering, se mer info i texten nedanför. Vattenburen värme via fjärrvärme är positivt. Separata förråd till vardera bostad är uppskattat. Gemensam innergård och generös uppvuxen tomt med bevarade gamla fruktträd. Trädäck i bästa söderläge till två av bostäderna. Bilplatser finns på tomten. Fiber är indraget. Fastigheten kan säljas outhyrt eller med hyresgäster, kontakta mäklaren för mer information. Läget i Simrishamn är otroligt bekvämt. Närhet till vacker natur ned mot havet och även Bäckhalladalens naturreservat. Skola med idrottsanläggning, sporthall och bowlinghall finns även det nära. Sjukhus, mataffär samt apotek finns på promenadavstånd. Till förskola/fritids, fin lekplats och flera parker, som bara ligger någon minut bort, finns gång- och cykelväg. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som ligger på gång/ cykelavstånd. Välkommen på visning av denna unika fastigheten mitt i centrala Simrishamn på Österlen.

 • Premium
Hamngatan 35C, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Sön 3 mar

Hamngatan 35C

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
111 + 55 m²
4 rum
140 m² tomt

Denna unika bostad är belägen på första parkett vid hamnen och erbjuder enastående panoramautsikt över det glittrande havet. Med sitt magiska läge blir den här bostaden det ultimata valet för den som söker en exklusiv och unik livsstil på Österlen. Det första som slår en när man kliver in i detta hem är den imponerande rymden och de ljusa, öppna ytor som genomsyrar varje hörn. Stora fönster ger inte bara härligt ljusflöde, utan ger även möjlighet att njuta av den oslagbara utsikten över hamnen, hamninloppet och livet som pågår utanför. Här lever man ett liv med närhet till allt som Simrishamn har att erbjuda i en bostad som är unik i sitt slag och med en trädgårdstäppa som är helt privat och andas medelhav. Tillhör gör även egen parkeringsplats och garage, attraktivt. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. Matupplevelser finns dels i staden men också på behagligt avstånd omkring på Österlen. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som finns på gångavstånd från bostaden. Välkommen att låta dig förälskas av denna bostad mitt i centrala Simrishamn på Österlen. Onlinevisning finns att titta på via Hemnet. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Poppelvägen 2, Vik, Simrishamns kommun

Poppelvägen 2

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
868 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

Hasselvägen 5, Vik, Simrishamns kommun

Hasselvägen 5

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
808 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt i områdets ytterkant, som dessutom har ett färdigt bygglov för ett vackert och tilltalande stenhus. Nästa ägare som tar vid kan antingen nyttja detta bygglov eller helt enkelt söka ett nytt bygglov. Ritningar är framtagna med fokus på att skapa ett modernt hus i tidlös stil där det Österlenska ljuset ska tas in genom generösa fönsterpartier. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till området ingår, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 39 018 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Bygglov inkl ritningar finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

 • Plus
Ullstorp 1148, Ullstorp, Tomelilla kommun

Ullstorp 1148

Villa
Ullstorp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
1,7 ha tomt

Så spännande möjligheter som öppnar upp sig här! Den före detta minkfarmen i Ullstorp är nu till salu och redo för nästa person, företag eller visionär att ta vid! Vill du ha djurhållning, lagerlokaler eller annan form av verksamhet är detta en unik möjlighet för dig! Kommunalt vatten finns och huvudsäkring upp till 60A (16A idag). Två fristående tomter följer med köper (läs mer nedan). Välkommen!

Visar alla 24