Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stationsvägen 7, Äsperöd, Sjöbo kommun

Stationsvägen 7

Villa
Äsperöd, Sjöbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
122 + 30 m²
4 rum
1 427 m² tomt

På alla sätt smakfull, praktfull och genomgående välrenoverad väntar den här magnifika villan på sin nya ägare. Här har man, med en stor portion finess och eftertanke, totalrenoverat stora delar av det anrika stenhuset beläget mitt i gemytliga Äsperöd. Läget är stillsamt, men inte avlägset. De större orterna Tomelilla och Sjöbo ligger bägge på bekvämt avstånd. Vi stiger in. Känslan är från första stund angenäm. Här har inget lämnats åt slumpen! Från entrén löper vackra trägolv i tilltalande samstämmighet med den imponerande takhöjden. Till vänster finner vi det moderna köket. Färgerna är sobra och tidlösa. Ytorna väl tilltagna. Här ges gott om plats för matlagning och bakning tillsammans med hela familjen. Vidare bjuder entréplan på tre väl tilltagna sovrum och ett härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, mycket behändig grovingång och anslutande tvättstuga samt en praktisk gästtoalett. Badrummet har renoverats stilfullt med exklusiva materialval i form av bland annat marmorgolv. På ovanvåningen har man lämnat råvinden orörd. För den som önskar finns är möjlighet att inreda för fler rum. Trädgården är lättskött och delvis insynsskyddad. På tomten finns även ett garage med tillhörande förrådsdel. För dig som söker en fantastik familjevilla att flytta rakt in i eller ett lyxigt semesterboende vackert beläget mitt Skåne, missa inte detta guldkorn!

Sälshög 127, Sälshög, Tomelilla kommun

Sälshög 127

Villa
Sälshög, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
105 + 60 m²
4 rum
1 008 m² tomt

Ett stenkast från Tomelilla finner vi denna 30-talspärla. Stora rum med nytt kök, nytt värmesystem och en härlig känsla är detta det perfekta huset för paret eller mindre familjen. På endast någon minut nås Tomelilla och all dess service. Välkommen!

Snapparpsvägen 3, null, Simrishamns kommun

Snapparpsvägen 3

Villa
Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
95 m²
3 rum
2 000 m² tomt

Längs grusvägar, närhet till skog och ängar med betande kor finner vi detta mycket tilltalande hus i bästa skick. Under 2017 och 2018 förvandlades denna skånelänga till ett praktiskt hus med väl planerade kvadratmetrar och smakfulla detaljer. Från tak till grund är renoverad, ett nytt avlopp är anlagt och värmen kommer från jordvärme- nytt för året 2024. Interiören är modern med öppen planlösning och öppet i nock - helt rätt för en annars så låg och trång skånelänga. Slipat betonggolv och putsade stenväggar möter värmande kaminer och ljus interiör. Sovrum befinner sig på loft och maximerar användningen av entréplanet för sociala sammanhang- Snapparp är väldigt naturskönt och ostört i skogen samtidigt som det är nära till det mesta som Österlen har att erbjuda. Till Gyllebosjön med bad, fiske och fina motionsslingor är det bara 3-4 km, samtidigt som det är under milen till kritvit sandstrand.

Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B10)

Övrigt
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
73 m² tomt

Nu släpper vi etapp 2! Unikt tillfälle att vara bland de första som får välja lokal. 26 enheter från 58 kvm till 144 kvm. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller fordonsförvaring? Du väljer själv! BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. För mer info; Christian Lundström, 0790-067500, [email protected]

  • Premium
Littorinavägen 19, Kivik, Simrishamns kommun

Littorinavägen 19

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
104 m²
4 rum
369 m² tomt

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna vackra bostad. Här erbjuds ett exklusivt boende där huset är byggt med en solid stenkonstruktion och en interiör som präglas av en god standard. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och fokus på kvalité. Miljösmarta lösningar med egen solelspark, värmeanläggning och modern vattenreningsteknik ger låga driftskostnader, dessutom är fastighetsavgiften fri i 15 år från byggåret. Bostaden om 104 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum och gästrum/sovrum och en WC. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet och den generösa takhöjden ger bostaden en unik rymd. Här upplever du harmonin av att befinna dig bara ett par hundra meter från havet och med en natur som är otroligt vacker på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Denna bostad är helt enkelt ett drömboende på Österlen, som har en genomgående hög standard i alla aspekter. Välkommen till ditt nya liv, där komfort och elegans förenas på ett sällsynt sätt mitt på det attraktiva fiskeläget Kivik.

Hantverkaregatan 8, Tomelilla, Tomelilla kommun

Hantverkaregatan 8

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
115 + 50 m²
4 rum
741 m² tomt

Välkommen till denna bostad i hjärtat av Tomelilla. Här möts du av en interiör som präglas av ljus, fräschör och modernitet. Kök och bad har uppdaterats de senare åren och goda investeringar har gjorts löpande. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett ljust och luftigt kök, en trevlig matsal och ett mysigt vardagsrum. Dessutom finns det ett badrum samt en hall som ger direkt tillgång till uteplats och den härliga trädgården, som även är inhägnad för extra trygghet och avskildhet. På övervåningen finns för närvarande två rum och en hall, men om det behövs kan det enkelt omvandlas till fler sovrum då det ena rummet är mycket generöst till ytan. Tomtens erbjuder flera platser att njuta av, oavsett om du föredrar ett soligt läge eller en mer skyddad plats. Det finns gott om utrymme för att parkera flera bilar, och det finns även ett garage och ett förråd på tomten för extra förvaringsmöjligheter. Att bo i centrala Tomelilla innebär att du har nära till allt du behöver. Ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer finns inom bekvämt gångavstånd. På bara ca 50 meters avstånd finns en helt nybyggd fin lekplats. Dessutom finns det skolor och förskolor i närheten, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Välkommen att besöka denna bostad under en visning och upptäck dess charm och potential på nära håll!

Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B18)

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

Nu släpper vi etapp 2! Unikt tillfälle att vara bland de första som får välja lokal. 26 enheter från 58 kvm till 144 kvm. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller fordonsförvaring? Du väljer själv! BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. För mer info; Christian Lundström, 0790-067500, [email protected]

  • Premium
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun
  • Lör 23 mar kl 13:00
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Snickaregatan 10

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
97 + 29 m²
4 rum
892 m² tomt

På ett lugnt läge i Skillinge finns denna fina enplansbostad som byggdes så sent som 2021-2022. Huset, som är ett lösvirkeshus, uppfördes av KEBAB och köket är levererat från Smedstorp vilket är tydliga tecken på att det är byggt riktigt kvalitativt. 97 kvm är fördelat på ett stort öppet sällskapsrum med matplats, kök, helkaklat badrum, gästtoalett, två sovrum och hall med generös förvaring. Garage och förråd om ca 29 kvm. Tilltalande placering av huset längst in på återvändsgata och endast gång/cykelväg utanför huset vilket gör läget mycket lugnt. Vyn över det fria landskapet från framsidan är också rogivande. Stensatt gång till uteplats på framsidan och trädäck på trädgårdssidan. Tomten är fint anlagd med stensättningar, rabatter, odlingslådor av cortenplåt och sådd gräsmatta med infällda öar vilket gör den levande och vacker. Vattenburen golvvärme, kommunalt VA och fiber. Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, Skillinge teater, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Skillinge erbjuder både hav och underbar natur i den fina tallskogen. I byn finns det badbrygga och söder om Skillinge är det flera mil med bästa sandstrand. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation till bl a Simrishamn och Ystad. Välkommen på visning!

  • Premium
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Poppelvägen 5

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
886 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

  • Premium
Snickaregatan 2, Skillinge, Simrishamns kommun

Snickaregatan 2

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
109 + 30 m²
5 rum
792 m² tomt

På det pittoreska fiskeläget Skillinge finns denna nybyggda enplansvilla i vinkel. En bostad som har allt att önska för att kunna njuta av livet på Österlen. Enplansvillor är eftertraktat och denna bostad har en planlösning som ger tre sovrum, badrum, härliga sällskapsytor och gott om förvaring. Genomgående tidlösa och hållbara material i tilltalande färger. Vattenburen värme på hela planet, via effektiv och driftsnål frånluftsvärmepump. Hörntomt om 792 kvm som är anlagd för att vara lättskött och privat. Härligt trädäck med pergola i bästa väderstreck ger en inbjudande känsla. På tomten finns även garage (30 kvm) som är omgjort till gästdel och förråd. Ytterligare ett plus är att fastigheten befriad från fastighetsavgift de första 15 åren eftersom det är nybyggt. Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Kort avstånd till badstegen, fina strövområden och till kritvit sandstrand, som löper flera mil söderut och som dessutom anses vara den bästa i Sverige.

  • Plus
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 2
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 3

Kyrkvägen 8

Villa
Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
130 + 625 m²
6 rum
3 ha tomt

I utkanten av Östra Vemmerlöv finner vi denna fina gård. Fastigheten består av en mangårdsbyggnad uppförd i slutet av 1800-talet, ekonomibyggnad med lokal, loge, dubbelgarage/verkstad, sidohus med pannrum/ fd gästbostad samt 3 ha tomt varav ca 2 ha åkermark. Bostaden är inredd i ett plan om ca 130 med ett vinterbonat uterum, vinden är oinredd i nuläget. Ekonomibyggnaden som uppfördes för ca 30 år sedan inrymmer en lokal med kök samt toa/dusch vilket möjliggör olika typer av verksamhet, den finns även sidoutrymmen för traktorer, maskiner, förvaring etc i byggnaden, totalt lite mindre än 400 kvm. Logen, som funnits med från start är så stor som 200 kvm. I sidohuset finns en bergvärmepump som säkrar låga driftskostnader och den installerades så sent som för ca 1 år sedan. I detta hus var det för många år sedan arbetar/ gästbostad. I detta fastighetsköp ingår allt detta och möjligheter är många, både för privat eller kommersiell verksamhet. Välkommen att komma på visning och se möjligheterna!

  • Premium
Aromavägen 20, Vik, Simrishamns kommun
  • Sön 24 mar

Aromavägen 20

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 280 000 kr
130 m²
5 rum
901 m² tomt

På Vik - Nyhemsområdet - ligger detta genomgående fräscha hus. Ett välkomnande hem som bjuder på en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Här kan du njuta en stund framför brasan. Sociala ytor med gott om plats för familj och vänner. Praktiskt med bad- och sovrum på husets båda bostadsplan. Fint inglasat uterum om ca 25 kvm som öppnas upp till generösa trädäck. Bara att välja mellan olika uteplatser i trädgårdens utmärkta sydvästläge, här följer solen runt hus och trädgård under hela dagen och långt ut på kvällen. Vi vågar lova härligt badliv i den gjutna och uppvärmda poolen. Att blicka upp mot stjärnhimlen från spabadet en höst-vinterkväll är en lisa för själen. Behändigt med fiber och kommunalt VA. Uppskattat av så många...ett nytt dubbelgarage med generös bilplats utanför. En oas för hobbyn eller för hemmafixaren. Isolerat rymlig förrådsdel i samma byggnad. Vik är särskilt uppskattat för sin närhet till hav, strand och skog. Natur som nås på kort gångavstånd från Aromavägen är både varierad och storslagen, verkligen en lyx i vardagen. Intresserad av golf? Här bor du med gångavstånd till Lilla Vik och Djupadal. Goda bussförbindelser med Skåneexpressen. Ca 2 km till Sofiaskolan utmed gång-/cykelväg. Ca 1 km till matbutik Automat. Handla närodlat på Orelund eller hos Mandelmanns, i och runt Vik finns det bästa av det mesta. Välkommen på visning!

  • Plus
Grötafatsvägen 18, Rörum, Simrishamns kommun

Grötafatsvägen 18

Gård/Skog
Rörum, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 700 000 kr
160 + 90 m²
7 rum
1,4 ha tomt

Högt upp i Rörums böljande backar finns en vacker skånegård med tillhörande gårdshus, gästbostad, stall och maskinhall. Läget är sannerligen unikt, naturen är bedårande vacker och havet ständigt närvarande, från både tomt och bostad. Genom den pittoreska kyrkbyn Rörum och upp för slingrande grusvägar nås gården Nybo. Med sitt höga läge ges magisk utsikt över havet, Rörums kyrktorn och de förtrollande landskapet och även det "ensamma trädet". Gården är vackert inramad av avenbokshäck och ståtliga träd. Klassisk innergård med gårdsbyggnader, vackra stensättningar och ett vårdträd i dess mitt. Mangårdsbyggnad från 1882 med generösa ytor och en utsikt över havet som är omättlig, naturens skiftningar är lika vackra året runt. Tillhör gör även gårdshus, totalrenoverad gästbostad om ca 100 kvm, stall och maskinhall samt 1,5 ha mark. Finns önskan om att förvärva ytterligare mark kan den möjligheten finnas. Helt nyanlagt minireningsverk (avlopp) är ett plus. Rörum är en by på Österlen som har mycket att erbjuda, här finns den berömda Franskans Crêperie, Mandelmanns trädgård och grönsaksbutik, antikbutik, gårdshotell med restaurang samt flera konstnärer. Två välkända golfbanor på kort avstånd. Populär förskola och skola finns i byn, likaså goda kommunikationer mot Simrishamn och Kivik. På cykelavstånd nås Österlens i särklass vackraste strand, Knäbäckshusen och nationalparkens vackra vandringsleder. Detta är en plats där man vill stanna och njuta av allt vad livet på Österlen har att erbjuda. Här finns energi att hämta och lugnet som råder är en lisa för själen. Det är något speciellt med platsen - när du kommer hit förstår du varför.

Hagavägen 31, Skillinge, Simrishamns kommun

Hagavägen 31

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
63 + 15 m²
3 rum
493 m² tomt

I utkanten av Skillinge med ett lugnt läge med havsutsikt och åkrarna som närmsta granne ligger denna trevliga fastighet med ett hus byggt så sent som 2019, en underbar trädgård och därtill en gäststuga som fungerar ypperligt för övernattande gäster eller förvaring/hobby. Praktisk planerad bostad som tar till vara på varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Kök och allrum i öppen planlösning med kamin, helkaklat badrum med bastu, två sovrum och dessutom ett inglasad uterum som pricken över i:et. Utemiljön är underbar mitt bland åkrarna men ändå med närhet till byn, hamn och hav. Trädgården är underbar med sin blandning av rabatter, köksträdgård, träd, häck och stensättningar. Ett stort plus är att fastigheten är fri från fastighetsavgift fram till 2034. Gång/cykelavstånd Skillinge teater, livsmedelsbutik, restauranger, caféer och om sommaren är det även fiskaffär i Skillinge. Dessutom finns det badstege, fina strövområden och kritvit sandstrand, som löper flera mil söder ut och som dessutom anses vara en av de bästa i Sverige i närheten. Välkomna att uppleva fastigheten på plats!

  • Plus
Axelgatan 9, Skillinge, Simrishamns kommun

Axelgatan 9

Tomt
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
979 m² tomt

Längst in på gatan finns nu en byggklar tomt att förvärva i det genuina fiskeläget Skillinge. Platsen är lugn på en återvändsgatan och området attraktivt, bara några hundra meter till havet. Kommunalt VA (köparen står för anslutningskostnader). Vid nybyggnation så är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Nybyggnadskarta och planbestämmelser finns under "dokument". Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Kort avstånd till badstegen, fina strövområden och till kritvit sandstrand, som löper flera mil söderut och som dessutom anses vara den bästa i Sverige.

Mellby stora väg 29, Södra Mellby, Simrishamns kommun

Mellby stora väg 29

Villa
Södra Mellby, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
137 + 123 m²
8 rum
4 035 m² tomt

Välkommen till denna fastighet belägen mellan Södra Mellby och Kivik, en plats som inte bara erbjuder en vacker natur, utan också en rad möjligheter för din verksamhet. Med ett boningshus och en separat lokal för företagande, samt en imponerande solcellsanläggning som håller driftskostnaderna nere, är detta verkligen en fastighet som inte får missas. Boningshuset är charmigt och har alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Med generösa utrymmen och en väl genomtänkt planlösning är detta det perfekta hemmet för dig och din familj. Den närbelägna naturen ger en rogivande atmosfär och det finns gott om möjligheter för friluftsliv och rekreation. En kort promenad tar dig till vackra stränder och naturområden som kommer att ge dig oändliga möjligheter till avkoppling och njutning. För företagsmöjligheterna finns det en separat lokal som är perfekt för att bedriva din verksamhet. Oavsett om du drömmer om att öppna en butik, ett café, ett galleri eller kanske till och med ett kontor, så ger denna lokal dig en bra plats att förverkliga dina ambitioner. Den kommersiellt attraktiva placeringen mellan Södra Mellby och Kivik innebär att du kommer att ha en stadig ström av lokalbefolkning och turister som kan bli dina kunder. Du kan dra nytta av det blomstrande turistflödet och samtidigt vara en del av en samhällig gemenskap som värdesätter och stödjer lokala företag. Det mest imponerande med denna fastighet är dock solcellsanläggningen. Med solens energi kan du minska dina driftskostnader avsevärt och samtidigt göra en positiv inverkan på miljön. Solcellsanläggningen ger dig en självförsörjande energikälla, vilket innebär att du kan dra nytta av lägre elkostnader och göra din verksamhet mer hållbar. Dessutom blir du en del av den gröna energirevolutionen och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en oslagbar möjlighet att kombinera boende och företagande på ett unikt sätt. Med ett charmigt boningshus, en separat lokal för verksamheten och en imponerande solcellsanläggning är detta en investering som kommer att gynna både dig och miljön. Läget mellan Södra Mellby och Kivik ger dig närhet till vacker natur samtidigt som du har kommersiella möjligheter inom räckhåll. Tveka inte att ta chansen och upptäck potentialen hos denna enastående fastighet idag! Välkommen till detta charmiga boningshus med en smart och väl genomtänkt planlösning. Här erbjuds en bekväm och trivsam miljö för hela familjen. Boningshuset sträcker sig över 1,5 plan och erbjuder ett sällskapligt entréplan där sociala aktiviteter kan blomstra. Här finns utrymme för att umgås och njuta av gemenskapen med familj och vänner. På det övre planet i boningshuset finner du sovrummen, vilket ger en privat och avskild plats för återhämtning och avkoppling. Här kan du njuta av en god natts sömn och vakna upp till en underbar utsikt över den omgivande naturen. Boningshuset har också fördelen av extra ytor i källaren. Dessa utrymmen kan användas för att skapa ett hobbyrum, ett gym eller för att tillgodose eventuella ytterligare behov för lagring eller arbetsplatser. Du kommer att ha gott om utrymme för att anpassa boningshuset efter dina behov och intressen. När det gäller moderna bekvämligheter kan du vara säker på att boningshuset är anslutet till fibernätverk, vilket ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling. Dessutom har boningshuset vattenburen värme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö och ger dig kontroll över te

Banmästaregatan 14, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Banmästaregatan 14

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
123 + 60 m²
4 rum
476 m² tomt

Välkommen till Banmästaregatan 14 och detta fina 30-talshus. Här finner vi en bostad med de rätta elementen - högt i tak, starkt ljusflöde, mjuka trägolv och sociala ytor. En insynsskyddad trädgård, inte stor - men naggande god. På någon enstaka minut nås Tomelilla station och centrum med all service. Kök och badrum är nyrenoverat, och värmesystemet är vattenburet från 2018. Välkommen på visning!

Byggmästaregatan 5, Skillinge, Simrishamns kommun

Byggmästaregatan 5

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 200 000 kr
135 m²
5 rum
404 m² tomt

I den charmiga fiskebyn Skillinge, nära hamnen, planeras uppförandet av ett magnifikt stenhus, ritat av det välrenommerade arkitektföretaget Söderberg & Ask. Detta unika och smakfullt utformade hus kommer att erbjuda generösa fönsterpartier och en planlösning som är eftertraktad. Huset kommer att sträcka sig över två våningsplan och på entréplanet kommer man att mötas av ett rymligt kök som är integrerat med de gemensamma utrymmena. Här kan man njuta av ljuset som flödar in och den öppna atmosfären. Dessutom kommer det att finnas ett sällskapsrum med imponerande takhöjd som öppnar upp mot nocken, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Två sovrum, badrum och tvättstuga kommer även finnas på detta plan. På övre våningen erbjuds ett sovrum, toalett och ett allrum, som även kan användas som sovrum. Toalett och ännu ett badrum. Från denna våning kan man avnjuta en hänförande utsikt över Skillinge, inklusive hamnen och havet. Utemiljö med trädäck, pool, mur och färdig trädgård är inkluderat i priset. Huset kommer att ligga på bekvämt avstånd, nära hamnen i Skillinge. Här kan du ta del av den pittoreska fiskebyns atmosfär och närheten till havet. Promenader längs hamnpromenaden och avkoppling vid vattnet blir en del av vardagen. Samtidigt kommer du att ha nära till bekvämligheter och service i Skillinge, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Det är genomgående hög kvalitet på materialvalen från start men går som köpare av detta hus även möjlighet att påverka materialvalen för att skapa en personlig touch och sätta din prägel på bostaden. Om du är intresserad av mer information och vill diskutera möjligheterna att påverka materialvalen för detta exklusiva hus, vänligen kontakta mäklaren som ansvarar för försäljningen.

Poppelvägen 4, Vik, Simrishamns kommun

Poppelvägen 4

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
915 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

  • Plus
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Korsavadsvägen 16

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 850 000 kr
210 + 114 m²
9 rum
1 448 m² tomt

Unik fastighet med stora och goda uthyrningsmöjligheter. Till sitt ursprung en vacker skånegård i centrala Simrishamn med en park och damm precis utanför knuten, idag en totalomvandlad fastighet med tre bostadsenheter om vardera ca 100 kvm med genomgående hög standard. Den gamla gråstenslängan är bevarad och ger karaktär. Den genomgripande renoveringen ger ett minimalt underhåll för nästa ägare som tar vid. Hela fastigheten har genomgått en grundlig renovering, se mer info i texten nedanför. Vattenburen värme via fjärrvärme är positivt. Separata förråd till vardera bostad är uppskattat. Gemensam innergård och generös uppvuxen tomt med bevarade gamla fruktträd. Trädäck i bästa söderläge till två av bostäderna. Bilplatser finns på tomten. Fiber är indraget. Fastigheten kan säljas outhyrt eller med hyresgäster, kontakta mäklaren för mer information. Läget i Simrishamn är otroligt bekvämt. Närhet till vacker natur ned mot havet och även Bäckhalladalens naturreservat. Skola med idrottsanläggning, sporthall och bowlinghall finns även det nära. Sjukhus, mataffär samt apotek finns på promenadavstånd. Till förskola/fritids, fin lekplats och flera parker, som bara ligger någon minut bort, finns gång- och cykelväg. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som ligger på gång/ cykelavstånd. Välkommen på visning av denna unika fastigheten mitt i centrala Simrishamn på Österlen.

  • Premium
Hamngatan 35C, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Fre 29 mar

Hamngatan 35C

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
111 + 55 m²
4 rum
140 m² tomt

Denna unika bostad är belägen på första parkett vid hamnen och erbjuder enastående panoramautsikt över det glittrande havet. Med sitt magiska läge blir den här bostaden det ultimata valet för den som söker en exklusiv och unik livsstil på Österlen. Det första som slår en när man kliver in i detta hem är den imponerande rymden och de ljusa, öppna ytor som genomsyrar varje hörn. Stora fönster ger inte bara härligt ljusflöde, utan ger även möjlighet att njuta av den oslagbara utsikten över hamnen, hamninloppet och livet som pågår utanför. Här lever man ett liv med närhet till allt som Simrishamn har att erbjuda i en bostad som är unik i sitt slag och med en trädgårdstäppa som är helt privat och andas medelhav. Tillhör gör även egen parkeringsplats och garage, attraktivt. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. Matupplevelser finns dels i staden men också på behagligt avstånd omkring på Österlen. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som finns på gångavstånd från bostaden. Välkommen att låta dig förälskas av denna bostad mitt i centrala Simrishamn på Österlen. Onlinevisning finns att titta på via Hemnet. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Poppelvägen 2, Vik, Simrishamns kommun

Poppelvägen 2

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
868 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

Hasselvägen 5, Vik, Simrishamns kommun

Hasselvägen 5

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
808 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt i områdets ytterkant, som dessutom har ett färdigt bygglov för ett vackert och tilltalande stenhus. Nästa ägare som tar vid kan antingen nyttja detta bygglov eller helt enkelt söka ett nytt bygglov. Ritningar är framtagna med fokus på att skapa ett modernt hus i tidlös stil där det Österlenska ljuset ska tas in genom generösa fönsterpartier. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till området ingår, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 39 018 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Bygglov inkl ritningar finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

  • Plus
Ullstorp 1148, Ullstorp, Tomelilla kommun

Ullstorp 1148

Villa
Ullstorp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
1,7 ha tomt

Så spännande möjligheter som öppnar upp sig här! Den före detta minkfarmen i Ullstorp är nu till salu och redo för nästa person, företag eller visionär att ta vid! Vill du ha djurhållning, lagerlokaler eller annan form av verksamhet är detta en unik möjlighet för dig! Kommunalt vatten finns och huvudsäkring upp till 60A (16A idag). Två fristående tomter följer med köper (läs mer nedan). Välkommen!

Visar alla 24