Mäklare Johan Sassersson

Johan Sassersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B10), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B10)

Övrigt
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
73 m² tomt

Nu släpper vi etapp 2! Unikt tillfälle att vara bland de första som får välja lokal. 26 enheter från 58 kvm till 144 kvm. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller fordonsförvaring? Du väljer själv! BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. För mer info; Christian Lundström, 0790-067500, [email protected]

  • Premium
Tumatorpsvägen 1C, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Sön 12 maj kl 10:30

Tumatorpsvägen 1C

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 944 kr/mån
12 177 kr/m²

Ljus och fin tre på andra våningen i Riksbyggens bostadsförening Simrishamnshus nr 1. I de västra delarna av Simrishamn med gångavstånd till sjukhus, apotek, mataffär, förskola/skolor och mycket mer återfinns denna trevliga bostad. Centrum, hamn, strand, hav och buss/tågstation är även det nära. Genomgående lägenhet som ger en ljus känsla, noga valda färger på väggarna gör den extra mysig. Helkakalt badrum som renoverades för ca 5 år sedan, kök med matplats, två sovrum, inglasad balkong och generöst med förvaringsutrymmen i klädkammare och garderober. Ytterligare förvaring finns i två källarförråd. Bra parkeringsmöjligheter, bra tvättstuga i källaren och fina gemensamma grönytor på innergården. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Vårgatan 30, Simrislund, Simrishamns kommun

Vårgatan 30

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
134 + 48 m²
4 rum
726 m² tomt

Välkommen till detta fina hus på hörntomt i Simrislund på Vårgatan 30. Huset har under senare år genomgått stora renoveringar såsom kök, badrum, ytskikt och en del fönster bytts ut. En ny luft/vattenvärmepump (NIBE) installerades 2022. Öppen planlösning med stora fönsterpartier skapat ett otroligt fint ljusflöde i huset. Husets 134 kvm är till större delen disponerad på entréplan med två sovrum, badrum, kök, matplats och sällskapsutrymme medan det på ovanplan är ett stort rum som genom åren använts som ett sovrum - med havsutsikt. Det finns dessutom garage och förråds-/hobbyrum och på vinden finns även en del oinrett utrymme som används som förvaringsutrymme. Fiber. Uppväxt trädgård med trädäck som badar i sol större delen av dagen. Till havet är det ca 500 meter medan det till Simrishamns centralstation är dryga kilometern och till centrala Simrishamn 1,5 kilometer. Detta är ett familjevänligt område med direkt närhet till skola, förskolor, grönområden och lekplatser - här är avstånden korta vilket gör vardagen enkel. I området bor de allra flesta permanent och det är en blandning av äldre och yngre. Husen utmed populära Vårgatan uppfördes 1966 av AB Skånska cementgjuteriet i Kristianstad, gedigen konstruktion i betongelement och gjutet bjälklag mot krypgrund. Välkomna på visning!

Malmströms väg 52, Södra Björstorp, Tomelilla kommun
  • Imorgon kl 13:00

Malmströms väg 52

Villa
Södra Björstorp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
65 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till lugna och rofyllda Södra Björstorp, ett par km utanför Brösarp. Söker du en plats att kunna koppla av på? Då har du hittat alldeles rätt. Här finner vi en funktionell stuga med 65 välplanerade kvadratmeter. Tre sovrum, kök med matplats, sällskapsrum med kamin samt badrum. Vidbyggt uterum förlänger säsongen, ett underbart rum. Carport med förråd som inrymmer tvättstuga och förrådsutrymme. Det finns dessutom en friggebod som är ypperlig till t.ex. trädgårdsredskapen. Lummig och lättskött trädgård som till större delen består av gräsmatta. Fin natur och vandringsleder alldeles i närheten. Stugan ligger på arrendetomt, fråga mäklaren för mer information. Välkommen på visning!

  • Plus
Järnvägsgatan 35, Östra Tommarp, Simrishamns kommun
  • Imorgon kl 11:15

Järnvägsgatan 35

Villa
Östra Tommarp, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
150 + 80 m²
5 rum
919 m² tomt

Ekero - gediget och otroligt vackert tegelhus i utkanten av Östra Tommarp med fri utsikt över landskapet. Läget är lugnt i byns utkant med några grannar i området samtidigt som friheten med den generösa utsikten är påtaglig. Huset byggdes 1936 av Tommarps välkände byggmästare Adolf Jönsson, som ofta kännetecknas av fina dekorativa detaljer på husen såsom Simrishamnsteglet på taket, murade lister och utsmyckning kring dörrar och fönster. Utvändigt har huset i stort sett samma utseende som när det byggdes medan det invändigt har renoverats men med en del bevarat. Nuvarande ägare har bott i huset i över 55 år vilket tyder på extrem trivsel men nu har det blivit dags att låta näste ägarfamilj att ta vid och bilda sin historia i detta fina hus. Husets 150 kvm boarea är fördelat om ett sällskapligt entréplan med ett stort sällskapsrum, kök med matplats, vardagsrum som kan användas som sovrum och badrum. Ovanplan bjuder på tre sovrum och en möblerbar hall medan det finns källare under hela huset vilken bjuder på generöst förvaringsutrymme samt tvättstuga. Husets samtliga rum är av generös storlek med mycket ljusinsläpp och var man än befinner sig så är den fria utsikten uppenbar. Utöver huset finns ett garage med ett vidbyggt uterum. Uterummet har familjen genom åren spenderat otroligt mycket tid i, från tidig vår till höst. Underbar trädgård med en härlig variation av blommor, växter, buskar och träd. Tomten är till större delen inhägnad av häck, som även skapar insynsskydd i trädgården - som blir en riktig oas. Gräsmattan klipps av familjens hjälpreda - robotgräsklipparen. Vattenburen värme via fjärrvärme är ett stabilt och tryggt värmesystem, kommunalt VA och fiber finns. Taket är omlagt och samtligt fönster utbytta. Familjen har genom åren tagit väl hand om huset och löpande underhållit det och det är bara till att flytta rakt in och börja bo och njuta. Östra Tommarp är en aktiv by på Österlen med närhet till det bästa av det mesta. I byn finns service i matbutik Automaten samt JHL, som är en mycket välsorterad byggmarknad med trädgårdsavdelning. Det finns även en populär lekplats, utegym och boulebana. Byalag som anordnar spännande föreläsningar på Bygdegården, som även kan hyras. Förskola. Busskommunikationer. Närmaste tågstation i Gärsnäs ca 3 km bort. Välkommen till Östra Tommarp och detta riktigt trevliga hus.

  • Plus
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Poppelvägen 5, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Poppelvägen 5

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 300 000 kr
138 m²
5 rum
886 m² tomt

På Vik, Österlen erbjuds nu en möjlighet att köpa ett nyckelfärdigt hus, med tillfälle att påverka planlösning såväl som material. Huset är en modern skånelänga med karakteristiska attribut så som putsad fasad, spröjsade fönster och takpannor. Huset är framtaget som ett förslag, ett enplanshus med praktisk planlösning. Öppet sällskapsrum mot köket, tre sovrum, badrum, gästtoalett med dusch samt tvättstuga. Gjuten platta, stenstomme och treglasfönster. Frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation med värmeåtervinning säkerhetsställer låga driftskostnader. Det är i samarbete med Mårtenssons Bygg som denna möjlighet nu finns, mer information om detaljerna finns att erhålla utav mäklaren. Finns frågor om byggnationen finns Mårtenssons Bygg tillgängliga för det. Tomten ligger med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Priset som annonseras är för både tomt och byggnation. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget.

  • Premium
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Snickerigatan (B18), Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Snickerigatan (B18)

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

Nu släpper vi etapp 2! Unikt tillfälle att vara bland de första som får välja lokal. 26 enheter från 58 kvm till 144 kvm. Taket är dimensionerat för solcellslaster. Verksamhetslokal, lager, maskinhall eller fordonsförvaring? Du väljer själv! BraLokaler erbjuder nu dig som företagare eller privatperson möjligheten att köpa en egen lokal. Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med BYA 58-144 kvm Den generösa takhöjden på ca 6,6 meter vid nock ger även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket utökar den disponibla ytan. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med tre rader glas för ett trevligt ljusinsläpp. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger med lagfart. Som företagare eller privatperson ger oftast en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal eller köpa den i bostadsrättsform. Det är upp till var och en att bestämma hur lokalen ska inredas och förädlas - egen verksamhet, förvaring, uthyrning? Lokalen är din egna och du bestämmer! Lokalerna är lämpade för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Det finns inga begränsningar och för den som söker större yta kan man med fördel köpa flera lokaler och anpassa dessa efter eget behov. Lokalerna lämpar sig även för förvaring av husvagn/husbil, båt, bilar eller annan hobby. Köparen blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Varje fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfällighetsföreningen erläggs en låg avgift vilken omfattar bland annat kostnad för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje fastighet står för sitt egna elabonnemang. För mer info; Christian Lundström, 0790-067500, [email protected]

  • Premium
Norra Ringvägen 31, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Sön 19 maj kl 10:15

Norra Ringvägen 31

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
107 + 137 m²
6 rum
860 m² tomt

Rymligt enplanshus med källare och garage. Bra tomt med en lättskött trädgård, stort altandäck i söderläge och en uppfart med plats för många bilar. Två sovrum, kök och badrum återfinns på ovanplan medan en gillestuga med öppen spis, gästrum/sovrum, badrum/tvättstuga, förråd och allmänt generöst om förvaringsutrymmen återfinns i källaren. Stora delar av källaren har nyligen blivit renoverad. Vattenburen värme via bergvärme och fiber finns installerat. Alldeles utanför trädgården finns park vilket gör läget extra bra. Hammenhög är en levande by året om med ett aktivt byalag och idrottsförening. i byn finns bl.a. ICA-butik, pizzeria, gästgiveri, el-butik, Friskis & Svettis, utomhusbad och en hel andra verksamheter. Det finns även skola, förskola och äldreomsorg. Till Ystad är det ca 2,5 mil medan det är 1,5 mil till Simrishamn. Välkommen på visning!

  • Plus
Mellby skola / Mellby stora väg 9, Södra Mellby, Simrishamns kommun
Mellby skola / Mellby stora väg 9, Södra Mellby, Simrishamns kommun, bild 2
Mellby skola / Mellby stora väg 9, Södra Mellby, Simrishamns kommun, bild 3

Mellby skola / Mellby stora väg 9

Villa
Södra Mellby, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 900 000 kr
140 + 400 m²
7 rum
3 868 m² tomt

I den idylliska byn Södra Mellby utanför Kivik är nu denna fantastiska fd skola till salu. Kommersiellt svårslaget läge för verksamhet, eller bara ett boende utöver det vanliga. Det maffiga huset bjuder på genomgående generös rymd med högt i tak, stora fönster med mycket ljusinsläpp och minst sagt väl tilltagna rum - inte konstigt med tanke på att det varit klassrum, idrottssal med mera på den tiden det var en aktiv skola. Detta är en fastighet med oändligt av möjligheter och verksamhet/intäktsmöjligheterna är extremt bra. Ägarfamiljen bor i en del av huset medan de har flera olika enheter som hyrts ut till olika verksamheter såsom konsthantverk, vintagebutik, pop-up gallerier m.m. De har själva drivit en populär sommarrestaurang i bottenplan med servering både inomhus och i den lummiga trädgården, samt arrangerat många konserter på den uppbyggda utescenen. Huset är riktigt robust, på skolor tummade man inte på kvaliteten. Tegelpannor, putsad fasad, spröjsade fönster, trägolv och en hel del bevarade detaljer från skolåren är bara lite av vad denna fastighet bjuder på. Den kommersiellt attraktiva placeringen mellan Södra Mellby och Kivik innebär att du kommer att ha en stadig ström av lokalbefolkning och turister som kan bli dina kunder. Du kan dra nytta av det blomstrande turistflödet och samtidigt vara en del av en samhällelig gemenskap som värdesätter och stödjer lokala företag. Kyrkbyn Södra Mellby är populär och det råder en gemytlig stämning bland de boende och det är ett aktivt byalag med olika aktiviteter under året. Promenadavstånd till Mellbybagaren. Flera välkända krogar såsom Fridens pizzeria, Allé, Blåsingsborg, Ekenäs Gård ligger i närheten. På 10 minuters promenad nås populära Svabesholm. På cykelavstånd finns god service i Kivik, bästa bad och kritvit sandstrand i Knäbäckshusen samt Sveriges sydligaste och vackra nationalpark Stenshuvud. Positiv blandning av verksamhet, permanent- och fritidsboende. Missa inte denna möjlighet, välkommen på visning!

  • Premium
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 2
Kyrkvägen 8, Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun, bild 3

Kyrkvägen 8

Villa
Östra Vemmerlöv, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
130 + 625 m²
6 rum
3 ha tomt

I utkanten av Östra Vemmerlöv finner vi denna fina gård. Fastigheten består av en mangårdsbyggnad uppförd i slutet av 1800-talet, ekonomibyggnad med lokal, loge, dubbelgarage/verkstad, sidohus med pannrum/ fd gästbostad samt 3 ha tomt varav ca 2 ha åkermark. Bostaden är inredd i ett plan om ca 130 med ett vinterbonat uterum, vinden är oinredd i nuläget. Ekonomibyggnaden som uppfördes för ca 30 år sedan inrymmer en lokal med kök samt toa/dusch vilket möjliggör olika typer av verksamhet, den finns även sidoutrymmen för traktorer, maskiner, förvaring etc i byggnaden, totalt lite mindre än 400 kvm. Logen, som funnits med från start är så stor som 200 kvm. I sidohuset finns en bergvärmepump som säkrar låga driftskostnader och den installerades så sent som för ca 1 år sedan. I detta hus var det för många år sedan arbetar/ gästbostad. I detta fastighetsköp ingår allt detta och möjligheter är många, både för privat eller kommersiell verksamhet. Välkommen att komma på visning och se möjligheterna!

  • Premium
Axelgatan 9, Skillinge, Simrishamns kommun

Axelgatan 9

Tomt
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
979 m² tomt

Längst in på gatan finns nu en byggklar tomt att förvärva i det genuina fiskeläget Skillinge. Platsen är lugn på en återvändsgatan och området attraktivt, bara några hundra meter till havet. Kommunalt VA (köparen står för anslutningskostnader). Vid nybyggnation så är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Nybyggnadskarta och planbestämmelser finns under "dokument". Skillinge är en åretruntlevande by med mataffär, förskola, restauranger, idrottsplats och massvis av olika verksamheter och ett rikt kulturliv. Kort avstånd till badstegen, fina strövområden och till kritvit sandstrand, som löper flera mil söderut och som dessutom anses vara den bästa i Sverige.

Mellby stora väg 29, Södra Mellby, Simrishamns kommun

Mellby stora väg 29

Villa
Södra Mellby, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
137 + 123 m²
8 rum
4 035 m² tomt

Välkommen till denna fastighet belägen mellan Södra Mellby och Kivik, en plats som inte bara erbjuder en vacker natur, utan också en rad möjligheter för din verksamhet. Med ett boningshus och en separat lokal för företagande, samt en imponerande solcellsanläggning som håller driftskostnaderna nere, är detta verkligen en fastighet som inte får missas. Boningshuset är charmigt och har alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Med generösa utrymmen och en väl genomtänkt planlösning är detta det perfekta hemmet för dig och din familj. Den närbelägna naturen ger en rogivande atmosfär och det finns gott om möjligheter för friluftsliv och rekreation. En kort promenad tar dig till vackra stränder och naturområden som kommer att ge dig oändliga möjligheter till avkoppling och njutning. För företagsmöjligheterna finns det en separat lokal som är perfekt för att bedriva din verksamhet. Oavsett om du drömmer om att öppna en butik, ett café, ett galleri eller kanske till och med ett kontor, så ger denna lokal dig en bra plats att förverkliga dina ambitioner. Den kommersiellt attraktiva placeringen mellan Södra Mellby och Kivik innebär att du kommer att ha en stadig ström av lokalbefolkning och turister som kan bli dina kunder. Du kan dra nytta av det blomstrande turistflödet och samtidigt vara en del av en samhällig gemenskap som värdesätter och stödjer lokala företag. Det mest imponerande med denna fastighet är dock solcellsanläggningen. Med solens energi kan du minska dina driftskostnader avsevärt och samtidigt göra en positiv inverkan på miljön. Solcellsanläggningen ger dig en självförsörjande energikälla, vilket innebär att du kan dra nytta av lägre elkostnader och göra din verksamhet mer hållbar. Dessutom blir du en del av den gröna energirevolutionen och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en oslagbar möjlighet att kombinera boende och företagande på ett unikt sätt. Med ett charmigt boningshus, en separat lokal för verksamheten och en imponerande solcellsanläggning är detta en investering som kommer att gynna både dig och miljön. Läget mellan Södra Mellby och Kivik ger dig närhet till vacker natur samtidigt som du har kommersiella möjligheter inom räckhåll. Tveka inte att ta chansen och upptäck potentialen hos denna enastående fastighet idag! Välkommen till detta charmiga boningshus med en smart och väl genomtänkt planlösning. Här erbjuds en bekväm och trivsam miljö för hela familjen. Boningshuset sträcker sig över 1,5 plan och erbjuder ett sällskapligt entréplan där sociala aktiviteter kan blomstra. Här finns utrymme för att umgås och njuta av gemenskapen med familj och vänner. På det övre planet i boningshuset finner du sovrummen, vilket ger en privat och avskild plats för återhämtning och avkoppling. Här kan du njuta av en god natts sömn och vakna upp till en underbar utsikt över den omgivande naturen. Boningshuset har också fördelen av extra ytor i källaren. Dessa utrymmen kan användas för att skapa ett hobbyrum, ett gym eller för att tillgodose eventuella ytterligare behov för lagring eller arbetsplatser. Du kommer att ha gott om utrymme för att anpassa boningshuset efter dina behov och intressen. När det gäller moderna bekvämligheter kan du vara säker på att boningshuset är anslutet till fibernätverk, vilket ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling. Dessutom har boningshuset vattenburen värme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö och ger dig kontroll över te

Byggmästaregatan 5, Skillinge, Simrishamns kommun

Byggmästaregatan 5

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 200 000 kr
135 m²
5 rum
404 m² tomt

I den charmiga fiskebyn Skillinge, nära hamnen, planeras uppförandet av ett magnifikt stenhus, ritat av det välrenommerade arkitektföretaget Söderberg & Ask. Detta unika och smakfullt utformade hus kommer att erbjuda generösa fönsterpartier och en planlösning som är eftertraktad. Huset kommer att sträcka sig över två våningsplan och på entréplanet kommer man att mötas av ett rymligt kök som är integrerat med de gemensamma utrymmena. Här kan man njuta av ljuset som flödar in och den öppna atmosfären. Dessutom kommer det att finnas ett sällskapsrum med imponerande takhöjd som öppnar upp mot nocken, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Två sovrum, badrum och tvättstuga kommer även finnas på detta plan. På övre våningen erbjuds ett sovrum, toalett och ett allrum, som även kan användas som sovrum. Toalett och ännu ett badrum. Från denna våning kan man avnjuta en hänförande utsikt över Skillinge, inklusive hamnen och havet. Utemiljö med trädäck, pool, mur och färdig trädgård är inkluderat i priset. Huset kommer att ligga på bekvämt avstånd, nära hamnen i Skillinge. Här kan du ta del av den pittoreska fiskebyns atmosfär och närheten till havet. Promenader längs hamnpromenaden och avkoppling vid vattnet blir en del av vardagen. Samtidigt kommer du att ha nära till bekvämligheter och service i Skillinge, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Det är genomgående hög kvalitet på materialvalen från start men går som köpare av detta hus även möjlighet att påverka materialvalen för att skapa en personlig touch och sätta din prägel på bostaden. Om du är intresserad av mer information och vill diskutera möjligheterna att påverka materialvalen för detta exklusiva hus, vänligen kontakta mäklaren som ansvarar för försäljningen.

Poppelvägen 4, Vik, Simrishamns kommun

Poppelvägen 4

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
915 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

  • Plus
Poppelvägen 2, Vik, Simrishamns kommun

Poppelvägen 2

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
868 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Säljaren har bekostat anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till tomtgräns, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 40 618 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Sex av områdets sjutton tomter finns att förvärva i dagsläget, kontakta mäklaren för ytterligare information om området.

Visar alla 15