Mäklare Lovisa Björnberg

Lovisa Björnberg

Om mig

Jag jobbar aktivt och engagerat för att göra både säljare och köpare nöjda. Jag strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig i varje unik bostadsaffär. Mina uppdrag sköts med stor noggrannhet och fokus är att nå bästa resultat. Att bo och verka på Österlen anser jag vara en stor fördel. Hör gärna av er till mig så berättar jag mer om varför ni ska välja mig som er fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Littorinavägen 23, Kivik, Simrishamns kommun
  • Imorgon

Littorinavägen 23

Lägenhet
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 595 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2/2
4 655 kr/mån
42 944 kr/m²

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna högt belägna bostad med utsikt över både havet och den böljande naturen upp mot Svinaberga. Boendeformen är bostadsrätt och huset är uppfört i solid sten med en högst personlig och tilltalande interiör. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och fokus på kvalité. Kamin som värmer gott. Bostaden om 107 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum (kan bli flera sovrum om så önskas) och även en extra WC. Den öppna planlösningen gör att alla kan vara samlade, den generösa takhöjden ger en otrolig rymd och det höga läget ger en fin utsikt över både naturen och havet.

  • Plus
  • Balkong
Viks stora väg 35B, Vik, Simrishamns kommun
Viks stora väg 35B, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Viks stora väg 35B, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Viks stora väg 35B

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 700 000 kr
130 + 50 m²
4 rum
1 387 m² tomt

I det vackra fiskeläget Vik på Österlen ligger denna "Österlendröm". En bostad som genomgått en totalomvandling de senaste åren med ett poolområde som för tankarna till mer sydliga platser, en riktig pärla med ett läge som är otroligt lugnt, rofyllt och privat. Med ett gästhus på tomten är denna fastighet än mer attraktiv, perfekt för att ta emot gäster, ha som hemmakontor eller nyttja som uterum/poolhus. Den omfattande renovering som är gjord, har projekterats genom det välrenommerade företaget Inspiranda, som skapar vackra hus i gammal stil. Varje detalj har omsorgsfullt valts ut med känsla för stil och kvalité. Här erbjuds ett boende som har allt att önska med öppna sociala ytor mot köket, tre sovrum varav ett på entréplan och badrum på vardera plan. Därtill finns ett fräscht källarplan med vinkällare, tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. Direktkontakt från bostaden till det inbjudande poolområdet och poolen. Två väderskyddade terrasser i bästa väderstreck med ett utekök. Här lever man ett skönt uteliv under sommarmånaderna. Vinrankorna trivs ypperligt, lavendeln doftar gott och platsen är en lisa för själen. Gångavstånd till Lilla Vik och Djupadals golfbanor. I närområdet nås natur med strandängar, klippor, sandstrand, havsbad och böljande skogsparti om vartannat. De finaste strövområden nås på gångavstånd från huset, dessutom riktigt bra service såsom goda busskommunikationer, matbutik i Automaten, restauranger, närodlat på Orelund och Mandelmanns. Detta är en fastighet som har allt att önska och är precis det som Österlen så ofta benämns som - den vackraste platsen på jorden. Välkommen att låta dig förälskas!

  • Premium
Lövsångarevägen 13, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Lövsångarevägen 13

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
170 + 96 m²
6 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till detta unika hus med typisk 70-tals karaktär som ger en känsla av dansk arkitektur med iögonfallande formgivning. Bostaden är belägen på en generös dubbeltomt med högt och härligt läge i centrala Simrishamn med närhet till hav och natur. Renoveringsbehovet är stort och möjligheterna många, karaktären och känslan finns där, i rätt händer kan detta bli ett riktigt läckert boende i dess häftigaste form. Ytorna är spatiösa och ljusa, planlösningen tilltalande och genomtänkt. Utemiljö med flertalet uteplatser i flera väderstreck. Därtill finns ett garage samt flertalet bilplatser. Detta hus är perfekt för dig som letar efter ett projekt med stora utvecklingsmöjligheter och som värdesätter originalitet och potential.

Viks stora väg 22A, Vik, Simrishamns kommun

Viks stora väg 22A

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
1 164 m² tomt

Unik chans att förvärva denna fastighet med ett exceptionellt bra läge med utsikt över havet, bara ca 200 meter till strand, hav och hamn. 2019 fick fastigheten ett positivt förhandsbesked och 2020 ett beviljat bygglov för ett hus, som framgår utav ritningarna. Genom en lokal byggare har offert för detta föreslagna hus tagits fram (inflyttningsklart), se mer info längre ned. Självklart finns möjlighet att påverka både planlösning såväl som material. Ritningarna är skapade med eftertanke och havet i fokus. Nyuppförd och putsad mur skärmar av mot vägen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Kort gångavstånd till Prästens badkar, Hallarna och ljuvliga promenadstråk utmed havet. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Lilla Viks Golfbana bara ett stenkast från fastigheten. Testa på upplevelser som golf på de fantastiska golfbanorna, surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra.

Trollkärrsvägen 5, Kivik, Simrishamns kommun

Trollkärrsvägen 5

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på lugn återvändsgata i det idylliska fiskeläget Kivik. En bostad med väldisponerad yta och fin känsla med en inbjudande trädgård i bästa väderstreck. Därtill finns uterum, växthus, garage och flera givna platser att slå sig ner på - havsutsikten är en bonus! Bostaden fördelar sig om en rymlig hall, ett kök med matplats, ett inbjudande sällskapsrum och ett ljust uterum där du kan njuta av alla årstider. Dessutom finns tre trivsamma sovrum och ett fräscht badrum. Det är havsutsikt från flera rum, vilket ger det där lilla extra som många drömmer om. Kaminen värmer gott och skänker behag. I det delvis inredda källarplanet finner du en mysig gillestuga och ett gästrum som ger extra utrymme för familj och vänner. Vidare finns tvättstuga, duschrum, gästtoalett och mycket förvaringsytor. Trädgården är belägen i bästa sydvästläge och bjuder b.la. på en vacker och ståtlig ek, vackra rododendronbuskar och ett växthus med både odlingsmöjligheter och plats för att njuta av härliga middagar. Utanför växthuset finns plats för att odla egna grönsaker och kryddor. Den stensatta uteplatsen är perfekt för sommarens alla grillkvällar och sköna eftermiddagar i solen. En stor fördel är det korta avståndet till fiskelägets goda serviceutbud såsom matbutik, restauranger och busskommunikationer. Här blir vardagen enkel med kort avstånd till skola F-6, affärer, idrottsplats och buss. Natursköna promenadstråk utmed hav och grönskande natur nås enkelt från huset. Blir det en promenad i Kiviks gamla strädden eller en sillamacka på Buhres fiskaffär vid hamnen?

Tullgårdsvägen 6, Kivik, Simrishamns kommun

Tullgårdsvägen 6

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 975 000 kr
168 + 13 m²
7 rum
556 m² tomt

På en av de äldre gatorna längst ned på fiskeläget Kivik, ett stenkast från hamnen, finns detta generösa stenhus med ståtlig och vacker karaktär. Utsikten över havet är helt fantastisk från bostadens båda plan. Fastigheten har varit i samma familjs ägo sedan byggåret, en unik bostad på ett av Kiviks mest attraktiva lägen. Bostaden har genom åren renoverats, uppdaterats och tagits hand om. Husets fördelar sig om totalt sju rum, varav tre till fyra sovrum. Sällskapsytorna är generösa och bjuder in till social samvaro. Trädgården är gammaldags och uppvuxen, en oas! På fiskeläget Kivik lever du ett rikt liv på många sätt; naturen är magisk, havet ständigt närvarande och utbudet av matupplevelser är stort.

Bollerup 3505, Bollerup, Tomelilla kommun

Bollerup 3505

Villa
Bollerup, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 450 000 kr
134 m²
5 rum
4 225 m² tomt

Längs en slingrande väg i Bollerup, mitt emellan Ystad och Simrishamn finns gården Södratorp med anor från tidigt 1800-tal. Platsen är ljuvlig med rofylld utsikt över åkrar och det vackra landskapet. En skånegård som genomgått en totalförvandling under senare år där kvalitet, hållbarhet och hantverket har stått i fokus. Bostadsbyggnaden är totalrenoverad där ägaren varsamt återskapat, bevarat och tillfört tidstypiska detaljer - precis som byggnaden förtjänar. Allt är gjort med en noggrann hand. Gården har utvecklats och gjorts än mer attraktiv genom att det byggts ett helt nytt gästhus om ca 35 kvm, perfekt för att ta emot familj, vänner, för uthyrning eller verksamhet. Dessutom har en ateljé/verkstad med tillhörande hönshus byggts, vilket ger möjligheter för kreativa drömmar. Därtill finns ett generöst dubbelgarage, uppskattat av många. Trädgården är sannerligen en oas som prunkar av vacker växtlighet där flertalet uteplatser och trädgårdsrum skapats, ett fint urval av växter och träd. Detta kan vara platsen på jorden som blir just din plats att leva på. Endast ca 2 mil till både Ystad och Simrishamn. Kontakta mäklaren för visningstid, visas även utanför utsatta dagar enligt överenskommelse!

Dansarens väg 3, Gladsax, Simrishamns kommun

Dansarens väg 3

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
324 + 102 m²
11 rum
2 258 m² tomt

På Dansarens väg med havet i horisonten och solgula böljande fält så långt ögat når lever drömmen om en skånegård mitt på vackra Österlen. Gården har genom åren förgyllts och varsamt renoverats till att bli ett förstklassigt generationsboende, ett trivsamt året-runt-boende eller likväl en lyxig semestertillflykt med plats för den stora bekantskapskretsen. Av läget lämnas inget ytterligare att önska, högt och oerhört vackert. Härifrån är det inte mer än dryga 10 minuter till hamnstaden Simrishamn med fin service. En bit in från vägen öppnar den härliga innergården upp sig. En skyddad oas med färgrika stockrosor, riktig innergårdskänsla! Östra längan präglas av väl tilltagna sällskapsytor, ljusa rum och en mycket trivsam känsla. Här inryms rejält kök i provinsiell stil, fem sovrum och två helkaklade badrum. Fantastiskt vardagsrum med genomgående ljusinsläpp, stämningshöjande kamin och utgång till trädgården. Det är en på alla vis angenäm tillvaro som öppnar upp sig utanför fönstren. Här ute har man första parkett med utsikt över det skiftande lapptäcket av rapsfält, hästhagar, gårdar och inte minst havet. En rejäl trädgårdstomt som med japanska körsbärsträd, blomstrande planteringar och mysiga uteplatser utgör en riktigt härlig oas. Västra längan inrymmer ett praktiskt dubbelgarage och gott om förråds- & verkstadsutrymme. På ovanvåningen har man inrett en fullutrustad gästbostad med två rum och kök, samt badrum. Låt dig förälskas i denna idylliska pärla!

Lindqvists backe 3, Baskemölla, Simrishamns kommun

Lindqvists backe 3

Villa
Baskemölla, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 600 000 kr
156 + 58 m²
6 rum
757 m² tomt

Unik chans att förvärva denna fastighet med ett exceptionellt bra läge med en utsikt och kontakt med havet som är fascinerande och omättlig. Hela fastigheten reser sig ståtlig upp i en utav fiskelägets backar, vilket gör att det är havsutsikt från i stort sett vartenda rum i både bostad och gästhusen. Tänk att vakna upp varje morgon och mötas av en utsikt som tar andan ur dig på en plats som är bland de vackraste på Österlen. Här utlovas färgstarka upplevelser där himmel och hav dominerar. Detta är en fastighet som har så mycket av det som många drömmer om. Huvudbostaden bjuder på totalt tre sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och direktkontakt till en generös terrass mot havet - kommandobryggan. Genomgående ljust, renoverat och mycket välskött. Därtill finns ytterligare tre byggnader på tomten, samtliga med möjlighet att ta emot gäster. Ett garage och fullutrustat gästhus, bastu - givetvis med förtjusande havsutsikt. Mindre gästhus med wc samt ytterligare en byggnad som fått namnet "skrivarstugan", vi förstår varför - utsikten inspirerar! Trädgården är ett smycke i sig och har vuxit fram genom åren med flera, väl valda, platser att njuta av där havet är ständigt närvarande. Flertalet bilplatser är ett plus. På badrocksavstånd nås havet och badstegen vid hamnen, även sandstrand finns på promenadavstånd likaså det vackraste promenadstråket mellan just Baskemölla och Vik, helt oslagbart. Detta är en plats där man vill stanna och njuta av allt vad livet på Österlen har att erbjuda. Här finns energi att hämta och inspiration att fånga. Det är något speciellt med platsen - när du kommer hit förstår du varför.

  • Plus
Bollplansvägen 10, Vik, Simrishamns kommun
  • Tis 30 jul

Bollplansvägen 10

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 500 000 kr
150 m²
5 rum
540 m² tomt

Med sitt privata läge, bara en kort promenad till härliga bad vid klipporna, ligger denna vackra och tilltalande bostad. Läget är unikt på många sätt, att vara mitt i ett fiskeläge men ändå så skyddad är få förunnat. Trädgården är en oas som vuxit fram till en vacker trädgårdsdröm som får vem som helst att bli förälskad, en plats att längta till och hämta energin på, dessutom ofta vindstilla. Till sitt yttre en klassisk skånelänga med putsad fasad, tegeltak och spröjsade österlenblå fönster. Interiört bjuder bostaden på genomgående hög standard och en fin och ljus känsla råder. Entréplan fördelar sig om en generös hall, gästwc, kök, groventré, glasveranda, sällskapsrum samt ett bibliotek/allrum som fint kan användas som ett sovrum om så önskas. Ståtlig kakelugn ger värme och behag. Ovanplan, även detta luftigt och generöst, här finns allrum, två sovrum, badrum samt gott om förvaring, här bjuds det även på utsikt över havet och Stenshuvuds eftertraktade siluett. På tomten finns ett gästhus med gästrum samt förråd/garage, perfekt för att ta emot familj och vänner eller varför inte nyttja som hemmakontor eller hobbyrum - möjligheterna är många. Därtill finns ett spabad med utedusch, placerat för att vara helt skyddad för insyn. Elbilsladdare och fiber finns installerat. Gångavstånd till Lilla Vik och Djupadals golfbanor, paradiset för både naturälskare och golfentusiaster. I närområdet nås natur med strandängar, klippor, sandstrand, havsbad och böljande skogsparti om vartannat. De finaste strövområden nås precis utanför huset, kuststräckan mellan Vik och Baskemölla är i särklass den vackraste på Österlen. Linné benämner området söder om fiskeläget som "en av de skönaste lundar i riket". Vik erbjuder därtill utmärkt fiske, surfing och har en egen liten kiosk i hamnen. Dessutom finns god service såsom goda busskommunikationer, matbutik i Automaten, restauranger, närodlat på Orelund och Mandelmanns. Vik har det där lilla extra. Välkommen att låta dig förälskas i denna Österlendröm! Kontakta mäklaren via telefon eller mail för bokning av tid för visning. Kan visas flexibelt efter överenskommelse!

  • Plus
Stättevägen 3, Gyllebo, Simrishamns kommun

Stättevägen 3

Villa
Gyllebo, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 550 000 kr
100 m²
4 rum
1 541 m² tomt

En bostad mitt i naturen skapad med känsla och kvalité. Hållbara materialval i en smakfull kombination där fokus har varit att göra naturen ständigt närvarande. Sociala sällskapsytor, tre sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och carport med vidbyggt förråd. Liggande, vitmålade råa brädor, vackra vitpigmenterade furugolv och ett ljuvligt ljusinsläpp är detaljer som fångar ögat. Kaminen värmer gott. Solceller, ett "smarthem"-system och fiber är goda investeringar och fördelar. Ingenting har lämnats åt slumpen, allt är ytterst genomtänkt och detta är verkligen ett hem att längta till på en plats som skänker ro, en lisa för själen helt enkelt.

  • Plus
Littorinavägen 34, Kivik, Simrishamns kommun

Littorinavägen 34

Lägenhet
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/1
7 550 kr/mån
45 213 kr/m²

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna bostad med högt läge på området och bästa väderstreck på täppan. Här erbjuds ett trevligt boende i form av en bostadsrätt i parhusformat, där huset är byggt med en solid stenkonstruktion och en interiör som präglas av god standard. Bostaden om 94 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med badrum och allrum/sovrum . Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet och den generösa takhöjden med öppet upp i nock ger bostaden en unik rymd. Här upplever du harmonin av att befinna dig bara ett par hundra meter från havet och med en natur som är otroligt vacker på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Denna bostad är helt enkelt ett drömboende på Österlen, som har en genomgående hög standard i alla aspekter. Välkommen till ditt nya liv, där komfort och elegans förenas på ett sällsynt sätt mitt på det attraktiva fiskeläget Kivik.

Wiklands backe 7, Kivik, Simrishamns kommun

Wiklands backe 7

Tomt
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
983 m² tomt

På återvändsgatan i det eftertraktade fiskeläget Kivik finns möjlighet att förvärva en byggklar tomt. Läget är unikt och utsikten över havet och fiskeläget åtråvärd, endast 200 meter till havskanten och sandstranden. Bygglov beviljades (2022) och den kommande ägaren har flexibiliteten att antingen ha det sökta bygglovet som underlag eller söka ett nytt enligt sina egna preferenser. Ritningar har utformats med fokus på att skapa ett modernt hus i en tidlös stil, där det österlenska ljuset släpps in på ett vackert sätt och där utsikten över havet är ständigt närvarande. Tomtens läge är fridfullt och området är eftertraktat. Kort promenad till Kiviks hamn, härliga bad och ljuvliga promenadstråk mot Vitemölla och heden. Kommunalt VA (köparen står för anslutningskostnader). Fiber finns i området (inkoppling betalas av köparen). Vid nybyggnation så är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i hjärtat av Kivik.

Smedjevägen 28, Simris, Simrishamns kommun

Smedjevägen 28

Villa
Simris, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
153 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Med fri utsikt över det böljande landskapet i den gemytliga kyrkbyn Simris ligger denna tilltalande bostad. Läget är lantligt och rofyllt, en plats att hämta energi på. Både tomt och bostad är generös till sin yta, därtill finns gott om förråd och biytor. Den vackra gråstenslängan har förvandlats till bostad och ger karaktär, tillsammans med den charmerande ursprungsbostaden är detta en tilltalande fastighet på flera sätt. Tomten sträcker sig utmed åkern och ger en otrolig utsikt. Hela bostaden är väl underhållen och renoverad över tid, en fin och härlig känsla råder. Bostaden bjuder på ett entréplan med kök, härliga sällskapsytor, badrum, tvättstuga och ett sovrum/allrum. Två separat uppgångar till ovanplan ger en naturlig gästdel och en mer privat del. Vardera del har wc, sovrum och allrum, därtill finns genomgående generöst med förvaring. Kakelugn ger skön värme samt höjer mysfaktorn. Solceller är installerat och gör driften behaglig och ligger rätt i tiden. Mysig innergård ger en skyddad känsla. På tomten finns garage med hobbyrum om ca 30 kvm, som ger än mer möjligheter att realisera drömmar: kanske blir detta platsen för att ta emot familj, vänner eller kanske för att förverkliga en längtan i form av verksamhet och skapande? Längre ned på tomten finns två nyare friggebodar, gott om förvaringsmöjligheter. Den generösa tomten inspirerar till odling och lek eller varför inte ansöka om avstyckning? Kyrkbyn Simris är placerad på höjden ovanför Simrishamn och Brantevik och har ett lantligt läge men också närhet till havet och stadens stadskärna vilket gör platsen än mer attraktiv. Byn är levande året runt och det är enkelt att promenera både till Simrishamn och Brantevik. I byn finns handelsträdgård, välkänt galleri, smed och bilfirma. Ett plus är att byn har en egen laddstolpe likaså att Skåneexpressen till Lund passerar. Välkommen på visning!

  • Plus
Littorinavägen 19, Kivik, Simrishamns kommun

Littorinavägen 19

Radhus
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
104 m²
4 rum
369 m² tomt

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna vackra bostad. Här erbjuds ett exklusivt boende där huset är byggt med en solid stenkonstruktion och en interiör som präglas av en god standard. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och fokus på kvalité. Miljösmarta lösningar med egen solelspark, värmeanläggning och modern vattenreningsteknik ger låga driftskostnader, dessutom är fastighetsavgiften fri i 15 år från byggåret. Bostaden om 104 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum och gästrum/sovrum och en WC. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet och den generösa takhöjden ger bostaden en unik rymd. Här upplever du harmonin av att befinna dig bara ett par hundra meter från havet och med en natur som är otroligt vacker på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Denna bostad är helt enkelt ett drömboende på Österlen, som har en genomgående hög standard i alla aspekter. Välkommen till ditt nya liv, där komfort och elegans förenas på ett sällsynt sätt mitt på det attraktiva fiskeläget Kivik.

Hantverkaregatan 8, Tomelilla, Tomelilla kommun

Hantverkaregatan 8

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
115 + 50 m²
4 rum
741 m² tomt

Välkommen till denna bostad i hjärtat av Tomelilla. Här möts du av en interiör som präglas av ljus, fräschör och modernitet. Kök och bad har uppdaterats de senare åren och goda investeringar har gjorts löpande. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett ljust och luftigt kök, en trevlig matsal och ett mysigt vardagsrum. Dessutom finns det ett badrum samt en hall som ger direkt tillgång till uteplats och den härliga trädgården, som även är inhägnad för extra trygghet och avskildhet. På övervåningen finns för närvarande två rum och en hall, men om det behövs kan det enkelt omvandlas till fler sovrum då det ena rummet är mycket generöst till ytan. Tomtens erbjuder flera platser att njuta av, oavsett om du föredrar ett soligt läge eller en mer skyddad plats. Det finns gott om utrymme för att parkera flera bilar, och det finns även ett garage och ett förråd på tomten för extra förvaringsmöjligheter. Att bo i centrala Tomelilla innebär att du har nära till allt du behöver. Ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer finns inom bekvämt gångavstånd. På bara ca 50 meters avstånd finns en helt nybyggd fin lekplats. Dessutom finns det skolor och förskolor i närheten, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Välkommen att besöka denna bostad under en visning och upptäck dess charm och potential på nära håll!

Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Korsavadsvägen 16

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 850 000 kr
210 + 114 m²
9 rum
1 448 m² tomt

Unik fastighet med stora och goda uthyrningsmöjligheter. Till sitt ursprung en vacker skånegård i centrala Simrishamn med en park och damm precis utanför knuten, idag en totalomvandlad fastighet med tre bostadsenheter om vardera ca 100 kvm med genomgående hög standard. Den gamla gråstenslängan är bevarad och ger karaktär. Den genomgripande renoveringen ger ett minimalt underhåll för nästa ägare som tar vid. Hela fastigheten har genomgått en grundlig renovering, se mer info i texten nedanför. Vattenburen värme via fjärrvärme är positivt. Separata förråd till vardera bostad är uppskattat. Gemensam innergård och generös uppvuxen tomt med bevarade gamla fruktträd. Trädäck i bästa söderläge till två av bostäderna. Bilplatser finns på tomten. Fiber är indraget. Fastigheten kan säljas outhyrt eller med hyresgäster, kontakta mäklaren för mer information. Läget i Simrishamn är otroligt bekvämt. Närhet till vacker natur ned mot havet och även Bäckhalladalens naturreservat. Skola med idrottsanläggning, sporthall och bowlinghall finns även det nära. Sjukhus, mataffär samt apotek finns på promenadavstånd. Till förskola/fritids, fin lekplats och flera parker, som bara ligger någon minut bort, finns gång- och cykelväg. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som ligger på gång/ cykelavstånd. Välkommen på visning av denna unika fastigheten mitt i centrala Simrishamn på Österlen.

  • Premium
Hamngatan 35C, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Idag

Hamngatan 35C

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
111 + 55 m²
4 rum
140 m² tomt

Denna unika bostad är belägen på första parkett vid hamnen och erbjuder enastående panoramautsikt över det glittrande havet. Med sitt magiska läge blir den här bostaden det ultimata valet för den som söker en exklusiv och unik livsstil på Österlen. Det första som slår en när man kliver in i detta hem är den imponerande rymden och de ljusa, öppna ytor som genomsyrar varje hörn. Stora fönster ger inte bara härligt ljusflöde, utan ger även möjlighet att njuta av den oslagbara utsikten över hamnen, hamninloppet och livet som pågår utanför. Här lever man ett liv med närhet till allt som Simrishamn har att erbjuda i en bostad som är unik i sitt slag och med en trädgårdstäppa som är helt privat och andas medelhav. Tillhör gör även egen parkeringsplats och garage, attraktivt. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. Matupplevelser finns dels i staden men också på behagligt avstånd omkring på Österlen. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som finns på gångavstånd från bostaden. Välkommen att låta dig förälskas av denna bostad mitt i centrala Simrishamn på Österlen. Onlinevisning finns att titta på via Hemnet. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Tjörolavägen 49, Örum, Ystads kommun

Tjörolavägen 49

Villa
Örum, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 950 000 kr
150 m²
14 rum
7 528 m² tomt

Österlens Karlsgård är namnet på gården, platsen är förtrollande vacker bland vajande fält, mitt på Österlen precis mellan Simrishamn och Ystad. Läget är ypperligt både för verksamheten men också för att leva livet på landet, som så många drömmer om. Här finns möjligheten att ta över ett mycket inarbetat och välskött B&B där inget har lämnats åt slumpen som dessutom är ett utav Österlens största B&B. Utöver detta bjuder gården på en generös privatbostad, avskild från verksamheten men ändå bara en dörr bort samt även ytterligare en byggnad/gästhus med möjligheter att fortsätta utvecklingen av gården. B&B delen har länge varit en välrenommerad verksamhet på Österlen och det erbjuds hela 12 uthyrningsrum med plats för ca 30 personer vilket gör att intäkterna är goda. Dessutom finns en festlokal med plats för ca 50 sittande personer, som även fungerar utmärkt som både mindre och större konferenslokal, utsikten över fälten är ständigt närvarande. På gården finns även en vedeldad utomhusbastu, lusthus som förlänger utesäsongen och boulebana för att nämna en del. Detta är en plats där man vill stanna och njuta av allt vad livet på Österlen har att erbjuda. Här finns energi att hämta och lugnet som råder är en lisa för själen. Utsikten som är milsvid är förtrollande och ständigt skiftande. Vill du röra dig en bit härifrån finns både stränder och matupplevelser i världsklass. Detta är en möjlighet som sällan dyker upp, missa inte denna attraktiva fastighet.

  • Plus
Hasselvägen 5, Vik, Simrishamns kommun

Hasselvägen 5

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
808 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt i områdets ytterkant, som dessutom har ett färdigt bygglov för ett vackert och tilltalande stenhus. Nästa ägare som tar vid kan antingen nyttja detta bygglov eller helt enkelt söka ett nytt bygglov. Ritningar är framtagna med fokus på att skapa ett modernt hus i tidlös stil där det Österlenska ljuset ska tas in genom generösa fönsterpartier. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till området ingår, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 39 018 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Bygglov inkl ritningar finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

  • Plus

Visar alla 20