Mäklare Lovisa Björnberg

Lovisa Björnberg

Om mig

Jag jobbar aktivt och engagerat för att göra både säljare och köpare nöjda. Jag strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig i varje unik bostadsaffär. Mina uppdrag sköts med stor noggrannhet och fokus är att nå bästa resultat. Att bo och verka på Österlen anser jag vara en stor fördel. Hör gärna av er till mig så berättar jag mer om varför ni ska välja mig som er fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Littorinavägen 19, Kivik, Simrishamns kommun

Littorinavägen 19

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
104 m²
4 rum
369 m² tomt

På det miljöprisade området Tvärpilen i det pittoreska fiskeläget Kivik finner vi denna vackra bostad. Här erbjuds ett exklusivt boende där huset är byggt med en solid stenkonstruktion och en interiör som präglas av en god standard. Färgval i en fin harmoni och material valda med känsla och fokus på kvalité. Miljösmarta lösningar med egen solelspark, värmeanläggning och modern vattenreningsteknik ger låga driftskostnader, dessutom är fastighetsavgiften fri i 15 år från byggåret. Bostaden om 104 kvm fördelar sig om ett kök öppet mot sällskapsdelen, sovrum, badrum på entréplan samt ett ovanplan med allrum och gästrum/sovrum och en WC. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet och den generösa takhöjden ger bostaden en unik rymd. Här upplever du harmonin av att befinna dig bara ett par hundra meter från havet och med en natur som är otroligt vacker på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Denna bostad är helt enkelt ett drömboende på Österlen, som har en genomgående hög standard i alla aspekter. Välkommen till ditt nya liv, där komfort och elegans förenas på ett sällsynt sätt mitt på det attraktiva fiskeläget Kivik.

Hantverkaregatan 8, Tomelilla, Tomelilla kommun

Hantverkaregatan 8

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
115 + 50 m²
4 rum
741 m² tomt

Välkommen till denna bostad i hjärtat av Tomelilla. Här möts du av en interiör som präglas av ljus, fräschör och modernitet. Kök och bad har uppdaterats de senare åren och goda investeringar har gjorts löpande. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett ljust och luftigt kök, en trevlig matsal och ett mysigt vardagsrum. Dessutom finns det ett badrum samt en hall som ger direkt tillgång till uteplats och den härliga trädgården, som även är inhägnad för extra trygghet och avskildhet. På övervåningen finns för närvarande två rum och en hall, men om det behövs kan det enkelt omvandlas till fler sovrum då det ena rummet är mycket generöst till ytan. Tomtens erbjuder flera platser att njuta av, oavsett om du föredrar ett soligt läge eller en mer skyddad plats. Det finns gott om utrymme för att parkera flera bilar, och det finns även ett garage och ett förråd på tomten för extra förvaringsmöjligheter. Att bo i centrala Tomelilla innebär att du har nära till allt du behöver. Ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer finns inom bekvämt gångavstånd. På bara ca 50 meters avstånd finns en helt nybyggd fin lekplats. Dessutom finns det skolor och förskolor i närheten, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Välkommen att besöka denna bostad under en visning och upptäck dess charm och potential på nära håll!

Grötafatsvägen 18, Rörum, Simrishamns kommun

Grötafatsvägen 18

Gård/Skog
Rörum, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 700 000 kr
160 + 90 m²
7 rum
1,4 ha tomt

Högt upp i Rörums böljande backar finns en vacker skånegård med tillhörande gårdshus, gästbostad, stall och maskinhall. Läget är sannerligen unikt, naturen är bedårande vacker och havet ständigt närvarande, från både tomt och bostad. Genom den pittoreska kyrkbyn Rörum och upp för slingrande grusvägar nås gården Nybo. Med sitt höga läge ges magisk utsikt över havet, Rörums kyrktorn och de förtrollande landskapet och även det "ensamma trädet". Gården är vackert inramad av avenbokshäck och ståtliga träd. Klassisk innergård med gårdsbyggnader, vackra stensättningar och ett vårdträd i dess mitt. Mangårdsbyggnad från 1882 med generösa ytor och en utsikt över havet som är omättlig, naturens skiftningar är lika vackra året runt. Tillhör gör även gårdshus, totalrenoverad gästbostad om ca 100 kvm, stall och maskinhall samt 1,5 ha mark. Finns önskan om att förvärva ytterligare mark kan den möjligheten finnas. Helt nyanlagt minireningsverk (avlopp) är ett plus. Rörum är en by på Österlen som har mycket att erbjuda, här finns den berömda Franskans Crêperie, Mandelmanns trädgård och grönsaksbutik, antikbutik, gårdshotell med restaurang samt flera konstnärer. Två välkända golfbanor på kort avstånd. Populär förskola och skola finns i byn, likaså goda kommunikationer mot Simrishamn och Kivik. På cykelavstånd nås Österlens i särklass vackraste strand, Knäbäckshusen och nationalparkens vackra vandringsleder. Detta är en plats där man vill stanna och njuta av allt vad livet på Österlen har att erbjuda. Här finns energi att hämta och lugnet som råder är en lisa för själen. Det är något speciellt med platsen - när du kommer hit förstår du varför.

Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Korsavadsvägen 16, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Korsavadsvägen 16

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 850 000 kr
210 + 114 m²
9 rum
1 448 m² tomt

Unik fastighet med stora och goda uthyrningsmöjligheter. Till sitt ursprung en vacker skånegård i centrala Simrishamn med en park och damm precis utanför knuten, idag en totalomvandlad fastighet med tre bostadsenheter om vardera ca 100 kvm med genomgående hög standard. Den gamla gråstenslängan är bevarad och ger karaktär. Den genomgripande renoveringen ger ett minimalt underhåll för nästa ägare som tar vid. Hela fastigheten har genomgått en grundlig renovering, se mer info i texten nedanför. Vattenburen värme via fjärrvärme är positivt. Separata förråd till vardera bostad är uppskattat. Gemensam innergård och generös uppvuxen tomt med bevarade gamla fruktträd. Trädäck i bästa söderläge till två av bostäderna. Bilplatser finns på tomten. Fiber är indraget. Fastigheten kan säljas outhyrt eller med hyresgäster, kontakta mäklaren för mer information. Läget i Simrishamn är otroligt bekvämt. Närhet till vacker natur ned mot havet och även Bäckhalladalens naturreservat. Skola med idrottsanläggning, sporthall och bowlinghall finns även det nära. Sjukhus, mataffär samt apotek finns på promenadavstånd. Till förskola/fritids, fin lekplats och flera parker, som bara ligger någon minut bort, finns gång- och cykelväg. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som ligger på gång/ cykelavstånd. Välkommen på visning av denna unika fastigheten mitt i centrala Simrishamn på Österlen.

  • Premium
Hamngatan 35C, Simrishamn, Simrishamns kommun

Hamngatan 35C

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
111 + 55 m²
4 rum
140 m² tomt

Denna unika bostad är belägen på första parkett vid hamnen och erbjuder enastående panoramautsikt över det glittrande havet. Med sitt magiska läge blir den här bostaden det ultimata valet för den som söker en exklusiv och unik livsstil på Österlen. Det första som slår en när man kliver in i detta hem är den imponerande rymden och de ljusa, öppna ytor som genomsyrar varje hörn. Stora fönster ger inte bara härligt ljusflöde, utan ger även möjlighet att njuta av den oslagbara utsikten över hamnen, hamninloppet och livet som pågår utanför. Här lever man ett liv med närhet till allt som Simrishamn har att erbjuda i en bostad som är unik i sitt slag och med en trädgårdstäppa som är helt privat och andas medelhav. Tillhör gör även egen parkeringsplats och garage, attraktivt. Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. Matupplevelser finns dels i staden men också på behagligt avstånd omkring på Österlen. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som finns på gångavstånd från bostaden. Välkommen att låta dig förälskas av denna bostad mitt i centrala Simrishamn på Österlen. Onlinevisning finns att titta på via Hemnet. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Hasselvägen 5, Vik, Simrishamns kommun

Hasselvägen 5

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
808 m² tomt

Med böljande utsikt mitt i äppelriket på vackra Vik finns denna tomt i områdets ytterkant, som dessutom har ett färdigt bygglov för ett vackert och tilltalande stenhus. Nästa ägare som tar vid kan antingen nyttja detta bygglov eller helt enkelt söka ett nytt bygglov. Ritningar är framtagna med fokus på att skapa ett modernt hus i tidlös stil där det Österlenska ljuset ska tas in genom generösa fönsterpartier. Läget är lugnt och området attraktivt med bara några 100 meter till Lilla Viks golfbana och havet på drygt en kilometer. Därtill finns ytterligare en golfbana, Djupadal, på kort avstånd - en dröm för den golfintresserade. Detta är en plats att njuta av allt vad Österlen har att erbjuda. Charmig miljö på fiskeläget Vik. Natur utöver det vanliga med strandängar, klippor och sandstrand om vartannat. Testa på upplevelser som att surfa utanför hamnen i Vik eller varför inte testa på fisket? Vik har det där lilla extra. Anläggningsavgiften för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till området ingår, fiber är beställt. Köparen står för lägenhetsavgiften (kommunalt V/A) om 39 018 kr, elanslutningsavgiften samt fiberanslutningsavgiften. Vid nybyggnation är småhus fria från fastighetsavgiften i 15 år. Detaljplanen samt ytterligare information finns att tillgå under "dokument". Bygglov inkl ritningar finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

  • Plus

Visar alla 6