Mäklare Annika Månsson

Annika Månsson

Om mig

Under 25 år på Österlens bostadsmarknad har jag byggt upp ett gediget kontaktnät. Mina kunder brukar säga att de uppskattar min kunskap, att jag är lyhörd, väl påläst och professionell. Jag har ett driv och är passionerad i min mäklarroll. Det är nog därför både köpare och säljare ger mig fina vitsord år efter år vilket jag är tacksam för. Det är härligt att leva, bo och verka på Österlen, den goda känslan har jag med mig i varje bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 40, Simrishamn, Simrishamns kommun

Storgatan 40

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 200 000 kr
212 + 63 m²
6 rum
903 m² tomt

Anrik spännande fastighet anno 1847. Ett möjligheternas hus med potential. Här erbjuds en rymlig bostad, kanske vill du kombinera privatbostad men butiksdel eller någon verksamhet? Centralt läge på övre Storgatan med gångavstånd till stadskärnan och all service i Simrishamn. Härlig parkliknande trädgård om 903 kvm med insynsskyddad och rofylld känsla. Här har varit privatbostad i alla år, sedan 1970-tal bostad kombinerat med tandläkarpraktik och sedan 1986 Tina´s hantverksbutik, även rumsuthyrning i mindre omfattning. Mer omfattande renoveringar blev utförda under 1950- till 1970-talet. Nyare fönster på entréplan och vattenburen värme via fjärrvärme. Bevarade retrodetaljer såsom blyinfattade fönster, fönsterbänkar i sten och öppen spis ger cool karaktär. Visst är tiden kommen för modernisering men utbudet av fastigheter med centrumläge är högst begränsat. Välkommen till denna vackra pärla i Simrishamns stad!

Lindvägen 2, Brösarp, Tomelilla kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15

Lindvägen 2

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
170 + 50 m²
5 rum
910 m² tomt

I populära Brösarp - porten till Österlen - finns detta trivsamma enplanshus. Bostaden bjuder på en generös boyta fördelat på rymligt kök, härligt sällskapsrum och fyra sovrum i varierande storlek. Praktiskt med två våtrum. En väldisponerad planlösning där allt ska vara behändigt i ett plan. Fräscht rymligt garage inkl förråd om ca 30 kvm. Utanför finns stensatt bilplats med yta för minst två bilar. Fin hörntomt omgärdad av buskar och häckar, olika uteplatser att välja på. Lugnt kvarter med goda grannar i naturnära miljö. Fiber. Kommunalt vatten och avlopp. Vattenburen värme och mysigt med täljstenskamin. Brösarp är en mycket aktiv by, ta en titt på www.brosarp.se för mer info om allt som erbjuds. Du känner säkert till anrika Brösarps Gästis med spa, Talldungen, Grisen och Draken, att det finns mack, vårdcentral, mycket goda busskommunikationer och skola F - 6 för att nämna ett axplock. Brösarp ligger naturnära med den vackraste natur runt husknuten. Varmt välkommen hit!

  • Plus
Backgatan 54A, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Sön 28 apr

Backgatan 54A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
845 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 917 kr/mån
11 655 kr/m²

Ljus och fin gavellägenhet på första våningen utan insyn. En bostad som bjuder på ett härligt ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Rymlig inglasad balkong i bästa västerläge. Så fin vy åt tre väderstreck, blicka ut över föreningens innergård, österut över statyn Raketen, Möllan samt norrut upp mot backarna. En bostadsrätt med ett riktigt bra läge. Dessutom rimlig varmhyra. Väldisponerad planlösning med god förvaring. Wc inkl dusch med egen tvättmaskin. Finns även gemensam fin tvättstuga i föreningen. Gästlägenhet i huset. Välskött Riksbyggenförening som utfört omfattande förbättringar såsom relining, nytt yttertak mm. Simrishamns service nås på gångavstånd. Sjukhus, skolor, lekplats, idrottscenter och matbutik i närområdet.

  • Plus
  • Balkong
Norregatan 3, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Norregatan 3

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 790 000 kr
127 + 127 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkommen till gemytliga Hammenhög och detta trivsamma enplanshus med inredd källare. Här har samma ägarfamilj trivs utmärkt i över femtio år. Här finns många värdefaktorer såsom ett rymligt sällskapsrum som öppnar upp till insynsskyddad altan. Praktiskt med funktionellt kök och rejäl matplats invid. Rymlig hall med tre sovrum på entréplan, här finns även helkaklat badrum och gästwc. Generösa ytor i källarplan såsom ett rymligt rum för samvaro, mysigt med öppen spis. Förråd kan även vara hobbyrum eller gästrum för den som behöver det. Väl tilltagna ytor i tvättdel och pannrum, även förråd och uppgång till garage från källarplan. Praktiskt med garage i direkt anslutning till huset, asfalterad bilplats utanför. Lättskött hörntomt i lugnt kvarter, insynsskyddad upplevelse på baksida där en skön altan finns. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump. Kommunalt vatten och avlopp. Fiberanslutning finns. Lugnt läge i byns utkant, likväl gångavstånd till all service i byn. Hammenhög är en välkomnande och levande by året om. Aktivt byalag samt diverse musikarrangemang i det sk "Garaget". I byn finns bl.a. populär F-6 skola, ICA-butik, pizzeria, gästgiveri, elaffär, inredningsbutik, idrottsplats, padelbanor, gym och utomhusbad. Till Ystad är det ca 2.5 mil, 1.5 mil till Simrishamn och ca milen till kritvit sandstrand. Bussförbindelser. Tågstation i Smedstorp eller Gärsnäs nås under milen.

  • Plus
Torggatan 4, Gärsnäs, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Torggatan 4

Villa
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
135 + 16 m²
5 rum
479 m² tomt

Trivsamt stenhus anno 1885 i lugnt kvarter. Kort gångavstånd till centrala Gärsnäs med matbutik, konditori och tåg/busstation. Samma ägare sedan femtio år lämnar nu över till en ny ägare. Bostaden har alltid bebotts permanent även om målgruppen mycket väl kan vara fritids- helg eller deltidsboende. Lättskött och behändig trädgård där solen skiner skönt under dag och på kvällskvisten. Praktiskt med bilplats och garage med elport, dessutom liten verkstadsplats invid garage. Enklare uterum, stenlagd altan om ca 20 kvm som ger skön innergårdskänsla. Fiber. Kommunalt VA. Vattenburen värme via nyare Nibe luft/vattenvärmepump. Gärsnäs är en trivsam by med mycket bra service och en utmärkt plats att utgå från till allt vad Österlen erbjuder. Vill du åka lite längre och ta tåget till Ystad - Malmö - Köpenhamn så nås byns tågstation på gångavstånd från huset. I servicevänliga Gärsnäs finns tåg/busstation, matbutik, konditori, järnaffär, blomsterbutik och vårdcentral för att nämna en del. Skola F-6. Aktiv idrottsförening som erbjuder olika aktiviteter. Närhet till lekplats och utegym. Avståndet till Simrishamn är lite drygt en mil, till Tomelilla aningen längre och det är knappt tre mil till Ystad. Välkommen på visning!

  • Plus
Simrishamnsvägen 12, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Ons 1 maj

Simrishamnsvägen 12

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
115 + 184 m²
407 m² tomt

I gemytliga byn Hammenhög, med utmärkt kommersiellt läge, finns detta möjligheternas hus! Ett rejält stenhus med gott om plats för bostad kombinerat med butik/verksamhetslokal. Nyrenoverad liten lägenhet om ca 50 kvm invid lokalen på entréplan. Ikonen Anita Ekberg gick mannekäng här då det fanns en modebutik av rang i huset. Under en period var här elektronikaffär, längre tillbaka trävaruhandel kombinerat med kontor och privatbostad. God exponering i lokalyta om ca 130 kvm med generösa skyltfönster mot huvudgatan genom byn. Nyrenoverad yta med wc inkl dusch på entréplan invid hall till bostaden på ovanplan. Privatbostaden, som till större delen är på ovanplan är även den nyligen renoverad, här finns sällskapsrum med utgång till takterrass, kök samt tre bostadsrum. Källare finns under hela entréplan och här finns bl.a. två inredda rum, ett badrum och generellt bra med ytor till förvaring. Vattenburen värme via det lokala fjärrvärmesystemet. Fiber. Kommunalt VA. Hammenhög är en levande by året om med mycket bred samhällsservice. I byn bl.a. ICA-butik, pizzeria, gästgiveri, elektronikbutik, färg- och golvbutik, inredningsbutik, smedja, blomsterbutik och mycket mer. Dessutom skola, förskola, äldreomsorg och aktiv idrottsförening. Populärt med utomhusbad och padelbana. Byalaget är aktivt och ordnar olika arrangemang. Välkommen att förverkliga din idé i detta möjligheternas hus!

  • Plus
Grånemadsvägen 6, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Ons 1 maj

Grånemadsvägen 6

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
200 + 12 m²
6 rum
974 m² tomt

Strax norr om stadskärnan invid hav, strand och natursköna omgivningar ligger detta vackra stenhus på attraktivt läge. En inbjudande bostad för den stora familjen med gott om sociala ytor för umgänge. Kanske bostad kombinerat med någon verksamhet? Bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, välvda innertak och takhöjd i god harmoni med den mer moderna tillbyggnaden. Här fick huset ett riktigt lyft med ett väl tilltaget sällskapsrum, eldstad ger hög mysfaktor och skjutbara glasparti som öppnar upp till stenlagd terrass, trädgård och trädäck. Smakfulla materialval med stengolv från Stiltje, tegelvägg som fond och vita putsade väggar. Boyta entréplan inkl tillbyggnad samt ovanplan ca 200 kvm, ytor i källarplan tillkommer. Huset erbjuder sovrum både på entréplan och på den mer privata ovanplan. Även källarplan kan användas till bostad, här finns två rum till för den som behöver. Solen följer runt hus och trädgård från morgon till senkväll. Stensatt djup bilplats. Huset i all ära men läget är kanske det allra bästa med denna plats. Lugnt kvarter där utbudet av hus är högst begränsat. Kort gångavstånd till stadens puls och allt vad ljuvliga Simrishamn erbjuder, här finns det bästa av det mesta. Så lyxigt med badrocksavstånd till hav och strand. Känner du för en promenad eller joggingtur, då nås oasen Norra koloniområdet, Åbackarna och vidare kustbandet utmed Vårhallarna och Tobisborg alldeles runt husknuten. Varmt välkommen till Grånemadsvägen 6, en riktig pärla!

  • Plus
Holmavägen 73, Grevlunda, Simrishamns kommun
  • Ons 1 maj

Holmavägen 73

Villa
Grevlunda, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
178 m²
4 rum
6 165 m² tomt

På vackert läge i det natursköna området Grevlunda ligger detta fina enplanshus uppfört i stenstomme år 2010. Det höga och fridfulla läget ger storslagen utsikt över nejden där havet syns på avstånd. Väldisponerad planlösning och behändigt boende i ett plan. Bostaden bjuder på ett härligt ljusflöde, låg driftskostnad, eldstad, vinterbonat uterum och lättskött pool är några värdefaktorer. Uppskattat av så många husägare...dubbelgarage om ca 50 kvm plus förrådsdel om ca 20 kvm. Tomtyta 6 165 kvm. Fiber. Till Sankt Olof ca 4 km finns god service såsom Ica-butik, populära Byvägen 35, Kalcium restaurang, skola och utomhusbassäng. Ca 2 km till Vitaby med fd Lanthandeln, idag en kulturscen dit artisteliten har spelningar. Till Brösarp och Kivik ca 10 km och stranden på Vitemölla ca 8 km.

  • Plus

Visar alla 8