Mäklare Annika Månsson

Annika Månsson

Om mig

Under 25 år på Österlens bostadsmarknad har jag byggt upp ett gediget kontaktnät. Mina kunder brukar säga att de uppskattar min kunskap, att jag är lyhörd, väl påläst och professionell. Jag har ett driv och är passionerad i min mäklarroll. Det är nog därför både köpare och säljare ger mig fina vitsord år efter år vilket jag är tacksam för. Det är härligt att leva, bo och verka på Österlen, den goda känslan har jag med mig i varje bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalagatan 12, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Onlinevisning imorgon kl 14:00
 • Lör 16 dec kl 14:00

Dalagatan 12

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
137 m²
5 rum
610 m² tomt

Välskött hus i lugnt kvarter på Korsavadsområdet i Simrishamns stad. Samma ägare sedan byggåret har tagit väl hand om sitt hus och successivt moderniserat över tid. Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning med ombonad och välkomnande känsla. Behändigt med våtrum och sovrum på båda plan. Vattenburen värme, fiber och kommunalt VA. Genomgående välhållet skick. Fint kök med inredning från Smedstorp. Rimlig driftskostnad. Lättskött trädgård i bästa västerläge, soligt och skönt på den skyddade trädgårdssidan. Läget är lugnt med goda grannar. Korsavadsområdet och Dalagatan är ett uppskattat kvarter. Kort gång-cykelavstånd till skolor, idrottscenter och naturen. En lagom löprunda till Bäckahalladalens naturreservat med friluftsområde och motionsspår. Närhet till hav, strand och vårt serviceutbud i Simrishamn.

 • Plus
Skärvstensvägen 6, Gröstorp, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 11:00

Skärvstensvägen 6

Villa
Gröstorp, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
197 + 64 m²
5 rum
1 608 m² tomt

Välkommen till populära Gröstorp. En trivsam by med gamla anor. Kort avstånd till vackraste natur och Simrishamns stad vilket gör vardagen enkel. Bostaden bjuder på generösa ytor med praktisk planlösning i ett plan. En utmärkt familjevilla eller kanske för dig som driver eget företag, planlösningen är genomtänkt där en del i huset passar fint att ta emot gäster eller familj. Söker du kanske en möjlighet till ateljé eller plats för hemmakontor? Förutom själva bostadshuset finns även ett rejält dubbelgarage om 64 kvm, även denna byggnad helt i stenstomme. Låg driftskostnad via vattenburen golvvärme, solpaneler på garagetak och ackumulatortank. Både hus och garage har vattenburen golvvärme. Lugnt och rofyllt kvarter där huset ligger med ett riktigt bra läge i sydöstra utkanten av byn. Fri vacker vy över fält, dalgång och ner över Simrishamns stad. Härligt med cykel/gångväg runt husknuten till Simrishamn och endast några minuters bilväg till service och stan. Huset flera utgångar öppnar upp till fina altaner och utemiljö. Solen följer runt hus och trädgård från morgon till kväll. Trädgården om 1608 kvm är anlagd att vara lättskött, dessutom tas dagvatten omhand vilket är en fördel för den trädgårdsintresserade eller vid bevattningsförbud. Till hav och sandstrand är det ca 2 km och likaså in till Simrishamn, att bo lantligt men med närhet till all service och kommunikationer är attraktivt. Ljuvliga promenadstråk i närområdet och inte minst i naturreservaten Impan och Bäckhalladalen.

 • Plus
Aromavägen 20, Vik, Simrishamns kommun
 • Lör 16 dec

Aromavägen 20

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 280 000 kr
130 m²
5 rum
901 m² tomt

På Vik - Nyhemsområdet - ligger detta genomgående fräscha hus. Ett välkomnande hem som bjuder på en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Här kan du njuta en stund framför brasan. Sociala ytor med gott om plats för familj och vänner. Praktiskt med bad- och sovrum på husets båda bostadsplan. Fint inglasat uterum om ca 25 kvm som öppnas upp till generösa trädäck. Bara att välja mellan olika uteplatser i trädgårdens utmärkta sydvästläge, här följer solen runt hus och trädgård under hela dagen och långt ut på kvällen. Vi vågar lova härligt badliv i den gjutna och uppvärmda poolen. Att blicka upp mot stjärnhimlen från spabadet en höst-vinterkväll är en lisa för själen. Behändigt med fiber och kommunalt VA. Uppskattat av så många...ett nytt dubbelgarage med generös bilplats utanför. En oas för hobbyn eller för hemmafixaren. Isolerat rymlig förrådsdel i samma byggnad. Vik är särskilt uppskattat för sin närhet till hav, strand och skog. Natur som nås på kort gångavstånd från Aromavägen är både varierad och storslagen, verkligen en lyx i vardagen. Intresserad av golf? Här bor du med gångavstånd till Lilla Vik och Djupadal. Goda bussförbindelser med Skåneexpressen. Ca 2 km till Sofiaskolan utmed gång-/cykelväg. Ca 1 km till matbutik Automat. Handla närodlat på Orelund eller hos Mandelmanns, i och runt Vik finns det bästa av det mesta. Välkommen på visning!

 • Plus
Genfärdabacken 7, Kivik, Simrishamns kommun

Genfärdabacken 7

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
137 + 82 m²
5 rum
745 m² tomt

På lugn återvändsgata ligger denna väldisponerade familjevilla. Bostaden bjuder på en ombonad och välkomnande känsla. Kvarteret är trivsamt med goda grannar. Lättskött trädgård i bästa vädersträck där solen följer runt hus och trädgård från morgon till kväll. Veranda och altaner är njuta uteliv. Fina stenläggningar gör trädgården lättarbetad. Gräsyta för den med spring i benen. Utmärkt med en rejäl bilplats och ett bra garage. En stor fördel är det korta avståndet till fiskelägets goda serviceutbud såsom matbutik, restauranger och busskommunikationer. Här blir vardagen enkel med kort avstånd till skola, idrottsplats och buss. Natursköna promenadstråk utmed hav och grönskande natur nås enkelt från huset. Blir det en promenad i Kiviks gamla strädden eller en sillamacka på Buhres fiskaffär vid hamnen? Samma familj har trivs utmärkt med huset i snart femtio år, fullt beboligt och fungerande även tiden är kommen för viss modernisering. Välkommen på visning till Kivik och Genfärdabacken 7.

Backgatan 54A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Backgatan 54A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 354 kr/mån
12 345 kr/m²

Ljus och fin gavellägenhet på tredje våningen. En bostad som bjuder på ett härligt ljusinsläpp och vidsträckt vacker vy. Rymlig inglasad balkong i bästa västerläge. Så fin vy åt tre väderstreck, blicka ut över föreningens innergård, österut över statyn Raketen, Möllan och ner över stan samt norrut upp mot backarna. En bostadsrätt med ett riktigt bra läge. Dessutom rimlig varmhyra där även fiber ingår. Väldisponerad planlösning med god förvaring. Nyrenoverat wc/inkl dusch utfört 2022 med egen tvättmaskin. Välskött Riksbyggenförening som utfört omfattande förbättringar såsom relining, nytt yttertak mm. Simrishamns service nås på gångavstånd. Sjukhus, skolor, idrottscenter och matbutik i närområdet.

 • Plus
 • Balkong
Backgatan 54A, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår

Backgatan 54A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 354 kr/mån
9 586 kr/m²

Trivsam gavellägenhet på andra våningen. En bostad som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Rymlig inglasad balkong i bästa västerläge. Vidsträckt vy åt tre väderstreck, blicka ut över föreningens innergård, österut över statyn Raketen, Möllan och ner över stan samt norrut upp mot backarna. En bostadsrätt med ett riktigt bra läge. Dessutom rimlig varmhyra där även fiber ingår. Väldisponerad planlösning med god förvaring. Äldre standard i lägenheten men väl värd att uppgradera. Välskött Riksbyggenförening. Simrishamns service nås på gångavstånd. Sjukhus, skolor, idrottscenter och matbutik i närområdet.

 • Balkong

Visar alla 6