Mäklare Annika Månsson

Annika Månsson

Om mig

Under 25 år på Österlens bostadsmarknad har jag byggt upp ett gediget kontaktnät. Mina kunder brukar säga att de uppskattar min kunskap, att jag är lyhörd, väl påläst och professionell. Jag har ett driv och är passionerad i min mäklarroll. Det är nog därför både köpare och säljare ger mig fina vitsord år efter år vilket jag är tacksam för. Det är härligt att leva, bo och verka på Österlen, den goda känslan har jag med mig i varje bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grånemadsvägen 6, Simrishamn, Simrishamns kommun
  • Kommande

Grånemadsvägen 6

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
200 + 12 m²
6 rum
974 m² tomt

Strax norr om stadskärnan invid hav, strand och natursköna omgivningar ligger detta vackra stenhus på attraktivt läge. En inbjudande bostad för den stora familjen med gott om sociala ytor för umgänge. Kanske bostad kombinerat med någon verksamhet? Bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, välvda innertak och takhöjd i god harmoni med den mer moderna tillbyggnaden. Här fick huset ett riktigt lyft med ett väl tilltaget sällskapsrum, eldstad ger hög mysfaktor och skjutbara glasparti som öppnar upp till stenlagd terrass, trädgård och trädäck. Smakfulla materialval med stengolv från Stiltje, tegelvägg som fond och vita putsade väggar. Boyta entréplan inkl tillbyggnad samt ovanplan ca 200 kvm, ytor i källarplan tillkommer. Huset erbjuder sovrum både på entréplan och på den mer privata ovanplan. Även källarplan kan användas till bostad, här finns två rum till för den som behöver. Solen följer runt hus och trädgård från morgon till senkväll. Stensatt djup bilplats. Huset i all ära men läget är kanske det allra bästa med denna plats. Lugnt kvarter där utbudet av hus är högst begränsat. Kort gångavstånd till stadens puls och allt vad ljuvliga Simrishamn erbjuder, här finns det bästa av det mesta. Så lyxigt med badrocksavstånd till hav och strand. Känner du för en promenad eller joggingtur, då nås oasen Norra koloniområdet, Åbackarna och vidare kustbandet utmed Vårhallarna och Tobisborg alldeles runt husknuten. Varmt välkommen till Grånemadsvägen 6, en riktig pärla!

  • Plus
Norregatan 3, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Kommande

Norregatan 3

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 790 000 kr
127 + 127 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkommen till gemytliga Hammenhög och detta trivsamma enplanshus med inredd källare. Här har samma ägarfamilj trivs utmärkt i över femtio år. Här finns många värdefaktorer såsom ett rymligt sällskapsrum som öppnar upp till insynsskyddad altan. Praktiskt med funktionellt kök och rejäl matplats invid. Rymlig hall med tre sovrum på entréplan, här finns även helkaklat badrum och gästwc. Generösa ytor i källarplan såsom ett rymligt rum för samvaro, mysigt med öppen spis. Förråd kan även vara hobbyrum eller gästrum för den som behöver det. Väl tilltagna ytor i tvättdel och pannrum, även förråd och uppgång till garage från källarplan. Praktiskt med garage i direkt anslutning till huset, asfalterad bilplats utanför. Lättskött hörntomt i lugnt kvarter, insynsskyddad upplevelse på baksida där en skön altan finns. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump. Kommunalt vatten och avlopp. Fiberanslutning finns. Lugnt läge i byns utkant, likväl gångavstånd till all service i byn. Hammenhög är en välkomnande och levande by året om. Aktivt byalag samt diverse musikarrangemang i det sk "Garaget". I byn finns bl.a. populär F-6 skola, ICA-butik, pizzeria, gästgiveri, elaffär, inredningsbutik, idrottsplats, padelbanor, gym och utomhusbad. Till Ystad är det ca 2.5 mil, 1.5 mil till Simrishamn och ca milen till kritvit sandstrand. Bussförbindelser. Tågstation i Smedstorp eller Gärsnäs nås under milen.

  • Plus
Simrishamnsvägen 12, Hammenhög, Simrishamns kommun
  • Kommande

Simrishamnsvägen 12

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
115 + 184 m²
407 m² tomt

I gemytliga byn Hammenhög, med utmärkt kommersiellt läge, finns detta möjligheternas hus! Ett rejält stenhus med gott om plats för bostad kombinerat med butik/verksamhetslokal. Nyrenoverad liten lägenhet om ca 50 kvm invid lokalen på entréplan. Ikonen Anita Ekberg gick mannekäng här då det fanns en modebutik av rang i huset. Under en period var här elektronikaffär, längre tillbaka trävaruhandel kombinerat med kontor och privatbostad. God exponering i lokalyta om ca 130 kvm med generösa skyltfönster mot huvudgatan genom byn. Privatbostaden, som till större delen är på ovanplan inrymmer bl.a. två sovrum och kök. Utgång till takterrass. Källare finns under hela entréplan och här finns bl.a. två inredda rum, ett badrum och generellt bra med ytor till förvaring. Vattenburen värme via det lokala fjärrvärmesystemet. Fiber. Kommunalt VA. Hammenhög är en levande by året om med mycket bred samhällsservice. I byn bl.a. ICA-butik, pizzeria, gästgiveri, elektronikbutik, färg- och golvbutik, inredningsbutik, smedja, blomsterbutik och mycket mer. Dessutom skola, förskola, äldreomsorg och aktiv idrottsförening. Populärt med utomhusbad och padelbana. Byalaget är aktivt och ordnar olika arrangemang. Välkommen att förverkliga din idé i detta möjligheternas hus!

  • Plus

Visar alla 3