Mäklare Emily Hagstedt

Emily Hagstedt

Om mig

När det är dags att byta bostad - vare sig du vill köpa eller sälja så vill jag vara den första du ringer. Med erfarenhet, tydlighet och en hel del hjärta vill jag guida dig till rätt val, så att vägen från början till slut känns bra. Mina tidigare kunder upplever mig som lyhörd, professionell och jordnära. Varmt välkomman att slå mig en signal, så berättar jag mer om vad jag kan erbjuda dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marknadsgatan 1, Tomelilla, Tomelilla kommun

Marknadsgatan 1

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 975 000 kr
90 + 108 m²
5 rum
741 m² tomt

Rustik villa anno 1955 är nu till salu! Här bor familjen väl på en lugn gata i ett hus med tre sovrum fördelat på entré och källarplan. Källaren är fräsch och inbjudande med stort sällskapsutrymme. Tomten är belägen på en hörna för optimal privat känsla. Välkommen på visning.

Hantverkaregatan 2, Tomelilla, Tomelilla kommun

Hantverkaregatan 2

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
66 + 50 m²
4 rum
933 m² tomt

På Hantverkargatan 2 kan vi nu presentera denna gedigna familjevillan. Läget är centralt på en insynsskyddad hörntomt. Vi välkomnas in genom entrén till en genomgående modern och välplanerad bostad. Entréplan bjuder på ett härligt vardagsrum med gott om plats för både bjudningar och hemmakvällar i soffan. Mysfaktorn höjs av den värmande kaminen. Via altandörren nås husets bakgård med trevlig uteplats för grill och sena sommarkvällar. Inhägnad tomt känns tryggt för de leksugna barnen. Köket är praktiskt med bra arbetsytor. Ovanvåningen utgör bostadens privata del och rymmer tre sovrum, alla i bra storlek, samt en liten toalett. Praktisk källare med stor tvättstuga och ett väl tilltaget badrum. Läget är bekvämt och till stationen är det bara några minuters promenad. Tåget passerar och tar dig vidare både österut mot Simrishamn och söderut mot Ystad och senare vidare mot Malmö, Lund och Köpenhamn. Även busskommunikationerna är goda. Tomelillas serviceutbud är gediget med flera mataffärer, välsorterat systembolag, vårdcentral, skolor, förskolor och kläder. Föreningslivet är aktivt med handboll, fotboll, golf och träning.

Västergatan 21, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Västergatan 21

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
153 m²
6 rum
575 m² tomt

Välkommen till Västergatan och denna fina familjevilla som nu är till salu. Men hela fem sovrum får även den stora familjen plats. Villan är väl underhållen och vill du så är det bara att flytta rakt in. Trädäck i väster med bästa kvällssolen. Fiber finns. Garage finns och syllarna är bytta! Välkommen!

Björkebogatan 8A, null, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Björkebogatan 8A

Lägenhet
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 910 kr/mån
12 745 kr/m²

Välkommen till ett smidigt och problemfritt boende. På 51 kvm med två rum och kök bor man bra och tryggt på andra våningen. Badrummet är helkaklat. På gångavstånd finns allt man kan önska av Tomelillas utbud. Välkommen!

Björkebogatan 10B, null, Tomelilla kommun

Björkebogatan 10B

Lägenhet
Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
72 m²
2 rum
4 913 kr/mån
11 806 kr/m²

Välkommen till nummer 10 på Björkebogatan. Utan tvekan den mest populära adressen av bostadsrätter i Tomelilla. Här på det "nyaste" området finner vi lägenheter i två plan i ett lugnt och skönt område. En spiraltrappa upp finner vi denna fina och välrenoverade tvåa om 72kvm. Här flyttar vi rakt in till en ljus och fräsch lägenhet med helkaklat duschrum från 2019, uppfräschat kök, nya golv och två stora balkonger på både fram och baksida. Elen ingår upp till 9000kwh/år. Här bor man trivsamt och lugnt. Välkommen!

  • Balkong
Banmästaregatan 14, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Banmästaregatan 14

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
123 + 60 m²
4 rum
476 m² tomt

Välkommen till Banmästaregatan 14 och detta fina 30-talshus. Här finner vi en bostad med de rätta elementen - högt i tak, starkt ljusflöde, mjuka trägolv och sociala ytor. En insynsskyddad trädgård, inte stor - men naggande god. På någon enstaka minut nås Tomelilla station och centrum med all service. Kök och badrum är nyrenoverat, och värmesystemet är vattenburet från 2018. Välkommen på visning!

Västergatan 43, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Tor 14 dec

Västergatan 43

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
760 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 474 kr/mån
13 103 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårummare med härlig utsikt från balkongen. Hela lägenheten är i gott skick och känns inbjudande och trivsam. Duschrummet är helkaklat från 2016, fiber ingår i avgiften - och värme och vatten likaså. En perfekt "första"-lägenhet - eller för den som vill ha ett praktiskt och problemfritt boende! Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Ullstorp 1148, Ullstorp, Tomelilla kommun

Ullstorp 1148

Villa
Ullstorp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
1,7 ha tomt

Så spännande möjligheter som öppnar upp sig här! Den före detta minkfarmen i Ullstorp är nu till salu och redo för nästa person, företag eller visionär att ta vid! Vill du ha djurhållning, lagerlokaler eller annan form av verksamhet är detta en unik möjlighet för dig! Kommunalt vatten finns och huvudsäkring upp till 60A (16A idag). Två fristående tomter följer med köper (läs mer nedan). Välkommen!

Visar alla 8