Mäklare Emily Hagstedt

Emily Hagstedt

Om mig

När det är dags att byta bostad - vare sig du vill köpa eller sälja så vill jag vara den första du ringer. Med erfarenhet, tydlighet och en hel del hjärta vill jag guida dig till rätt val, så att vägen från början till slut känns bra. Mina tidigare kunder upplever mig som lyhörd, professionell och jordnära. Varmt välkomman att slå mig en signal, så berättar jag mer om vad jag kan erbjuda dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Banmästaregatan 14, Tomelilla, Tomelilla kommun

Banmästaregatan 14

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
123 + 60 m²
4 rum
476 m² tomt

Välkommen till Banmästaregatan 14 och detta fina 30-talshus. Här finner vi en bostad med de rätta elementen - högt i tak, starkt ljusflöde, mjuka trägolv och sociala ytor. En insynsskyddad trädgård, inte stor - men naggande god. På någon enstaka minut nås Tomelilla station och centrum med all service. Kök och badrum är nyrenoverat, och värmesystemet är vattenburet från 2018. Välkommen på visning!

Tjörneröd 1:2 Topperiet, Brösarp, Tomelilla kommun

Tjörneröd 1:2 Topperiet

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
6,9 ha tomt

6.8 hektar betesmark med positivt förhandsbesked för bostad, garage och stall. Otroligt naturskönt med kuperad terräng och milsvid utsikt från högsta punkt. Ett gyllene tillfälle att skapa något alldeles speciellt! Förhandsbesked utfärdades av Tomelilla kommun under december 2023 och tillåter att en hästgård uppförs - detta tack vare att en ursprunglig gård "Topperiet" låg här. Mer info under dokument "Förhandsbesked". För den som drömmer om ljuvligaste natur - tänk Körsbärsdalen, här på kuperad terräng med otrolig utsikt, stengärdsgårdar, alkärr och enbuskage känns det som tiden har stått still i några hundra år. Området är välbesökt med anledning av dess vackra natur, flera vandringsleder finns i området såsom Hallamölla, Brösarp och Christinehof. Närmsta service finns i fina Brösarp med välsorterad Ica, fina bageriet Smulan, pizzeria, vårdcentral och apotek. Brösarps gästgifveri är förstås också en stolthet precis som ”Grisen och draken” har kommit att bli. Förutom allt detta finns skola F-6, och förskola finns på närmre håll redan i Eljaröd. Marken har betats och hållits öppen av nuvarande ägare. Men nu öppnar sig möjligheten för nybyggnation på denna alldeles unika plats. Platsen måste upplevas , och för den som har en stor plånbok, uppskattar avskildheten och vill skapa sin nya bostadsdröm så är detta helt rätt.

Stationsvägen 7, Äsperöd, Sjöbo kommun

Stationsvägen 7

Villa
Äsperöd, Sjöbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
122 + 30 m²
4 rum
1 427 m² tomt

På alla sätt smakfull, praktfull och genomgående välrenoverad väntar den här magnifika villan på sin nya ägare. Här har man, med en stor portion finess och eftertanke, totalrenoverat stora delar av det anrika stenhuset beläget mitt i gemytliga Äsperöd. Läget är stillsamt, men inte avlägset. De större orterna Tomelilla och Sjöbo ligger bägge på bekvämt avstånd. Vi stiger in. Känslan är från första stund angenäm. Här har inget lämnats åt slumpen! Från entrén löper vackra trägolv i tilltalande samstämmighet med den imponerande takhöjden. Till vänster finner vi det moderna köket. Färgerna är sobra och tidlösa. Ytorna väl tilltagna. Här ges gott om plats för matlagning och bakning tillsammans med hela familjen. Vidare bjuder entréplan på tre väl tilltagna sovrum och ett härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, mycket behändig grovingång och anslutande tvättstuga samt en praktisk gästtoalett. Badrummet har renoverats stilfullt med exklusiva materialval i form av bland annat marmorgolv. På ovanvåningen har man lämnat råvinden orörd. För den som önskar finns är möjlighet att inreda för fler rum. Trädgården är lättskött och delvis insynsskyddad. På tomten finns även ett garage med tillhörande förrådsdel. För dig som söker en fantastik familjevilla att flytta rakt in i eller ett lyxigt semesterboende vackert beläget mitt Skåne, missa inte detta guldkorn!

Sälshög 127, Sälshög, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Sälshög 127

Villa
Sälshög, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
105 + 60 m²
4 rum
1 008 m² tomt

Ett stenkast från Tomelilla finner vi denna 30-talspärla. Stora rum med nytt kök, nytt värmesystem och en härlig känsla är detta det perfekta huset för paret eller mindre familjen. På endast någon minut nås Tomelilla och all dess service. Välkommen!

Snapparpsvägen 3, null, Simrishamns kommun

Snapparpsvägen 3

Villa
Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
95 m²
3 rum
2 000 m² tomt

Längs grusvägar, närhet till skog och ängar med betande kor finner vi detta mycket tilltalande hus i bästa skick. Under 2017 och 2018 förvandlades denna skånelänga till ett praktiskt hus med väl planerade kvadratmetrar och smakfulla detaljer. Från tak till grund är renoverad, ett nytt avlopp är anlagt och värmen kommer från jordvärme- nytt för året 2024. Interiören är modern med öppen planlösning och öppet i nock - helt rätt för en annars så låg och trång skånelänga. Slipat betonggolv och putsade stenväggar möter värmande kaminer och ljus interiör. Sovrum befinner sig på loft och maximerar användningen av entréplanet för sociala sammanhang- Snapparp är väldigt naturskönt och ostört i skogen samtidigt som det är nära till det mesta som Österlen har att erbjuda. Till Gyllebosjön med bad, fiske och fina motionsslingor är det bara 3-4 km, samtidigt som det är under milen till kritvit sandstrand.

Ullstorp 1148, Ullstorp, Tomelilla kommun

Ullstorp 1148

Villa
Ullstorp, Tomelilla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
1,7 ha tomt

Så spännande möjligheter som öppnar upp sig här! Den före detta minkfarmen i Ullstorp är nu till salu och redo för nästa person, företag eller visionär att ta vid! Vill du ha djurhållning, lagerlokaler eller annan form av verksamhet är detta en unik möjlighet för dig! Kommunalt vatten finns och huvudsäkring upp till 60A (16A idag). Två fristående tomter följer med köper (läs mer nedan). Välkommen!

Visar alla 6