Bergatorpsgatan 18

Töreboda, Töreboda kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
840 m²
Byggår
1965
Energiklass
C
Driftkostnad
25 432 kr/år

Varmt välkomna till Bergatorpgatan 18 och chansen att förvärva ett hem där det bara är att flytta in och börja trivas! Här möts du av en välplanerad enplansvilla med en boyta om 110 trevliga kvadratmeter. Ytan fördelas på 4 rum och kök och källarplan ger goda möjligheter till ytterligare yta att disponera. Här finns inga måsten och du behöver inte fundera på om taket är bytt eller hur gamla fönsterna är? När dränering är gjord eller hur gammalt uppvärmningssystemet är? Bergatorpsgatan har de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom, fasad, tak, fönster, dränering och installation av bergvärme, vilket gör det enkelt för dig som ny ägare att ta över. Ett väl tilltalande och fint hus som bland annat bjuder in till ett socialt inglasat uterum, nyrenoverat badrum samt ett rejält dubbelgage. Bilen kan du även parkera på den stenlagd uppfarten. Fastigheten som är en trevlig hörntomt har en lättskött trädgård med härliga ytor för lek och aktivitet. För dig som är odlingsintresserad finns växthus och ytterligare yta för plantering.

Töreboda är en populär ort i norra Skaraborg. Intresset för att bosätta sig i Töreboda är växande, dels med anledning av ett stort och innovativt näringsliv med stor efterfrågan på arbetskraft. Töreboda kommun erbjuder dessutom både barnomsorg, förskola och skola upp till nionde klass. Här finns de mesta som behövs för ett gott liv, t.ex. matbutiker, restauranger och annan närservice. Även mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare järnvägsstationen med tåg till både Stockholm och Göteborg. Detta innebär att det varken är långt till jobbet vare sig du jobbar lokalt eller har behovet att åka till någon av våra större städer i Sverige.

Bergatorpvägen är beläget i omtyckta kvarter med kortare avstånd till allt vad Töreboda har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Evelina Levin

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Evelina Levin, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962411

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.