Mäklare Evelina Levin

Evelina Levin

Om mig

Strukturerad, närvarande och engagerad är nyckelord som personifierar mig. Att vara fastighetsmäklare ger mig privilegiet att hjälpa till och förverkliga bostadsdrömmar för både köpare och säljare. Vad väger tyngst för dig i valet av mäklare? För mig är en god och uppriktig relation det viktigaste. Alla parter ska känna sig välinformerade och trygga genom hela processen. Jag strävar ständigt efter att överträffa mina kunders förväntningar genom att leverera hög kvalité och personlig service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Madlyckevägen 17, Mariestad, Mariestads kommun
  • Borttagen före visning

Madlyckevägen 17

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
595 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 604 kr/mån
10 917 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Akaciastigen 20, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 20

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
285 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3
6 366 kr/mån
3 519 kr/m²

Välkommen till din nya lägenhet på Akaciastigen 20! Denna härliga bostad på 81 kvadratmeter erbjuder tre välplanerade rum och kök med fina och renoverade ytskikt. Köket är ljust med vita skåpluckor som ger en fräsch känsla. Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönster och vackert laminatgolv, perfekt för både avkoppling och umgänge. Lägenheten är luftig och varje yta är generös med en ljus och hall som välkomnar dig in. De två sovrummen ger dig möjlighet att anpassa boendet efter dina behov, oavsett om det är som sovrum, arbetsrum eller hobbyrum. En praktisk klädkammare erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är ljust och rymligt. Balkongen är en av lägenhetens höjdpunkter och ger dig möjlighet att njuta av friska luften och trevliga stunder utomhus. Förening har nyligen genomfört omfattande renoveringar. Alla fönster och balkongdörrar har blivit helt nya och utbytta, vilket inte bara förhöjer estetiken utan även förbättrar energieffektiviteten. All el och elcentral har blivit helt utbytt också. Här bor du familjevänligt och naturskönt med närhet till vackra promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Prisma skolan ligger precis runt hörnet och det är bara en kort promenad till mataffären. Mariestads centrum är lättillgängligt med cykel och området Bråten Park är en perfekt plats att bo på. Välkommen på visning!

Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun, bild 2
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun, bild 3

Fagersand 23

Tomt
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
650 000 kr
1 578 m² tomt

Välkommen till Fagersand 23, en unik möjlighet att bygga ditt drömhus bara ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden och den omgivande naturen. Här finner du en idyllisk miljö som erbjuder både ro och rekreation. Området är noggrant detaljplanerat med generös byggrätt om hela 25% av tomtarean. Detta ger dig friheten att designa och bygga ett hem som verkligen matchar dina behov och drömmar. Tomten är inte kopplade till någon specifik husleverantör, vilket innebär att du har full frihet att välja bland olika husmodeller och leverantörer. Oavsett om du drömmer om ett modernt, arkitektritat hus eller ett traditionellt hem, kan du förverkliga din vision på Fagersand 23. Med närhet till den vidsträckta sandstranden och den vackra naturen, får du en boendemiljö som bjuder på lugn och aktivitet. Här kan du njuta av långa promenader längs stranden, bad och friluftsliv direkt utanför dörren. Otterberget och Fagersand är en plats som erbjuder det bästa av två världar: en lugn och naturskön tillvaro med närhet till nödvändig service och bekvämligheter. Det är en perfekt plats för dig som vill bo i en rogivande miljö men ändå ha tillgång till allt du behöver inom bekvämt avstånd. Hova och närservice finns inom 5 km räckhåll och erbjuder matbutiker, vårdcentral, apotek samt café och restaurang. Även förskolor och skolor finns vilket förenklar vardagen för hela familjen. För den som önskar ytterligare utbud av service, ligger Gullspång endast 15 kilometer bort. Gullspång erbjuder ytterligare butiker, caféer och restauranger samt fritidsaktiviteter för hela familjen. Mariestad, som ligger cirka 35 kilometer från Otterberget, är en lite större stad med ett ännu bredare utbud av affärer, restauranger, nöjen och kultur. Varmt välkomna!

  • Premium
Haggårdsvägen 11, Mariestad, Mariestads kommun

Haggårdsvägen 11

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 725 000 kr
112 + 56 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till Haggårdsvägen 11 i underbara Mariestad! Denna charmiga 1,5 plans villa med källare är en dröm för den som söker ett hem att flytta in i och trivas från första stund. Med en boyta på 112 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök finns gott om plats för både familj och umgänge. Huset har genomgått omfattande renoveringar, vilket innebär att inga stora arbeten eller investeringar behövs. Nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och kärlek på att skapa ett modernt och stilfullt hem. Köket är påkostat från Vedum och är utrustat med integrerade vitvaror samt en elegant vinkyl. Här finns också plats för matsalsmöbel och utgång till den stora altanen samt trädgården, perfekt för sommarens grillkvällar och trädgårdsfester. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för både umgänge och avkoppling. Här finns en trevlig matsalsdel sant en tv-hörna. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet. En trappa upp finner du badrummet som är fräscht renoverat med kakel och erbjuder en lyxig känsla. Vidare finns tre sovrum, varav det större har praktisk garderobsförvaring och ett helt fantastiskt ljusinsläpp.För den som önskar balkong finns möjligheten till det då balkongdörr är förberett. Källarplanen erbjuder ytterligare praktisk yta och möjligheter till ett extra rum, perfekt för familjen som behöver ett extra sovrum, gästrum eller arbetsrum. På källarplan finns också en gäst-wc, en fräsch tvättstuga med bastu samt gott om förvaringsutrymmen. Idag finns ett outnyttjat utrymme som utgör det tidigare garaget, här finns goda möjligheter att forma utifrån egna behov och önskemål. Haggårdsvägen 11 ger dig en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön miljö. Med närhet till både matbutiker och kommunikation samt den vackra naturen är detta ett idealiskt läge för både familjer och par. Kommunikationen är utmärkt med närhet till busshållplatser där du enkelt kan ta dig in till centrala Mariestad eller andra delar av staden. Och när du vill koppla av och njuta av naturen är det bara att ge sig ut på promenader eller cykelturer längs de vackra vägarna i området. Med närhet till grönområden och vackra promenadstråk erbjuder Haggårdsvägen 11 en fantastisk möjlighet att uppleva den vackra naturen som Mariestad har att erbjuda. Denna trivsamma villa är helt enkelt ett perfekt hem för den som söker en bekväm livsstil i ett trevligt och välskött område. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Tallstigen 3, Älgarås, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tallstigen 3

Tomt
Älgarås, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
195 000 kr
2 694 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga dina byggdrömmar på denna generösa tomt som redan är förberedd för att påbörja byggnation. Belägenheten är idealisk med kommunalt VA och el redan framdraget till tomt, vilket ger dig bekvämligheten att komma igång med byggandet direkt. Den välvårdade och plana tomten kräver minimala markarbeten, vilket sparar både tid och kostnader och gör det enklare att påbörja drömprojektet. Husvagnen som för närvarande finns på platsen inkluderas i köpet om köparen så önskar. En del av tomten utgörs av ett skogsparti, vilket ger en naturskön och avskild atmosfär samtidigt som du har bekvämt tillgång till moderna bekvämligheter. Området präglas av lugn och ro med ytterst få grannar nära intill. Tomten är också fördelaktigt belägen på en återvändsgata. Att vara placerad på en återvändsgata ger inte bara en extra nivå av lugn och ro utan också en säker och avskild miljö för boende och familjer. Oavsett om du planerar att bygga ditt drömhus, en stuga eller kanske en mindre bostadsutveckling, erbjuder denna tomt en perfekt grund för dina visioner. Ta steget och upptäck möjligheterna som denna tomt har att erbjuda för din framtida planer och boende! Det finns inga krav att bebygga tomten inom en specifik tidsram. Detta ger ägarna en viss flexibilitet och frihet när det gäller att utveckla sin fastighet i enlighet med egna behov och önskemål, samt i enlighet med marknadens förutsättningar. Detta är fördelaktigt för fastighetsägare som vill ta sig tid att planera och genomföra en utveckling som går i linje med den långsiktiga visionen. Här erbjuds en livsstil i en familjevänlig miljö, med närhet till natursköna områden, skolor, matbutik, och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Cirka 4 km från bostaden ligger Korssjön med en härlig badplats. Inom bekvämt avstånd, endast 10 minuters bilresa bort, finner du Hova, en plats som lockar med ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, caféer och andra närservicefaciliteter. Upptäck även Vänern och Skagern på ca 15 minuter avstånd – ta en rogivande promenad eller cykeltur längs Göta Kanal och fördjupa dig i den natursköna omgivningen. Närheten till Töreboda, Mariestad och Skövde ger dig ytterligare möjligheter till shopping, kultur och nöjen. Pendlingsbekvämligheten är hög, med direkttåg från Töreboda till både Göteborg och Stockholm. Intresserad av att veta mer? Varmt välkommen att anmäla visning!

Akaciastigen 9, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 9

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
325 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
6 383 kr/mån
4 012 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Akaciastigen 9! Lägenheten om 81 kvadratmeter fördelas på välplanerade tre rum och kök med genomgående fina och renoverade ytskikt. Köket är ljust och inbjudande med skåpluckor i vit kulör. Vardagsrummet med sina stora fönsterpartier och parkettgolv erbjuder plats för både soffgrupp och möblemang. De två sovrummen erbjuder flexibilitet för att skapa en trivsam boendemiljö efter egna behov - oavsett om det är som sovrum, arbetsrum eller hobbyrum. Här finns också goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk klädkammare. En av lägenhetens höjdpunkter är den rymliga balkongen som bjuder in till trevliga och sociala ytor. Med gott om plats för möbler blir balkongen en naturlig förlängning av köket. Perfekt för dig som söker ett bekvämt boende där du kan flytta in och börja trivas från start. Här bor du familjevänligt och naturnära med närhet till bland annat vackra promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Prisma skolan ligger finns precis runt hörnet, mataffär en kort promenad bort och Mariestad centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Bråten Park. Välkommen på visning!

  • Plus
Konvaljevägen 113, Hova, Gullspångs kommun

Konvaljevägen 113

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 195 000 kr
115 m²
4 rum
1 346 m² tomt

Med enastående läge med sjöutsikt i lugna och familjära Delebäck finns nu möjlighet att förvärva denna unika praktiska Västkustvilla uppförd 2008. Detta är tillfället för dig som söker de fria lantliga läget med promenadavstånd till båt och bad men samtidigt inte vill pruta på boendekvalitén och det lättskötta boendet. Det som utmärker denna bostad är dels den fantastiska utsikten över Skagerns lugna vatten men även den vidbyggda stora altanen med gott om plats för både grill och matplats som rymmer större sällskap. Antingen bor man här permanent som nuvarande säljare eller så har man ett väl tilltalande och påkostat fritidsboende att längta till. Invändigt möts du av öppen och ljus planlösning med ljusinsläpp från flera väderstreck, ett vardagsrum med stora fönsterpartier och öppet till nock. Gillar du inte att frysa om fötterna? Inga problem, hela huset har vattenburen golvvärme. Som om inte det skulle vara nog finns här också en contura braskamin att värma sig framför när höstmörkret kryper på. Förutom kök från marbodal och vardagsrum finns här också 3 sovrum, ett påkostat badrum med kakel och klinker, en gästtoalett samt en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Huset är också utrustat med centraldamsugare samt larm som smidigt kan övertas av den nya ägaren. Här finns allt du behöver och lite till för att trivas som bäst! Tomten som omger huset består till största del av lättskött trädgårdstomt där barn som tröttnat på sina Ipads kan springa runt och leka hur länge det vill. Här finns också en friggebod med redskapsförvaring och ett vedskjul. Det kanske bästa av allt? Det är två minuter ner till den egna båtplatsen och badplats med både badbrygga och sandstrand. Här finns också boulebana. Gillar du att fiska har du kommit rätt då sjön Skagern håller goda bestånd av gädda, abborre, gös samt enstaka laxfiskar. Delebäck är beläget på smidigt avstånd från Örebro regionen och Skövde med ca 1 timmes bilfärd. Närmsta samhälle med matbutiker, restauranger, apotek och annan närservice finns i både Hova och Gullspång som ligger ca 10-15 min bort med bil. Det är inte märkligt att Delebäck är ett av de absolut populäraste fritidshusområdena i Gullspång och närområdet med dess svårslagna läge omgivet av både vatten och vacker natur. Något som nuvarande säljare uppskattat allra mest är den gemenskap med grannarna då det gemensamt firats flertalet midsomrar och kräftskivor med egenfångade kräftor från Skagern. Tag chansen och förvärva detta unika boende, upplev det själv, välkommen på visning!

  • Uteplats
Backa 2, Gullspång, Gullspångs kommun

Backa 2

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
995 000 kr
180 + 80 m²
7 rum
3 990 m² tomt

Varmt välkomna till Backa 2 i Gullspång och möjligheten att förvärva inte bara ett hem utan också en mångsidig möjlighet! Här finns goda chanser till en kombinerad livstid då fastigheten erbjuder en utrymmesrik lokal perfekt för olika sorters verksamhet. Den generösa tomten om hela 3990 kvm bjuder in till en frodig trädgård med trevliga gräsytor och flertalet uteplatser. Här lämnas goda möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Ytterligare fördelar inkluderar bland annat en praktisk lada med förvaringsmöjligheter, verkstadsutrymme samt ett enklare garage för bilen. Vedbod och växthus hör också till. När du kliver in genom entrén så möts du här av ett luftigt hem med generös takhöjd. Matsalen är inbjudande med en vacker kakelugn som värmer gott, burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp samt plats för stora möbler. Här kan du umgås socialt och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. I anslutning finns köket som är beklätt med vita skåpluckor praktiskt skafferi och som också erbjuder plats för matbord och stolar. Vidare finns på entréplan ett badrum, ett allrum samt ett sällskapsrum som likaväl kan agera som sovrum eller gästrum, perfekt för den som behöver extra utrymme för sin livsstil. På övre plan finner du tre väl tilltagna sovrum samt två praktiska kattvindar som lätt kan förvandlas till bekväma gästrum. Här finns också badrum samt en rymlig hall med utgång till balkong med grönskande utsikt. Till fastighets fördelar hör också den nyinstallerade bergvärmen samt 5G, vilket garanterar en energieffektiv och modernt uppkopplad boendemiljö. Missa inte en unik möjlighet att förvärva en anpassningsbar fastighet med stor potential där endast drömmar sätter stopp. Med en tilltalande och imponerande trädgård som erbjuder en mängd användningsmöjligheter är detta ditt tillfälle att trivas på bästa tänkbara sätt. Södra Råda bjuder in till en idyllisk tillvaro omringad av vacker natur. Här väntar böljande landskap, och frodiga skogar. Vare sig det är en avkopplande promenad, ett äventyr längs vandringsleder eller fiske i den närbelägna sjön Skagern, erbjuder Södra Råda en plats för avkoppling och äventyr. Det bästa av två världar möts här. Trots den naturnära miljön är du inte långt ifrån bekvämligheter och service. Med närheten till Gullspångs centrum finns det du behöver inom räckhåll – mataffär, pizzeria och annan närservice – vilket gör vardagen smidig och bekväm. Gullspång erbjuder goda bussförbindelser. Kristinehamn och Mariestad som erbjuder ytterligare utbud nås på ca 30 minuter. Drömmer du om att bo i en fridfull miljö omgiven av naturens skönhet samtidigt som du har närhet till bekvämligheter? Välkommen till Södra Råda i Gullspång. intresserad av privatvisning? Varmt välkomna att boka in med ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Tomtförsäljning med naturskönt, lugnt och vackert läge vid Vänern!, null, Gullspångs kommun

Tomtförsäljning med naturskönt, lugnt och vackert läge vid Vänern!

Tomt
Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Pris saknas
1 900 m² tomt

Naturskönt och vackert beläget där Gullspångsälven mynnar ut i Vänern planeras nu försäljning av fyra tomter med en yta om ca 1650-1900 kvadratmeter vardera. På Lilla Årås erbjuds Ni möjligheten att skapa ett lyxigt fritids- eller åretruntboende helt efter egna önskemål med ett av Vänerns mest eftertraktade lägen. Här har ni dessutom tillgång till egen båtplats samt badplats för svalkande dopp när sommarvärmen kryper på. I området finns också fina skogspartier för bär och svampplockning. Göta kanal och andra härliga utflyktsmål ligger i närhet till fastigheten. Gullspång ligger en kort biltur bort, här erbjuds kommunikationsförbindelser, mataffär, restauranger, apotek, systembolag, bensinstation samt annan närservice. Tomterna ligger utanför detaljplanerat område och nybyggnation får ske i samma storlek som närliggande bostadshus. Priset inkluderar kommunalt vatten, el och fiber framdraget till tomtgräns samt möjlighet till båtplats (avgift erlägges årsvis). För mer info, kontakta ansvarig mäklare!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9