Mäklare Evelina Levin

Evelina Levin

Om mig

Strukturerad, närvarande och engagerad är nyckelord som personifierar mig. Att vara fastighetsmäklare ger mig privilegiet att hjälpa till och förverkliga bostadsdrömmar för både köpare och säljare. Vad väger tyngst för dig i valet av mäklare? För mig är en god och uppriktig relation det viktigaste. Alla parter ska känna sig välinformerade och trygga genom hela processen. Jag strävar ständigt efter att överträffa mina kunders förväntningar genom att leverera hög kvalité och personlig service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sågaregränd 10, Mariestad, Mariestads kommun

Sågaregränd 10

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

2 175 000 kr

85 m²

3 rum

5 322 kr/mån

25 588 kr/m²

Jag säger bara wow! Varmt välkomna till Sågaregränd 10 och en unik möjligheten att förvärva en attraktiv och exklusiv lägenhet om 85 kvadratmeter. En fantastisk lägenhet som erbjuder bästa möjligheten att skapa ett trivsamt hem oavsett var i livet ni befinner er. Lägenheten är fördelad på tre rum och kök med genomgående fräscha ytskikt, vacker ekparkett och väggar i ljus ton. Det är svårt att inte förälska sig i denna lägenhet som bland annat erbjuder ett vardagsrum med öppen och socialt planlösning, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt en takhöjd som skapar rymd. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med uteplats i anslutning. Den perfekta samlingspunkten för alla tillfällen och här kan ni njuta av utsikt över Mariestads båthamn och Vänern. Det moderna köket är nyrenoverat med påkostat utrustning. Badrummet är helkaklat och tidlöst inrett med bl.a. duschväggar, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. BRF Sjöporten 2 är en omtyckt och välskött förening med god ekonomi. På Ekudden och Sågaregränd 10 bor du centralt men ändå naturnära och attraktivt med närhet till bland annat trevliga promenadstråk, vackra grönområden och restauranger. Inom kort promenadavstånd når du även det populära hamnområdet i Mariestad. Här finns restauranger och små bodar och Mariestads centrum med butiker och annan service finns endast kort promenad bort. För dig med intresse för sjö och båtliv finns även en egen småbåtshamn med möjlighet att ha egen båt. Med Mariestads skärgård runt knuten finns alltid nya utflyktsmål att hitta. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Varmt välkomna!

  • Uteplats
  • Hiss
Muggebovägen 32, Mariestad, Mariestads kommun

Muggebovägen 32

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 950 000 kr

94 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Muggebovägen 32! Ett trevligt hem som med sin boyta om 94 kvm bjuder in till bland annat sociala och praktiska ytor, bevarad fiskbensparkett samt fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Huset som är byggt 1970 är välhållet och lämnar goda möjligheter för dig som ny ägare att skapa ett hem efter egen smak och stil. En trappa ner finns också källarplan om 91 väldisponerade kvadratmeter. Här fördelas ytan på gillestuga, tvättstuga, badrum och bastu. Solen kan ni njuta av från morgon till kväll. Här på Muggebovägen 32 finns två stenlagda uteplatser och en väl tilltagen trädgård som bjuder in till härliga gräsytor för lek och aktivitet. För den odlingsintresserade finns också goda möjligheter. Bostaden är belägen på omtyckta och familjevänliga Grangärdet. Här bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till natur, skola, förskola och idrottsanläggningar. En kort cykeltur bort når du Mariestad centrum som erbjuder mataffärer, butiker, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Akaciastigen 20, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 20

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

250 000 kr

81 m²

3 rum

5 572 kr/mån

3 086 kr/m²

Här på Bråten Park och Akaciastigen 20 välkomnas ni till en trevlig trea som bjuder in till rymliga sällskapsytor. Lägenhetens yta om 81 kvadratmeter är smart planerad och fördelas på tre rum och kök. Ett trevligt hem med bland annat ett ljust och fräscht kök amt ett renoverat badrum. Här bor praktiskt och naturnära med närhet till bland annat vackra promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Prisma skolan ligger precis runt hörnet, mataffär en kort promenad bort och Mariestad centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Bråten Park. Vi ses på visningen!

Älgaråsvägen 29, Hova, Gullspångs kommun

Älgaråsvägen 29

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

650 000 kr

73 m²

3 rum

2 565 m² tomt

Varmt välkomna till Älgaråsvägen 29! Här erbjuds du en fantastiska möjlighet att förvärva ett tidlöst renoverat hus med bland annat nymålad fasad, nya ytskikt, välbevarad vedspis och öppen spis som förhöjer både värmen och mysfaktorn. Huset med sin boyta om 73 kvadratmeter fördelas på 3 rum och kök och lämpas väl som permanentboende men likaså som fritidsboende. Här kan du njuta av solen hela dagen lång. Kaffekoppen tar du med ut på baksidan, slår dig ner på den trevliga altanen med morgonsol och eftermiddags/ kvällssolen möts du av i den generösa trädgården. Tomten bjuder in till härliga ytor för aktivitet och för dig som gärna lägger lite extra tid på odling och blomster finns goda ytor för det. Här finns också ett renoverad förrådsbyggnad. Till fastigheten gränsar vacker skog. Här kan du njuta av härlig natur och trevliga promenadstråk. Detta är ett perfekt hem för dig som vill i ett lugnt område med gångavstånd till allt Hova har att erbjuda. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Konvaljevägen 113, Hova, Gullspångs kommun

Konvaljevägen 113

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

3 495 000 kr

115 m²

4 rum

1 346 m² tomt

Med enastående läge med sjöutsikt i lugna och familjära Delebäck finns nu möjlighet att förvärva denna unika praktiska Västkustvilla uppförd 2008. Detta är tillfället för dig som söker de fria lantliga läget med promenadavstånd till båt och bad men samtidigt inte vill pruta på boendekvalitén och det lättskötta boendet. Det som utmärker denna bostad är dels den fantastiska utsikten över Skagerns lugna vatten men även den vidbyggda stora altanen med gott om plats för både grill och matplats som rymmer större sällskap. Antingen bor man här permanent som nuvarande säljare eller så har man ett väl tilltalande och påkostat fritidsboende att längta till. Invändigt möts du av öppen och ljus planlösning med ljusinsläpp från flera väderstreck, ett vardagsrum med stora fönsterpartier och öppet till nock. Gillar du inte att frysa om fötterna? Inga problem, hela huset har vattenburen golvvärme. Som om inte det skulle vara nog finns här också en contura braskamin att värma sig framför när höstmörkret kryper på. Förutom kök från marbodal och vardagsrum finns här också 3 sovrum, ett påkostat badrum med kakel och klinker, en gästtoalett samt en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Huset är också utrustat med centraldamsugare samt larm som smidigt kan övertas av den nya ägaren. Här finns allt du behöver och lite till för att trivas som bäst! Tomten som omger huset består till största del av lättskött trädgårdstomt där barn som tröttnat på sina Ipads kan springa runt och leka hur länge det vill. Här finns också en friggebod med redskapsförvaring och ett vedskjul. Det kanske bästa av allt? Det är två minuter ner till den egna båtplatsen och badplats med både badbrygga och sandstrand. Här finns också boulebana. Gillar du att fiska har du kommit rätt då sjön Skagern håller goda bestånd av gädda, abborre, gös samt enstaka laxfiskar. Delebäck är beläget på smidigt avstånd från Örebro regionen och Skövde med ca 1 timmes bilfärd. Närmsta samhälle med matbutiker, restauranger, apotek och annan närservice finns i både Hova och Gullspång som ligger ca 10-15 min bort med bil. Det är inte märkligt att Delebäck är ett av de absolut populäraste fritidshusområdena i Gullspång och närområdet med dess svårslagna läge omgivet av både vatten och vacker natur. Något som nuvarande säljare uppskattat allra mest är den gemenskap med grannarna då det gemensamt firats flertalet midsomrar och kräftskivor med egenfångade kräftor från Skagern. Tag chansen och förvärva detta unika boende, upplev det själv, välkommen på visning!

  • Uteplats
Bergatorpsgatan 18, Töreboda, Töreboda kommun

Bergatorpsgatan 18

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 995 000 kr

110 m²

4 rum

840 m² tomt

Varmt välkomna till Bergatorpgatan 18 och chansen att förvärva ett hem där det bara är att flytta in och börja trivas! Här möts du av en välplanerad enplansvilla med en boyta om 110 trevliga kvadratmeter. Ytan fördelas på 4 rum och kök och källarplan ger goda möjligheter till ytterligare yta att disponera. Här finns inga måsten och du behöver inte fundera på om taket är bytt eller hur gamla fönsterna är? När dränering är gjord eller hur gammalt uppvärmningssystemet är? Bergatorpsgatan har de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom, fasad, tak, fönster, dränering och installation av bergvärme, vilket gör det enkelt för dig som ny ägare att ta över. Ett väl tilltalande och fint hus som bland annat bjuder in till ett socialt inglasat uterum, nyrenoverat badrum samt ett rejält dubbelgage. Bilen kan du även parkera på den stenlagd uppfarten. Fastigheten som är en trevlig hörntomt har en lättskött trädgård med härliga ytor för lek och aktivitet. För dig som är odlingsintresserad finns växthus och ytterligare yta för plantering. Töreboda är en populär ort i norra Skaraborg. Intresset för att bosätta sig i Töreboda är växande, dels med anledning av ett stort och innovativt näringsliv med stor efterfrågan på arbetskraft. Töreboda kommun erbjuder dessutom både barnomsorg, förskola och skola upp till nionde klass. Här finns de mesta som behövs för ett gott liv, t.ex. matbutiker, restauranger och annan närservice. Även mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare järnvägsstationen med tåg till både Stockholm och Göteborg. Detta innebär att det varken är långt till jobbet vare sig du jobbar lokalt eller har behovet att åka till någon av våra större städer i Sverige. Bergatorpvägen är beläget i omtyckta kvarter med kortare avstånd till allt vad Töreboda har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Tomtförsäljning med naturskönt, lugnt och vackert läge vid Vänern!, null, Gullspångs kommun

Tomtförsäljning med naturskönt, lugnt och vackert läge vid Vänern!

Tomt
Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Pris saknas

1 900 m² tomt

Naturskönt och vackert beläget där Gullspångsälven mynnar ut i Vänern planeras nu försäljning av fyra tomter med en yta om ca 1650-1900 kvadratmeter vardera. På Lilla Årås erbjuds Ni möjligheten att skapa ett lyxigt fritids- eller åretruntboende helt efter egna önskemål med ett av Vänerns mest eftertraktade lägen. Här har ni dessutom tillgång till egen båtplats samt badplats för svalkande dopp när sommarvärmen kryper på. I området finns också fina skogspartier för bär och svampplockning. Göta kanal och andra härliga utflyktsmål ligger i närhet till fastigheten. Gullspång ligger en kort biltur bort, här erbjuds kommunikationsförbindelser, mataffär, restauranger, apotek, systembolag, bensinstation samt annan närservice. Tomterna ligger utanför detaljplanerat område och nybyggnation får ske i samma storlek som närliggande bostadshus. Priset inkluderar kommunalt vatten, gemensamhetsanläggning för 3-kammarbrunn(avlopp), el anslutning, fiber samt möjlighet till båtplats (avgift erlägges årsvis). Hjärtligt välkomna på tomtvisning Lördag den 4/6 kl. 13.00-14.00. För mer info, kontakta ansvarig mäklare!

  • Nybyggnadsprojekt
Sjötorp Askevik 29, Sjötorp, Mariestads kommun

Sjötorp Askevik 29

Fritidshus
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

995 000 kr

40 m²

3 rum

668 m² tomt

Här på Sjötorp Askevik 29 ges möjligheten till en stressfri miljö med total avkoppling och du känner hur pulsen sjunker i takt med ljudet från vågorna. Här hittar vi ett mysigt och pittoreskt inrett fritidshus med sociala ytor, sovplatser och kök där allt binds samman av den mysiga braskaminen. Två altaner gör att du har sol hela dagen, solnedgången över Vänern är magisk här. På tomten finns dessutom gäststuga som idag används som toalett med installerad förbränningstoalett, utedusch finns på framsidan vid entrén. I priset ingår en anslutningsavgift till kommunalt vatten och avlopp på ca 160 000 kronor och som planeras vara färdigt 2021. På sikt kan därför badrum byggas till. Separat förråd och verkstad finns också. Lättskött gräsmatta omger huset och ett stenkast från bostaden når du badplats med sandstrand, missa inte chansen om detta drömläge. Detta hus är i dagsläget bebyggt på en avstyckad arrendetomt. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 8