Nyproduktion

Öxabäcksvägen 2

Torestorp, Mark Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
684 m²
Driftkostnad
20 300 kr/år
Nyproduktion

Nu finns möjligheten att bygga ditt eget drömhem i centrala Torestorp! På familjär och lugn återvändsgata kan du nu uppföra Villa Kalmar från Smålandsvillan, med möjlighet att göra egna tillval för att skapa just ditt framtida boende.

Villa Kalmar är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller genom åren och erbjuder en bostadsyta på 95 kvadratmeter på entréplan - med möjlighet att inreda även en övre våning för att få totalt 156 kvadratmeter. Entréplanet är välfördelat på upp till fyra rum och kök med öppen planlösning i vinkel mellan kök och vardagsrum med altandörr från vardagsrumsdelen till uteplats och trädgård. Från den inbjudande hallen nås en passage mot sovrumsdelen, badrummet och ett separat rum för klädvård med groventré. Bostaden är mycket välplanerad för att ge plats till familj och vänner, och väljer du att inreda det övre planet rymmer du ytterligare tre sovrum och ett fullgott badrum. Perfekt för paret och familjen som drömmer om villaliv!

Gör ditt nybyggda hem personligt genom att vara med från start, ta del i bygglovsansökan, placering på tomten och välj tillval och utrustning efter familjens behov. Villa Kalmars är planerat att utformas med tillval medräknade såsom fönster vid gavelspets och en takkupa samt tillval i både kök och badrum, utifrån den kalkyl som gjorts inför försäljningen. Villa Kalmar kan kompletteras med carport eller garage.

Tomten kommer att säljas separat och entreprenadavtal tecknas av köparen. Möjlighet finns även att välja andra husmodeller.

Torestorp är en mindre tätort i Marks kommun med vackra omgivningar och en stark gemenskap. Föreningslivet är en bidragande faktor till den gemytliga sammanhållningen. Mitt i samhället delar Torestorpsån upp sig och ett stenkast utanför finns två stora sjöar i form av Tolken och Sandsjön. Skola och barnomsorg finns F-6 och idrottsplats finns nära beläget. Större orter som Skene och Kinna ligger knappt två mil bort, och Varberg, Kungsbacka, Borås och Göteborg nås på omkring en timmes bilfärd.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kinna