Mäklare Emma Lundin

Emma Lundin

Om mig

Jag anpassar mig efter dina behov och lägger upp affären på ett smidigt sätt så att du ska få bästa möjliga resultat och samtidigt känna trygghet. Med duktiga medarbetare, ett starkt företag i ryggen och min egen vilja att göra bra ifrån mig har jag alla förutsättningar för att lyckas hjälpa just dig. Relationen till dig som kund är något jag värdesätter högt, oavsett om du vill sälja ditt tidigare eller köpa ditt nya hem. Kontakta mig så hjälper jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökgatan 3, Kinna, Marks kommun
  • Tis 13 jun kl 17:30

Gökgatan 3

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 575 000 kr

79,5 m²

3 rum

4 981 kr/mån
32 390 kr/m²

Ta tillfället att bli ny ägare till en av Kinnas finaste bostadsrätter. Denna lägenhet om nästan 80 kvadratmeter och rymliga tre rum och kök i Brf Domherren ligger med bästa läge, avskilt och samtidigt mitt i Kinna. Byggnaden stod klar för inflytt inför sommaren år 2020 och erbjuder allt vad som förväntas av en nybyggd lägenhet och mer därtill. Gedigna materialval såsom ekparkett, fönsterbrädor i natursten, köksinredning från Länghems Kök, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare och väl valda tillval för en egen prägel. Ett av valen som gjordes var att bygga om en mindre klädkammare i hallen till en extra gästtoalett i mycket fint skick för att ge hemmet två toaletter. Högt upp i huset med söderläge badar lägenheten i solljus genom de stora fönstren med en öppna planlösning som skapar rymd. Den väl tilltagna inglasade balkongen kan nyttjas större delen av året och här finns en härlig utsikt över Kinna kyrktorn och omgivningar. Förutom de två ordinarie sovrummen finns en stor klädkammare som idag fungerar mycket väl som mysigt barnrum och erbjuder plats för vad just du behöver - extra sovrum, arbetsrum eller som tänkt på ritning en lyxig walk in closet. Känslan i bostaden är hemtrevlig och gemytlig med ljusa väggar i vitt eller beige och stora fönster och modern akustikpanel som ger en extra känsla och en röd tråd genom alla rum. Förvaring finns - förutom i klädkammaren - både i hallen och de båda sovrummen som ligger separerade ifrån varandra, dessutom finns ett lägenhetsförråd på bottenplan intill föreningens bastu! Till lägenheten följer även en garageplats som ger dig möjligheten till en skyddad parkering på källarplanet med hiss raka vägen upp till ditt våningsplan. Föreningen har en härlig gemenskap för dig som önskar delta i gemensamma aktiviteter och är väl mån om sina medlemmar med en stabil överblick över ekonomin. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och för att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flybacka, Hyssna, Marks kommun

Flybacka

Tomt
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 495 000 kr

3,2 ha tomt

Vid Sandsjön i utkanten av Hyssna ligger området Flybacka - ett mycket vackert område där möjlighet finns att stycka av tomter för ny bebyggelse. Perfekt för att skapa ett lantligt boende med närhet till allt vad vardagslivet kräver. Idag finns en detaljplan över området från år 1965 och finns beskrivet i kommunens översiktsplan för LIS-områden som lämplig för ytterligare framtida bebyggelse. Marks kommun har vid en tidigare ansökan om planändring menat att marken preliminärt kan vara lämplig för ca 12 st nya tomter. I samband med detta och utökad planering av det kommunala VA-systemet bör möjlighet finnas till en ny detaljplan för området. Bebyggelsen i området består idag av mestadels fritidshus där flera nu bor permanent men även ett antal villor och gårdar i omgivningen runt omkring fastigheten. På fastigheten finns en badplats i Sandsjön som nyttjas av de boende i området. På fastighetens 3,2 hektar finns idag ett virkesförråd om ca 250 kubikmeter. Förhandsbesked är sökt för en villatomt utanför den idag detaljplanerade delen av fastigheten gällande nybyggnad av enbostadshus. Området Flybacka är otroligt vackert och präglas av både gran- och ekskogar, hästhagar, sjöar, gårdar och på sina håll små klungor av bebyggelse. Läget i utkanten av Hyssna är Otroligt vackra promenad- och cykelvägar att utforska, knappt 1 km till vägen mellan Sätila och Hyssna där det även är utbyggt med gedigen cykelväg hela vägen till centrala Sätila och Lygnerns vackra strand och badplats. Endast 3 km ut till väg 156 och busshållplats för smidig transport med antingen bil eller buss mot Göteborg och Landvetter, lika nära till den lokala och omtyckta ICA-butiken och centrala Hyssna med skola och barnomsorg, fritidsaktiviteter bland annat. Hyssna erbjuder ett gott serviceutbud med allt som gör din vardag trevligare och mer lätthanterlig, oavsett om ditt ärende är till det lokala bageriet, matbutiken, blomsterbutiken eller av något av caféerna.

Fasanvägen 23, Örby, Marks kommun

Fasanvägen 23

Fritidshus
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 650 000 kr

48 m²

3 rum

1 148 m² tomt

Totalrenoverat fritidshus med åretruntstandard - perfekt för dig som söker en mindre bostad eller ett fritidshus i gott skick. Samtidigt finns möjligheten för dig som vill att bygga med sjönära läge då detaljplanen godkänner en byggnad på totalt 200 kvadratmeter tack vare tomtens storlek på 1148 kvm och en av de största i området. Sedan år 2020 har bostaden så gott som totalrenoverats med allt från nytt bjälklag, ny el, ny fasad och fönster till den ombyggda planlösningen med nytt, fullt utrustat och smakfullt kök mellan vardagsrummet och de två mysiga sovrummen. De nya stora fönstren skapar ett härligt ljus inomhus och knyter samman vardagsrummet med den stora altanen att nyttja så fort vädret tillåter. Fiber finns såklart också installerat. Den plana, lättskötta tomten är dränerad och sköts enkelt med en självgående gräsklippare. Här finns en friggebod som idag används som lusthus för att duka upp till festligheter och intill finns en helt ny gäststuga med ett extra isolerat gästrum samt en verkstadsdel. På Fasanvägen bor du lugnt och skyddat, ett stenkast från den mycket omtyckta badplatsen Mos Strand . Övre Krok är ett mycket trevligt sommarstugeområde där många valt allt bygga om stugorna till villor för åretruntboende. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Karl Borgs väg 19, Tostared, Marks kommun

Karl Borgs väg 19

Tomt
Tostared, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

825 000 kr

1 101 m² tomt

Underbart läge nära Lygnerns strandkant!I populära Dyrenäs i Tostared finns nu en unik möjlighet att köpa en tomt om 1 101 kvadratmeter att nyttja för drömmen om ett sjönära boende med härlig utsikt över underbara Lygnern. Tomten ligger längst in på återvändsgata med skogen som närmaste granne och en kort promenad ner till sjön för fiske och bad. Detaljplanen tillåter en byggnation om maximalt 75 kvadratmeter. Marks kommun har under lång tid planerat anslutning av kommunalt VA vilket enligt kommunen förhoppningsvis kan påbörjas under hösten 2023. För dig som gillar lugn och ro och närhet till naturen är Dyrenäs verkligen mitt i prick. Här njuter ni av sjö, skog, härliga promenadstråk och en trevlig gemenskap i området. Närmaste centralort är Sätila ca en mil bort med matbutik, bank, restaurang och annan service. Knappt 3 mil till Kungsbacka, 3,5 mil till Landvetter flygplats och endast 6 mil till Göteborg. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 4