Vare 24

Träslövsläge, Varbergs kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 500 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
2 040 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
26 966 kr/år

Du parkerar bilen på uppfarten, runt dig ser du åkrar och en lummig trädgård med olika växter. Du kan skymta någon granne långt bort men ingen som ser in i trädgården. Med lantligt läge men ändå nära Ankarskolan och hav ligger denna enplansvilla med byggår 2013. En välplanerad bostad på 134 kvm från Varbergs Hus i toppskick. Två helkaklade badrum, tre sovrum varav en med egen walk-in-closet, groventré/ tvättrum samt kök och vardagsrum lite avskilt. Köket är rymligt och med goda arbetsytor, vardagsrummet har stora glaspartier ut mot baksidans vackra trädgård med bl.a växter och vattenfontän. Här kommer du enkelt ut till uteplatserna. En sprakande och vacker kakelugn ökar mysfaktorn och håller nere uppvärmningskostnaderna.

På uteplatsen finns härliga platser för både morgon- som kvällssol. Ljuvligt uppvuxen trädgård med flertal växter, träd och odlingar såsom Akleja, iris, lönn, ek, syren, rabarber med mera. Här har du till och med en egen damm med guldfiskar. En dröm för såväl den trädgårdsintresserade som för barfota barn.

På den stora uppfarten finns plats för flertalet fordon. I anslutning till entrén finns också ett förråd med plats för surfutrustningen och annan förvaring.

Från bostaden finns några härliga guldkorn med kort avstånd. Johnssons gård, bara några minuters promenad härifrån. Njut av gårdsbutik, bageri, restaurant och keramikverkstad samt träningsanläggning. Det är lätt att förstå att det är så många som söker sig till och vill bo i Träslövsläge. Här finns mängder av fördelar så som förskola, skola (F-årskurs 9) och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning. Vidare så är den mysiga hamnen en härlig samlingspunkt under sommaren. Här finns Joels brygga, glasskiosk, minigolf samt försäljning av färsk fisk och skaldjur från de lokala fiskebåtarna. Varbergs centrum tar man sig på ca 7-8 min med bil och närhet till E6:an och golfbana!

Bostaden fick B klassning på energideklaration, vilket är mycket bra värden.

Ett hem och område ni helt enkelt inte vill missa! Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Marie Fallan Emanuelsen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Marie Fallan Emanuelsen, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0730-86 60 19

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.