Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie Fallan Emanuelsen

Marie Fallan Emanuelsen

Om mig

Hårt arbete, fingertoppskänsla och målmedvetenhet krävs för att leverera på toppnivå. Jag jobbar alltid stenhårt för att nå högsta möjliga slutpris och jag ger mig inte förens jag vet att vi fått ut maximalt pris. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första samtal!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snäckvägen 13, Mariedal, Varbergs kommun

Snäckvägen 13

Villa
Mariedal, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 495 000 kr
89 + 84 m²
7 rum
658 m² tomt

Äntligen kommer en försäljning på Mariedal! Här njuter ni av ett centralt och bra läge med närhet till allt, en oas till trädgård och härliga uteplatser att nyttja! Villan som är fördelad över 89 + 84 kvm med källare har genomgått flera renoveringar så som nya fönster, tak, dränering och uppvärmningssystem. Entréplan har två sovrum, badrum, kök och vardagsrum med både utgång till uterum samt en braskamin som ökar mysfaktorn. Gillar du att skapa? Intill kök och uterum hittar du snickarverkstaden. Källaren har en egen ingång och här finns toalett, tvättrum, fyra sovrum varav ett stort biorum där projektor och ljudanläggning ingår. Trädgården på Snäckvägen 13 är en härlig oas som under sommartid bjuder på mysiga platser att nyttja. Här finns pergola och två inglasade uterum varav ett med första parkett mot Påskbergsvallen där rosen slingrar sig upp längs väggen. På baksidan är det goda odlingsmöjligheter i växthuset och odlingslådorna. Upptäck trädgårdens olika buskar och träd som bland annat syrenhortensia, blåregn, svarta vinbär, röda vinbär, björnbär, plommon, två sorters päron, äpplen, rabarber, rododendron, lila och vit syren, pion, klätterbenved samt ormhassel. På promenadavstånd når du Hästhagaberget, Påskbergsskogen, en av Varbergs populäraste stränder, Påskbergsvallen där Bois har sin hemmaplan och naturligtvis även Varbergs centrum. Ett läge med närhet till det mesta man kan önska sig. Här finns skolor och förskolor i närheten som Påskbergets förskola, Påskbergsskolan och Mariedalskolan. Närhet till kommunikationer och busshållplats precis utanför. Varmt välkomna på visning!

Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 302 kr/mån
37 500 kr/m²

På eftertraktade adressen Fredsgatan finner ni en välplanerad 3:a på första våningen med hörnläge och inglasad balkong i söder- och västerläge. Den inglasade balkongen bjuder in till skönt häng från tidig sommar till sen höst. Öppna glasdörrarna och njut av föreningens gräsmatta. Lägenheten ligger mitt i centrumkärnan av Varberg. Huskroppen är vacker och en halvtrappa upp når du lägenheten om 76 kvm. Ljuset flödar fint in och här finns fönster i tre väderstreck. I entrén som ligger i anslutning till köket finns gott om förvaringsmöjligheter. I köket har säljaren valt att ta fram den vackra tegelväggen. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring, ett helkaklad badrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till uterummet. I vardagsrummet finns en öppen spis. Denna behöver dock renoveras för att kunna användas. Här finns bl.a genomgående fräscha ytskikt, matchande materialval och genomtänkt förvaring. Välskött förening med mysig gårdsyta som erbjuder medlemmarna plats för odling och sköna grillplatser. Brf Lilla Berg 9 har genomfört många stora renoveringar och fastigheten är i mycket gott skick. Föreningen äger en lägenhet i huskroppen som hyrs ut. I den gemensamma relax-avdelningen, som är belägen i källaren, finns bastu, tvättrum, dusch och wc. Varbergs centrum är ett omåttligt populärt område där närheten till allt vad Varberg som stad har att erbjuda. På bekvämt avstånd finns torget, tågstation och den vackra Strandpromenaden. Man behöver inte att vara skriven på adressen vilket gör att det går utmärkt att ha som semesterlägenhet. Varmt välkomna visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Verkstadsgatan 10, Tvååker, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Verkstadsgatan 10, Tvååker, Varbergs kommun, bild 2
Verkstadsgatan 10, Tvååker, Varbergs kommun, bild 3

Verkstadsgatan 10

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
196 m²
7 rum
625 m² tomt

Vill du bo i centrala Tvååker i en välplanerad villa med gott om kvadratmeter? På Verkstadsgatan 10 ligger den här vackert inredda villan med byggår 2007. Uppfarten och framsidan är stensatt med fina växter och vidare finns en garagebyggnad med förråd och planerad bastudel. Villan är uppdelad på totalt 196 m² över två plan. I villans entréplan möts du av rymlighet och öppet till nock med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp. Bostaden är genomgående påkostade och fina materialval som tex trappa i sten. Vardagsrummet har generöst tilltagna- och sociala ytor med plats för båda matsalsdel och soffgrupp. De stora fönsterpartierna mot framsidan är öppningsbara och gränserna mellan inne och ute suddas ur. Köket är har vita luckor och en snyggt matchande svart bänkskiva i sten. Badrummet är klädd i olika gråtoner och renoverad 2020 och det finns även ett sovrum på entréplan. På övervåningen njuter du också av sociala ytor, allrum med egen balkong med bra solläge, fyra rymliga sovrum, samt ett stort badrum. Jordvärme och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Bilen parkerar du i garagen eller på uppfarten. På uppfarten finns plats för flertalet bilar. Tvååker är ett välmående och expansivt samhälle med många driftiga ortsbor. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, ett väl utbyggt gym, välsorterad mataffär, förskolor och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. I trakterna finns många olika gårdsbutiker som säljer närproducerat, Sonjas Veranda och med cykel når du Strömma Farmlodge. Med en kortare biltur på ca 15-20 min når man exempelvis Ästad Vingård och Åkulla friluftsområde. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
Rodhes Väg 2, Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Rodhes Väg 2

Lägenhet
Söder/Hästhaga, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 650 kr/mån
38 731 kr/m²

En liten bit från Varbergs strandpromenad och klippor eller härliga sandstränder på gränsen mellan centrum och söder, ligger Rodhes väg 2. Bostadshuset är renoverat från grunden och föreningen bildades 2017, ett riktigt klassbygge. En halvtrappa upp (hiss finns) och med gavelläge finns denna 3:a ledig för en ny ägare. En kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. Boendet är på 67 kvm med uteplats där ni njuter av morgonsolen skyddat från stadens liv. Väl inne väntar en planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum, perfekt när gäster kommer på besök, två sovrum och badrum. Materialvalet är elegant och går som en röd tråd genom hela lägenheten. Kök med stenbänkskiva och grå köksinredning. Sovrummet har god plats för dubbelsäng och bra förvaring för kläderna. Gästrummet eller arbetsrummet har även det garderober. Månadsavgiften är 5 650 kr/ mån där uppvärmning och vatten ingår. Parkering kostar 300 kr och är precis intill boendet. I källaren finns cykelrum, tvättrum, hobbyrum och eget förråd. På promenadavstånd når du Hästhagaberget, Påskbergsskogen med löparspår och Kåsa en av Varbergs populäraste stränder, Påskbergsvallen där Bois har sin hemmaplan och naturligtvis även Varbergs centrum. En bonus är att det ligger ett bagari nästan mitt över gatan. Ett läge med närhet till det mesta man kan önska sig. Här finns skolor och förskolor i närheten som Påskbergets förskola, Påskbergsskolan och Mariedalskolan. Närhet till kommunikationer och busshållplats precis utanför.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stenstorp 6, Rolfstorp, Varbergs kommun

Stenstorp 6

Villa
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 395 000 kr
105 + 51 m²
4 rum
7 335 m² tomt

Belägen mellan Harabäckens Golfbana och Rolfstorp precis intill 153:an hittar ni denna gård med bra potential och åkermark om 7 335 m². Här bor du med ett bra läge och vacker natur. Kanske vill ni förverkliga drömmen att bo på gård och odla eget, bedriva din egna verksamhet eller kanske skapa en hästgård? Här finns alla förutsättningar! Smidigt och nära till kommunikationer och motorväg. Busshållplats som tar er till Ullared eller Varberg precis utanför och ca 13km in till Varbergs centrum. I dagsläget bedriver man ingen verksamhet på gården och delar av marken arrenderas ut. Arrendet upphör vid tillträde om detta önskas. Bostadsbyggnaden är på ett och ett halv plan med källare och består av 4 rum och kök och badrum. Här är något lägre takhöjd. Ett stort plus är att driftkostnaderna är låga och huset värms upp med bergvärme. På tomten finns olika växter och träd. Förutom bostadsbyggnaden består gården av en ladugård med ränne dock är denna i behov av renovering, stall med sex boxar och fyra spiltor och ekonomibyggnad med garage. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Brunnen är borrad och avloppet måste göras om. Bostaden är belägen precis intill 153:an vilket gör det smidigt att bedriva verksamhet. Runtom finns gårdar och vackra åkrar, lantligt men ändå nära. Här bor du i närhet av Harabäckens golfbana och är du hungrig och vill ha områdets bästa pizza bor du en liten promenad bort från Heljesgårdens Pizzeria en mysig familjeägd restaurant. Här finns smidiga kommunikationer in till Varberg centrum och Ullared. Till Varberg centrum är det 13 km och närmsta mataffär ligger i Rolfstorp. Vill du åka till Gekås ligger det 21 km bort och 6 km till E6an mot Göteborg och Halmstad. Då säljarna inte har mycket vetskap om huset så säljs fastigheten med en klausul om friskrivning mot dolda fel (Jordabalken 4 kap 19 §). Varmt välkommen på visning!

Lyserna 9A, Rolfstorp, Varbergs kommun

Lyserna 9A

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
700 000 kr
2 976 m² tomt

Är det inte dags att bejaka din lugna och avslappnade livsstil? För visst vill du vakna upp i tyst naturskön miljö där skog och Valasjön ligger nära och inbjuder till härliga promenader, svamp och bärplockning. Ca 5 minuter från Åkulla ligger denna tomt på nästan 3000 kvm och ser fram emot att ta hand om dig. Tomten är förberedd med nedtagna träd och att den är relativt platt skapar bra förutsättningar för ett smidigt markarbete. I Åkulla fritidsanläggning kan man bada, paddla och åka skidor på vintern ligger. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Varberg centrum ligger ca 25 min bort och Ullared ca 20 min. Giltigt förhandsbesked finns. Den aktuella tomtplatsen omfattas inte av detaljplan eller områdesbestämmelser och ligger utanför sammanhållen bebyggelse. Se bifogad dokument med planbestämmelse Kostnader som tillkommer är: - Påkoppling el 32 000 kr + moms. Varbergsorten elkraft. - Fiber Åkulla fiberförening 20 000kr + påkoppling (från 10 000 - 20 000). - Enskild vatten och avlopp. Förslagsvis djupborrad brun och trekammarbrunn med infiltration ca. 280 000 kr. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren!

Visar alla 6