Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie Fallan Emanuelsen

Marie Fallan Emanuelsen

Om mig

Hårt arbete, fingertoppskänsla och målmedvetenhet krävs för att leverera på toppnivå. Jag jobbar alltid stenhårt för att nå högsta möjliga slutpris och jag ger mig inte förens jag vet att vi fått ut maximalt pris. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första samtal!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gulsippestigen 18, Karlberg, Varbergs kommun
  • Borttagen före visning

Gulsippestigen 18

Radhus
Karlberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
117 + 117 m²
6 rum
738 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Morängatan 57, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Morängatan 57

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 300 000 kr
130 m²
5 rum
352 m² tomt

Här på Morängatan kan ni leva enkelt, trivsamt och i ett barnvänligt område. Ett mer barnbejakande område är svårt att hitta. Här kan barnen leka fritt på gården och lekplatsen utan risk för bilar eller trafik. Trädgårdens baksida ligger skyddad tack vare att bostaden är belägen längst in på gatan. Här finns flertalet härliga uteplatser i söder, öster och västerläge vilket betyder att du kan njuta av solen från morgon till kväll. På baksidan är du fri från insyn då trädgården ligger mot ett obebyggt område och här finns ett stort magnoliaträd och blomstrande rabatter. Välkommen in! På entréplan finns kök, vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till det inglasade uterummet, helkaklat badrum, sovrum/kontor, tvättrum och groventré med gott om plats för förvaring. På övervåningen finns tre rymliga sovrum varav ett med egen balkong och ett badrum. Detta parhus är tillbyggt så bostaden har total boarea om 130 kvm. Bostaden, som är belägen i norra Breared är som gjord för dig som vill bo i Breared men nära centrum, natur och hav. Här finns också mycket av de bekvämligheter du behöver bara en kort promenad bort, bland annat Stora Coop, Systembolaget, Blomsterhavet och apoteket. På restaurangfronten hittar vi Zup Burger, Big Thai och Stantons och inte långt bort alla restauranger längs Apelvikens stränder. Serviceinrättningar såsom vårdcentral, tandläkare, förskolor och skola ligger inom gångavstånd. Gillar du sport så finns skateparken med pump trackbana, padelhall, idrottshall, Nordic Wellness eller varför inte utforska vågorna i Apelviken? På bara några minuter med cykel tar du dig till Apelvikens stränder med bad och Varberg centrum ligger mindre än 3 km bort. Här går självklart bussförbindelser regelbundet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 10:30
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun, bild 2
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun, bild 3

Liagärde 4

Fritidshus
Skällinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 750 000 kr
45 + 15 m²
2 rum
5 425 m² tomt

Längtar du efter att komma ut till lugnet och koppla av från vardagen? Med lugnt och högt läge en kort bit utanför Skällinge finns denna mysiga stugan på 5 425 kvm tomt. Det i stora delar renoverade fritidshuset/permanent boendet har genomgående snygga materialval och erbjuder bl.a fräscht kök i vinkel, stort allrum med takfönster och högt i tak vilket skapar en härlig atmosfär! Braskaminen gör också sitt för att skapa mysiga stunder. Från allrummet finns ett sovloft med plats för dubbelsäng. Intill köket är badrummet som är helkaklad med tvättmaskin. Då huset är smart planerat finns flera spännande och funktionella lösningar för att utnyttja boytan på bästa sätt. I direkt anslutning till entrén finns en härlig altan för grillkvällar med familjen samt en friggebod på 15kvm för gästerna. Bostaden är isolerad och du kan bo året runt om du önskar. Vissa av möblerna följer med och listan finns i beskrivningen. På den natursköna tomten samsas gräs, blommor, buskar och träd på ett rogivande sätt. Precis intill stugan finns fina naturslingor. Besiktning göres 30/4 Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 12, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 302 kr/mån
38 092 kr/m²

På eftertraktade adressen Fredsgatan finner ni en välplanerad 3:a på första våningen med hörnläge och inglasad balkong i söder- och västerläge. Den inglasade balkongen bjuder in till skönt häng från tidig sommar till sen höst. Öppna glasdörrarna och njut av föreningens gräsmatta. Lägenheten ligger mitt i centrumkärnan av Varberg. Huskroppen är vacker och en halvtrappa upp når du lägenheten om 76 kvm. Ljuset flödar fint in och här finns fönster i tre väderstreck. I entrén som ligger i anslutning till köket finns gott om förvaringsmöjligheter. I köket har säljaren valt att ta fram den vackra tegelväggen. Här finns två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring, ett helkaklad badrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till uterummet. I vardagsrummet finns en öppen spis. Denna behöver dock renoveras för att kunna användas. Här finns bl.a genomgående fräscha ytskikt, matchande materialval och genomtänkt förvaring. Välskött förening med mysig gårdsyta som erbjuder medlemmarna plats för odling och sköna grillplatser. Brf Lilla Berg 9 har genomfört många stora renoveringar och fastigheten är i mycket gott skick. Föreningen äger en lägenhet i huskroppen som hyrs ut. I den gemensamma relax-avdelningen, som är belägen i källaren, finns bastu, tvättrum, dusch och wc. Varbergs centrum är ett omåttligt populärt område där närheten till allt vad Varberg som stad har att erbjuda. På bekvämt avstånd finns torget, tågstation och den vackra Strandpromenaden. Man behöver inte att vara skriven på adressen vilket gör att det går utmärkt att ha som semesterlägenhet. Varmt välkomna visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Trillebollsvägen 6, Bläshammar, Varbergs kommun

Trillebollsvägen 6

Villa
Bläshammar, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 650 000 kr
209 + 27 m²
7 rum
984 m² tomt

Skjutdörrspartierna öppnas upp till den stora terrassen där du finner allt du behöver för att njuta av sommaren och varma dagar. Här finns utekök, olika platser för sittgrupper, pergola, öppna sollägen samt en balkongen på övervåningen. Njut av härliga sommardagar och svalka dig i poolen. Nu behöver inte stranden vara ett måste! Som ni anar har denna villan allt. Tomten är på hela 984 m² och har en blandning av mjuk gräsmatta, stensättning och trall. Odlingsland finns såklart för den med gröna fingrar. Här samlar ni familj och vänner och njuter av sommarfester och dopp i poolen och kopplar av i en rogivande miljö. Efter en dag på en av Varbergs stränder, som ligger ca 3 km bort, duschar du enkelt av dig saltet i utomhusduschen. Precis intill villan ligger gästhuset om 27 m² som är inrett med eget kök och helkaklat badrum, perfekt för gäster, ungdomar eller varför inte hyra ut som Airbnb och få skidresan till vintern betald. Gästhuset har egen entré och uteplats. Välkomna in till denna nygenomgånga villan! Även om villan har byggår 2010 är ändå nästan alla ytskikt moderniserade. Snacka om perfektionism! Så smakfullt och fina detaljer som verkligen är en fröjd för ögat. Huset är på 209 kvm fördelat över ett och ett halvt plan. Stora grå klinkerplattor täcker stora ytor och gifter sig fint med väggfärgen. De stora panoramafönstrena suddar ut gränsen mellan ute och inne och uteplatsen och poolen lockar till sig din uppmärksamhet. Middagsatmosfären är mycket speciell när glaspartierna står öppna och kvällssolen letar sig in. Bostaden har ett påkostat kök där stenbänkskiva och vinkyl är en självklarhet. En centralt placerad braskamin ökar mysfaktorn och sänker uppvärmningskostnaderna den kyligare delen av året. Intill köket finns tvättrummet praktiskt placerat. Master bedroom med sin egen walk in closet ligger vid badrummet och granne med groventrén. Den eleganta villan präglas av ett varmt och trivsam välbehag. Övervåningen är barnens avdelning. Totalt tre sovrum med ett stort allrum och kontor. Här finns möjlighet att inreda ytterligare ett badrum om det finns behov. Utgång till en stor balkong och kvällssol. Ett boende i Bläshammar öppnar upp för ett aktivt liv vid havet. Det är ett expansivt område med ytterligare planerad bebyggelse. Här har du närhet till natur och gångavstånd till förskola och skola vilket uppskattas högt av alla barnfamiljerna som bor i området. I Trönningenäs, en liten bit bort, kan man ägna sig åt vattensporter, fiske, eller bara njuta av de bedårande vackra solnedgångarna. Här bor du lagom nära till centrala Varberg med fin cykelväg till stan, samtidigt som det är väldigt smidigt att komma ut på E6:an för pendlingsmöjligheter till Göteborg och Halmstad. Ja, fördelarna är många. Välkomna på visning!

  • Plus
Blåklintsstigen 24, Karlberg, Varbergs kommun

Blåklintsstigen 24

Villa
Karlberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 995 000 kr
180 + 39 m²
6 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade enplansvilla på Karlberg. Med sin ljusa och luftiga atmosfär erbjuder detta hem ett bekvämt och en praktisk layout. Allt på ett och samma plan. Vidbyggt dubbelgarage som rymmer två bilar och en trädgård som inkluderar en trevlig uteplats med gott om soltimmar, perfekt för avkoppling och umgänge. Fastigheten är belägen på en trygg återvändsgata erbjuder både en naturnära omgivning och ett centralt läge. Inne väntar 180 kvm. Här finns ett rymligt kök, vardagsrum i två olika nivåer med eldstad som bidrar till mysiga stunder och ger extra värme under kyligare kvällar, fyra sovrum, badrum och tvättrum stora ytor förberedd för badrum och utgång till baksidan. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, inklusive utbyggnader åt öster och väster, tak, fönster och uppvärmningssystem. Det är många som söker sig till och vill bo på populära Karlberg, vilket är lätt att förstå. Här finns mängder av fördelar så som förskola, skola och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning, motionsspår och vacker natur. På en kort cykeltur tar man sig snabbt till centrala Varberg och tågstationen för bra pendlingsmöjligheter. Fastigheten är besiktigad av Anticimex och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkomna på visning!

Lyserna 9A, Rolfstorp, Varbergs kommun

Lyserna 9A

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
700 000 kr
2 976 m² tomt

Är det inte dags att bejaka din lugna och avslappnade livsstil? För visst vill du vakna upp i tyst naturskön miljö där skog och Valasjön ligger nära och inbjuder till härliga promenader, svamp och bärplockning. Ca 5 minuter från Åkulla ligger denna tomt på nästan 3000 kvm och ser fram emot att ta hand om dig. Tomten är förberedd med nedtagna träd och att den är relativt platt skapar bra förutsättningar för ett smidigt markarbete. I Åkulla fritidsanläggning kan man bada, paddla och åka skidor på vintern ligger. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Varberg centrum ligger ca 25 min bort och Ullared ca 20 min. Giltigt förhandsbesked finns. Den aktuella tomtplatsen omfattas inte av detaljplan eller områdesbestämmelser och ligger utanför sammanhållen bebyggelse. Se bifogad dokument med planbestämmelse Kostnader som tillkommer är: - Påkoppling el 32 000 kr + moms. Varbergsorten elkraft. - Fiber Åkulla fiberförening 20 000kr + påkoppling (från 10 000 - 20 000). - Enskild vatten och avlopp. Förslagsvis djupborrad brun och trekammarbrunn med infiltration ca. 280 000 kr. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren!

Skansgatan 23F, Centrum, Varbergs kommun
  • Idag kl 17:00

Skansgatan 23F

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 895 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/2
6 761 kr/mån
36 646 kr/m²

Varmt välkomna till lugna Skansgatan mitt i centrala Varberg! Här erbjuds en sober hörnlägenhet i två etage med en härlig balkong i söderläge som flödar i sol hela dagen. Nedre plan rymmer ett ljust vardagsrum i anslutning till ett öppet kök och utgång till balkong med utsikt mot den lugna och grönskande innergården, samt ett rymligt sovrum och helkaklat badrum med tvätt & tork. På övre plan har du ett helkaklat badrum, ytterligare ett sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett tredje sovrum samt walk in closet. På baksidan har man tillgång till en gemensam trädgård som nyttjas och sköts gemensamt. Bilen ställer du bekvämt precis intill huset på privat parkering med laddstolpe. Det finns ingen förpliktelse i föreningen att ni måste bo permanent! Månadsavgiften är 6 761 kr/mån där värme, vatten och p-plats ingår. Här bor ni på en central adress med endast några minuters promenad från Varbergs station, den vackra strandpromenaden som slingrar sig längs havet, fästningen, kallbadhuset och Påskbergskogen inom gångavstånd. I centrum av Varberg finns allt från restauranger och brunchställen till mysiga affärer. I kvarteren finns även flera välsorterade mataffärer som Willys och Ica kvantum. Närheten finns också till sjukhuset, PS, fotbollsplan och simhall/ishall. Ett område att trivas i! Eller varför inte semesterbostad?

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8