Mäklare Marie Fallan Emanuelsen

Marie Fallan Emanuelsen

Om mig

Hårt arbete, fingertoppskänsla och målmedvetenhet krävs för att leverera på toppnivå. Jag jobbar alltid stenhårt för att nå högsta möjliga slutpris och jag ger mig inte förens jag vet att vi fått ut maximalt pris. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första samtal!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 10 mar kl 10:30
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun, bild 2
Liagärde 4, Skällinge, Varbergs kommun, bild 3

Liagärde 4

Fritidshus
Skällinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 750 000 kr
45 + 15 m²
2 rum
5 425 m² tomt

Längtar du efter att komma ut till lugnet och koppla av från vardagen? Med lugnt och högt läge en kort bit utanför Skällinge finns denna mysiga stugan på 5 425 kvm tomt. Det i stora delar renoverade fritidshuset/permanent boendet har genomgående snygga materialval och erbjuder bl.a fräscht kök i vinkel, stort allrum med takfönster och högt i tak vilket skapar en härlig atmosfär! Braskaminen gör också sitt för att skapa mysiga stunder. Från allrummet finns ett sovloft med plats för dubbelsäng. Intill köket är badrummet som är helkaklad med tvättmaskin. Då huset är smart planerat finns flera spännande och funktionella lösningar för att utnyttja boytan på bästa sätt. I direkt anslutning till entrén finns en härlig altan för grillkvällar med familjen samt en friggebod på 15kvm för gästerna. Bostaden är isolerad och du kan bo året runt om du önskar. Vissa av möblerna följer med och listan finns i beskrivningen. På den natursköna tomten samsas gräs, blommor, buskar och träd på ett rogivande sätt. Precis intill stugan finns fina naturslingor. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Trädlyckevägen 66, Trädlyckan, Varbergs kommun
 • Borttagen före visning

Trädlyckevägen 66

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 879 kr/mån
28 125 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Trillebollsvägen 6, Bläshammar, Varbergs kommun

Trillebollsvägen 6

Villa
Bläshammar, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 650 000 kr
209 + 27 m²
7 rum
984 m² tomt

Skjutdörrspartierna öppnas upp till den stora terrassen där du finner allt du behöver för att njuta av sommaren och varma dagar. Här finns utekök, olika platser för sittgrupper, pergola, öppna sollägen samt en balkongen på övervåningen. Njut av härliga sommardagar och svalka dig i poolen. Nu behöver inte stranden vara ett måste! Som ni anar har denna villan allt. Tomten är på hela 984 m² och har en blandning av mjuk gräsmatta, stensättning och trall. Odlingsland finns såklart för den med gröna fingrar. Här samlar ni familj och vänner och njuter av sommarfester och dopp i poolen och kopplar av i en rogivande miljö. Efter en dag på en av Varbergs stränder, som ligger ca 3 km bort, duschar du enkelt av dig saltet i utomhusduschen. Precis intill villan ligger gästhuset om 27 m² som är inrett med eget kök och helkaklat badrum, perfekt för gäster, ungdomar eller varför inte hyra ut som Airbnb och få skidresan till vintern betald. Gästhuset har egen entré och uteplats. Välkomna in till denna nygenomgånga villan! Även om villan har byggår 2010 är ändå nästan alla ytskikt moderniserade. Snacka om perfektionism! Så smakfullt och fina detaljer som verkligen är en fröjd för ögat. Huset är på 209 kvm fördelat över ett och ett halvt plan. Stora grå klinkerplattor täcker stora ytor och gifter sig fint med väggfärgen. De stora panoramafönstrena suddar ut gränsen mellan ute och inne och uteplatsen och poolen lockar till sig din uppmärksamhet. Middagsatmosfären är mycket speciell när glaspartierna står öppna och kvällssolen letar sig in. Bostaden har ett påkostat kök där stenbänkskiva och vinkyl är en självklarhet. En centralt placerad braskamin ökar mysfaktorn och sänker uppvärmningskostnaderna den kyligare delen av året. Intill köket finns tvättrummet praktiskt placerat. Master bedroom med sin egen walk in closet ligger vid badrummet och granne med groventrén. Den eleganta villan präglas av ett varmt och trivsam välbehag. Övervåningen är barnens avdelning. Totalt tre sovrum med ett stort allrum och kontor. Här finns möjlighet att inreda ytterligare ett badrum om det finns behov. Utgång till en stor balkong och kvällssol. Ett boende i Bläshammar öppnar upp för ett aktivt liv vid havet. Det är ett expansivt område med ytterligare planerad bebyggelse. Här har du närhet till natur och gångavstånd till förskola och skola vilket uppskattas högt av alla barnfamiljerna som bor i området. I Trönningenäs, en liten bit bort, kan man ägna sig åt vattensporter, fiske, eller bara njuta av de bedårande vackra solnedgångarna. Här bor du lagom nära till centrala Varberg med fin cykelväg till stan, samtidigt som det är väldigt smidigt att komma ut på E6:an för pendlingsmöjligheter till Göteborg och Halmstad. Ja, fördelarna är många. Välkomna på visning!

 • Plus
Valinge Rygg 24, Valinge, Varbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Valinge Rygg 24

Villa
Valinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
995 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
2 803 m² tomt

I Valinge finns detta renoveringsobjekt med byggår 1909 placerad med lugnt och insynsskyddat läge och uppvuxen trädgård. Villan har en stor och barnvänlig tomt om ca 2 800 kvm med gott om plats för lek och sköna dagar för hela familjen. Här finns växter som Japanskt körsbärsträd, ginst och cypress. Tidigare ägare har drivit hundpensionat och på tomten finns en byggnad för hundverksamhet med över 30 boxar totalt. På fastigheten finns alltså bostad, två byggnader med boxar, ett äldre förråd samt en carport/garagebyggnad. Villan är om totalt ca 90 kvm och fördelas över fyra rum och kök samt ett sovrum. Här finns möjligheter för fler sovrum för den som önskar. Källaren har sin separata ingång från sidan och golvet är jordstampad sort. I groventrén finns en trappa upp till en oisolerad vind. Fastigheten och dess byggnader är i behov av renovering och takhöjden är något lägre. Viss doft kan förekomma. Avloppet måste göras om. Carport/garagebyggnad ligger utanför tomtgräns. I Valinge Rygg bor du lugnt med närhet till skog och natur med fina badplatser. Då säljarna inte har mycket vetskap om huset så säljs fastigheten med en klausul om friskrivning mot dolda fel (Jordabalken 4 kap 19 §). Varmt välkommen på visning!

Ribstonvägen 4A, Göingegården, Varbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ribstonvägen 4A, Göingegården, Varbergs kommun, bild 2
Ribstonvägen 4A, Göingegården, Varbergs kommun, bild 3

Ribstonvägen 4A

Lägenhet
Göingegården, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 350 000 kr
96 m²
4 rum
vån 7/7
6 101 kr/mån
45 313 kr/m²

Med lugnt och naturnära läge på Göingegården 3,5 km från Varbergs centrum hittar ni denna fyrarumslägenhet om 96 kvm. Bostaden är belägen på sjunde våning med fantastisk utsikt över havet och har en soldränkt balkong i väster samt inglasat uterum för blåsiga dagar. Ett unikt tillfälle för er som sätter livskvalité högst på önskelistan och drömmer om att få bo bekvämt och familjärt i ett centrumnära område. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter samt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är från Marbodal och fina materialval som bl.a stenbänkskiva. Generösa sällskapsytor som inrymmer hela familjen eller trevliga middagar i goda vänners lag. Här finns två helkaklade badrum med dusch samt egen tvätt & tork. Från vardagsrum och kök ser du havet som en tavla vid horisonten, här finns ingen insyn då BRF Paradisäpplet är det högsta punkten på Göingegården. Huskroppen byggdes av Derome och stod klar 2021 och skicket är som nytt. Brf Paradisäpplet är en förening om totalt 48 bostadsrätter i olika storlekar. Föreningen består av två flerbostadshus som byggts i trä med en fasad av tegel. FTX- ventilationssystem. Varje lägenhet är garanterat en parkeringsplats och parkering finns i garaget eller på innergården. En låg månadsavgift om 6 101 kr där vatten, värme och varmförråd ingår. Föreningen har precis höjd avgiften och inga planerade höjningar är planerad framöver. finns inget krav om att man ska bo permanent. Till föreningen tillhör uteplats med möjligheter för grill. På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du fantastiska promenadsslingor! På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du även service och barnomsorg som förskola, skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra busskommunikationer in till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Blåklintsstigen 24, Karlberg, Varbergs kommun

Blåklintsstigen 24

Villa
Karlberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
4 995 000 kr
180 + 39 m²
6 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade enplansvilla på Karlberg. Med sin ljusa och luftiga atmosfär erbjuder detta hem ett bekvämt och en praktisk layout. Allt på ett och samma plan. Vidbyggt dubbelgarage som rymmer två bilar och en trädgård som inkluderar en trevlig uteplats med gott om soltimmar, perfekt för avkoppling och umgänge. Fastigheten är belägen på en trygg återvändsgata erbjuder både en naturnära omgivning och ett centralt läge. Inne väntar 180 kvm. Här finns ett rymligt kök, vardagsrum i två olika nivåer med eldstad som bidrar till mysiga stunder och ger extra värme under kyligare kvällar, fyra sovrum, badrum och tvättrum stora ytor förberedd för badrum och utgång till baksidan. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, inklusive utbyggnader åt öster och väster, tak, fönster och uppvärmningssystem. Det är många som söker sig till och vill bo på populära Karlberg, vilket är lätt att förstå. Här finns mängder av fördelar så som förskola, skola och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning, motionsspår och vacker natur. På en kort cykeltur tar man sig snabbt till centrala Varberg och tågstationen för bra pendlingsmöjligheter. Fastigheten är besiktigad av Anticimex och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkomna på visning!

Smedvägen 4G, Trönninge, Varbergs kommun
 • Sön 10 mar kl 16:30
Smedvägen 4G, Trönninge, Varbergs kommun, bild 2
Smedvägen 4G, Trönninge, Varbergs kommun, bild 3

Smedvägen 4G

Lägenhet
Trönninge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 350 000 kr
76,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 243 kr/mån
30 559 kr/m²

Bostaden är byggd 2018 och är i absolut toppskick! En genomgående fräsch lägenhet med stora fönster och moderna materialval som samsas på ett smakfullt sätt över de 76,9 välplanerade kvadratmeterna. Ett mycket bekvämt boende med det mesta man kan önska sig. Här finns bl.a. ett snyggt kök från HTH med köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet, balkong i soligt sydvästläge, två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Till boendet hör förråd och egen parkeringsplats! Avgiften är 5 243 kr där vatten och p-plats ingår. Bostaden uppvärms via en egen frånluftsvärmepump. Trönninge är en mycket trivsam del av Varberg som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger nybyggda Trönninge Skola med idrottscentrum och det är endast tio minuter till Varbergs centrum. Utöver det finns Getteröns trevliga havsbad endast en kort biltur från bostaden. Från Brf Trönningegläntan når du busshållplats på någon minut. Om du väljer att cykla finns avskild gång- och cykelbana som tar dig säkert hela vägen in till centrala Varberg. Varmt välkomna på visning

 • Premium
 • Balkong
Lyserna 9A, Rolfstorp, Varbergs kommun

Lyserna 9A

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
700 000 kr
2 976 m² tomt

Är det inte dags att bejaka din lugna och avslappnade livsstil? För visst vill du vakna upp i tyst naturskön miljö där skog och Valasjön ligger nära och inbjuder till härliga promenader, svamp och bärplockning. Ca 5 minuter från Åkulla ligger denna tomt på nästan 3000 kvm och ser fram emot att ta hand om dig. Tomten är förberedd med nedtagna träd och att den är relativt platt skapar bra förutsättningar för ett smidigt markarbete. I Åkulla fritidsanläggning kan man bada, paddla och åka skidor på vintern ligger. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Varberg centrum ligger ca 25 min bort och Ullared ca 20 min. Giltigt förhandsbesked finns. Den aktuella tomtplatsen omfattas inte av detaljplan eller områdesbestämmelser och ligger utanför sammanhållen bebyggelse. Se bifogad dokument med planbestämmelse Kostnader som tillkommer är: - Påkoppling el 32 000 kr + moms. Varbergsorten elkraft. - Fiber Åkulla fiberförening 20 000kr + påkoppling (från 10 000 - 20 000). - Enskild vatten och avlopp. Förslagsvis djupborrad brun och trekammarbrunn med infiltration ca. 280 000 kr. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren!

Skansgatan 23F, Centrum, Varbergs kommun

Skansgatan 23F

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 895 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/2
6 761 kr/mån
36 646 kr/m²

Varmt välkomna till lugna Skansgatan mitt i centrala Varberg! Här erbjuds en sober hörnlägenhet i två etage med en härlig balkong i söderläge som flödar i sol hela dagen. Nedre plan rymmer ett ljust vardagsrum i anslutning till ett öppet kök och utgång till balkong med utsikt mot den lugna och grönskande innergården, samt ett rymligt sovrum och helkaklat badrum med tvätt & tork. På övre plan har du ett helkaklat badrum, ytterligare ett sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett tredje sovrum samt walk in closet. På baksidan har man tillgång till en gemensam trädgård som nyttjas och sköts gemensamt. Bilen ställer du bekvämt precis intill huset på privat parkering med laddstolpe. Det finns ingen förpliktelse i föreningen att ni måste bo permanent! Månadsavgiften är 6 761 kr/mån där värme, vatten och p-plats ingår. Här bor ni på en central adress med endast några minuters promenad från Varbergs station, den vackra strandpromenaden som slingrar sig längs havet, fästningen, kallbadhuset och Påskbergskogen inom gångavstånd. I centrum av Varberg finns allt från restauranger och brunchställen till mysiga affärer. I kvarteren finns även flera välsorterade mataffärer som Willys och Ica kvantum. Närheten finns också till sjukhuset, PS, fotbollsplan och simhall/ishall. Ett område att trivas i! Eller varför inte semesterbostad?

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 9