Trutvägen 29

Tveta, Mörbylånga kommun Se på karta

2 875 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
940 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
28 300 kr/år

I Tveta byggs det i hög takt! Här har byggts ett optimalt boende med permanentstandard och ett separat gästboende med egna faciliteter som badrum och trinettkök. Huset i öppen planlösning mellan kök och sällskapsyta erbjuder direktaccess till stor altan i söderläge utefter hela husets långsida. Groventré med praktisk tvättstuga. Tre sovrum i varierande storlek samt dusch och toalett. Påkostat och mekanisk ventilation för ett friskt inneklimat tillsammans med luft/luft-värmepump ger en framtida rimlig driftskostnad.

Gästhuset om 24 kvm invändig yta med allrum/trinettkök, hall samt luftig dusch och toalett. Perfekt för gästerna, eller kanske för uthyrning för att finansiera ditt eget boende?

För de boende i Tveta fritidsby finns tillgång till tennisbana, pool och boulebana. På cykelavstånd ligger padelbana. Till Färjestaden är det ca 7 km. Till Borgholm ca 2,5 mil. Till närmaste Ica butik är det ca 4 km. Till badplats ca 6 km.

Tveta ligger mitt på Öland, inbäddad i lummig, skyddande lövskog norr om Alvaret. Här finns olika slag av lövträd som björk, ek och hassel som bildar en unik karaktär tillsammans med fåglarnas skönsång. Runt omkring finns även enbevuxna hagmarker som sätter sin säregna prägel på landskapet tillsammans med en rik flora av blommor. Tomten med insådd gräsmatta, ligger med insynsskyddad baksida mot grönområde och endast en direktgranne.

Passa på att flytta in i ett helt nytt boende redan i sommar!

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Marcus Isakson

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Marcus  Isakson, Ölandsmäklaren AB
0485 77000