Fjällvägen 51

Uddevalla kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 695 000 kr -13 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
698 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
24 681 kr/år

Varmt välkommen till Fjällvägen 51 och detta hemtrevliga hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Den öppna planlösningen sätter en stor prägel på bostaden. På första plan hittar du köket, vardagsrummet och ett nyrenoverat badrum. Tar du dig upp på andra plan finner du husets 3 sovrum och ytterligare en helt nyrenoverat badrum. Källaren är nyligen renoverad med helt nytt klinkergolv och här finns det gott om förvaring och även ett badrum till.

Den tillhörande tomten är mycket lättskött och passar perfekt för dig som uppskattar att vara utomhus, utan att för den sakens skull vilja lägga hela dagar på underhåll och trädgårdsskötsel. Tomten är 698 kvadratmeter stor och har många soltimmar, en vacker häck som skyddar mot insyn och stora gräsytor. Här finns dessutom en trevlig och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Karlsruhes hjärta. Lelången ligger ett stenkast från huset och centrum finns en kort promenad bort. Dessutom har man Torp Köpcentrum en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen till Fjällvägen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00