Kommande

Skelleftehamnsvägen 76

Ursviken, Skellefteå kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 230 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
24 496 kr/år
Kommande

Varm välkommen till Skelleftehamnsvägen 76! Här erbjuds en charmig och välplanerad enplansvilla som har en mycket bra planlösning och genomgående fina ytskikt. Villan har ett optimalt läge på ett lugnt och barnvänligt område som är inbäddat i grönska. Här finns utrymme att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter och lugnets brus. På den den underbara trädgårdstomten finns det fantastiska ytor för barnen att leka fritt på samt en utmärkt grund för gröna fingrar att utvecklas på och skapa en harmonisk plats. Sommartid blir den härliga altanen en naturligt samlingsplats för sommarens alla sociala tillställningar med familj och vänner. Praktiskt uthus med både förrådsrum och möjlighet till sovrum.

Idag erbjuds fantastiska ytor med trevligt ljusinsläpp som skapar en ljus och luftig atmosfär. Entréplan bjuder på en väl genomtänkt planlösning där de sociala sällskapsytorna är i fokus. Inbjudande hall med praktiska förvaringsmöjligheter i form av garderober. Modernt kök från IKEA som renoverades ca 2016, här finns det även en matkällare. Det stora vardagsrummet tillsammans med matsalen blir det perfekta samlingsrummen för diverse sociala sammanhang. Här finner man även den eleganta öppna spis som präglas av en total mysfaktor. En praktisk tvättstuga som renoverades ca 2017. Ett ordentligt badrum med med plastmatta på golv och väggar.

På övre plan samlas idag två sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett badrum med badkar.

Här bor du med närhet till både mataffär, skola, förskola, trevliga promenadstråk och mycket mer! Välkommen att anmäla er på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Agnes Pettersson

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Agnes Pettersson, Bjurfors Skellefteå
076-7978200

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.