Kommande

Norbyvägen 23

Utanmyra, Mora kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
127 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
1 690 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
28 409 kr/år
Kommande

SNART TILL SALU!

Här presenteras en mindre gård med stor potential. Fastigheten ligger precis bredvid bystugan i Utanmyra och består av tre plan, entréplan, ovanvåning samt källare. Från entréplanens hall kommer du direkt till det lantliga köket i äldre stil som är rymligt och har gott om plats för matgrupp, vidare finner du vardagsrummet. På ovanvåningen finns tre sovrum i varierad storlek. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng. För att komma till ett av de mindre sovrummen måste man gå genom det andra sovrummet. Från ovanvåningen nås bostadens balkong som har mycket fin utsikt över ängarna, upp mot vikingagravfälten.
Källaren har pannrum, matkällare samt förvaringsmöjligheter.

För den med gröna fingrar finns här mycket roligt. I trädgården finns många buskar och träd, bland annat röda- och svarta vinbär, röda- och gula hallon, krusbär, äppelträd, plommon och fågelkörsbär. På gården finns flera uthus, varav en ladulänge med goda förvaringsmöjligheter samt ett mindre förråd, perfekt för trädgårdsmaskiner.

Sollerön är verkligen en riktig sommar ö. Här finns mycket fin natur, vikingagravar, golfbana, camping, restauranger, matbutik.
Till Mora centrum är det endast 14 kilometer, till närmaste matbutik som finns vid Sollerö kyrka är det 1,7 kilometer och till den populära campingen med golfbana är det ca 5 kilometer. Gesunda och Tomteland som är ett attraktivt turistmål ligger endast 10 kilometer bort.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
Fastigheten ska anslutas till det kommunala avloppssystemet systemet, betalning för detta erläggs av köparen. I samband med detta är det möjligt att koppla på sig på det kommunala vattennätet.

Välkommen med din intresseanmälan redan nu.
Victor Gustafsson | [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.