Rodervägen 15

Utvälinge, Helsingborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
919 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
20 780 kr/år
Antal besök
6 506
Dagar på Hemnet
15

I Helsingborgs kommuns nordligaste del hittar vi kustpärlan Utvälinge. Med en strategisk placering mellan Helsingborg, Höganäs och Ängelholm är detta det perfekta läget för dig som vill bo havsnära men har svårt att välja var. Utvälinge är känt för sitt rika fågelliv, främst på Sandön - Helsingborgs enda ö. Här är du aldrig långt ifrån ett dopp i det blå. Huset byggdes i början på 70-talet och bjuder på läckra stilrena linjer, stora fönsterpartier och generösa ytor. Detta är verkligen möjligheternas paradis där endast din fantasi sätter gränser. Lägg därtill en härlig och grönskande trädgård med bl.a. flertalet fruktträd och bärbuskar samt yta för egen odling.

Den långa uppfarten rymmer flertalet bilar och leder dig upp till huvudentrén. Hallen har gott om plats för upphängning och till vänster finner du badrummet och gästtoaletten och till höger finns de två sovrummen på rad. Notera de stora fönsterpartierna i sovrummen, vilka är genomgående för hela huset, och njut av det stora ljusinsläppet.

Vidare in i huset finns de sociala ytorna med vardagsrum, matrum och kök. Matrummet var ursprungligen ett sovrum och för den som har behov för ytterligare finns det möjlighet att återställa originalplanlösningen. Vardagsrummet är trevligt disponerat med plats för större soffmöblemang och den läckra öppna spisen med kassett värmer inte bara skönt utan den är pryder också rummet likt ett smycke.

År 2018 renoverades köket och nu erbjuds rediga arbetsytor och gott om förvaring, skafferiet intill är en trevlig detalj. I köket finns också plats för ett matbord och det stora fönsterpartiet med altandörr suddar ut gränsen mellan ute och inne samt förenklar sommarlivets härliga utomhusluncher och middagar. Precis intill köket ligger grovköket med tvättmaskin och detta rum leder dig inte bara vidare ut till garagedelen med inrett gästrum samt dusch och bastu utan också till det fantastiska uterummet om ca 27 kvm (säljarens egna uppmätning) som är din bästa vän när vädret inte tillåter en måltid under bar himmel.

Utöver de 112 kvadratmeterna boyta erbjuder huset stora biytor intill om totalt ca 34 kvm (enligt säljarens egna uppmätning). Detta möjliggör stor förädlingspotential för dig som framtida ägare; varför inte skapa en hel uthyrningsdel i det som idag utgör gästrum, dusch, bastu och verkstad? Eller återställa ytan för dig som är i behov av ett större garage för att ge rum åt dina hobbyer? Utöver dessa ytor finns dessutom flertalet förråd intill huset och friliggande i trädgården.

Möjligheterna på Rodervägen 15 är oändliga, varmt välkommen på visning för att börja planera för just din dröm.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Caroline Bergkvist

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Caroline Bergkvist, Bjurfors Helsingborg City
0701641920

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.