Kattfotstigen 10

Vaggeryd Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
888 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
20 516 kr/år

Välkommen till denna öppna villa i nyskick! Sedan färdigställandet av detta hus år 2017 har det endast haft en ägare, och därför håller huset fortfarande mycket god kvalitet.
Otroligt låga driftkostnader med endast 6114 kw/år på tre personer.

Här har du nära till såväl grönområden som trevliga promenadstråk i Skillingaryd. Vacker natur ligger runt husknuten och en cykeltur bort hittar du även Förskola och skola.
Arkitektritade och Bruno Mathsson inspirerade villor med Willa Nordic kvalitet.

Villan är på ca 112 kvm med tre sovrum. Vidbyggt huset har man en carport med ett varmförråd på 7 kvm samt ett uterum om ca 14 kvm.

I villan möts man av en ovanlig och smart planlösning där man kommer in i en rymlig och möblerbar entréhall som delar av den svala sovrumsdelen i norr, där plats för tre till fyra sovrum finns, och den öppna umgängesdelen med kök och vardagsrum i ljust söderläge.
I allrumsdelen har man tillgång till en öppen spis som ger maximal effekt till mysiga hemmakvällar.
Centrerat i huset finns badrummet/tvättstugan samt gästtoaletten, som tack vare sin placering gör att platskrävande innerväggar kan minimeras och ljusflödet kan maximeras.

Hela huset värms upp av golvvärme. Hallen välkomnar med klinkers och sedan en genomgående vacker ekparkett på golven. Badrummet/tvättstugan har helkaklade väggar.

Exteriört målas huset i en hållbar slamfärg för minsta möjliga underhåll i framtiden. Trädgården förgyllas med ett vackert körbärsträd samt häck i tomtgräns och rullad gräsmatta.
Du bor i en vacker omgivning med närhet till naturen och den lantliga känslan, men ändå nära till centrum. Hundklubben Attila ligger nära. Samtidigt som Jönköping/Värnamo finns på bekvämt pendlingsavstånd.
endast 20 minuter med bil åt båda håll.
Bara att flytta in , går bra redan till semester .
Varmt välkomna på visning till kanske ert nästa boende.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Värnamo